Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende bebek düşünüorduk diye zayıflamak istemiştim zayıfken hamile kalayım diyordum..zayıfladım ama bu kez bebeği ertelemek zorunda kaldık

peki ayrılacakmısın takımdan?toplamda kaç kilo vermiştin canım?
benim ayrılmaya niyetim yok valla
bayramda muhakkak ailelerin ısrarı üzerine ve tatilin getirisi ile biraz alırsam kilo
burdan ayrılmam ayrılmak istemem
ayrılsamda bırakmam

şuanda bilmiorum nolcağını kaptanımı bekliyorum geldiğinde detaylıca kendisi ile konuşcam

ıns cnm ya

maşallah canım ya ne kadar motive olmuşsun kilolarını vermissin ve hala devam ediyorun.sporunu aşkla yapıyorsun maşallah sana

c.tesı menum
sabah kpss sınavım vardı arabada hemen 5 cevız 2 muz yıyıverdım
aksam
kıymalı patlıcan oturtma kızartmadan yaptım
taze fasulye degısık bısıler yaptım domateslı ensonda ustune ıkı yumurta kırdım bol acı da attım guzel oldu
1 kase yogurt

pazar gunkı menumm
offff sabah esımle mukemmel bır kk kahvaltısı bol yesıllık kese yogurdu Allahım ne guzeldı yaaa bıde kahvaltıyı esım hazırlamıstı tadına doyamadım
aksam
dunden kalan fasulye
1 kasık ev erıstesı
tarhana corbası
yogurt
brokolı salatası
cıgkofte yapmıstım ondanda azıcık yedım

maşallah canım ya ne kadar motive olmuşsun kilolarını vermissin ve hala devam ediyorun.sporunu aşkla yapıyorsun maşallah sana
teşekkür ederim canım darısı senin başına
sporunu asla aksatma daha hızlı sonuç alıyorsun
ben günde 300 ve üzeri mekik çekip 1-1,5 saat pilates yapıyorum
regl günleri hariç tabi

canım önlisans mezunumusun sınavın nasıl geçti hangi bölüm?

afiyet olsun canım umarım sınavından olumlu sonuçlar alırsın

teşekkür ederim canım darısı senin başına
sporunu asla aksatma daha hızlı sonuç alıyorsun
ben günde 300 ve üzeri mekik çekip 1-1,5 saat pilates yapıyorum
regl günleri hariç tabi
ya sen ciddimisin maşallah diyorum başka birşey demiyorum .taş gibi hatun olmuşsun dur vallaaa

canım leslie nasıl bir spor
Leslie sensone sporu yapan kadının adı, evde yürüyüş yapıyoruz bununla. 5 mile kadar videosu var. Yapabiliyorsan en az 3 mil yap. Önceden daha düzenli ve daha uzun süre yapabiliyordum ama oğlum çok hareketli 1,5 yaşında çok yoruyor beni. O yüzden çok yapamıyorum, aslında diyete ilk başladığımda daha çok step ve plates yapıyordum ama oğlum step tahtasının üzerine yatmaya başlayınca artık uyumadan yapamıyorum, uyuması sa genelde 11-12 yi bulduğu için bende leslie il yürüyüş yapıyorum.

ya sen ciddimisin maşallah diyorum başka birşey demiyorum .taş gibi hatun olmuşsun dur vallaaa
çok şükür aynen öyle kaslarımın uzadığını kilomu verip azda olsa yağlarım vardı onlarında gittiğini görmek beni mutlu ediyor şimdi kendimi daha iyi hissediyorum
spor spor spor

Tünaydın meleklerimmmm güzel bir gün olsun hepimiz için inş beş dk mola verdim geçmiş yapmadan bir slm vereyim dedim nasılız keyifler yerindedir umarım maşallah ne güzel kaynatmışsınız 15 sayfa bu arada sanırım takımımız kurulduğundan bu yana 1000 sayfayı aşmış bulunuyoruz nice onbinlere hep birlikte inş

ıyıyız kaptanım sen nasılsın.. sayfada hareket yok dıyordummm kııı hareketlendı oh be... ıns kaptanım nıce 1000lere ıns

rica ederim cnm benimm

Hiç önemli değil azmim şuan en yüksek seviyede valla:)) kocam sağolsun :))))

enişteye tşkler o zaman sayesinde seni tadınık

artık rüyalarına girmeye başladı neslimm hayır olsun inşş öksürüğün geçene dek spora ara ver istersen neslim terledikçe yeniler anneciğine kavuşacaksın yani çok sevindim cnmm bayram aileyle güzel
büyük gelen kıyafetlerini kilon oturana dek tutma cnmm çok bol gelen bedenleri evden yok et giyim bağış kutularına ya da uygun gördüğün birine verebilirsin evde büyük beden olunca insan rahat oluyor o yüzden yok et ki yenileri gelsin cnm kilon oturana dek idare et şimdilik
herkese hayırlı sabahlar bugün okulda ilk iki dersim boş hemen fırsattan istifade pcden geçmişe bakayım.
pc den bakmak daha zavkli yaaaa
hayırlı günler kuzummm pc kesinlikle ilk tercihim mecbur kalmadıkça cepten bakmıyorum

