Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar günkü menüm
Sabah:
Ispanaklı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Annemin ekmeğinin kıytısına tereyağı sürdüm yedim

Akşam:
Kıymalı pide(annem yemek yapmaya üşendi de)
Ayran
Salata

Spor:30 dakika tempolu yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat ve yoga
Su:3 litre

afiyetolsun cadıcımmmm spor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş

aynen öyle kaptanım iyi olacak inşalla
bugün yavaş yavaş toparlıyorum kendimi
fakat 2-3 gün içinde regl olucam yine ara vericem başlarsam
regl olup bittikten sonra tam teşekküllü bol enerjili balicam
çok boşladım ve söz verip tutamadım gibi oldu biliyorum ama
maalesef elimde olmayan sebepler işte

Selam kızlar, dünkü menümü yazamamıştım hemen paylaşıyorum.
Sabah 2 dlm çavdar ekmeği bir dlm peynir domates salatalık
Ara sade türk kahvesi, bir dilim börek
Akşam etli yaprak sarması salata kuru fasılye

Bugünkü menüm:
Sabah kavurma, peynir, 9 zeytin, domates, salatalık, ceviz, badem
Ara şekersiz çay, bir dilim meyveli kek
Akşam kıymalı yeşil mercimek yemeği salata

Kizlar selam menu yazim gecmis dalimmm
Sabah yumurta avakado yesillik zeytin peynir ceviz findik
Aksam
Banum ben bu gun 3 servisle bogustum en son 4 de dayanamadim aciktim 1 ezo corba az pilav ustu kuru yarim kase manti yedim disarda baska yicek bisi yoktu
Spor 40dk yurume
Sabah lesli ve plates 30dk kadar

banum ertesi gun de olsa yazdim hep hic atlamadimki yazmasam vicdan yaparim cunki allahallah

Selam kızlar menüm...
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parca otlu peynir
1 tabak kuzu Kulağı
Yarım kase yoğurt
7 Badem
3 dilim ayva

Öğle:
1 bucuk bardak ayran
3 saat leptin çalıştı bugun bence iyi dimi kızlar

Akşam:
2 kase kuru fasulye
1 parca pide
Bol tere nane kuru soğan
2 kaşık Pirinc pilavı

Saat 21:00 de şekersiz Türk kahvesi
Spor:
40 dk bisiklet
75 Squat
Bugun spor yapasım yok aslında ama yine de bunları yaptım

Kaptanım Çiğköfte tok tuttu beni dün o nedenle cok yiyemedim peyniri
Ayrıca takımdan özürdilerim püsküüt te demiş kilo aldıgımı birdaha olmayacak inşallah :)

Cok güzel yapmışsın cnm spora bişeyler katmakla çünkü insan bi süre sonra sıkılmaya başlıyor
Valla Gülay istese hemen Geçer yeter ki istesin bende yapcam başarcam inanıyorum cnm bas gaza

evet kaptanım çok ufaktı analı kızlının anası

Günaydın canlar

Dünkü menüm

Sabah kalkınca 2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara yarım susamsız simit

Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
salata

İkindide 3 köfte

Akşam (6:30)
iki çatal kabak tatlısı

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil + 20 dak.plates

Dışardaydım suyu az içtim. Köfteler de hesapta yoktu akşam sebze yemeği yemem lazımdı. elbise bakmaya gitmiştim öğleden sonra, küçük kızım yanımdaydı acıktı köfte istedi, hepsini yiyemeyince bende akşam yemeğini erken yemiş oldum. Elbise de bulamadım, istediğim gibi bir şey yok. Birde çok kararsız kaldım. Bugün kardeşlerim gelecek benimle onların da fikrini alayım ona göre karar vereceğim. Henüz heryeri de gezmedim gerçi, bugün bitirmem lazım, izin alamadım iş yerinden biraz yoğun bu hafta.
Aklıma da gelmedi resimlerini çekip sizinle paylaşayım fikrinizi alırdım. Neyse bugün bakalım halledebilecekmiyim.

Canım bende böyle giderse karatayı deneyecek gibiyim, diyetisyen kontrolüm kaldı. Dün aradılar doktorun hastası varmış, 15 gün daha yokmuş. Açlık krizlerim geçti şükür, devam etseydi arayacaktım. Ama kilo veremezsem karatayı bir deneyeyim diyorum. Yaklaşık 1,5 ay kadar oruç tutmam lazım. Düğünden sonra başlamayı düşünüyorum. Son iki hamilelikten kalma borçlarım var, oruçları karatay menüsüyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için bana bir link gönderebilirmisin canım.

menun güzel şekerim
menun fena sayılmaz canım bende dün dışarda abuk yedim arada oluyor
günaydın kızlar

Canım bu kilo konusu beni gerdi, tartıya haftada bir çıkmak en iyisi. Genelde öyle yapıyorum da detokstan sebep tartıldım. Enteresan bir durum, cuma sabah 66,6 idim. Cumartesi sabah 67,6 olmuşum, detokstan sonra pazar sabahı 66 idim. Bu sabah tartıldım yine 66,6 olmuşum. Bu nedir şimdi anlamadım. Bugün regl olmam lazım buna rağmen kilom aynıysa detoks işe yaramış demektir. Bugün regl aksamazsa cumaya normale dönmeye başlarım artık tartı ne olur o zaman belli olur. Bende merakla bekliyorum. Detoks zamanlaması kötü oldu.

Hedefimi yazmışsın canım teşekkürler. Bu hafta tutar inşallah. 3 haftadır aynı hedef bir değişiklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…