Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlşar fıstıklarımmmmgüzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımmm

Dün ne yediğimi hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım O yüzden bugünkü menüm

afiyetolsun prensesimmm dersler dün yedikleirni unutturmaya başladı deesene tatlım spor süper

bu marketlerde tattıklarımız gizli kilo aldırıcılardanmış kuzum geçen okumuştum paylaşayım dedim zeytin sıfır g.i sorun yok

kızlar merhaba hala çok sancım var hemen menümü yazıp çıkıcam

Bugün biraz iyisindir umarım kuzummm öncelikle çörekotu kahvesinden başlayayım çörek otu ısı gördüğü taktir de tüm özleliğini kaybediyor bitanemm bilgin olsun şehriye pilavı inş çok değildir

masumane puding nasıl oluyorki
Az olsun öz olsun napiyim:)

bencede tatlım önemli olan bu
Sagol canim yemesem kizima ayip olcakti:)ama aksam yemegi yemedin kendumce dengelemeye calistim iste.bi sonraki dogumgunu 5 aralikta esimib izamana kadar pasta yemem söz

bencede ayıp olurdu cnm afiyetolsun zaten dengelemişsin 2 çatal pastaya hiçbirzaman kızmıyorum biliyosun tadımlık enişteye de ayıp olmasın hem ne aralığı o zamana kadar hedefine ulaşacaksınki

Olumlamalari hafta ici sokucam hayatima et yemedigimden kurban bayraminda kilo almaktan korkmuyorum.sporada basladim insallah bir an once hedefimi gorurum.ayda 1 kilo falan gidiyo nerdeyse.bu son olumsuz cumlem olsun olumlamalara badlamadan:)

ben çok faydasını görüyorum bitanemmm her konuda hakikaten çok etkili okumak zor geliyor o yüzden her konuda olumlamalrı okuyup cep teline kayfdettim yatarken dinliyorum sabah kalkınca da öyle kilo vermede ve sigarayı bırakmada çok faydalandım bir de bu cümleleri eft noktalarına vırarak dinliyorum süper ve kolay oluyor

Sabah menemen zeytin peynir domates 1dilim ekmek
ara uzum findik
Oglen 1tabak pirasa ayran
aksam yogurtlu kirmizibiber salata ayran

2bardak yesulcay
1 bardak kirazsapi

üzüm ve fındığı sabah yeseydin ya kuzum bozmuşsun leptini

afiyetolsun cnmmm haftasonu turşu serbestt spor da yapabilmişsin bir de hedefini yazarsan süper olacak

cumartesi menüm

afiyetolsun cnmmm yeni tarifler çıkıyor anne yapımı ketçapp 1 bardakcık tatlı mısır kalori bombası bitanemm pankek ve patatesi görmüyorummm haftasonı olduğu için gzüel eğlenmisindir umarım tatlım

İyu pazarlar herkese pazar sessizlugi cikmus ttopige kimsecikler yok.istanbul yagmurlu ve soguk.kocam evde miskinlik yapiyorum bende

2 saattir bekliyorum kimseler gelmiyo ben cikicam kizlar damliycaksinuz:)mercimek koftesi yaptum biraz sonra yumulucam.gecte olsa ugrarim aksama

küsme küsme bugün minik bri misafirim vardı doyamadım sevmeye afiyetolsun cnmmm

iyi pazarlar iyi aksamlar menum

süpersinn bitanemmm maşallahhh

Harikasın kaptan

tşk ederim cnm benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu

381.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->
35nur35----100,5--------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5

Gelsin yeni hedeflerimizzz meleklerim 1 haftalık olacak sanırımm

380,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]turşu cıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Menüleri unutmayalım meleklerimmmm

Son düzenleme:
Menum eksik kalmis
Dun
Sabah kk kahvaltii
Ogke kefir
Aksam pirasa ve taze fasulye
1 avyc cekirdek 3 hurma
Spor yok
Pazar menum
Sabah kk kahvaltisi
Ogle az ispanak kavurma
Aksam uzgara tavuk kofte salata 1 bardak bira 1 avuc cekirdek
Spor yok yarin baslicam

3 hurma ve çekirdek olmamış kuzum hem de akşam yemeğinden sonra tatlı krizinmi
tuttu cnm benim yarın kendini iyi hissedersen başla neslim yoksa hastalığın sürekli yenileyecek

