- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Dün ne yediğimi hatırlamıyorum hatırlarsam yazarımO yüzden bugünkü menüm
Sabah:
Tereyağda yumurta
Hindi şinitzel
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Markette zeytin denedim
Akşam:
Fasulye yemeği
Bezelye yemeği
Yoğurt
Salata
Peynir zeytin(ne yemişim bee)
Spor:300 ip atlama 100 mekik 50 squat 50 şınav
Su:2 litre
kızlar merhaba hala çok sancım var hemen menümü yazıp çıkıcam
sabah geç kalktığımı biliyorsunuz
kahvaltı hazırlayamadığım için
uzun zamandan sonra 1 adet poğaça
öğlen yemedim çörekotu kahvesi içtim
akşam patlıcanlı tavuk sote ve şehriye pilavı maden suyu ile beraber
ayrıca tatlı krizim için masumane 100 gr puding yedim
su:1,5 lt yi geçti
herkese iyi geceler görüşmek üzere
Az olsun öz olsun napiyim:)
Sagol canim yemesem kizima ayip olcakti:)ama aksam yemegi yemedin kendumce dengelemeye calistim iste.bi sonraki dogumgunu 5 aralikta esimib izamana kadar pasta yemem söz
Olumlamalari hafta ici sokucam hayatima et yemedigimden kurban bayraminda kilo almaktan korkmuyorum.sporada basladim insallah bir an once hedefimi gorurum.ayda 1 kilo falan gidiyo nerdeyse.bu son olumsuz cumlem olsun olumlamalara badlamadan:)
Sabah menemen zeytin peynir domates 1dilim ekmek
ara uzum findik
Oglen 1tabak pirasa ayran
aksam yogurtlu kirmizibiber salata ayran
2bardak yesulcay
1 bardak kirazsapi
cuma menüm
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 avuç lor peynir
10 zeytin
domates salatalık
öğle
2 kepçe nohut yemeği
5küçük biber turşusu
akşam:
2 yumurta omlet 1avuç lor
3lt su
45dk bisiklet
1maden suyu
yatmadan 1bardak süt
cumartesi menüm
sabah doktora gittim boğazım iltahap olmuş antibiyotik verdi
akşam da festival vardı oraya gittim
menüm:
kahvaltı
2yumurta omlet
1 avuç lor
10 zeytin
2yk anne yapımı ketçap
domates
salatalık
közlenmiş patlıcan
kahvaltıyı 11 gibi yaptık
akşam yemeğini 18,00da yaptım
yemekte 2parça tavuk
1küçük parça patates
1bardak ayran
sonra festivale gittik hemen
1küçük bardak tatlı mısır yedim
akşam arkadaşlara gittim
pankek yapmışlar çok ısrar ettiler
bende kırmamak için bir lokmacık aldım
bir bardak süt içtim yatttım :)
İyu pazarlar herkese pazar sessizlugi cikmus ttopige kimsecikler yok.istanbul yagmurlu ve soguk.kocam evde miskinlik yapiyorum bende
2 saattir bekliyorum kimseler gelmiyo ben cikicam kizlar damliycaksinuz:)mercimek koftesi yaptum biraz sonra yumulucam.gecte olsa ugrarim aksama
iyi pazarlar iyi aksamlarmenum
Sabah
1 yumurtadan biberli kavurmali omlet 8 zeytin peynir domates nane maydonoz 1 avuc badem 2 gun Kurusu
ara
2 fincan kahve
aksam
1 tabak kabak mantar sote sarimsakli yogurt cevizli domates-roka salatasi
su yatana kadar 2.5-3 lt olur 1 br maden suyu 1 br yesilcay aksam da belki bir turk kahvesi icerim disari cikicam
spor leslie 2 mile
Harikasın kaptan
Menum eksik kalmis
Dun
Sabah kk kahvaltii
Ogke kefir
Aksam pirasa ve taze fasulye
1 avyc cekirdek 3 hurma
Spor yok
Pazar menum
Sabah kk kahvaltisi
Ogle az ispanak kavurma
Aksam uzgara tavuk kofte salata 1 bardak bira 1 avuc cekirdek
Spor yok yarin baslicam
İyi akşamlar kızlar, öncelikle eşimin gelişi ile yoğun zamanlar geçiriyorum çok giremiyorum ve regl sendromum bu ay çok fena geçiyor
hedefimi yazayım sonrada menümü ..kaçıcam iyi geceler şimdiden
381.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5
menüm
sabah: geranmali, peynir, domates, salatalık ,nane, maydonoz
öğle : şekersiz türk kahvesi
akşamatlıcanlı tavuk sote ve yine şehriye pilavı,salata, maden suyu
su: hiç hiçmedim
kızlar merhaba ben yeni üye oldum .eşime çokssinirliyim kilo meselesi yüzünden bugun çok kırdı beni .uzun zamandır sizi takip ediyordum.lütfen gruba beni de dahil edin.
