aynen oyle her cuma sonuclar acıklanıyor..10 tane takım var hepsimi aralarında yarışıyor?
kaptanımızın onayı ile başladıysan sen şuanki kilonu ve haftalık kilo hedefini yazabilirsin yinede yanlış olmasın ama öyle olduğunu biliyorumkızlar bende belirticem değilmi hedefimi?
nurcum hedefini ve şimdiki kilonu yeni gördüm kuzumkımsın nerdensın necisin yas kılo boy.. detay alalımben ızmırdenım 24 yasındayım 169 boyum var yaklasık 1,5 aydır bu topıkteyım 101,7 kıloyum evlıyım cocugum yok bu topıge 107 kıloyla basladım ama ondan ıkı hafta kadar once 109 kıloydum boyle ısteeee
kımsın nerdensın necisin yas kılo boy.. detay alalımben ızmırdenım 24 yasındayım 169 boyum var yaklasık 1,5 aydır bu topıkteyım 101,7 kıloyum evlıyım cocugum yok bu topıge 107 kıloyla basladım ama ondan ıkı hafta kadar once 109 kıloydum boyle ısteeee
maşallahhkımsın nerdensın necisin yas kılo boy.. detay alalımben ızmırdenım 24 yasındayım 169 boyum var yaklasık 1,5 aydır bu topıkteyım 101,7 kıloyum evlıyım cocugum yok bu topıge 107 kıloyla basladım ama ondan ıkı hafta kadar once 109 kıloydum boyle ısteeee
cnm cok saol evet daha yenı basladım ve kılo fazlalıgı oldugu ıcın cabuk ılerlıyor... kızzzzzz senın kılonu yesınler eminurcum hedefini ve şimdiki kilonu yeni gördüm kuzum
hızlı ilerliyorsun çok mutlu oldum senin adına
benim kilom az olduğu için geç ilerliyor
tebrik ederim
kaptanımızın onayı ile başladıysan sen şuanki kilonu ve haftalık kilo hedefini yazabilirsin yinede yanlış olmasın ama öyle olduğunu biliyorum
benım hedefımde 70... aaa neden ne oldu kı neden kızdın kocanak
maşallahhbende öyle hemen veririm inşallah kilolarımı.ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum memurum.kilom:82.5 7 aylık bir kızım var ,emziriyorum. boy 1.60 ve vermem gereken çok kilom var hedef:54
bu arada kocama kızdımda geldim sizlerin yanınabak aklıma geldi yine
sweetdımple cnm bızım grubun kaptanı.. melek melekcanım kaptanınız kim?
ya çok heyecanlıııaynen oyle her cuma sonuclar acıklanıyor..
ayyy evet gercekten cok heyecanlı oluyor her cuma kılo verdıgımı gorunce cıglıkları basıp bı kosuyorum esıme adam zaten zayıf 67 kılo yıgılıyo garıbım hahahahahaya çok heyecanlııı);
sweetdimplecanım kaptanınız kim?
kilo meselesi yüzünden.o ferkında değil ama dün bana ettiği laflara çok kızdım ,çok üzüldüm .uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim hiçbenım hedefımde 70... aaa neden ne oldu kı neden kızdın kocana
cnm cok saol evet daha yenı basladım ve kılo fazlalıgı oldugu ıcın cabuk ılerlıyor... kızzzzzz senın kılonu yesınler emi
yaaa çok güldümmmm sen çok yaşa emi:):):):):):)ayyy evet gercekten cok heyecanlı oluyor her cuma kılo verdıgımı gorunce cıglıkları basıp bı kosuyorum esıme adam zaten zayıf 67 kılo yıgılıyo garıbım hahahahaha
tatlım bende 30 yaşındayım ankaradan katılıyorum yaklaşık 2 yıllık evliyim aralıkta 2 yıl olcak gerçik
maşallahhbende öyle hemen veririm inşallah kilolarımı.ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum memurum.kilom:82.5 7 aylık bir kızım var ,emziriyorum. boy 1.60 ve vermem gereken çok kilom var hedef:54
bu arada kocama kızdımda geldim sizlerin yanınabak aklıma geldi yine
dogru demıs bacım.. masallahın var zaten sadece sporunu yap kılonu koru fındıkkurdum benımeşimle atışıyoruz dünde tartıştık gelir gelmez yeter diyor istemiyorum artık vermeni diyor sporunu yapıosun zaten diyip duruyor
Rabbim isteyince mutlaka verir hele bir zamanı gelsin, sen sabırlı ol. Çevremde çok tanıyorum senin gibi olan ama sonunda özlemlerine kavuştular. Başka türlü olanlar da var. Teyzemi kızı 11 sene bekledi sonra tüp bebek yptı, ikizleri oldu, ikizler yaşındayken normal yolla hamile kaldı. Şimdi 1,5 yaşında bir kızı daha var. O yüzden rabbim dileyince önünde ne engel koyarsan koy o olur. Sen sabret, sağlığın önemli şu an. Önce sağlığın iyi olsun ki bebeğine de harika bir anne ol.cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
aaa cnm kotu nıyetle dememıstır herhalde yaa... ne dedıkıkilo meselesi yüzünden.o ferkında değil ama dün bana ettiği laflara çok kızdım ,çok üzüldüm .uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim hiçzaten çok hassasız bu kilo meselesi yüzünden
kıskandığından öyle diyor bence.erkekler kadınların güzel ve alımlı olmasına dayanamıyorlar çok kıskanıyorlar çokkeşimle atışıyoruz dünde tartıştık gelir gelmez yeter diyor istemiyorum artık vermeni diyor sporunu yapıosun zaten diyip duruyor
valla işte bende diyorum ki önümüz bayram belki bir iki fazlam olursa yine devam etmek zorunda olurum ne güzeldogru demıs bacım.. masallahın var zaten sadece sporunu yap kılonu koru fındıkkurdum benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?