anne ketçabı güzel anlaşılan afiyetolsun cnmm menünde sporunda süper

merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolar karatayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş
diyetisyenin işinin ehliyse ve seni iyi analiz edebilirse mutlaka güzel sonuç alırsın cnm fakat karatayı pek çok kişi uygulayıp mevcut hastalıklarından kurtuldu tercih senin bitanem önemli olan sağlıklı kalıcı kilo vermen

kızlar hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorummmm :):):):

maşallah kaynaşmışsınız bile
tamam neslim varım

ooo start verilmişşş iddia varmı ucunda ikinize de başarılar

bende çok özledim. amasya da hiç yaşamadım ama yaşlılığımda orada yaşamak arzusundayım nedense

amasya diyimnce hemen kütür kütür elması geliyor aklıma

cok tskler kaptanım... ahhh o melek gelse... offf tuylerım dıken dıken oluyor

gelecek kuzum sen gönlünü ferah tut rabbime güven abimlerde 7. seneye girdi biz de hala umutla bekliyoruz
şirinem kavuştu bak sıradaki neden sen olmayasın hele bi fazlalıkları atalım

aminnn cnmmm inş tşk ederim neslim iyi dileklerin için
ellerine sağlık kaptanımsenin hakkın ödenmez

siz hedeflerinize ulaşınca ben en büyük ödülümü alacağım kuzum est ne hakkıymış
ben gidiyorum kızlaaaarr hoşçakalın

görüşürüz cnm iyi dersler

inanmak başarmanın yarısı bitanem gerisi çorap söküğü gibi gelecek bazen bizleri dürtecek bir etken gerekiyor karar verdiğimiz o son nokta hayatımızın dönüm noktaıs oluyor

valla kaptanım kavuştum eşime ama işte kötü zamanlamalar oldu rahtsızlığımdan
suyuda o nedenle içemedim
misswongcuuum seni sevgiyle selamlıyoruz

bugün nasılsın kuzummm enerjin süper iyisindir umarım su içmeyi ihmal etme ne olur

şehriye cıs cnm benimm ev eriştesi olursa makul miktarda yiyebilirsin ama erişte çörekotu kahvesini ben anneme kahve yasak olduğu için bir alternatif olması için araştırmıştım tatlım arada içiyor yine ama ısı görünce faydalı özellikleri kayboluıyormuş bak nasıld aşartlandırıyor kendini bayramdaki tatlılar yerine etlere kullansan

makresim senin başarın hakikaten ömüthiş 4 çocuk dile kolay her birinde 10 kilo alsan 40 kilo yapar iradene hayranım en zoru başardın cnmm kesinlikle kimseyi umursamamak önemli zaten diyet konusu açılınca çevremizdeki çoğu kişi prof kesiliyor fakat kendisi uyguluyor mu o tartışılır o yüzden hiç kimsenin dedikleirni umursamadım başlarken ne güzel herkese örnek olmuşsun cnmm neden gizli yiyeceksin ki

onlar en sağlıksız fast foodları yerken saklıyor mu geçen hafta hastahanede kütür kütür yedim elmamı

akşam hazırlamayı unutmasaydım beslenme kutumu doldururdum genelde öyle yapıyorum isteyinde herşey oluyor

aaaa yenı arkadas gelmıs hosgeldın cnmm

bir de talhayasir arkadaşımız gelmişti ama uğramadı tekrar

o nasıl bir anlatıştır fındık kurduuu lokum kürdan olayı demekkk nurun sana taktığına bayıldım tam fındık kurdusun
maşallah ne kadar aktif ve güzel bir ortam :)keşke daha önce keşfetseymişim sizleri

nasip bugüneymiş kuzummm

kızlar bir şey sorucam .bugün başladım ben bu hafta bayram .klo bildirimi yapacakmıyız?

oylama hala bitmemiş cnm fakat evetler çoğunlukta büyük ihtimal 10 ekimde bildirim yapacağız 2 haftalık ve yüzdeler ikiye bölünecek

kızlar bende belirticem değilmi hedefimi?

elbette henüz takım listesinde olmayabilirsin ama takımdasın kuzum

sweetdımple cnm bızım grubun kaptanı.. melek melek

canımsınnn

ya çok heyecanlııı);

evet hakikaten çok heyecanlı oluyor ben 3, takımdan mezun olmuştum ayrıca takım için sorumluluk duyup herhangi bir cıs yerken suçluluk duymak motive ediyor insanı cnm

ayyy evet gercekten cok heyecanlı oluyor her cuma kılo verdıgımı gorunce cıglıkları basıp bı kosuyorum esıme adam zaten zayıf 67 kılo yıgılıyo garıbım hahahahaha

