afiyetolsun cadıcımmmmspor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş
banum ertesi gun de olsa yazdim hep hic atlamadimki yazmasam vicdan yaparim cunki allahallah383.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Nurcum neslimmm menüleri unutuyorsunuz şekerlerrr
Elini korkak alistirma kizzzzz cesaret ha gayret ben senden atak bekliyombu haftakı hedefım 99,5
Kaptanım Çiğköfte tok tuttu beni dün o nedenle cok yiyemedim peyniriSlm fıstıklarımmteyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya
az olsun fazlası olursa başımız üstüne gülüm
bitanem nefsini köreltmek için tadımlık yiyebilirsin tadımlık ve erken saatte olunca kızmıyorumki insanız hepimiz özlemiş olabilirsin karar senin tatlım
menün gayet güzel bitanemmmmspor desen harika aman beline dikkat et kuzum alışana dek karışık yapıyordum artık tamamen bulgurlu yapıyorum cnm bende
maşallah prensesim yine iyi hatırlamışsın 3 gün üst üste omega 3 ün faydalarımı desek
evet suyu az içmişsin prensesimmm havalar soğudu diyemi içemiyorsun bitanemm
afiyetolsun cadıcımmmmspor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş
erken de yesen hem patates hem ekmeksabah böreğe de bişey demedim ama bugün karbonhidrat çok olmuş kuzum
hep tadımlık yemişiz afiyetolsun Sindimmama peyniri neden bir lokma yiyorsunki barbim spor müthiş
hmmm anlaşıldı kuzummmsayma dk usulü atla
oh neslim dünyanın 9. harikasını mı yedinnhelva da yenmişş bir an önce biter inşşş
çiğ ayçekirdeği 1 çay bardağı yiyebilirsin tatlım ama diğerleri yasak
kayda alındı Sindimm
ooo kaçak gülayım hoşgeldin tatlımmmbeyne açlık sinyali gitmediği sürece kleptin çalışıyor bitanem açlık hissetmediysen mesele yok ben de yaklaşık 5 saat leptin çalıştırabiliyorum artık tabii kefirle birlikte meyve yemezsem sabah 10 akşam 7 öğün saatlkerim bugün 12 oldu gerçi kahvaltı
Gülayım diğer topicteki listeyi ilk bildirimine göre yaptım haftaya liste başısın avantajlı başladın
harekt olsun da ne olursa olsun gülüm
elini korkak alıştırma 78,8
en güzleini yapıyorsun bitanemmmm düğünler için de pratik olur
bende diyorum ilk alıntıdaki kimmm
hoşgeldin aebenimmtşk ederiz bitanemm hepimiz için güzel sağlıklı bir hafta olsun inşş
İyi nöbetler merimmmmyorulacaksın bugün
afiyetolsunnn merimmmaşallahın var cnmmm
Ellerine emeğine sağlık püsküütümhaklısın bu dönem daha çok çalışmamız lazımm Sindim izinde olduğu için biraz aksaklık oldu ama dönüşü muhteşem oldu merim de söz verdiii inş diğer analiz döneminde ilk üç başarılarımız çok olacakkk
tiffany de oryantal gibi neslim tiffany yi hakikaten çok seviyorum bende bu hafta işi sıkı tut kuzum rakipler çoğaldıı
içli köfteler küçüktü sanırım bitanemmm afiyetolsunspor da yapabildin
Afiyetolsun bitanemm aminn cnm hepimiz için sağlıklı bir hafta olur inşşmenülerin süper spor da yapabilmişsin ayran detoksunu benim gibi yarım bırakmışsın sağlık olsun ben de dayanamamıştım fark varmı peki kontrol ettinmi
Slm kuzummmm teyzemleri kontrole yolaldım hemen attım kendimi sizler nasılsınız bakalım
Cok güzel yapmışsın cnm spora bişeyler katmakla çünkü insan bi süre sonra sıkılmaya başlıyorkızlar bana rakip oldunuz demek gazlamam lazım dün den sonra kapadım çenemi helvalar çekirdekler 2 gündür biriktirdim hemen boşaltmam lazım yapışmadan.
