Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında hiç fazlalığım kalmadı şuanda 48,5 kiloyum
hedefim 45-46 idi ama boyum 1,53 olunca artık eşim böyle çok iyisin
tam sevdiğim istediğim gibisin diyip durdurmaya çalışıyor
regl günleri haricinde hergün spor yapıyorum o buna güvendiğinden devam etmemi istemiyor

oooooooooooooo 48 miiiiiiiii
ay ne bileyim d kadar az olduğunu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhkaç kilo verdin canımmm.bencede daha korumaya almalısın

ya evlendiğimde hızla kilo aldım ben.hep başladım başladım yarıda bıraktım.oda inanmıyor herhalde kilo vereceğimeacımasız laflar etmez hep takılır bana ama bazen düşüncesizce konuşabiliyor
senin en güzel yapacağın şey onu şaşırtmak ve bu kez yarım bırakmadığını ona göstermek
onun takılması seni aslında hırslandırmak gibi geliyor bana
iradeli ve sabırlı olmalısın
çünkü burda çok daha kolay ve keyifle kilo veriliyor doğru yerdesin

ahhh canlarım cok sagolun.. benım kucuklugumden berı cocuklara karsı asırı ılgım sevgım vardı abımın oglu suan 7 yasında ben buyuttum desem yerıdır hatta kucukken senı kım dogurdu dıyorlardı halam dıyodu mınnosum suan bıle bıyerı acısa hemen benı arar kosarım sagolsun annesı hıc engellemez tam tersıne dıcegım cocugum yok ama annelıgı tattım ılla bıyolojık anne olmam gerekmez (bu benım ıcın) esımde uzulme gerekırse evlatlık alırız benım ıcınde onemlı degıl dıyor kendım ıcın degılde en cok onun ıcın ıstıyorum uzun ve karısık oldu ama hayırlısı

yok canım inşallah sağlıklı beslenme ile sütüm daha da artacak inanıyorum.emzirme ekstra kilo kaybı yaşattımı sana canım?
Tabiki canım, bunu en iyi diyete başlamadığım zamanlardan biliyorum çünkü doğum yaptım sonrasında 93 kiloydum ve bir yıl boyunca aynı kilodaydım ki ben çok hamur işi yiyen biriydim. Evimden pasta börek eksik olmazdı ve her gün bir yerde toplanıp birşeyler yiyorduk buna rağmen kilo almadım ki bu büyük ihtimal emzirmeden oldu. Üstelik de bir yıl regl olmadım, Ne zaman regl oldum diyete de o zaman başladım ilk başlarda çok hızlı gitti zaten. Son zamanlarda biraz yavaşladı. Senin kilon benim kadar da değil ve senin yaşın daha küçük daha çabuk verirsin. ben 38 yaşındayım.

ya evlendiğimde hızla kilo aldım ben.hep başladım başladım yarıda bıraktım.oda inanmıyor herhalde kilo vereceğimeacımasız laflar etmez hep takılır bana ama bazen düşüncesizce konuşabiliyor
erkekler kadınlar gıbı ınce dusuncelı degıl cnm bu lafları senı uzmesın kampçılasın tetıklesın

Kaç yıllık evlisin

aaa cnm kotu nıyetle dememıstır herhalde yaa... ne dedıkı
ya tv de güldür güldür diye bir program var.oyunda orada geçen bir konuşmada çocuk dediki kilolu istemiyorum ben kilolular ters bana ,o kız olmaz onun için annesinin karnında ikizini yemiş diyorlar dedi(tabi çok güldüm çok komikti o ayrı:):) sora dönüp gülerek bana dediki
-Aşkım senin içinde ikizini yemiş diyorlar o an başımdan aşaği kaynar sular döküldü ,uzun zamandır kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.çok ağladım ama o farkında değil her zamanki takılmalarından biri senıyor

eşimle atışıyoruz dünde tartıştık gelir gelmez yeter diyor istemiyorum artık vermeni diyor sporunu yapıosun zaten diyip duruyor
Canım yeter bencede artık koruma dönemine girsen daha iyi değilmi. Adam biraz balık etli seviyor demekki, çok zayıfı bende istemiyorum yüzüm çöküyor yaa.

benımkı hıc laf etmedı ama ınanmadı verecegıme sımdı afalladı sevınc cıglıklarım kendıne getırıyor onu

oooovvvvvv ahhh erkekler ahhhhhh bız narın cıceklerız ama bılen kım...

ınanıyorum cnm mutlaka Rabbımın bır bıldıgı vardır zamanı vardır sukredıyorum ve beklıyorum
canım allahım gönlünüze göre versin inşallah.rabbim kendisinden canı gönülden dua edip,isteyen kullarını boş çevirmez.vakti zamanı vardır o gelince bebeğinde gelecek sana inşilliaa.inanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…