Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nurcum hedefini ve şimdiki kilonu yeni gördüm kuzum
hızlı ilerliyorsun çok mutlu oldum senin adına
benim kilom az olduğu için geç ilerliyor
tebrik ederim

k
maşallahhbende öyle hemen veririm inşallah kilolarımı.ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum memurum.kilom:82.5 7 aylık bir kızım var ,emziriyorum. boy 1.60 ve vermem gereken çok kilom var hedef:54
bu arada kocama kızdımda geldim sizlerin yanına bak aklıma geldi yine

benım hedefımde 70... aaa neden ne oldu kı neden kızdın kocana

benım hedefımde 70... aaa neden ne oldu kı neden kızdın kocana
kilo meselesi yüzünden.o ferkında değil ama dün bana ettiği laflara çok kızdım ,çok üzüldüm .uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim hiç zaten çok hassasız bu kilo meselesi yüzünden

cnm cok saol evet daha yenı basladım ve kılo fazlalıgı oldugu ıcın cabuk ılerlıyor... kızzzzzz senın kılonu yesınler emi
eşimle atışıyoruz dünde tartıştık gelir gelmez yeter diyor istemiyorum artık vermeni diyor sporunu yapıosun zaten diyip duruyor

tatlım bende 30 yaşındayım ankaradan katılıyorum yaklaşık 2 yıllık evliyim aralıkta 2 yıl olcak gerçi
şuanda çalışmıyorum ama kısmetse ocak şubat gibi yeni bir işe giricem gibi görünmekte aksilik çıkmazsa akdeniliyim sevgiler

cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
Rabbim isteyince mutlaka verir hele bir zamanı gelsin, sen sabırlı ol. Çevremde çok tanıyorum senin gibi olan ama sonunda özlemlerine kavuştular. Başka türlü olanlar da var. Teyzemi kızı 11 sene bekledi sonra tüp bebek yptı, ikizleri oldu, ikizler yaşındayken normal yolla hamile kaldı. Şimdi 1,5 yaşında bir kızı daha var. O yüzden rabbim dileyince önünde ne engel koyarsan koy o olur. Sen sabret, sağlığın önemli şu an. Önce sağlığın iyi olsun ki bebeğine de harika bir anne ol.

eşimle atışıyoruz dünde tartıştık gelir gelmez yeter diyor istemiyorum artık vermeni diyor sporunu yapıosun zaten diyip duruyor
kıskandığından öyle diyor bence.erkekler kadınların güzel ve alımlı olmasına dayanamıyorlar çok kıskanıyorlar çokksen hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya inmelisin bence.önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…