- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
ama belli ya maşallahı var gerçekten.dün o kadar motive ettiki beni allah razı olsun vallaöyledirrr seni senden çok düşünür peri gibi melek gibi kadındır çok severiz onu
peki ayrılacakmısın takımdan?toplamda kaç kilo vermiştin canım?benimde yüzüm gitti ya artık
o bunuda istemiyor
normalde dikkat ediyorsun abarttığını düşünsende zaten spor yapıosun dio
bende bebek düşünüorduk diye zayıflamak istemiştim zayıfken hamile kalayım diyordum..zayıfladım ama bu kez bebeği ertelemek zorunda kaldıkYenibirben_84ÜyeÜye
Beğenileri:
50
Ödül Puanları:
18
Yeni
ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim.aylar geçti baktım olmuyor.gittim doktor dediki bana kilonu ver öyle gelkızmıştım o zaman ona.ama sonra biraz kilo verince baktımki adetlerim düzene girdi vede tak diye bebeiş geldi:)
benim ayrılmaya niyetim yok vallapeki ayrılacakmısın takımdan?toplamda kaç kilo vermiştin canım?
onun etkisi ile üzerinde etkiyi farkedecek daha mutlu olcaksınama belli ya maşallahı var gerçekten.dün o kadar motive ettiki beni allah razı olsun valla
ıns cnm yacanım seninkide kiloyla alakalı inan bana .bak biraz kilo ver göreceksin.çünkü benimde düzenliydi ne zaman evlendim kilo aldıkça adet düzenim şaştı.hiç tozda kondurmuyordum kiloyla ne alakası var ne kilolu kadınlar hamile kalıyor diyordum.bak kilonu ver bebiş haberini inşallah buradan tüm hepimize duyuracaksın eminim.
maşallah canım ya ne kadar motive olmuşsun kilolarını vermissin ve hala devam ediyorun.sporunu aşkla yapıyorsun maşallah sanabenim ayrılmaya niyetim yok valla
bayramda muhakkak ailelerin ısrarı üzerine ve tatilin getirisi ile biraz alırsam kilo
burdan ayrılmam ayrılmak istemem
ayrılsamda bırakmam
şuanda bilmiorum nolcağını kaptanımı bekliyorum geldiğinde detaylıca kendisi ile konuşcam
ıns cnm ya
teşekkür ederim canım darısı senin başınamaşallah canım ya ne kadar motive olmuşsun kilolarını vermissin ve hala devam ediyorun.sporunu aşkla yapıyorsun maşallah sana
canım önlisans mezunumusun sınavın nasıl geçti hangi bölüm?c.tesı menum
sabah kpss sınavım vardı arabada hemen 5 cevız 2 muz yıyıverdım
aksam
kıymalı patlıcan oturtma kızartmadan yaptım
taze fasulye degısık bısıler yaptım domateslı ensonda ustune ıkı yumurta kırdım bol acı da attım guzel oldu
1 kase yogurt
pazar gunkı menumm
offff sabah esımle mukemmel bır kk kahvaltısı bol yesıllık kese yogurdu Allahım ne guzeldı yaaa bıde kahvaltıyı esım hazırlamıstı tadına doyamadım
aksam
dunden kalan fasulye
1 kasık ev erıstesı
tarhana corbası
yogurt
brokolı salatası
cıgkofte yapmıstım ondanda azıcık yedım
afiyet olsun canım umarım sınavından olumlu sonuçlar alırsınc.tesı menum
aksam
taze fasulye degısık bısıler yaptım domateslı ensonda ustune ıkı yumurta kırdım bol acı da attım guzel oldu
1 kase yogurt
pazar gunkı menumm
offff sabah esımle mukemmel bır kk kahvaltısı bol yesıllık kese yogurdu Allahım ne guzeldı yaaa bıde kahvaltıyı esım hazırlamıstı tadına doyamadım
