Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özürleirmi kabul et o zaman cadıcımm

afiyetolsun cnmm su biraz daha artmış bu güzell birde sporuna başlarsan hedefini tutturmaman mümkün değil
estafulla ne özrü kaptanım .
evet yavaştan artıyor :)
pazartesi başlıyorum spora yeter gayrı

Bugün ancak gelebildim yine derslerim vardı sonra da yemek pişir evi topla derken zaman nasıl geçti anlamadım daha yeni oturdum totomun üzerine :)

Hemen bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 yk yulaf ezmesi süt tarçın (sabah dersim vardı erken çıktım o saatte de kk yapamadım canım istemedi)
Ara biraz kısır
Akşam bir biftek, bol salata, 3 yk arpa şehriye pilavı ( arpa şehriye pilavı yeniyor muydu kaptanım yoksa yanlış mı yaptım kitapta henüz oraya gelemedim)

Spor tibet, dışarıda 30 dk yürüyüş

bitanem acil çıkman gereken durumlarda süt yerli muz ve ceviz yeterli olur kuzum

arpa şehriye pilavı ve çorbası cıslardan tatlım nedenine gelirsek şehriye işlenmiş olduğu için ama ev eriştesi bulabilirsen onu yiyebilirsin arada bitanemmm

bu daha hiç bişi keşke gerçekten yanyana olsaydıkta sizlere fıstık gibi sunum yapardım

ona adım gibi eminim hiç şüphem yok cadıcım kimbilir belki İzmire taşınırsın

aaa kayınvalidem yeni yaptı ev eriştesi benim hamarat kayınvalidem :) tamam kaptanım bundan sonra yiyeceğim zaman erişte yaparım. Eşim çok sever de arpa şehriye pilavını ona yapmıştım dayanamadım ben de yedim

Kahvaltı tavsiyeni de önümüzdeki ctesi dikkate alıcam kaptancım teşekkürler

kayınvalidenden rica et o zaman Gamzem ellerine sağlık arpa şehriye pilavını ben de çok severdim pirinçten çok onu yapardık hele kıymalısına bayılırdım ama geçen sene vedalaştık kendisiyle

rica ederim canımcımmm

Eylülüm gelmişşşşş

Bugunkü menüm...
Kahvaltı:
Karatay kahvaltısı
Şekersiz çay

Akşam17:00:
Domatesli yumurta çok az yedim ama alişim acıkmış yemeğime saldırdı :) (Menemen sadece domates koydum acele yaptım)
1 tabak kuzu Kulağı ile tere
8 badem

Spor:
40 dk bisiklet
2 dk jumping jack
65 squat
45 saniye wall sit bugun kronometre ile yaptım
2 dk ip atlama

kısmet kaptanım

hayat sürprizlerle dolu cadıcım hayırlısı

afiyetolsun barbimmm sporun süper ip atlarken birimi geldi 2 dk cık olmuş kuzukulağını okuyunca ağzım sulandı bayılırım ekşi ekşiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…