- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Valla yarın yaparım diye düşünüyorum gercekten öyle ara ara yapmışlığım var sıkıldıkça değiştiririmkız 10 dk oryantalde eğleniyom ama sırıl sıklam suyum çıkıyor. tavsiye ederim aç oynak bir video hem eğlen hem spor oooohhh mis vallahi. sen de çabuk inersin 7 lere. çünkü bu kiloyu alalı çok olmadı ya. yapışmamıştır daha
bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kız 79.8 i gördüm. acaba geri alırmıyım korkusu var içimde yoksa çoktan bildiriimi değiştirirdim
çok şükür atatürk barajının açılışını yaptık.
sebilimizin 3 depo suyunu attık ve ilk suyumuzı içtik..tadı gerçekden çok güzel,tatlı su doldurmakdan kurtulduk..
konyada her mahallenin 3,4 tatlı su çeşmesi olur,herkes içme suyunu bidonla ordan bedavadan doldurur..ama tabii biraz eziyet oluyor bittikçe doldur taşı falan ,ama para verip almıyoz o ayr mesele..
ama sebilin suyu bildiin hazır su olmuş..işallah salğımıza artısı olur..
geçmiş olsun canım
Gecmis olsun kuzum
Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi
Sagolun kizlar tesekkur ederim burnum sizliyo kipkirmizu oldugeçmiş olsun fıstığım
Helva lar yenmiş yine afiyet olsun kilo olmasın cnm pazar rehaveti çökmüş hepimize anlaşılan; )
Valla kaptan ne der çekirdeğe bilemem :)
sweeeet bişe soracam. sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım. akşam saat 8 gibi yemek yedik. ama o arada ben hiiiiç acıkmadım. bu durumda leptin sürekli çalıştı mıııı yoksa ben kendi kendime boşu boşuna mı bekledim. gerçi ancak yemek zamanım geldi hani bile isteye bu saati beklemedim
sorma ya. geçen cuma bildirim yaptım kilo 82.2 çıktı çok üzüldüm. ertesi sabah yeniden çıktım tartıya 79.8 gördüm. oynak bir bünyem var malesef. dikkat ediyorum yediklerime. tramboline de başladım. ha arada oryantale de merak sardımmekik ve popo hareketleri de yapıyom. hiiiiç olmasa yürüyorum ama bakalım haftaya görecem işe yarıyo mu yaramıyo mu
hiç acıkmadım şükür. bence de süper oldu bu
kız sen kaç oldun ki bana yetişiyon. gel de beraber devam edek. nesli solladı gitti ona ulaşmak azıcık hayal.
Öyle valla maşallah nesli ye
Ben bu hafta 83.8 dim cnm bu hafta 82.8 hedefim ya sen hedefin kaç
Ay pardon sen 79 u görmüşsün Ayyüzlüm ben hala 82 desin sandım
kız 10 dk oryantalde eğleniyom ama sırıl sıklam suyum çıkıyor. tavsiye ederim aç oynak bir video hem eğlen hem spor oooohhh mis vallahi. sen de çabuk inersin 7 lere. çünkü bu kiloyu alalı çok olmadı ya. yapışmamıştır daha
kızlar bana rakip oldunuz demek gazlamam lazım dün den sonra kapadım çenemi helvalar çekirdekler 2 gündür biriktirdim hemen boşaltmam lazım yapışmadan.Valla yarın yaparım diye düşünüyorum gercekten öyle ara ara yapmışlığım var sıkıldıkça değiştiririm
İnşallah cnm yaa ağzından baş damlıyo
teşekkürler püskütcüm eline sağlıkGünaydın 6. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan analiz raporunuzu hazırladım.
Öncelikle karne notunuz 57 olduğu için sınıfı geçtiniz, tebrikler..
En güzeli de kalabalık bir kadro olmanıza rağmen sindi564 dışında, bu dönemde kilo alan olmaması.. merinetya da ne yazık ki kilosunu korumuş.
