Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

karatay beslenmesi 7-70 e çocuk yaşlı farketmiyor sağlıklı beslenmeyle sütün artar kilolarında gider.
ben emzirirken 5-6 kilo kaybetmiştim
bende kaybedebilirdim ama yiyip kendimi durduramadığım için olmadı ama herşey farklı olacak bundan sona inanıyorum.

Canım seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin. Ben dört tane doğurduğum halde bana çevremdekiler öyle şeyler diyordu ki artık dibe vurduğumu hissettim bir an. Ki sen daha ilk doğumun sanırım ve kiloların yeni eminim çok kolay gidecekler. Bende kaptanım gibi 93 kilo ile başladım ve 7,5 ayda 67 yim şu an. Sen sabırlı ol, bir süre kulaklarını dış dünyaya tıka, bu çok önemli. Diyete başladığımda yapamazsın diyenler de çok oldu, bunları duyma bence. Kaç kişiye sinir olup seni hiç ilgilendirmez dedim. Çok bunalttılar çünkü, şimdi konuşamıyorlar yanımda. Bir de bunların çoğunu diyen çalıştığım yerdekiler ve erkekler. Onlara daha çok sinir oluyorum. Yanımda yemek taşıyorum diye sana acıyoruz bile dediler kocaman bir salata tabağını her gün yanımda görünce. Acınacak birşeyim yok ben sağlıklı besleniyorum artık sağlığıma kavuşuyorum dedim durdum. Hiç te gizli yemedim hep kapım açıktı yemeğimi yerken. Bu tepkilere alışmazsam motivasyon kalmayacaktı biliyordum. Şimdi çoğu ne yaptı biliyormusun. Benim diyetisyenime eşlerini götürdüler Herşey sende bitiyor bunu unutma.

afiyet olsun
corekotu kahvesi nasil bir sey normal kahve gibi mi yapiyoruz
normal türk kahvesine benziyor toz halinin rengi biraz daha açık
pişirme ve ikram şekli çok farklı
Burdurun Gölhisar ilçesine ait özel kahve imiş
porselende pişiriliyor
susam ve çörek otu da kavruluyor köpüklerine serpiştiriliyor
minik çifte kavrulmuş veya başka bir lokuma kürdan batırıp
o köpükler yeniliyor üstüne kahvesi içiliyor
muhteşem bi tat

381.Etap Haftalık
Listesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5

bu liste haftalık hedef değilmi canım?

merhabaaaaa hoşbuldummmm :)
kımsın nerdensın necisin yas kılo boy.. detay alalım ben ızmırdenım 24 yasındayım 169 boyum var yaklasık 1,5 aydır bu topıkteyım 101,7 kıloyum evlıyım cocugum yok bu topıge 107 kıloyla basladım ama ondan ıkı hafta kadar once 109 kıloydum boyle ısteeee

İyi olduğuna sevindim canım. Ben de 7 sene önceki kıyafetlerimi giyiyorum Hepsini yeni almışken bir anda kilo alınca yepyeni kalmışlardı öyle. Neyseki alternatifim vardı yoksa bende herşeyi yeniden almak zorunda kalacaktım. Hala kilo verme devam ederken yeni bir şey almak istemiyorum. Sende hemen alma daralmak iyi fikir. Ama biraz daha kilo verince daraltmak olmaz tabi o zaman çok bozulurlar gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…