Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla yarın yaparım diye düşünüyorum gercekten öyle ara ara yapmışlığım var sıkıldıkça değiştiririm
İnşallah cnm yaa ağzından baş damlıyo

bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu

kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık

kız 79.8 i gördüm. acaba geri alırmıyım korkusu var içimde yoksa çoktan bildiriimi değiştirirdim

geçmiş olsun canım

Gecmis olsun kuzum

Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi

geçmiş olsun fıstığım
Sagolun kizlar tesekkur ederim burnum sizliyo kipkirmizu oldu

Dun diğer topikte yaptigim alintilari siteye ekliyememistim sorun olmuştu bugünkü alintilarima eklenmiş:)
Morcadi ayyuzlum Neslihanggeçmiş olsun dileklerinin için sagolun

Dünkü menü
Kahvaltı
1haşlanmış yumurta
11 zeytin
Avuç içi kadar peynir
Domates
Salatalık
2 avuç içi fıstık

Arada koca bardak ayran

Akşam
10 sıkım mercimek köftesi
10 deyince ben küçücük sıkarım 2 tanesi anca normal 1 eder
3 yk etli taze fasulye

Su 3 lt
Spor 75 dk bisiklet
250 io
50 mekik

Günaydın 6. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan analiz raporunuzu hazırladım.
Öncelikle karne notunuz 57 olduğu için sınıfı geçtiniz, tebrikler..
En güzeli de kalabalık bir kadro olmanıza rağmen sindi564 dışında, bu dönemde kilo alan olmaması.. merinetya da ne yazık ki kilosunu korumuş.

Takım olarak baktığımızda, analiz döneminde sadece bir kere ilk üçe girebilmişsiniz. Bu nedenle karne notunuz bu civarlarda seyretti.. Ne kadar çok ilk üçe girilirse not da buna bağlı olarak yükseliyor.
Ama buna karşın en kötü dereceniz de yedinci olmak ki bu da yabana atılacak bir şey değil..

Bir sonraki analiz döneminde daha güzel sonuçlar almanızı dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37388862

Helva lar yenmiş yine afiyet olsun kilo olmasın cnm pazar rehaveti çökmüş hepimize anlaşılan; )

Valla kaptan ne der çekirdeğe bilemem :)

hiç acıkmadım şükür. bence de süper oldu bu
kız sen kaç oldun ki bana yetişiyon. gel de beraber devam edek. nesli solladı gitti ona ulaşmak azıcık hayal.

Öyle valla maşallah nesli ye
Ben bu hafta 83.8 dim cnm bu hafta 82.8 hedefim ya sen hedefin kaç

Ay pardon sen 79 u görmüşsün Ayyüzlüm ben hala 82 desin sandım

Valla yarın yaparım diye düşünüyorum gercekten öyle ara ara yapmışlığım var sıkıldıkça değiştiririm
İnşallah cnm yaa ağzından baş damlıyo
kızlar bana rakip oldunuz demek gazlamam lazım dün den sonra kapadım çenemi helvalar çekirdekler 2 gündür biriktirdim hemen boşaltmam lazım yapışmadan.
sindi vallahi gülayda seni sollayıp bana rakip olacak ama ben bu hafta senden çok eksi bekliyom sporların kayda değerdi sindim. ama maşallah gülayda oryantele başlamış. size bişi diyimmi ben lesli ve tifaniyi karmaladım hatta oryantali katarak yapıyom zati ve eğleniyorum zaman geçiyor 15-20dk sonrada bi 15-20dk da plates bacak germe esneme soğuma yapıyorum en az 30-40dk sporum bitiyor eğleniyorum hatta bazan ay şu hareketi yapmadım ay bunuda eklemedim diye yakınıyorum o gün içimden aklımda ne gelirse onu yapıyorum öyle video karşısında yapamıyorum ben. ille kendim bişiler katacam o spora yemek yapar gibi :)

teşekkürler püskütcüm eline sağlık

merhaba canlarımmmm dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 tabak mercimek yemeği,1 mandalina
ara:2 bardak ayran
akşam:3 yemek kaşığı kavurma,5 tane içliköfte,1 kase yoğurt
spor:50 dk. yürüyüş,250 ip atlama,squat,plank
su:3 lt

Selamlar kk nın güzelleri

Hepinize sağlıklı bol eksili bir hafta diliyorum. Menülerimi paylaşıp çıkacağım biraz yoğunum bugün. Geçmiş birikmiş biraz bakayım ama bitiremem herhalde, yarın bakarım nasipse.