oncelikle cok tesekkur ediyorum suan cok.sinirli ve cok uzgunum.o farkinda degil bu kadar uzuldugumun ama uzun zamsndir kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistimHoşgeldin cnmm aslında eşine tşk etmelisin senin ilk adımı atmanı sağladığı için cnmm
yepyeni bir sen olarak takımdan ayrılacaksın inş
öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin cnm ve şu anki kilonu ve hedefini kayıtlar için yazmalısın cnm birazda kendinden bahsedersen tanışmış oluruz
canim bu arada 7 aylik bir bebegim var ve emziriyorum.Hoşgeldin cnmm aslında eşine tşk etmelisin senin ilk adımı atmanı sağladığı için cnmm
yepyeni bir sen olarak takımdan ayrılacaksın inş
öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin cnm ve şu anki kilonu ve hedefini kayıtlar için yazmalısın cnm birazda kendinden bahsedersen tanışmış oluruz
oncelikle cok tesekkur ediyorum suan cok.sinirli ve cok uzgunum.o farkinda degil bu kadar uzuldugumun ama uzun zamsndir kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistimtum kurallari biliyorum okudum ve kabul ediyorum .
kilom:82.5 (sabah tartilip tam sonucu yazicam)
hedef:54
yasim:28
istanbulda yasiyorum , memurum.
canim bu arada 7 aylik bir bebegim var ve emziriyorum.
rica ederim cnmm hepimizin bu kilo yüzünden canı çok yandıo yüzden seni en iyi bizler anlarız erkekler bizler kadar duygusal değil bazen tek bir kelimeye bile takabiliyoruz hele ki bu bizim en zayıf noktamızdan yaralamışsa dediğin gibi enişte farkında bile değildir farkında olmadan senin karar vermene yardımcı olmuş
genceciksin verilmeyecek bir kilon da yok ben 88 kilo ile başladım ve 7 ayda hedefim 65 e ulaştım 40 yaşında ben başardıysam senin metabolizman hızlı çalışırken sen daha kısa sürede başarabilirsin öncelikle kendine inan ve kendine söz ver anlaştıkmı kuzumöncelikle hedefini 65 yapalım ne dersin kuzum hedefine ulaşmana yakın hedefini aşağı çekeriz yakın hedefler seni daha çok motive eder :)
rica ederim cnmm hepimizin bu kilo yüzünden canı çok yandıo yüzden seni en iyi bizler anlarız erkekler bizler kadar duygusal değil bazen tek bir kelimeye bile takabiliyoruz hele ki bu bizim en zayıf noktamızdan yaralamışsa dediğin gibi enişte farkında bile değildir farkında olmadan senin karar vermene yardımcı olmuş
genceciksin verilmeyecek bir kilon da yok ben 88 kilo ile başladım ve 7 ayda hedefim 65 e ulaştım 40 yaşında ben başardıysam senin metabolizman hızlı çalışırken sen daha kısa sürede başarabilirsin öncelikle kendine inan ve kendine söz ver anlaştıkmı kuzumöncelikle hedefini 65 yapalım ne dersin kuzum hedefine ulaşmana yakın hedefini aşağı çekeriz yakın hedefler seni daha çok motive eder :)
allah bağışlasın bebişini cnmm emzirmen sayesinde avantajlısın da emzirmek ekstra kalori harcatıyor biliyorsun7 ay olmuş doğum yapalı enişteye de aşkolsun birdenbire sağlıklı eski kilona dönemezsinki biraz zaman lazım sana
canım benim maşallah sana maşallahrica ederim cnmm hepimizin bu kilo yüzünden canı çok yandıo yüzden seni en iyi bizler anlarız erkekler bizler kadar duygusal değil bazen tek bir kelimeye bile takabiliyoruz hele ki bu bizim en zayıf noktamızdan yaralamışsa dediğin gibi enişte farkında bile değildir farkında olmadan senin karar vermene yardımcı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?