sindi vallahi gülayda seni sollayıp bana rakip olacak ama ben bu hafta senden çok eksi bekliyom sporların kayda değerdi sindim. ama maşallah gülayda oryantele başlamış. size bişi diyimmi ben lesli ve tifaniyi karmaladım hatta oryantali katarak yapıyom zati ve eğleniyorum zaman geçiyor 15-20dk sonrada bi 15-20dk da plates bacak germe esneme soğuma yapıyorum en az 30-40dk sporum bitiyor eğleniyorum hatta bazan ay şu hareketi yapmadım ay bunuda eklemedim diye yakınıyorum o gün içimden aklımda ne gelirse onu yapıyorum öyle video karşısında yapamıyorum ben. ille kendim bişiler katacam o spora yemek yapar gibi :)
evet kaptanım çok ufaktı analı kızlının anasıSlm fıstıklarımmteyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya
bitanem nefsini köreltmek için tadımlık yiyebilirsin tadımlık ve erken saatte olunca kızmıyorumki insanız hepimiz özlemiş olabilirsin karar senin tatlım
menün gayet güzel bitanemmmmspor desen harika aman beline dikkat et kuzum alışana dek karışık yapıyordum artık tamamen bulgurlu yapıyorum cnm bende
maşallah prensesim yine iyi hatırlamışsın 3 gün üst üste omega 3 ün faydalarımı desek
erken de yesen hem patates hem ekmeksabah böreğe de bişey demedim ama bugün karbonhidrat çok olmuş kuzum
hep tadımlık yemişiz afiyetolsun Sindimmama peyniri neden bir lokma yiyorsunki barbim spor müthiş
oh neslim dünyanın 9. harikasını mı yedinnhelva da yenmişş bir an önce biter inşşş
kayda alındı Sindimm
ooo kaçak gülayım hoşgeldin tatlımmmbeyne açlık sinyali gitmediği sürece kleptin çalışıyor bitanem açlık hissetmediysen mesele yok ben de yaklaşık 5 saat leptin çalıştırabiliyorum artık tabii kefirle birlikte meyve yemezsem sabah 10 akşam 7 öğün saatlkerim bugün 12 oldu gerçi kahvaltı
Gülayım diğer topicteki listeyi ilk bildirimine göre yaptım haftaya liste başısın avantajlı başladın
hoşgeldin aebenimmtşk ederiz bitanemm hepimiz için güzel sağlıklı bir hafta olsun inşş
Ellerine emeğine sağlık püsküütümhaklısın bu dönem daha çok çalışmamız lazımm Sindim izinde olduğu için biraz aksaklık oldu ama dönüşü muhteşem oldu merim de söz verdiii inş diğer analiz döneminde ilk üç başarılarımız çok olacakkk
tiffany de oryantal gibi neslim tiffany yi hakikaten çok seviyorum bende bu hafta işi sıkı tut kuzum rakipler çoğaldıı
Afiyetolsun bitanemm aminn cnm hepimiz için sağlıklı bir hafta olur inşşmenülerin süper spor da yapabilmişsin ayran detoksunu benim gibi yarım bırakmışsın sağlık olsun ben de dayanamamıştım fark varmı peki kontrol ettinmi
Slm kuzummmm teyzemleri kontrole yolaldım hemen attım kendimi sizler nasılsınız bakalım
Canım bende böyle giderse karatayı deneyecek gibiyim, diyetisyen kontrolüm kaldı. Dün aradılar doktorun hastası varmış, 15 gün daha yokmuş. Açlık krizlerim geçti şükür, devam etseydi arayacaktım. Ama kilo veremezsem karatayı bir deneyeyim diyorum. Yaklaşık 1,5 ay kadar oruç tutmam lazım. Düğünden sonra başlamayı düşünüyorum. Son iki hamilelikten kalma borçlarım var, oruçları karatay menüsüyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için bana bir link gönderebilirmisin canım.iyi akşamlar fıstıklarımmmbugün gelemedim hiç kankim amabrgo koydu sonrasında biraz turladık geldim sporumu yaptım duş almadım gözüm yemiyo
afiyetolsun Sindimmm dönüşün muhteşem oldu tatlım yalnız bitanem sabah muhallebi ile birlikte meyve de yemen olmamış kuzum ya meyve ya muhallebisporuna maşallah
tavuklu bulgur pilavıdır umarım cadıcımmmkuzum sıcak limonlu su içmeye çalış en azından
