- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
bende kaybedebilirdim ama yiyip kendimi durduramadığım için olmadıkaratay beslenmesi 7-70 e çocuk yaşlı farketmiyor sağlıklı beslenmeyle sütün artar kilolarında gider.
ben emzirirken 5-6 kilo kaybetmiştim
ınanıyorum cnm mutlaka Rabbımın bır bıldıgı vardır zamanı vardır sukredıyorum ve beklıyorumcanım benim sen yeter ki inan Rabbim sana en güzel zamanda sağlıklı sıhhatli verecek inşallah inanmak çok önemli...
amın inş..o melek gelecek sende eline alacaksın işte ozaman dünyaya çok farklı bakacaksın.annelik herşeyi değiştiren bi duygu rabbim tüm kadınlara ( özellikle kaptanımıza , sonuna kadar hakediyor) nasıp etsin işallah
Canım seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin. Ben dört tane doğurduğum halde bana çevremdekiler öyle şeyler diyordu ki artık dibe vurduğumu hissettim bir an. Ki sen daha ilk doğumun sanırım ve kiloların yeni eminim çok kolay gidecekler. Bende kaptanım gibi 93 kilo ile başladım ve 7,5 ayda 67 yim şu an. Sen sabırlı ol, bir süre kulaklarını dış dünyaya tıka, bu çok önemli. Diyete başladığımda yapamazsın diyenler de çok oldu, bunları duyma bence. Kaç kişiye sinir olup seni hiç ilgilendirmez dedim. Çok bunalttılar çünkü, şimdi konuşamıyorlar yanımda. Bir de bunların çoğunu diyen çalıştığım yerdekiler ve erkekler. Onlara daha çok sinir oluyorum. Yanımda yemek taşıyorum diye sana acıyoruz bile dediler kocaman bir salata tabağını her gün yanımda görünce. Acınacak birşeyim yok ben sağlıklı besleniyorum artık sağlığıma kavuşuyorum dedim durdum. Hiç te gizli yemedim hep kapım açıktı yemeğimi yerken. Bu tepkilere alışmazsam motivasyon kalmayacaktı biliyordum. Şimdi çoğu ne yaptı biliyormusun. Benim diyetisyenime eşlerini götürdülercanım benim maşallah sana maşallahDediğin gibi kendime çok büyükbir söz verdim ben. Kilom hakkında yapılan yorumlardan bıktım ben. Zaten çok alıngan oluyoruz bu şekilde daha da canımız yanıyor ya dediğin gibi ilk hedef 65 olsun .sonraki hedef 54 olsun.evlenirken 63 kiloydum . 54 e hiç inmedim ben. Ama görmediğim kiloları görmek istiyorum gençliğimize yazıkediyoruz ya (
aaaa yenı arkadas gelmıs hosgeldın cnmmbende kaybedebilirdim ama yiyip kendimi durduramadığım için olmadıama herşey farklı olacak bundan sona inanıyorum.
normal türk kahvesine benziyor toz halinin rengi biraz daha açıkafiyet olsun
corekotu kahvesi nasil bir seynormal kahve gibi mi yapiyoruz
merhabaaaaa hoşbuldummmm :)aaaa yenı arkadas gelmıs hosgeldın cnmm
benim bildiğim kadarıyla koreye ait ara sıcakallahallah hiç duymadım yöresel bişi sanırım afiyet olsun
bu liste haftalık hedef değilmi canım?381.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5
hoşgeldiiiiiinmaşallah ne kadar aktif ve güzel bir ortam :)keşke daha önce keşfetseymişim sizleri
evet cnm haftalıkbu liste haftalık hedef değilmi canım?
evet canım haftalık hedeflerimizbu liste haftalık hedef değilmi canım?
evet cnm haftalık
kızlar bende belirticem değilmi hedefimi?evet canım haftalık hedeflerimiz
kımsın nerdensın necisin yas kılo boy.. detay alalımmerhabaaaaa hoşbuldummmm :)
kızlar bende belirticem değilmi hedefimi?[/QUOTE
evet cnm da deneme suren sanırım oyuzden tam olarak bılemedım kı kaptan gelsın sorarız
İyi olduğuna sevindim canım. Ben de 7 sene önceki kıyafetlerimi giyiyorumkızlar günaydın öksürük haricinde gayet iyiyim sanırım bu öksürük viral bişi yoksa şimdiye gecerdi onca çabama rağmen
neyseki gribi atlattım sayılır. bu hafta artık 75 i görmek istiyorum zaten bu akşam rüyamda tartıda gördümişaretmi bu ne dersiniz.
bu arada akşam bi gelişme oldu sanırım çarşamba amasya ya gideceğiz kurbanı orda keselim annemide alıp gelelim diyoruz ama bakalım hayırlısı.çarşambadan gidersem cuma ya tartıda ne görürüm bilememsağlık olsun artık ne yapalım. ben tüm pantolonlarımı terziye vermek zorunda kaldım artık kemerde kar etmeyince daraltayım bi sürede öyle idare edeyim dedim umarım daraltmak iyi olur modelleri bozulmaz hepside geçen kış alınmıştı :)yazık olmasın
bu gün en azından yürüyüşüme başlamayı umut ediyorum plan bu kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?