Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sıkı kahvaltı edersen karatay kahvaltısı mesela acıkmazsın canım. canında ıvırzıvır çekmez böylece
kesinlikleee.ama canım ıvır zıvır isteyecek halim kalmadı artık .bu saatten sonra ,bu kadar üzülmeren sonra yine sözümden cayarsam kendime saygısızlık etmiş olucam.

nurcum cimrilik etmişsin hedefte

10 tane takım var hepsimi aralarında yarışıyor?

bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))

ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim.aylar geçti baktım olmuyor.gittim doktor dediki bana kilonu ver öyle gel kızmıştım o zaman ona.ama sonra biraz kilo verince baktımki adetlerim düzene girdi vede tak diye bebeiş geldi:)

2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum

Yenibirben_84ÜyeÜye
Beğenileri:
50
Ödül Puanları:
18
Yeni
ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim.aylar geçti baktım olmuyor.gittim doktor dediki bana kilonu ver öyle gel kızmıştım o zaman ona.ama sonra biraz kilo verince baktımki adetlerim düzene girdi vede tak diye bebeiş geldi:)

2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum

aaa gercekten mı bende kızdım hemde baya esımde kızdı senden daha kıloluları hamıle kalıyo ne alaka falan demıstı.. ıns darısı basıma

nurcum cimrilik etmişsin hedefte

bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))
sanırım regl oldum neden sanırım daha adet gunume var ama ıkı gun once acık pembe gıbı bırseyler geldı kesıldı ıkı gundur ara ara nadır gelıyo anlayamadım adetmıyım degılmıyım.. adetsem veremem hedef tutturamazsam fena bozulurum buhafta cımrıyım yanı

Hemen eksik menülerimi de paylaşayım
Cuma
Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 2 erik

Öğle
5 yemek kaşığı etli nohut + salata

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
-------------------------------------------------
Cumartesi

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 2 erik

Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği

Ara 2 hurma bir minik parça bitter çikolata (artık dayanamadım çocuklar yerken)

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği

su 3 litre
spor yok
---------------------------------------
Pazar

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara yarım muz

Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği

Ara 2 kayısı

Akşam 6 y.kaşığı fırında patlıcan
1 dilim k.ekmeği

su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates

aaa gercekten mı bende kızdım hemde baya esımde kızdı senden daha kıloluları hamıle kalıyo ne alaka falan demıstı.. ıns darısı basıma
tabikide canım öyle gerçekten.kiloyla sesişin gerçekten çokkk alakası var.ben çok kızmıştım doktora ama internetten araştırmayıda ihmal etmemiştim vede aynı sonuca ulaşmıştım.sonrada kilo verdem 5-6 kilo kadar hemencecik hamile kaldım.adet düzenim yoktu.ne zaman kilo verdim o zaman tak diye 2 ayda olan adetim 28 güne indi.

benım adetlerım normaldı evlenene kadar bı evlendım 11 ay adet olamadım kılo aldıkca aldım tamam cok zayıf degıldım ama bukadarda degıldım.. 25 kılo kadar aldım yanı 25 kılo zayıfkende bebıs olmadı bu yuzden kızmıstım doktora

canım seninkide kiloyla alakalı inan bana .bak biraz kilo ver göreceksin.çünkü benimde düzenliydi ne zaman evlendim kilo aldıkça adet düzenim şaştı.hiç tozda kondurmuyordum kiloyla ne alakası var ne kilolu kadınlar hamile kalıyor diyordum.bak kilonu ver bebiş haberini inşallah buradan tüm hepimize duyuracaksın eminim.

canım leslie nasıl bir spor

Canım yeter bencede artık koruma dönemine girsen daha iyi değilmi. Adam biraz balık etli seviyor demekki, çok zayıfı bende istemiyorum yüzüm çöküyor yaa.
benimde yüzüm gitti ya artık
o bunuda istemiyor
normalde dikkat ediyorsun abarttığını düşünsende zaten spor yapıosun dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…