Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ca

canım tekrardan geçmiş olsun pantolanların daraltılması harika bir haber umarım modelleri bozulmaz.
bu arada Amasyayı çok seviyorum harika bir şehir bence aşk şehri
bende çok özledim. amasya da hiç yaşamadım ama yaşlılığımda orada yaşamak arzusundayım nedense

cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor

tamam neslim varım
tamam ozaman aradaki fark 1,1 bakalım en çok kiloyu kim verip farkı atacak yada azaltacak
teşekkürler canım ama senin yürüyüş yaptığın yerler harika öyle bir yerde olsam bıkmadan yürürdüm herhalde
ah tatlım dim çayı kenarı artık ayazlı yürünmüyor sabah yürüyüşünü artık sanırım site fitnesinde yapacağım bu sebeple.ama öğle yürüyüşü rüzgar olmadıkça iskelede yaparım akşamda gene fitneste yaparım işallah bakalım ne denk gelirse artıkın

cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
o melek gelecek sende eline alacaksın işte ozaman dünyaya çok farklı bakacaksın.annelik herşeyi değiştiren bi duygu rabbim tüm kadınlara ( özellikle kaptanımıza , sonuna kadar hakediyor) nasıp etsin işallah

ellerine sağlık kaptanımsenin hakkın ödenmez

Hoş geldin canım aramıza, benim de bu yarışa girmemdeki en büyük katkı eşimindi. Ona olan sinirimle başladım kilo verme maratonuma ve aynı hız ve sinirle devam ediyorum. Şimdi kızmıyorum ama vesile oluğu için. Çünkü kendimdeki değişikliği gördükçe mutlu oluyorum, onun alaylı konuşmaları bitti hatta övgülü konuşmaları başladı ki daha hedefime var ve daha çok şey değişecek inanıyorum. O yüzden şimdi sinirli ve üzgünsün ama sonrasında eşine teşekkür edeceksin. Bende memurum ve çalışmak diyetini aksatmaya yol açmaz bunu da söyleyeyim. İş yerinde diyet olmuyor diye bir şey yok, aylardır hep yemeğimi yanımda taşıyorum sende aynı şekilde yaparsan çok güzel sonuçlar alırsın inanıyorum yeterki iste...

merhaba canımm.öncelikle desteğin için çok teşekkür ederim evet gerçekten çok sinirliyim ona .ama bir yandan kendimede oldukça sinirliyim .evleneli 4 yıl olacak ve yıllardır kilo vericem diyip diyip veremiyorum.neden bunu kendime yaşatıyorum bilmiyorum.ama inşallah sizlerinde desteği ile başarıcağıma inanıyorum artık ben.

gerenmali de ne kızlar tarif edermisiniz meraktan öldüm. cadıcım şu su programını kur suyla sorunun varsa
kaptandan iste telefonuna kur okey

o program zaten bende de var canımcım
fakat rahatsız olduğum için canım su istemiyordu
ama bugün biraz daha iyim ve düzene giriyor yine
geranmali yeşil soğanlı susamlı omleti rulo halinde yapıp dilim dilim kesip yiyorsun bu :)

valla kaptanım kavuştum eşime ama işte kötü zamanlamalar oldu rahtsızlığımdan
suyuda o nedenle içemedim
misswongcuuum seni sevgiyle selamlıyoruz

allahallah hiç duymadım yöresel bişi sanırım afiyet olsun

Canım emzirmeyi de düşünme ki zaten ek gıdalara geçmişsin bende emziriyorum, bol su içersen sütünde eksilme olmaz bunu da sıkıntı etme.
yok canım inşallah sağlıklı beslenme ile sütüm daha da artacak inanıyorum.emzirme ekstra kilo kaybı yaşattımı sana canım?

yok canım inşallah sağlıklı beslenme ile sütüm daha da artacak inanıyorum.emzirme ekstra kilo kaybı yaşattımı sana canım?
karatay beslenmesi 7-70 e çocuk yaşlı farketmiyor sağlıklı beslenmeyle sütün artar kilolarında gider.
ben emzirirken 5-6 kilo kaybetmiştim

daha iyim kaptanım saolasın..
çörek otunu eşim tam yerinden getirdiği için tatmamı istedi kendi elleriyle pişirdi
saf çörekotundan yapılan miss gibi kahve tavsiye ederim arada zararı olmaz kanımca
şehriye pilavvı cıs mı masumane puding çok az olduğu için öyle dedim regl tatlısı krizini 100 gr mlık paket pudingle geçiştirdim aferim bana bayramdaki tatlılara kullanıcam ya hakkımı ondan mütevellit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…