Cuma
Sabah 1 incir+ 2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara 1 elma

Öğle
1 kase çorba
salata

Ara 2 kayısı

Akşam
1 tabak ıspanak
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates
-------------------------------------------------
Cumartesi
Ayran detoksu (sadece bir gün yapabildim)

Su 2,5 litre
Spor leslie ile 3 mil+20 dak plates
----------------------------------------------------
Pazar
Sabah
Bir avuç üzüm
1 bardak süt

Ara
2 ceviz+1 incir+ 1 bardak limonlu yeşil çay

Öğle
1 Kase çorba
salata

Ara
1 kk beyaz peynir
domates salatalık acı sivribiber söğüş (tuzsuz yağsız)
1 dilim k.ekmeği

Akşam
Salata

Ara
1 kase yoğurt çörek otlu

Su 3 litre
Spor leslie ile 5 mil+20 dak.plates

Slm fıstıklarımm teyzemler kontrole gitti hemen damladım buraya

Hedefi 400 gr tuttum ama nolur nolmaz diye ama 62 kusur goek istiyorum inşallah sporda yapiyorum neden olmasin

az olsun fazlası olursa başımız üstüne gülüm

bitanem nefsini köreltmek için tadımlık yiyebilirsin tadımlık ve erken saatte olunca kızmıyorumki insanız hepimiz özlemiş olabilirsin karar senin tatlım

Off menüm eksik kaldi yanlislikla yolladim düzenlemek için ugrastim yazdim ama 10 dk suresi varmis düzenlemesi devaminii yazıyorum
2 bardakyesilcay
1 bardak ekinezya
3.5 litre su
300 ip atlama 50 sguat
100 mekik
30 sn wallsit
Bide hafifletici sebep olurmuş bilmem a dolmalarim bulgur pirinç karisikti ve aksam 5 te yemistim yemeğini

menün gayet güzel bitanemmmm spor desen harika aman beline dikkat et kuzumalışana dek karışık yapıyordum artık tamamen bulgurlu yapıyorum cnm bende

maşallah prensesim yine iyi hatırlamışsın 3 gün üst üste omega 3 ün faydalarımı desek

evet suyu az içmişsin prensesimmm havalar soğudu diyemi içemiyorsun bitanemm

bugünki menüm

19 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz naneli limonlu su
1 şinitzel
peynir
zeytin
domates
salatalık
2 köy biber
turp
yeşilçay
ÖĞLE
1 bardak şalgam
AKŞAM
1 şinitzel
yoğurt
salata
SU: 1,5 LT

afiyetolsun cadıcımmmm spor moral bozukluğundan yapamıyorsun sanırım bitanemm aleximiz iyi olup çıkacak inş

erken de yesen hem patates hem ekmek sabah böreğe de bişey demedim ama bugün karbonhidrat çok olmuş kuzum

hep tadımlık yemişiz afiyetolsun Sindimm ama peyniri neden bir lokma yiyorsunki barbim spor müthiş

Ay kaptanım pek spor yapasım gelmedi. Dün o yüzden yapamadım fazla birde say say bitmiyo dk ya geçtim 2 den başladım :)

hmmm anlaşıldı kuzummmsayma dk usulü atla

Kizlar iyi aksamlar menu yazayim yarin gorusuruz
Sabah kk kahvalti ek 1 dlm balli tereyagli ekmek
Aksam az bulgur pilv etli nohut salata turşu
Az helva
Spor yok 5 saat gezinti

oh neslim dünyanın 9. harikasını mı yedinn helva da yenmişş bir an önce biter inşşş

Gecmis olsun kuzum

Menu spor fena degil pazar icin bence
Ama ben 1 kase cekirdek yedim unuttum yazmayi

çiğ ayçekirdeği 1 çay bardağı yiyebilirsin tatlım ama diğerleri yasak

50 saniye wall sit yazmayı unuttum

kayda alındı Sindimm

ooo kaçak gülayım hoşgeldin tatlımmm beyne açlık sinyali gitmediği sürece kleptin çalışıyor bitanem açlık hissetmediysen mesele yok ben de yaklaşık 5 saat leptin çalıştırabiliyorum artık tabii kefirle birlikte meyve yemezsem sabah 10 akşam 7 öğün saatlkerim bugün 12 oldu gerçi kahvaltı

Gülayım diğer topicteki listeyi ilk bildirimine göre yaptım haftaya liste başısın avantajlı başladın
harekt olsun da ne olursa olsun gülüm

hedefim hiç düşünmedim. ne olsuuuuuun eğer gerçek kilo 79.8 ise 79 olsun hedefim. anam tam bişe söyleyemiyom ki oynak bünyeye

elini korkak alıştırma 78,8

en güzleini yapıyorsun bitanemmmm düğünler için de pratik olur

Dun diğer topikte yaptigim alintilari siteye ekliyememistim sorun olmuştu bugünkü alintilarima eklenmiş:)
Morcadi ayyuzlum Neslihanggeçmiş olsun dileklerinin için sagolun

bende diyorum ilk alıntıdaki kimmm

Hayirli haftalar dilerim kardes takimin citirlari .
BeklediginiZden daha iyi kilo kayplari olsun insallah :)

hoşgeldin aebenimm tşk ederiz bitanemm hepimiz için güzel sağlıklı bir hafta olsun inşş