Takım olarak baktığımızda, analiz döneminde sadece bir kere ilk üçe girebilmişsiniz. Bu nedenle karne notunuz bu civarlarda seyretti.. Ne kadar çok ilk üçe girilirse not da buna bağlı olarak yükseliyor.
Ama buna karşın en kötü dereceniz de yedinci olmak ki bu da yabana atılacak bir şey değil..
Bir sonraki analiz döneminde daha güzel sonuçlar almanızı dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37388862
Hedefi 400 gr tuttum ama nolur nolmaz diye ama 62 kusur goek istiyorum inşallah sporda yapiyorum neden olmasin
Ben yarin sabah yeşil mercimek salata si yapayim gerçi Esim evde ama olsun gözüm doysun yoksa pazar sofralarimiz biraz geniş oluyor zor tutuyorum hatta bazen ucundan kuyusundan caliyorumyarin sabah kuymak yapcam mesela.kaptanim nesli gecengun yemişti bende yesemmi.yok yok yemiycem.hedefe sartlandim
Dunki menüm
Sabah soğankkavurması(kavurmadim suyla öldürdüm:) peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen 2 bardak ayran az findik
Aksam ayran mercimek köftesi
2bardak Yeşilçay
1bardak biberiye
1 bardak ekinezya
1saat yürüyüş
300 ip atlama 100 mekik
Bugünkü menüm
Sabah
Tereyağ peynir domates salatalik findik 1dilimekmek 1tatli kaşifi reçel
Ara nar
Aksam
3 biber dolmadi 2 bardak ayran
Off menüm eksik kaldi yanlislikla yolladim düzenlemek için ugrastim yazdim ama 10 dk suresi varmis düzenlemesidevaminii yazıyorum
2 bardakyesilcay
1 bardak ekinezya
3.5 litre su
300 ip atlama 50 sguat
100 mekik
30 sn wallsit
Bide hafifletici sebep olurmuş bilmem a dolmalarim bulgur pirinç karisikti ve aksam 5 te yemistim yemeğini
Menülerimi yazayım hemen ama hatırlamayabilirim hepsini
Salı
Sabah:
1 yerli muz fındık ceviz domates salatalık peynir zeytin
Öğle:
Tereyağda yımırta
Balık buğulaması(dünden kalan)
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Ispanak yemeği
Yoğurt
Salata
Spor:30 dakika yürüyüş 100 mekik 30 squat
Su:3 litre
Çarşamba
Sabah:
Muz fındık ceviz peynir zeytin
Öğle:
1,5 lahmacun(küçüktü ve inceydi)
Salata ve ayran
Bir de çeyrek mandalina
Akşam:
Fasulye çorbası
Hamsi buğulama(yeniden 3 gün üst üste hamsi yedim)
Salata ve turşu
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litre
Perşembe
Sabah:
1 dilim kıymalı pidedomates ceviz peynir zeytin
Öğle:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Fasulye çorbası
Ispanak yemeği ve yoğurt
Salata turşu
Spor:40 dk yürüyüş 100 mekik 30 squat
Su:2 litre
evet suyu az içmişsin prensesimmm havalar soğudu diyemi içemiyorsun bitanemmCuma
Sabah:
1 haşlanmış yımırta ceviz peynir zeytin domates
Öğle:
1 kurtlu elma yarım mandalin ceviz ayran(okulda kaldım)
Akşam :
Bulgur pilavı
Yeşil fasulye yemeği
Yoğurt salata
Spor:1 saat yürüyüş 50 mekik
Su: 1 litre
Cumartesi
Sabah:
1 haşlanmış yumurta ceviz peynir zeytin
Öğle:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin
Bir de 1 tane bolu çikolatası(bayram çikolataları gibi minnaktır)
Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt
Yeşil fasulye yemeği
Çok az ıspanak yemeği
Salata
Spor:30 dk yürüyüş 100 mekik 30 squat
bugünki menüm
19 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz naneli limonlu su
1 şinitzel
peynir
zeytin
domates
salatalık
2 köy biber
turp
yeşilçay
ÖĞLE
1 bardak şalgam
AKŞAM
1 şinitzel
yoğurt
salata
SU: 1,5 LT
Menüm
Sabah 1dilim börek peynir zeytin domates
Öğlen 1 kase tarhana
Aksam 1 tabak kofteli patates yemeği 1 dilim ekmek salata
Bitki cayi nane limon içtim ama hesaplamadim. Sporda yok aksam yemeğini 5 de yedim kaptan kizcak patatesle ekmeğe böreğe hhafifletici sebep olsun diye belirttim:)
Selamlar bugünkü menüm
Kahvaltı:
Çiğ köfte
Bol salata limon
1 lokma peynir
1 lokma yumurta
1 kupa Çay
1 lokma kabak tatlısını tattım
1 lokma kıymalı Börek
Akşam 16( misafirlikte)
2 kepçe etli nohut
Bol ekşili salata
2 Kaşık pirinç pilavı
Yarım dilim kek
1 kupa Çay (artık çayları şekersiz içiyorum yazmama gerek yok sanırım dimi)
Spor öncesi 1 bardak ayran
Spor:
40 dk bisiklet
70 squat
2325 adım (biliyorum cok az )
10 dk kendimce spor hareketleri:)
Şimdide 1 Türk kahvesi şekersiz
Ay kaptanım pek spor yapasım gelmedi. Dün o yüzden yapamadım fazla birde say say bitmiyo dk ya geçtim 2 den başladım :)
Kizlar iyi aksamlar menu yazayim yarin gorusuruz
Sabah kk kahvalti ek 1 dlm balli tereyagli ekmek
Aksam az bulgur pilv etli nohut salata turşu
Az helva
Spor yok 5 saat gezinti
Gecmis olsun kuzum
Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi
50 saniye wall sit yazmayı unuttum
sweeeet bişe soracam. sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım. akşam saat 8 gibi yemek yedik. ama o arada ben hiiiiç acıkmadım. bu durumda leptin sürekli çalıştı mıııı yoksa ben kendi kendime boşu boşuna mı bekledim. gerçi ancak yemek zamanım geldi hani bile isteye bu saati beklemedim
sorma ya. geçen cuma bildirim yaptım kilo 82.2 çıktı çok üzüldüm. ertesi sabah yeniden çıktım tartıya 79.8 gördüm. oynak bir bünyem var malesef. dikkat ediyorum yediklerime. tramboline de başladım. ha arada oryantale de merak sardımmekik ve popo hareketleri de yapıyom. hiiiiç olmasa yürüyorum ama bakalım haftaya görecem işe yarıyo mu yaramıyo mu
hedefim hiç düşünmedim. ne olsuuuuuun eğer gerçek kilo 79.8 ise 79 olsun hedefim. anam tam bişe söyleyemiyom ki oynak bünyeye
en güzleini yapıyorsun bitanemmmm düğünler için de pratik olurkız 10 dk oryantalde eğleniyom ama sırıl sıklam suyum çıkıyor. tavsiye ederim aç oynak bir video hem eğlen hem spor oooohhh mis vallahi. sen de çabuk inersin 7 lere. çünkü bu kiloyu alalı çok olmadı ya. yapışmamıştır daha
Dun diğer topikte yaptigim alintilari siteye ekliyememistim sorun olmuştu bugünkü alintilarima eklenmiş:)
Morcadi ayyuzlum Neslihanggeçmiş olsun dileklerinin için sagolun
Hayirli haftalar dilerim kardes takimin citirlari .
