kızlar benim şimdi çıkmam lazım daha sonra görüşürüz benim biraz işim varda..
tatlım nasılsın:roflol::roflol::roflol: ya nereye gitmeye yelteniyorsun sen ben onu anlamadım bi kere
ohh afiyet olsun aebenim ye tabi bende grissini ile domates peynir yiyorum sizin içinsırnaşık şeysırnaşık şeyben yemege gidiyorum özgem içinde yiycem 1 tabak madımak .. hehe ...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bak bu kötü işte aglayınca ferahlarım ben . sen içine atıyorsun tpolanıyor işte ..kaydirigubbakcemile
Eveeet ama bebiş için 1 yıl beklemem gerekiyo..Düşükten sonra doktor yasak koydu henüz hcg değerim sıfırlanmadı.Herhafta kan testi yaptırıyorum.Bu hafta 181 di.Sıfırlanınca 1 yıllık bekleme sürem başlıcak elifcim...Yaş 30 hemen hamile kalsam 32 yaşında hamile kalırım....Allah hayırlısını versin..
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun..
nazlım neden refe geri gelecek yazısı eklemedin . ay benında gözümden kaçtı yazmadım öyle gitti liste ...
:roflol:
Canım yakında 2 hafta sonra finaller var ders çalışmam lazım ama haftayada 3-4 gün eğitim,m olacak haziranın ikinci haftasıda Samsuna gidicem işlerde yoğunlaştı benim, ee evde de minik durmaz oldu hep gezdir diyor havada sıcak ya banyosu şunu bunu haziran ortasına kadar pek giremiycem diye izin istedim ama sonra bomba gibi dönücem sözzzzzzzzzzz inşallah yani minikte nezle oluyor bugün burnu akıyor canım çok sııkkın o yüzde haa birde kurs var hafta sonu 2 gün hafta içide 2 gün kursta olmam lazım ayyy kafayı yiycem vallaaaa:roflol:
ama eger diyet yapıyorsan haftada bir bildirimini de. Kal listede payalaşıma kafanı takma işlerim okulun hallolana kadar idare ederiz refim ...
ama eger diyet yapıyorsan haftada bir bildirimini de. kal listede payalaşıma kafanı takma işlerim okulun hallolana kadar idare ederiz refim ...
tamam refim ....:1hug: gönlün nasıl istiyorsa öyle yapalım ...:1hug:aynen bende öyle düşündüm aebenim refim her hafta bildirim yaparım dedi bende yanına yazmadım.
:lepi: monti amcanım nohutunada başlamışın ...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook afiyet olsun .....Bende bugÜn ne yedİm
sabah
3 dİlİm kızarmıŞ tambuĞday ekmeĞİ
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynİr
ara
2 adet kuru kayısı
ÖĞlen
4 yemek kaŞıĞı nohut
1 su bardaĞı yoĞurt
2 dİlİm tam buĞday ekmeĞİ
canım aebenim o muhteşem yorumun için çok teşekkür ederimbende senden sonra bir yorum yaptım tekrar tekrar teşekkürler.....
tamam refim ....:1hug: Gönlün nasıl istiyorsa öyle yapalım ...:1hug:
:lepi: Monti amcanım nohutunada başlamışın ...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook afiyet olsun .....
A sana monti linkini verecektim günlük menülerini yazarsan link yeniden açıkmış olur nazlım . Hemde daha önceki monti maceramıza bakarsım başarısız olanına . Hayalim bana ta ordan takılırdı dün onu diyordu ....dur vereyim de boş vaktinde oku bende eklesem listeleri oraya iyi olr aslında ...a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?