Günaydın bugün nöbet günüm :)

İyi nöbetler merimmmmyorulacaksın bugün

afiyetolsunnn merimm maşallahın var cnmmm

Ellerine emeğine sağlık püsküütüm haklısın bu dönem daha çok çalışmamız lazımm Sindim izinde olduğu için biraz aksaklık oldu ama dönüşü muhteşem oldu merim de söz verdiii inş diğer analiz döneminde ilk üç başarılarımız çok olacakkk

tiffany de oryantal gibi neslim tiffany yi hakikaten çok seviyorum bende bu hafta işi sıkı tut kuzum rakipler çoğaldıı

içli köfteler küçüktü sanırım bitanemmm afiyetolsun spor da yapabildin

Afiyetolsun bitanemm aminn cnm hepimiz için sağlıklı bir hafta olur inşş menülerin süper spor da yapabilmişsin ayran detoksunu benim gibi yarım bırakmışsın sağlık olsun ben de dayanamamıştım fark varmı peki kontrol ettinmi

SLM FISTIKLAR NAPARSINIZ BAKEM

Slm kuzummmm teyzemleri kontrole yolaldım hemen attım kendimi sizler nasılsınız bakalım

iyiyim hamd olsun kaptanım haftabası uyku durumları klasık ıste:)

384.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,4-------------------->63
lisbeth93---64,6------------------>64,1
makres76----66,6-----------------|>66,1
merinetya---76,6-------------------------->76,1
morcadıyesilyarasa---48,6------------->48
35nur35----99,9-------------------------->99,4
neslihank4 ---76,4 ------------------------->75,9
senasevval----51,5----------------------------->51,2
Sindi564----83,8------------------->82,8

Yenibirben-----80,4-------------------------->79,4
Gamze----80-------------------------->79
Ayyüzlüm----79,8--------------->78,8

Ayyüzlüm cezalara sen de dahilsin ona görehedeflerini yazmayanlara ben belirledim kolay gelsin meleklerim

383.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Nurcum neslimmm menüleri unutuyorsunuz şekerlerrr

evvveettt gelelım kaçak menulerıme

cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı
aksam
ıkı parca tavuk baget
1 kase yesıl mercımek corbası
salata

c.tesi gunkı menum
sabah kk kahvaltısı 1 adet muzlu olan kahvaltıdan
aksam
çıntar almıstm tepsıye dızdım uzerıne zeytınyagı gezdırdım fırına attım
annem gelmıstı karısık kızartma yapmıstı ben ıkı patates 1 bıber bır patlıcam yedım
koca kase yogurttt

pazar gunkı menum
sabah kk kahvaltısı fakat annem mıs gıbı kokan pişi yapmıstı ıkı lokmacık ondan yedım
oglen kayınvaıdemler geldı hemen acele kakolu kek bırde tavukgogsu yaptım ama ben yemedm
aksam cıntarlı bıberlı baharatlı bulgur pılavı yaptım yanınada ayran ıctım bırde lımonlu roka yedım

kaptanım unutmuyorum da haftasonu popo uzerıne oturamıyorumkı kayınvalıdemler gorumcemler dıger gorumcemler annemler abımler ev curcunaydı gıremedım kk ya

Ben geldimmm kk nın çıtır hatunları okulda başkanlık seçimleri vardı sonuçlar açıklanınca müdür son 2 dersi iptal etti bende eve geldim size bir bakayım dedim. Hafta sonu çoğu kişi kaçamak haldeymiş bakıyorumda tempo mu düşmüşş kışın herkes daha çok yağlanır daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kraliçelerim

Birde size şey soracaktım acaba ben tereyağını fazla mı yiyorum diye ama sağlıklı yaşıyoruzda birisi sormuş okan beylerde biz yılda sadece zeytinyağından 100 kilo tüketiyoruz deyince içim rahatladı

Selam kozlar grip oldum hic halim yok menü yazip kacayim birikmesin

Oyy gülüm çok geçmiş olsun

Hoşgeldin canım bu arada geçmişte okumuştum ama cevap yazmaya fırsatım olmamıştı. Eğer benim kilom takılırsa cuma günü free takılıyorum bu şekilde en azından kilo oynamış oluyor. Bir de ödemler kolay gider 1 günde 1-2 kilo alamazsın yani rahat olabilirsin

Geçmiş olsun kaptanım teyzenin neyi var? Bir de ben sizin oraları merak ediyorum hiç gelmedim şimdi ablam izmirde gezip tozuyor vallahi kıskanıyorum
Evet kaptanım omega 3 harika bir şeyy bugün annem yine alıcaktı ama ancak yarına yaparız
Yok kaptanım ben suyu sadece hastayken içemem ama o gün öğlen okulda kaldım ayrıca çıkışta dershanem vardı. Ben maşallah suyu içince direk tuvalete çıktığım için içmedim bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…