ben çok fazla içmedim ama ilk başlarda olduğu için kilo vermiştim diye düşünüyorum
bi de insan ek bişey yapınca diyet psikolojisine daha çok giriyo galiba
iştahımı kestiğini pek söyleyemem
özgem yazdım ama kaçırıyorsun ..kaydirigubbakcemile bedişin eşi pazar günü gelecek o geldi evine sabah anlattım ya .. pc bozuk eşi gelince yapılacak . bu arada bediş 79 olmuşşşşş:mymeka:canım elma sirkesini çok uzun süre içme mideye zarar veriyormuş güya:uhm::uhm::uhm:
benden demesi
kütomm ne zaman gelecek yaaa
yarın akşam annemlerdeyim camdan cama konuşurduk kısçemleee:asigim::asigim:
ooo sen bilmiyorsun daha nurhayatcım elsenin iştahını kesmesi için bi varil sirke içmesi lazım :roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçi hepimizin öylede :roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::çok üzgünüm:
aşkolsun ne demek şimdi bu??!
Günaydın kızlar . Benim monti amca gümledi bugün 1 TANE SİMİT YEDİM BEN YAklava::mymeka:
sakın moralini bozma bi kereden birşey olmaz sen şu andan itibare devam et montine benimde göbek iki metre önde gidiyor yaaaaaa
regl yüzündendir inşallahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
valla bende soğan suyuna tam gaz hiç aksatmadan devam ediyorum ama bilmiyorum sanıyorum regl döneminden dolayı henüz farkedemiyorum o yüzden biraz daha geçsin bakalım ne olacak inşallah farkeder
asimm sende değişiklik olmaya başladımı ???????????
günaydın nazlıcım, günaydın kızlar
dünden beri çok üzüldüm iyi ki çıkmışım dedim(
bari ben yokken 1. olursunuz
Bendemİ denesem Şu soĞan suyunu tadı nasıl kızlar İÇİlmeyecek gİbİmİ.
yok nazlıcım içilmeyecek gibi değil. sana tavsiyem koklamadan iç kaydirigubbakcemile3
bir de ben içerken ve içtikten sonra bir süre sadece ağzımdan nefes alıyorum. burnumdan alınca kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?