BeklediginiZden daha iyi kilo kayplari olsun insallah :)
Günaydınbugün nöbet günüm :)
Dünkü menü
Kahvaltı
1haşlanmış yumurta
11 zeytin
Avuç içi kadar peynir
Domates
Salatalık
2 avuç içi fıstık
Arada koca bardak ayran
Akşam
10 sıkım mercimek köftesi
10 deyince ben küçücük sıkarım 2 tanesi anca normal 1 eder
3 yk etli taze fasulye
Su 3 lt
Spor 75 dk bisiklet
250 io
50 mekik
Günaydın 6. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan analiz raporunuzu hazırladım.
Öncelikle karne notunuz 57 olduğu için sınıfı geçtiniz, tebrikler..
En güzeli de kalabalık bir kadro olmanıza rağmen sindi564 dışında, bu dönemde kilo alan olmaması.. merinetya da ne yazık ki kilosunu korumuş.
Takım olarak baktığımızda, analiz döneminde sadece bir kere ilk üçe girebilmişsiniz. Bu nedenle karne notunuz bu civarlarda seyretti.. Ne kadar çok ilk üçe girilirse not da buna bağlı olarak yükseliyor.
Ama buna karşın en kötü dereceniz de yedinci olmak ki bu da yabana atılacak bir şey değil..
Bir sonraki analiz döneminde daha güzel sonuçlar almanızı dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37388862
kızlar bana rakip oldunuz demek gazlamam lazım dün den sonra kapadım çenemi helvalar çekirdekler 2 gündür biriktirdim hemen boşaltmam lazım yapışmadan.
sindi vallahi gülayda seni sollayıp bana rakip olacak ama ben bu hafta senden çok eksi bekliyom sporların kayda değerdi sindim. ama maşallah gülayda oryantele başlamış. size bişi diyimmi ben lesli ve tifaniyi karmaladım hatta oryantali katarak yapıyom zati ve eğleniyorum zaman geçiyor 15-20dk sonrada bi 15-20dk da plates bacak germe esneme soğuma yapıyorum en az 30-40dk sporum bitiyor eğleniyorum hatta bazan ay şu hareketi yapmadım ay bunuda eklemedim diye yakınıyorum o gün içimden aklımda ne gelirse onu yapıyorum öyle video karşısında yapamıyorum ben. ille kendim bişiler katacam o spora yemek yapar gibi :)
merhaba canlarımmmm dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 tabak mercimek yemeği,1 mandalina
ara:2 bardak ayran
akşam:3 yemek kaşığı kavurma,5 tane içliköfte,1 kase yoğurt
spor:50 dk. yürüyüş,250 ip atlama,squat,plank
su:3 lt
Selamlar kk nın güzelleri
Hepinize sağlıklı bol eksili bir hafta diliyorum. Menülerimi paylaşıp çıkacağım biraz yoğunum bugün. Geçmiş birikmiş biraz bakayım ama bitiremem herhalde, yarın bakarım nasipse.
Cuma
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara 1 elma
Öğle
1 kase çorba
salata
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tabak ıspanak
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates
-------------------------------------------------
Cumartesi
Ayran detoksu (sadece bir gün yapabildim)
Su 2,5 litre
Spor leslie ile 3 mil+20 dak plates
----------------------------------------------------
Pazar
Sabah
Bir avuç üzüm
1 bardak süt
Ara
2 ceviz+1 incir+ 1 bardak limonlu yeşil çay
Öğle
1 Kase çorba
salata
Ara
1 kk beyaz peynir
domates salatalık acı sivribiber söğüş (tuzsuz yağsız)
1 dilim k.ekmeği
Akşam
Salata
Ara
1 kase yoğurt çörek otlu
Su 3 litre
Spor leslie ile 5 mil+20 dak.plates
SLM FISTIKLAR NAPARSINIZ BAKEM
