- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
yaaaaaaa ovvvv denilecek kadar var değilmioooovvvvvv ahhh erkekler ahhhhhh bız narın cıceklerız ama bılen kım...
sıkı kahvaltı edersen karatay kahvaltısı mesela acıkmazsın canım. canında ıvırzıvır çekmez böylecebende kaybedebilirdim ama yiyip kendimi durduramadığım için olmadıama herşey farklı olacak bundan sona inanıyorum.
kesinlikleee.ama canım ıvır zıvır isteyecek halim kalmadı artık .bu saatten sonra ,bu kadar üzülmeren sonra yine sözümden cayarsam kendime saygısızlık etmiş olucam.sıkı kahvaltı edersen karatay kahvaltısı mesela acıkmazsın canım. canında ıvırzıvır çekmez böylece
canım kiloda engel olabiliyor.bak kilolarını ver nasıl hemen bebiş gelecek göreceksin2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum
nurcum cimrilik etmişsin hedefte381.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5
10 tane takım var hepsimi aralarında yarışıyor?
bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))İyi olduğuna sevindim canım. Ben de 7 sene önceki kıyafetlerimi giyiyorumHepsini yeni almışken bir anda kilo alınca yepyeni kalmışlardı öyle. Neyseki alternatifim vardı yoksa bende herşeyi yeniden almak zorunda kalacaktım. Hala kilo verme devam ederken yeni bir şey almak istemiyorum. Sende hemen alma daralmak iyi fikir. Ama biraz daha kilo verince daraltmak olmaz tabi o zaman çok bozulurlar gibi geliyor
2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum
2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum
maşallahhhhh maşallahhhhhhnurcum cimrilik etmişsin hedefte
bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))
aaa gercekten mı bende kızdım hemde baya esımde kızdı senden daha kıloluları hamıle kalıyo ne alaka falan demıstı.. ıns darısı basımaben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim.aylar geçti baktım olmuyor.gittim doktor dediki bana kilonu ver öyle gelkızmıştım o zaman ona.ama sonra biraz kilo verince baktımki adetlerim düzene girdi vede tak diye bebeiş geldi:)
sanırım regl oldum neden sanırım daha adet gunume var ama ıkı gun once acık pembe gıbı bırseyler geldı kesıldı ıkı gundur ara ara nadır gelıyo anlayamadım adetmıyım degılmıyım.. adetsem veremem hedef tutturamazsam fena bozulurumnurcum cimrilik etmişsin hedefte
bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))
tabikide canım öyle gerçekten.kiloyla sesişin gerçekten çokkk alakası var.ben çok kızmıştım doktora ama internetten araştırmayıda ihmal etmemiştim vede aynı sonuca ulaşmıştım.sonrada kilo verdem 5-6 kilo kadar hemencecik hamile kaldım.adet düzenim yoktu.ne zaman kilo verdim o zaman tak diye 2 ayda olan adetim 28 güne indi.aaa gercekten mı bende kızdım hemde baya esımde kızdı senden daha kıloluları hamıle kalıyo ne alaka falan demıstı.. ıns darısı basıma
benım adetlerım normaldı evlenene kadar bı evlendım 11 ay adet olamadım kılo aldıkca aldım tamam cok zayıf degıldım ama bukadarda degıldım.. 25 kılo kadar aldım yanı 25 kılo zayıfkende bebıs olmadı bu yuzden kızmıstım doktoratabikide canım öyle gerçekten.kiloyla sesişin gerçekten çokkk alakası var.ben çok kızmıştım doktora ama internetten araştırmayıda ihmal etmemiştim vede aynı sonuca ulaşmıştım.sonrada kilo verdem 5-6 kilo kadar hemencecik hamile kaldım.adet düzenim yoktu.ne zaman kilo verdim o zaman tak diye 2 ayda olan adetim 28 güne indi.
canım seninkide kiloyla alakalı inan bana .bak biraz kilo ver göreceksin.çünkü benimde düzenliydi ne zaman evlendim kilo aldıkça adet düzenim şaştı.hiç tozda kondurmuyordum kiloyla ne alakası var ne kilolu kadınlar hamile kalıyor diyordum.bak kilonu ver bebiş haberini inşallah buradan tüm hepimize duyuracaksın eminim.benım adetlerım normaldı evlenene kadar bı evlendım 11 ay adet olamadım kılo aldıkca aldım tamam cok zayıf degıldım ama bukadarda degıldım.. 25 kılo kadar aldım yanı 25 kılo zayıfkende bebıs olmadı bu yuzden kızmıstım doktora
canım leslie nasıl bir sporHemen eksik menülerimi de paylaşayım
Cuma
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 2 erik
Öğle
5 yemek kaşığı etli nohut + salata
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
-------------------------------------------------
Cumartesi
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 2 erik
Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 hurma bir minik parça bitter çikolata (artık dayanamadım çocuklar yerken)
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
su 3 litre
spor yok
---------------------------------------
Pazar
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara yarım muz
Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 kayısı
Akşam 6 y.kaşığı fırında patlıcan
1 dilim k.ekmeği
su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
öyledirrr seni senden çok düşünür peri gibi melek gibi kadındır çok severiz onukonuştum canım dün onunla .çokkk ilgili çok iyi sağolsunn
benimde yüzüm gitti ya artıkCanım yeter bencede artık koruma dönemine girsen daha iyi değilmi. Adam biraz balık etli seviyor demekki,çok zayıfı bende istemiyorum yüzüm çöküyor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?