bi de spora başlarsan süper olacak
çok sevindim bitanemmmm hadi gözümüz aydın
tatlım yumurta yerine yiyebileceklerin
1-1 ad yerli muz
2.yeşil mercimek çorbası veya salatası
3-kuru fasulye ister piyazı ister yemeği
4- et veya köfte türü
5-kırmızı mercimek çorbası
maşallah Gamzemmmm süper bir menü ve spor harikasın cnmmm
sağlığına dokunduğu için biraz daha sabret gülüm
fasulye kavurmasını çok az suyla yapıyoruz tatlım aklında olsun afiyetolsun kahvaltı harika bir seçim spora da başlamışınharika bir menü kuzum
bitanemm menün süper sporu da düzene oturtabilrisen harika olacak minik meleğimiz var o yüzden erken yatıp erken kalkabilirsen harika olur kuzum
Merhaba kuzumm iyi yapmışsın tüm hafta çalışıyorsun haftasonunu değerlendir bitanemm bugün bende uğrayamadımki
menun güzel şekerimgünaydın fıstıklar unutmadan dünki menümü paylaşayım
sabah:kk kahvaltı
ara:2 büyük bardak ayran
akşam:misafir vardı ama bu sefer yedim:)1 tabak mantarlı tavuklu sote,salata,yoğurt
sporyapamadım
su:3 lt
menun fena sayılmaz canım bende dün dışarda abuk yedim arada oluyorGünaydın canlar
Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara yarım susamsız simit
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
salata
İkindide 3 köfte
Akşam (6:30)
iki çatal kabak tatlısı
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil + 20 dak.plates
Dışardaydım suyu az içtim. Köfteler de hesapta yoktu akşam sebze yemeği yemem lazımdı. elbise bakmaya gitmiştim öğleden sonra, küçük kızım yanımdaydı acıktı köfte istedi, hepsini yiyemeyince bende akşam yemeğini erken yemiş oldum. Elbise de bulamadım, istediğim gibi bir şey yok. Birde çok kararsız kaldım. Bugün kardeşlerim gelecek benimle onların da fikrini alayım ona göre karar vereceğim. Henüz heryeri de gezmedim gerçi, bugün bitirmem lazım, izin alamadım iş yerinden biraz yoğun bu hafta.
Aklıma da gelmedi resimlerini çekip sizinle paylaşayım fikrinizi alırdım. Neyse bugün bakalım halledebilecekmiyim.
Canım bu kilo konusu beni gerdi, tartıya haftada bir çıkmak en iyisi. Genelde öyle yapıyorum da detokstan sebep tartıldım. Enteresan bir durum, cuma sabah 66,6 idim. Cumartesi sabah 67,6 olmuşum, detokstan sonra pazar sabahı 66 idim. Bu sabah tartıldım yine 66,6 olmuşum. Bu nedir şimdi anlamadım. Bugün regl olmam lazım buna rağmen kilom aynıysa detoks işe yaramış demektir. Bugün regl aksamazsa cumaya normale dönmeye başlarım artık tartı ne olur o zaman belli olur. Bende merakla bekliyorum. Detoks zamanlaması kötü oldu.Slm fıstıklarımmteyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya
kayda alındı Sindimm
Hedefimi yazmışsın canım teşekkürler. Bu hafta tutar inşallah. 3 haftadır aynı hedef bir değişiklik yok.384.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 63,4-------------------->63
lisbeth93---64,6------------------>64,1
makres76----66,6-----------------|>66,1
merinetya---76,6-------------------------->76,1
morcadıyesilyarasa---48,6------------->48
35nur35----99,9-------------------------->99,4
neslihank4 ---76,4 ------------------------->75,9
senasevval----51,5----------------------------->51,2
Sindi564----83,8------------------->82,8
Yenibirben-----80,4-------------------------->79,4
Gamze----80-------------------------->79
Ayyüzlüm----79,8--------------->78,8
Ayyüzlüm cezalara sen de dahilsin ona görehedeflerini yazmayanlara ben belirledim kolay gelsin meleklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?