aksam
dunden kalan fasulye
1 kasık ev erıstesı
tarhana corbası
yogurt
brokolı salatası
tsk ederım ıns kuzumafiyet olsun canım umarım sınavından olumlu sonuçlar alırsın
ya sen ciddimisin maşallah diyorum başka birşey demiyorum .taş gibi hatun olmuşsun dur vallaaateşekkür ederim canım darısı senin başına
sporunu asla aksatma daha hızlı sonuç alıyorsun
ben günde 300 ve üzeri mekik çekip 1-1,5 saat pilates yapıyorum
regl günleri hariç tabi
Leslie sensone sporu yapan kadının adı, evde yürüyüş yapıyoruz bununla. 5 mile kadar videosu var. Yapabiliyorsan en az 3 mil yap. Önceden daha düzenli ve daha uzun süre yapabiliyordum ama oğlum çok hareketli 1,5 yaşında çok yoruyor beni. O yüzden çok yapamıyorum, aslında diyete ilk başladığımda daha çok step ve plates yapıyordum ama oğlum step tahtasının üzerine yatmaya başlayınca artık uyumadan yapamıyorum, uyuması sa genelde 11-12 yi bulduğu için bende leslie il yürüyüş yapıyorum.canım leslie nasıl bir spor
çok şükür aynen öyle kaslarımın uzadığını kilomu verip azda olsa yağlarım vardı onlarında gittiğini görmek beni mutlu ediyor şimdi kendimi daha iyi hissediyorumya sen ciddimisin maşallah diyorum başka birşey demiyorum .taş gibi hatun olmuşsun dur vallaaa
ıyıyız kaptanım sen nasılsın.. sayfada hareket yok dıyordummm kııı hareketlendı oh be... ıns kaptanım nıce 1000lere ınsTünaydın meleklerimmmmgüzel bir gün olsun hepimiz için inş beş dk mola verdim geçmiş yapmadan bir slm vereyim dedim nasılız keyifler yerindedir umarım maşallah ne güzel kaynatmışsınız 15 sayfa bu arada sanırım takımımız kurulduğundan bu yana 1000 sayfayı aşmış bulunuyoruz nice onbinlere hep birlikte inş
Peki canımmm diyetisyene gidicem bu hafta . Yarın yine konuşuruz tekrR çok teşekkür exiyorum sana iyi geceler
tekrar çok çok çok teşekkür ediyorum sana sweet .diyetisyene gidicem ben bu hafta .yarın bol bolkonuşuruz inşallah iyi geceler canımm
Hiç önemli değil azmim şuan en yüksek seviyede valla:)) kocam sağolsun :))))
kızlar günaydın öksürük haricinde gayet iyiyim sanırım bu öksürük viral bişi yoksa şimdiye gecerdi onca çabama rağmen
neyseki gribi atlattım sayılır. bu hafta artık 75 i görmek istiyorum zaten bu akşam rüyamda tartıda gördümişaretmi bu ne dersiniz.
bu arada akşam bi gelişme oldu sanırım çarşamba amasya ya gideceğiz kurbanı orda keselim annemide alıp gelelim diyoruz ama bakalım hayırlısı.çarşambadan gidersem cuma ya tartıda ne görürüm bilememsağlık olsun artık ne yapalım. ben tüm pantolonlarımı terziye vermek zorunda kaldım artık kemerde kar etmeyince daraltayım bi sürede öyle idare edeyim dedim umarım daraltmak iyi olur modelleri bozulmaz hepside geçen kış alınmıştı :)yazık olmasın
bu gün en azından yürüyüşüme başlamayı umut ediyorum plan bu kısmetse
hayırlı günler kuzummm pc kesinlikle ilk tercihim mecbur kalmadıkça cepten bakmıyorumherkese hayırlı sabahlarbugün okulda ilk iki dersim boş hemen fırsattan istifade pcden geçmişe bakayım.
