tamam neslim varımhadi yarışıyoz ozaman bayramda en çok kiloyu kim verecek
ben 77,1
sen 76 sın kaydettim
teşekkürler canım ama senin yürüyüş yaptığın yerler harika öyle bir yerde olsam bıkmadan yürürdüm herhaldesüpersin tatlım menu harika sporda öyle.
bende çok özledim. amasya da hiç yaşamadım ama yaşlılığımda orada yaşamak arzusundayım nedenseca
canım tekrardan geçmiş olsunpantolanların daraltılması harika bir haber umarım modelleri bozulmaz.
bu arada Amasyayı çok seviyorumharika bir şehir bence aşk şehri
cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
eski nur eskide kaldı tatlım yeni nuru dinle sen estetik açısını geçtim bir melek sana anne diyecek düşünsene o meleğin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak yaşamı boyunca kilo ilerde tansiyon şeker kolesterol vs pek çok hastalığın sebebi bunalra engel olmak varkenn ne egrek var yıllarca yedik dediğin gibi biraz da yemeyelim
hem sınavında başarılar hem de evin tadını çıkar kuzum iyi geceler
tamam ozaman aradaki fark 1,1 bakalım en çok kiloyu kim verip farkı atacak yada azaltacaktamam neslim varım
ah tatlım dim çayı kenarı artık ayazlı yürünmüyor sabah yürüyüşünü artık sanırım site fitnesinde yapacağım bu sebeple.ama öğle yürüyüşü rüzgar olmadıkça iskelede yaparım akşamda gene fitneste yaparım işallah bakalım ne denk gelirse artıkınteşekkürler canım ama senin yürüyüş yaptığın yerler harika öyle bir yerde olsam bıkmadan yürürdüm herhalde
o melek gelecek sende eline alacaksın işte ozaman dünyaya çok farklı bakacaksın.annelik herşeyi değiştiren bi duygu rabbim tüm kadınlara ( özellikle kaptanımıza , sonuna kadar hakediyor) nasıp etsin işallahcok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
380,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]turşu cıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Menüleri unutmayalım meleklerimmmm
canım benim sen yeter ki inan Rabbim sana en güzel zamanda sağlıklı sıhhatli verecek inşallah inanmak çok önemli...cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
bende çok özledim. amasya da hiç yaşamadım ama yaşlılığımda orada yaşamak arzusundayım nedense
Hoş geldin canım aramıza, benim de bu yarışa girmemdeki en büyük katkı eşimindi. Ona olan sinirimle başladım kilo verme maratonuma ve aynı hız ve sinirle devam ediyorum. Şimdi kızmıyorum ama vesile oluğu için. Çünkü kendimdeki değişikliği gördükçe mutlu oluyorum, onun alaylı konuşmaları bitti hatta övgülü konuşmaları başladı ki daha hedefime var ve daha çok şey değişecek inanıyorum. O yüzden şimdi sinirli ve üzgünsün ama sonrasında eşine teşekkür edeceksin. Bende memurum ve çalışmak diyetini aksatmaya yol açmaz bunu da söyleyeyim. İş yerinde diyet olmuyor diye bir şey yok, aylardır hep yemeğimi yanımda taşıyorum sende aynı şekilde yaparsan çok güzel sonuçlar alırsın inanıyorum yeterki iste...oncelikle cok tesekkur ediyorum suan cok.sinirli ve cok uzgunum.o farkinda degil bu kadar uzuldugumun ama uzun zamsndir kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistimtum kurallari biliyorum okudum ve kabul ediyorum .
kilom:82.5 (sabah tartilip tam sonucu yazicam)
hedef:54
yasim:28
istanbulda yasiyorum , memurum.
Canım emzirmeyi de düşünme ki zaten ek gıdalara geçmişsin bende emziriyorum, bol su içersen sütünde eksilme olmaz bunu da sıkıntı etme.canim bu arada 7 aylik bir bebegim var ve emziriyorum.
merhaba canımm.öncelikle desteğin için çok teşekkür ederimHoş geldin canım aramıza, benim de bu yarışa girmemdeki en büyük katkı eşimindi. Ona olan sinirimle başladım kilo verme maratonuma ve aynı hız ve sinirle devam ediyorum. Şimdi kızmıyorum ama vesile oluğu için. Çünkü kendimdeki değişikliği gördükçe mutlu oluyorum, onun alaylı konuşmaları bitti hatta övgülü konuşmaları başladı ki daha hedefime var ve daha çok şey değişecek inanıyorum. O yüzden şimdi sinirli ve üzgünsün ama sonrasında eşine teşekkür edeceksin. Bende memurum ve çalışmak diyetini aksatmaya yol açmaz bunu da söyleyeyim. İş yerinde diyet olmuyor diye bir şey yok, aylardır hep yemeğimi yanımda taşıyorum sende aynı şekilde yaparsan çok güzel sonuçlar alırsın inanıyorum yeterki iste...
gerenmali de ne kızlar tarif edermisiniz meraktan öldüm. cadıcım şu su programını kur suyla sorunun varsa
kaptandan iste telefonuna kur okey
hoşça kal canım tanışmadık seninle :)bir dahaki gelişine inşallahben gidiyorum kızlaaaarrhoşçakalın
valla kaptanım kavuştum eşime ama işte kötü zamanlamalar oldu rahtsızlığımdaniyi akşamlar cadıcımmmm eşine kavuşmanın keyfini çıkar cnmm yoğunluğun bitince katılımın çok olacağını biliyorum su neden içemedinkişehriye pilavını az yemeye çalış hiç olmazsa bitanemm geranmali miss wongun kulakları çınlasın
allahallah hiç duymadım yöresel bişi sanırım afiyet olsuno program zaten bende de var canımcım
fakat rahatsız olduğum için canım su istemiyordu
ama bugün biraz daha iyim ve düzene giriyor yine
geranmali yeşil soğanlı susamlı omleti rulo halinde yapıp dilim dilim kesip yiyorsun bu :)
yok canım inşallah sağlıklı beslenme ile sütüm daha da artacak inanıyorum.emzirme ekstra kilo kaybı yaşattımı sana canım?Canım emzirmeyi de düşünme ki zaten ek gıdalara geçmişsin bende emziriyorum, bol su içersen sütünde eksilme olmaz bunu da sıkıntı etme.
karatay beslenmesi 7-70 e çocuk yaşlı farketmiyor sağlıklı beslenmeyle sütün artar kilolarında gider.yok canım inşallah sağlıklı beslenme ile sütüm daha da artacak inanıyorum.emzirme ekstra kilo kaybı yaşattımı sana canım?
Bugün biraz iyisindir umarım kuzummmöncelikle çörekotu kahvesinden başlayayım çörek otu ısı gördüğü taktir de tüm özleliğini kaybediyor bitanemm bilgin olsun şehriye pilavı inş çok değildir
masumane puding nasıl oluyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?