Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fıstıklar takımlardaki yeni üyeler işi götürmüş valla . prtalarda bi yerlerde olacagız ...
bu hafta 1. lik çekişmeli kardeş takımın elinden gitmiş ....

aebenim datlum guzum nasılsın ben buralardayım da bu aralar mesajlarda acayip yoğunluk var şekerim ya onları taramaktan laflamaya fırsat bulamadım baksana ama senide özledim .anlarsınya senle dedikodu yapmayıda:)))

nurhayat nasıl gidiyor sen burayada hemen adapte olmuşunur eminim :)) kolay gelsin arkadaşlar

merak etme nurhayat tan bizim kafadan ...kaydirigubbakcemile3

mehal canım şu takıma yaptıgın analızler çok hoşuma gidiyoe aslında bizim cadılarada yapsam fena olmayacak . ama pc elden gitti artık kızım sbsy çalışıyor bu odada . o yüzden fazla kalamıyorum . kaş göz arası elinden alıyorum ....kaydirigubbakcemile3 neyse atlatsın yavrum şu sınavıda ...:Saruboceq:

mehalim canım hiç çekinme o yoğunlukta bile olsa daldırıver kafanı içeri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug::1hug::1hug:

inşallah kazanır kızın sınavı pınarcığımın kızı da girecekti dimi bide doranınki galiba amma çok giren var ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

fıstıklar takımlardaki yeni üyeler işi götürmüş valla . prtalarda bi yerlerde olacagız ...
bu hafta 1. lik çekişmeli kardeş takımın elinden gitmiş ....
ben verenedim bu hafta niyeeee senağlama kaçamakta yapmadım yaaa niye?? niey amaaa.. kesecem yakında şu fazlalıkları o olacak heee..

Takım süper mehalim ya sırnaşık şey ama bende var bişeyler ona kızıyom yaa.. açlık grevi mi yapsam acaba :uhm:

sizin kafadan değilim öyle olsaydı kilo vermem gerekirdi offf sinir oldum kendime :mymeka: hatamı bilsem? tamam geç kalkıyorum ama bundan sonra erken kalkıcam 7 de..

hazır elin değmişken benimkileri de kessene

soğan suyu iç bak verirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eeee nurhayatçım biz seni süper olmayan bir takıma veririmiydik şekerim yaa.Arkadaşlarımız birtanedir:))

dur bismillah hemen tokatlar falan noluyo :mymeka:

hazır elin değmişken benimkileri de kessene

soğan suyu iç bak verirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gel gel yanaş söööyylee... ucundan azıcıkmı? :roflol: Özgecim soğan suyu değilde elma sirkesi aldım bugün yarından itibaren başlıcam ama nasıl içilecek suya nekadar konulacak? sıcak suyamı? bilen varsa anlatablirmi acep?

ılık bir bardak suya 1 kaşık sirke koyuluyo, azcık da bal iyi gdiyo kaydirigubbakcemile3
benim ılık suyla midem çok bulanmıştı
o yüzden sürahime soğuk suyla yapmıştım ,sabah 1 gece yarım bardak içiyodum
yine mi başlasam acaba

iyi akşamlar bayanlar..oyy çok yorgunum ayacıklarım dutmay-tatlicadiarzu-kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleride kendimidedelikafadulden neler kaynatmışınız gene bi yığın sayfa okudum kaydirigubbakcemile3 madımak muhabbeti bile edilmiş bizim tokatta meşhurdur madımak bayılırım bende okadar uzun yıllar olduki yemeyeli
ben bugün kuaför arkadaşımı ziyarete gittim sabahtan kahvaltımı orda yaptım yarım simit lor zeytin salatalık 2 fincan şekersiz çay... öğlen işyerinde hiç bişey yiyemedim yarınki işleri bitirdik ama hepside birbirinden süper oldu hihoyyyt anlıcanız çoook açım akşama kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmeğim var şimdilik bukadar hıı unuttum işyerinde şu kornetlerin yarısından yedim bide arkadayız diye bizi unutmuşlar:dilcikaratronda ben yemicem siz paylaşın dedi arkadaşla ortaklaşa yedikkaydirigubbakcemile3ama acıcıktı bişey olmas demi

günde 2 defamı..ben sadece sabah uygulamayı düşünüyodum.. iştahmı kesiyo anlatsana biraz..etkisi nasıl oldu?

bu kadarcık mıkaydirigubbakcemile3
bi de kornet yedim çok mu diyo :mymeka:

günde 2 defamı..ben sadece sabah uygulamayı düşünüyodum.. iştahmı kesiyo anlatsana biraz..etkisi nasıl oldu?

ben çok fazla içmedim ama ilk başlarda olduğu için kilo vermiştim diye düşünüyorum
bi de insan ek bişey yapınca diyet psikolojisine daha çok giriyo galiba
iştahımı kestiğini pek söyleyemem

canım elma sirkesini çok uzun süre içme mideye zarar veriyormuş güya:uhm::uhm::uhm:

benden demesi

kütomm ne zaman gelecek yaaa
yarın akşam annemlerdeyim camdan cama konuşurduk kısçemleee:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…