pc den bakmak daha zavkli yaaaa
pazar menüsü
kahvaltı
2haşlanmış yumurta
1avuç lor peynir içine bir tatlı kaşığı çörek otu
10 zeytin
1 yk kadar anne ketçabı :)
domates salatalık biber
ikindi üzeri
1 kase yoğurt çorbası
2 salatalık turşusu
1 tabak yeşil fasülye yemeği
akşam
1 avuç leblebi 1 avuç yer fıstığı
1 kupa adaçayı
3 kupa grip için karışık bitki çayı
1 maden suyu
3 lt su:)
60 dk bisiklet
diyetisyenin işinin ehliyse ve seni iyi analiz edebilirse mutlaka güzel sonuç alırsın cnm fakat karatayı pek çok kişi uygulayıp mevcut hastalıklarından kurtuldu tercih senin bitanem önemli olan sağlıklı kalıcı kilo vermenmerhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolarkaratayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş
kızlar hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorummmm :):):):
tamam neslim varım
bende çok özledim. amasya da hiç yaşamadım ama yaşlılığımda orada yaşamak arzusundayım nedense
cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor
aminnn cnmmm inş tşk ederim neslim iyi dileklerin içino melek gelecek sende eline alacaksın işte ozaman dünyaya çok farklı bakacaksın.annelik herşeyi değiştiren bi duygu rabbim tüm kadınlara ( özellikle kaptanımıza , sonuna kadar hakediyor) nasıp etsin işallah
ellerine sağlık kaptanımsenin hakkın ödenmez
ben gidiyorum kızlaaaarrhoşçakalın
merhaba canımm.öncelikle desteğin için çok teşekkür ederimevet gerçekten çok sinirliyim ona .ama bir yandan kendimede oldukça sinirliyim .evleneli 4 yıl olacak ve yıllardır kilo vericem diyip diyip veremiyorum.neden bunu kendime yaşatıyorum bilmiyorum.ama inşallah sizlerinde desteği ile başarıcağıma inanıyorum artık ben.
valla kaptanım kavuştum eşime ama işte kötü zamanlamalar oldu rahtsızlığımdan
suyuda o nedenle içemedim
misswongcuuum seni sevgiyle selamlıyoruz
daha iyim kaptanım saolasın..
çörek otunu eşim tam yerinden getirdiği için tatmamı istedi kendi elleriyle pişirdi
saf çörekotundan yapılan miss gibi kahve tavsiye ederim arada zararı olmaz kanımca
şehriye pilavvı cıs mımasumane puding çok az olduğu için öyle dedim regl tatlısı krizini 100 gr mlık paket pudingle geçiştirdim aferim bana bayramdaki tatlılara kullanıcam ya hakkımı ondan mütevellit
Canım seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin. Ben dört tane doğurduğum halde bana çevremdekiler öyle şeyler diyordu ki artık dibe vurduğumu hissettim bir an. Ki sen daha ilk doğumun sanırım ve kiloların yeni eminim çok kolay gidecekler. Bende kaptanım gibi 93 kilo ile başladım ve 7,5 ayda 67 yim şu an. Sen sabırlı ol, bir süre kulaklarını dış dünyaya tıka, bu çok önemli. Diyete başladığımda yapamazsın diyenler de çok oldu, bunları duyma bence. Kaç kişiye sinir olup seni hiç ilgilendirmez dedim. Çok bunalttılar çünkü, şimdi konuşamıyorlar yanımda. Bir de bunların çoğunu diyen çalıştığım yerdekiler ve erkekler. Onlara daha çok sinir oluyorum. Yanımda yemek taşıyorum diye sana acıyoruz bile dediler kocaman bir salata tabağını her gün yanımda görünce. Acınacak birşeyim yok ben sağlıklı besleniyorum artık sağlığıma kavuşuyorum dedim durdum. Hiç te gizli yemedim hep kapım açıktı yemeğimi yerken. Bu tepkilere alışmazsam motivasyon kalmayacaktı biliyordum. Şimdi çoğu ne yaptı biliyormusun. Benim diyetisyenime eşlerini götürdülerHerşey sende bitiyor bunu unutma.
aaaa yenı arkadas gelmıs hosgeldın cnmm
normal türk kahvesine benziyor toz halinin rengi biraz daha açık
pişirme ve ikram şekli çok farklı
Burdurun Gölhisar ilçesine ait özel kahve imiş
porselende pişiriliyor
susam ve çörek otu da kavruluyor köpüklerine serpiştiriliyor
minik çifte kavrulmuş veya başka bir lokuma kürdan batırıp
o köpükler yeniliyor üstüne kahvesi içiliyor
muhteşem bi tat
maşallah ne kadar aktif ve güzel bir ortam :)keşke daha önce keşfetseymişim sizleri
kızlar bir şey sorucam .bugün başladım ben bu hafta bayram .klo bildirimi yapacakmıyız?
kızlar bende belirticem değilmi hedefimi?