İyi akşamlar kızlar, öncelikle eşimin gelişi ile yoğun zamanlar geçiriyorum çok giremiyorum ve regl sendromum bu ay çok fena geçiyor
hedefimi yazayım sonrada menümü ..kaçıcam iyi geceler şimdiden
381.Etap Haftalık
Listesi
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48

menüm
sabah: geranmali, peynir, domates, salatalık ,nane, maydonoz
öğle : şekersiz türk kahvesi
akşam atlıcanlı tavuk sote ve yine şehriye pilavı,salata, maden suyu

su: hiç hiçmedim

iyi akşamlar cadıcımmmm eşine kavuşmanın keyfini çıkar cnmm yoğunluğun bitince katılımın çok olacağını biliyorum su neden içemedinki şehriye pilavını az yemeye çalış hiç olmazsa bitanemm geranmali miss wongun kulakları çınlasın

381.Etap Haftalık
Listesi

morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48

Gelsin yeni hedeflerimizzz meleklerim 1 haftalık olacak sanırımm

kızlar merhaba ben yeni üye oldum .eşime çokssinirliyim kilo meselesi yüzünden bugun çok kırdı beni .uzun zamandır sizi takip ediyordum.lütfen gruba beni de dahil edin.

Hoşgeldin cnmm aslında eşine tşk etmelisin senin ilk adımı atmanı sağladığı için cnmm
yepyeni bir sen olarak takımdan ayrılacaksın inş

öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin cnm ve şu anki kilonu ve hedefini kayıtlar için yazmalısın cnm birazda kendinden bahsedersen tanışmış oluruz

oncelikle cok tesekkur ediyorum suan cok.sinirli ve cok uzgunum.o farkinda degil bu kadar uzuldugumun ama uzun zamsndir kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistim tum kurallari biliyorum okudum ve kabul ediyorum .
kilom:82.5 (sabah tartilip tam sonucu yazicam)
hedef:54
yasim:28
istanbulda yasiyorum , memurum.

canim bu arada 7 aylik bir bebegim var ve emziriyorum.

rica ederim cnmm hepimizin bu kilo yüzünden canı çok yandı o yüzden seni en iyi bizler anlarız erkekler bizler kadar duygusal değil bazen tek bir kelimeye bile takabiliyoruz hele ki bu bizim en zayıf noktamızdan yaralamışsa dediğin gibi enişte farkında bile değildir farkında olmadan senin karar vermene yardımcı olmuş
genceciksin verilmeyecek bir kilon da yok ben 88 kilo ile başladım ve 7 ayda hedefim 65 e ulaştım 40 yaşında ben başardıysam senin metabolizman hızlı çalışırken sen daha kısa sürede başarabilirsin öncelikle kendine inan ve kendine söz ver anlaştıkmı kuzum öncelikle hedefini 65 yapalım ne dersin kuzum hedefine ulaşmana yakın hedefini aşağı çekeriz yakın hedefler seni daha çok motive eder :)

canim bu arada 7 aylik bir bebegim var ve emziriyorum.

allah bağışlasın bebişini cnmm emzirmen sayesinde avantajlısın da emzirmek ekstra kalori harcatıyor biliyorsun 7 ay olmuş doğum yapalı enişteye de aşkolsun birdenbire sağlıklı eski kilona dönemezsinki biraz zaman lazım sana

canım benim maşallah sana maşallahDediğin gibi kendime çok büyükbir söz verdim ben. Kilom hakkında yapılan yorumlardan bıktım ben. Zaten çok alıngan oluyoruz bu şekilde daha da canımız yanıyor yadediğin gibi ilk hedef 65 olsun .sonraki hedef 54 olsun.evlenirken 63 kiloydum . 54 e hiç inmedim ben. Ama görmediğim kiloları görmek istiyorum gençliğimize yazıkediyoruz ya(

bu arada uyguladığın veya uygulayacağın herhangi bir diyet var mı cnmm
takımımızda çoğunluk karatay sağlıklı beslenmesini uyguluyor diyetisyen listesiyle harika kilo veren arkadaşımız da var

40 yaşına dek pek çok diyeti denediğim için sana önerebileceğim tek beslenme düzeni karatay sağlıklı beslenmesi olacaktır şayet ilgilenirsen şu linkler göz atabilirsin cnm
http://woto.com/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

woto.com/karatay-menusu

elbette olur neden olmasın bitanemm 63 kilo olarak enişte seni görünce ne yapacak bakalım rica ederim kuzumm sözümüzü verdik o zaman gelsin sağlıklı ve fit günler diyelim

uyku düzeni de önemli kilo vermede biliyorsun ama bebişin olduğu için sanırım uykuların bölünüyor

Benim çıkmam gerekiyor cnmm kusurabakma lütfenn yarın bol bol konuşuruz inş iyi geceler tatlı rüyalar

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…