iyiyim hamd olsun kaptanım haftabası uyku durumları klasık ıste:)Slm fıstıklarımmteyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya
az olsun fazlası olursa başımız üstüne gülüm
bitanem nefsini köreltmek için tadımlık yiyebilirsin tadımlık ve erken saatte olunca kızmıyorumki insanız hepimiz özlemiş olabilirsin karar senin tatlım
menün gayet güzel bitanemmmmspor desen harika aman beline dikkat et kuzum alışana dek karışık yapıyordum artık tamamen bulgurlu yapıyorum cnm bende
maşallah prensesim yine iyi hatırlamışsın 3 gün üst üste omega 3 ün faydalarımı desek
evet suyu az içmişsin prensesimmm havalar soğudu diyemi içemiyorsun bitanemm
afiyetolsun cadıcımmmmspor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş
erken de yesen hem patates hem ekmeksabah böreğe de bişey demedim ama bugün karbonhidrat çok olmuş kuzum
hep tadımlık yemişiz afiyetolsun Sindimmama peyniri neden bir lokma yiyorsunki barbim spor müthiş
hmmm anlaşıldı kuzummmsayma dk usulü atla
oh neslim dünyanın 9. harikasını mı yedinnhelva da yenmişş bir an önce biter inşşş
çiğ ayçekirdeği 1 çay bardağı yiyebilirsin tatlım ama diğerleri yasak
kayda alındı Sindimm
ooo kaçak gülayım hoşgeldin tatlımmmbeyne açlık sinyali gitmediği sürece kleptin çalışıyor bitanem açlık hissetmediysen mesele yok ben de yaklaşık 5 saat leptin çalıştırabiliyorum artık tabii kefirle birlikte meyve yemezsem sabah 10 akşam 7 öğün saatlkerim bugün 12 oldu gerçi kahvaltı
Gülayım diğer topicteki listeyi ilk bildirimine göre yaptım haftaya liste başısın avantajlı başladın
harekt olsun da ne olursa olsun gülüm
elini korkak alıştırma 78,8
en güzleini yapıyorsun bitanemmmm düğünler için de pratik olur
bende diyorum ilk alıntıdaki kimmm
hoşgeldin aebenimmtşk ederiz bitanemm hepimiz için güzel sağlıklı bir hafta olsun inşş
İyi nöbetler merimmmmyorulacaksın bugün
afiyetolsunnn merimmmaşallahın var cnmmm
Ellerine emeğine sağlık püsküütümhaklısın bu dönem daha çok çalışmamız lazımm Sindim izinde olduğu için biraz aksaklık oldu ama dönüşü muhteşem oldu merim de söz verdiii inş diğer analiz döneminde ilk üç başarılarımız çok olacakkk
tiffany de oryantal gibi neslim tiffany yi hakikaten çok seviyorum bende bu hafta işi sıkı tut kuzum rakipler çoğaldıı
içli köfteler küçüktü sanırım bitanemmm afiyetolsunspor da yapabildin
Afiyetolsun bitanemm aminn cnm hepimiz için sağlıklı bir hafta olur inşşmenülerin süper spor da yapabilmişsin ayran detoksunu benim gibi yarım bırakmışsın sağlık olsun ben de dayanamamıştım fark varmı peki kontrol ettinmi
Slm kuzummmm teyzemleri kontrole yolaldım hemen attım kendimi sizler nasılsınız bakalım
kaptanım unutmuyorum da haftasonu popo uzerıne oturamıyorumkı kayınvalıdemler gorumcemler dıger gorumcemler annemler abımler ev curcunaydı gıremedım kk ya383.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Nurcum neslimmm menüleri unutuyorsunuz şekerlerrr
Selam kozlar grip oldum hic halim yok menü yazip kacayim birikmesin
Selamlar kk nın güzelleri
Hepinize sağlıklı bol eksili bir hafta diliyorum. Menülerimi paylaşıp çıkacağım biraz yoğunum bugün. Geçmiş birikmiş biraz bakayım ama bitiremem herhalde, yarın bakarım nasipse.