sweetdımple cnm bızım grubun kaptanı.. melek melek
ya çok heyecanlııı);
ayyy evet gercekten cok heyecanlı oluyor her cuma kılo verdıgımı gorunce cıglıkları basıp bı kosuyorum esıme adam zaten zayıf 67 kılo yıgılıyo garıbım hahahahaha
valla işte bende diyorum ki önümüz bayram belki bir iki fazlam olursa yine devam etmek zorunda olurum ne güzel
ahhh canlarım cok sagolun.. benım kucuklugumden berı cocuklara karsı asırı ılgım sevgım vardı abımın oglu suan 7 yasında ben buyuttum desem yerıdır hatta kucukken senı kım dogurdu dıyorlardı halam dıyodu mınnosumsuan bıle bıyerı acısa hemen benı arar kosarım sagolsun annesı hıc engellemez tam tersıne dıcegım cocugum yok ama annelıgı tattım ılla bıyolojık anne olmam gerekmez (bu benım ıcın) esımde uzulme gerekırse evlatlık alırız benım ıcınde onemlı degıl dıyor kendım ıcın degılde en cok onun ıcın ıstıyorum uzun ve karısık oldu ama hayırlısı
Katılıyorum canım tam bir melek, bende öpecem
ya tv de güldür güldür diye bir program var.oyunda orada geçen bir konuşmada çocuk dediki kilolu istemiyorum ben kilolular ters bana ,o kız olmaz onun için annesinin karnında ikizini yemiş diyorlar dedi(tabi çok güldüm çok komikti o ayrı:):) sora dönüp gülerek bana dediki
-Aşkım senin içinde ikizini yemiş diyorlaro an başımdan aşaği kaynar sular döküldü ,uzun zamandır kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.çok ağladım ama o farkında değil her zamanki takılmalarından biri senıyor
evet kesinlikle katılıyorummmm.
Canım yeter bencede artık koruma dönemine girsen daha iyi değilmi. Adam biraz balık etli seviyor demekki,çok zayıfı bende istemiyorum yüzüm çöküyor yaa.
konuştum canım dün onunla .çokkk ilgili çok iyi sağolsunn
2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum
kesinlikleee.ama canım ıvır zıvır isteyecek halim kalmadı artık .bu saatten sonra ,bu kadar üzülmeren sonra yine sözümden cayarsam kendime saygısızlık etmiş olucam.
nurcum cimrilik etmişsin hedefte
bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))
kaptanımız gelsinde hedef koyayım bende:) eğer koy derse koyarım cumaya kadar hedefimi
sanırım regl oldum neden sanırım daha adet gunume var ama ıkı gun once acık pembe gıbı bırseyler geldı kesıldı ıkı gundur ara ara nadır gelıyo anlayamadım adetmıyım degılmıyım.. adetsem veremem hedef tutturamazsam fena bozulurumbuhafta cımrıyım yanı
Hemen eksik menülerimi de paylaşayım
Cuma
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 2 erik
Öğle
5 yemek kaşığı etli nohut + salata
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
-------------------------------------------------
Cumartesi
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 2 erik
Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 hurma bir minik parça bitter çikolata (artık dayanamadım çocuklar yerken)
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
su 3 litre
spor yok
---------------------------------------
Pazar
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara yarım muz
Öğle
1 kepçe çorba+ salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 2 kayısı
Akşam 6 y.kaşığı fırında patlıcan
1 dilim k.ekmeği
su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
canım leslie nasıl bir spor
öyledirrr seni senden çok düşünür peri gibi melek gibi kadındır çok severiz onu
ama belli ya maşallahı var gerçekten.dün o kadar motive ettiki beni allah razı olsun valla
bende bebek düşünüorduk diye zayıflamak istemiştim zayıfken hamile kalayım diyordum..zayıfladım ama bu kez bebeği ertelemek zorunda kaldık
benim ayrılmaya niyetim yok valla
bayramda muhakkak ailelerin ısrarı üzerine ve tatilin getirisi ile biraz alırsam kilo
burdan ayrılmam ayrılmak istemem
ayrılsamda bırakmam
şuanda bilmiorum nolcağını kaptanımı bekliyorum geldiğinde detaylıca kendisi ile konuşcam
c.tesı menum
aksam
1 kase yogurt
pazar gunkı menumm
aksam
dunden kalan fasulye
1 kasık ev erıstesı
tarhana corbası
yogurt
brokolı salatası
ben çıkıyorum kızlar yine gelicemmm
ıyıyız kaptanım sen nasılsın.. sayfada hareket yok dıyordummm kııı hareketlendı oh be... ıns kaptanım nıce 1000lere ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?