Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah 1dilim börek peynir zeytin domates
Öğlen 1 kase tarhana
Aksam 1 tabak kofteli patates yemeği 1 dilim ekmek salata
Bitki cayi nane limon içtim ama hesaplamadim. Sporda yok aksam yemeğini 5 de yedim kaptan kizcak patatesle ekmeğe böreğe hhafifletici sebep olsun diye belirttim:)

Selamlar bugünkü menüm
Kahvaltı:
Çiğ köfte
Bol salata limon
1 lokma peynir
1 lokma yumurta
1 kupa Çay
1 lokma kabak tatlısını tattım
1 lokma kıymalı Börek

Akşam 16 ( misafirlikte)
2 kepçe etli nohut
Bol ekşili salata
2 Kaşık pirinç pilavı
Yarım dilim kek
1 kupa Çay (artık çayları şekersiz içiyorum yazmama gerek yok sanırım dimi )

Spor öncesi 1 bardak ayran

Spor:
40 dk bisiklet
70 squat
2325 adım (biliyorum cok az )
10 dk kendimce spor hareketleri:)
Şimdide 1 Türk kahvesi şekersiz

Son düzenleyen: Moderatör:

hayat sürprizlerle dolu cadıcım hayırlısı

afiyetolsun barbimmm sporun süper ip atlarken birimi geldi 2 dk cık olmuş kuzukulağını okuyunca ağzım sulandı bayılırım ekşi ekşiii
Ay kaptanım pek spor yapasım gelmedi. Dün o yüzden yapamadım fazla birde say say bitmiyo dk ya geçtim 2 den başladım :)

Selam kozlar grip oldum hic halim yok menü yazip kacayim birikmesin
Gecmis olsun kuzum
Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi

Kizlar iyi aksamlar menu yazayim yarin gorusuruz
Sabah kk kahvalti ek 1 dlm balli tereyagli ekmek
Aksam az bulgur pilv etli nohut salata turşu
Az helva
Spor yok 5 saat gezinti
Helva lar yenmiş yine afiyet olsun kilo olmasın cnm pazar rehaveti çökmüş hepimize anlaşılan; )
Gecmis olsun kuzum

Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi
Valla kaptan ne der çekirdeğe bilemem :)

sweeeet bişe soracam. sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım. akşam saat 8 gibi yemek yedik. ama o arada ben hiiiiç acıkmadım. bu durumda leptin sürekli çalıştı mıııı yoksa ben kendi kendime boşu boşuna mı bekledim. gerçi ancak yemek zamanım geldi hani bile isteye bu saati beklemedim

Hoşgeldin cnm ikinci haftama girdim düzenli yemek ve spora tekrar başlayalı :)
Sen ne durumdasın cnm başladın mı tekrar
sorma ya. geçen cuma bildirim yaptım kilo 82.2 çıktı çok üzüldüm. ertesi sabah yeniden çıktım tartıya 79.8 gördüm. oynak bir bünyem var malesef. dikkat ediyorum yediklerime. tramboline de başladım. ha arada oryantale de merak sardım mekik ve popo hareketleri de yapıyom. hiiiiç olmasa yürüyorum ama bakalım haftaya görecem işe yarıyo mu yaramıyo mu

canım bak leptin hormonu yemekten 4 saat sonra çalışıyo
önce yediklerimi zi yakıyo 4 saat sonrası da eski yağları yakmaya başlıyor
Sen yaklaşık 5-6 saat çalıştırmışsın leptini süper olmuş bu acıkmadıysan sorun yok
Acıkınca ayran iç leptini etkilemiyo çalışmaya devam ediyo bu cok süper olmuş ama maşallah

Anam azcık sıksam yetişicem sana canım aman dikkat :)

hiç acıkmadım şükür. bence de süper oldu bu
kız sen kaç oldun ki bana yetişiyon. gel de beraber devam edek. nesli solladı gitti ona ulaşmak azıcık hayal.

hedefim hiç düşünmedim. ne olsuuuuuun eğer gerçek kilo 79.8 ise 79 olsun hedefim. anam tam bişe söyleyemiyom ki oynak bünyeye
evet evet olsun olsun yeter ki gitsin şu kilolar bende göreyim artık 7 li rakamları
bu arada sen oryantale de başlamışsın kızları al önüne hep beraber ne güzel olur beraber etkinlik olur :)
bilmiyom ki o mu değilmi
İnşallah 79 dur cnm asıl kilon ben de arkanızdan gelirim nolacak :)

kız 10 dk oryantalde eğleniyom ama sırıl sıklam suyum çıkıyor. tavsiye ederim aç oynak bir video hem eğlen hem spor oooohhh mis vallahi. sen de çabuk inersin 7 lere. çünkü bu kiloyu alalı çok olmadı ya. yapışmamıştır daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…