çok şekersin sen nurcummm enişte o çığlıkları çok duyacak daha

valla işte bende diyorum ki önümüz bayram belki bir iki fazlam olursa yine devam etmek zorunda olurum ne güzel

hmmmm senin niyetini şimdi çaktımmm sen bir alıp bir vererek burdan ayrılmak istemediğin için taktik uyguluyorsun sanırımmmm

kuzumm sen hedefine ulaştığın gün ki bu benim için 45,5 seni kaptan yardımcısı yaparım sopnsuza dek burda kalırsınn dert ettiğin şeye bak

pek çok kuzenimi ben büyüttüm nurcum hepsi çocuğum gibi en büyük torun ben olduğum için şimdi onların büyüdüğnü görmek öyle zevkliki küçük anne der bazıları bana evlatlık almak en son şık olur cnm benim muhtaç bir yavruya annelik yapmak en büyük sevap ama buna gerek kalmayacağını umuyorum bitanem hayırlısı

Katılıyorum canım tam bir melek, bende öpecem

canımsın bende öperim ki

hakikaten düşünemedi demek ki çam devirmiş resmen

evet kesinlikle katılıyorummmm.

Canım yeter bencede artık koruma dönemine girsen daha iyi değilmi. Adam biraz balık etli seviyor demekki, çok zayıfı bende istemiyorum yüzüm çöküyor yaa.

ben de sevmiyorum çok cılız cadıcım sakın alınma snein boy kilo orantılı yalnız yüz çökerse kaslardan kilo verdiğinizin işaretiymiş melekleirm aman dikkat

konuştum canım dün onunla .çokkk ilgili çok iyi sağolsunn

2 yıllık .. boyle bır problem olmasa seneye dusunurdum cocuk kı kendım suanda cocugum yanı ben oyle hıssedıyorum

içindeki çocuk hiç lmesin inş nurcummmm

kesinlikleee.ama canım ıvır zıvır isteyecek halim kalmadı artık .bu saatten sonra ,bu kadar üzülmeren sonra yine sözümden cayarsam kendime saygısızlık etmiş olucam.

sevdim bu sözü herşeyden herkesten önce kendimiz için sağlığımız için kilo vermeliyiz

nurcum cimrilik etmişsin hedefte

bende eskileri çıkardım giyiyorum çok keyifli özlemişim :))))

aslında değil neslim maksimum 700 gr haftalık ideal bence geçen bir yaız okumuştum dur bulunca paylaşayım nedenini püsküütüm çok güzel açıklamış

kaptanımız gelsinde hedef koyayım bende:) eğer koy derse koyarım cumaya kadar hedefimi

bekliyorum hedefini cnmm

adet döneminde 1,5 2 kilo fark olabiliyor bbunu önemseme tatlım ama adet değilsen dr a gitmeyi unutma sakın

afiyetolsun cnmmmm ctsi hariç spor yapabilmişsin 4 çocukla zaman bulup yapıyorsun ya makresim şapka çıkarıyorum önünde minik bir bitter sonuçta o kadar zararlı değil kuzum afiyetolsun süper menüler tşk ederim

canım leslie nasıl bir spor

bu 2 mile olanı cnm bununla başlarsın zamanla diğer videolara geçersin

öyledirrr seni senden çok düşünür peri gibi melek gibi kadındır çok severiz onu

bende meleklerimiiiiii

ama belli ya maşallahı var gerçekten.dün o kadar motive ettiki beni allah razı olsun valla

senden de kuzummmm

bende bebek düşünüorduk diye zayıflamak istemiştim zayıfken hamile kalayım diyordum..zayıfladım ama bu kez bebeği ertelemek zorunda kaldık

en doğru zaman değildi demekki tatlım sorunları çözdükten sonra gelecek meleğimiz hayırlısıyla inş

geldimkiiiii ama sorunu az önce cevapladım sanırım kuzum

afiyetolsun bitanemmmm süpersin maşallahhhh spor yapamadınmı kuzumm ya da yazmayımı unuttun

ben çıkıyorum kızlar yine gelicemmm

grşrz cnmmm

ıyıyız kaptanım sen nasılsın.. sayfada hareket yok dıyordummm kııı hareketlendı oh be... ıns kaptanım nıce 1000lere ıns

aman maşallah hep iyi olun tatlım ben de iyiyim şükür sabah bir tapuya gidip geldim mesaj bekliyorum tekrar gidicem sindi de geldimi geçmişe yetişemeyiz inş kuzum

prensesim nerelerdesin bakimmmm Eylülüm de uğramamışşşÖzge muhtemelen akşamüstü gelir

otura kalka geçmiş bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…