Cuma
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara 1 elma
Öğle
1 kase çorba
salata
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tabak ıspanak
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates
-------------------------------------------------
Cumartesi
Ayran detoksu (sadece bir gün yapabildim)
Su 2,5 litre
Spor leslie ile 3 mil+20 dak plates
----------------------------------------------------
Pazar
Sabah
Bir avuç üzüm
1 bardak süt
Ara
2 ceviz+1 incir+ 1 bardak limonlu yeşil çay
Öğle
1 Kase çorba
salata
Ara
1 kk beyaz peynir
domates salatalık acı sivribiber söğüş (tuzsuz yağsız)
1 dilim k.ekmeği
Akşam
Salata
Ara
1 kase yoğurt çörek otlu
Su 3 litre
Spor leslie ile 5 mil+20 dak.plates
Slm fıstıklarımmteyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya
az olsun fazlası olursa başımız üstüne gülüm
bitanem nefsini köreltmek için tadımlık yiyebilirsin tadımlık ve erken saatte olunca kızmıyorumki insanız hepimiz özlemiş olabilirsin karar senin tatlım
menün gayet güzel bitanemmmmspor desen harika aman beline dikkat et kuzum alışana dek karışık yapıyordum artık tamamen bulgurlu yapıyorum cnm bende
maşallah prensesim yine iyi hatırlamışsın 3 gün üst üste omega 3 ün faydalarımı desek
evet suyu az içmişsin prensesimmm havalar soğudu diyemi içemiyorsun bitanemm
afiyetolsun cadıcımmmmspor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş
erken de yesen hem patates hem ekmeksabah böreğe de bişey demedim ama bugün karbonhidrat çok olmuş kuzum
hep tadımlık yemişiz afiyetolsun Sindimmama peyniri neden bir lokma yiyorsunki barbim spor müthiş
hmmm anlaşıldı kuzummmsayma dk usulü atla
oh neslim dünyanın 9. harikasını mı yedinnhelva da yenmişş bir an önce biter inşşş
çiğ ayçekirdeği 1 çay bardağı yiyebilirsin tatlım ama diğerleri yasak
kayda alındı Sindimm
ooo kaçak gülayım hoşgeldin tatlımmmbeyne açlık sinyali gitmediği sürece kleptin çalışıyor bitanem açlık hissetmediysen mesele yok ben de yaklaşık 5 saat leptin çalıştırabiliyorum artık tabii kefirle birlikte meyve yemezsem sabah 10 akşam 7 öğün saatlkerim bugün 12 oldu gerçi kahvaltı
Gülayım diğer topicteki listeyi ilk bildirimine göre yaptım haftaya liste başısın avantajlı başladın
harekt olsun da ne olursa olsun gülüm
elini korkak alıştırma 78,8
en güzleini yapıyorsun bitanemmmm düğünler için de pratik olur
bende diyorum ilk alıntıdaki kimmm
hoşgeldin aebenimmtşk ederiz bitanemm hepimiz için güzel sağlıklı bir hafta olsun inşş
İyi nöbetler merimmmmyorulacaksın bugün
afiyetolsunnn merimmmaşallahın var cnmmm
Ellerine emeğine sağlık püsküütümhaklısın bu dönem daha çok çalışmamız lazımm Sindim izinde olduğu için biraz aksaklık oldu ama dönüşü muhteşem oldu merim de söz verdiii inş diğer analiz döneminde ilk üç başarılarımız çok olacakkk
tiffany de oryantal gibi neslim tiffany yi hakikaten çok seviyorum bende bu hafta işi sıkı tut kuzum rakipler çoğaldıı
içli köfteler küçüktü sanırım bitanemmm afiyetolsunspor da yapabildin
Afiyetolsun bitanemm aminn cnm hepimiz için sağlıklı bir hafta olur inşşmenülerin süper spor da yapabilmişsin ayran detoksunu benim gibi yarım bırakmışsın sağlık olsun ben de dayanamamıştım fark varmı peki kontrol ettinmi
Slm kuzummmm teyzemleri kontrole yolaldım hemen attım kendimi sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?