- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
estafulla ne özrü kaptanım .
özürleirmi kabul et o zaman cadıcımm
afiyetolsun cnmm su biraz daha artmış bu güzell birde sporuna başlarsan hedefini tutturmaman mümkün değil
eheh yazdım oysaki takılmadım merak ettim
hedefinizi yazmadığınız için protesto etmişim sizitakılma o ikonlara tatlım
estafulla ne özrü kaptanım .
evet yavaştan artıyor :)
pazartesi başlıyorum spora yeter gayrı
kahveleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr
işte bu habere çok sevindimmmmm
prensesim de yok ki ellerinden kahve içsek
Bugün ancak gelebildim yine derslerim vardı sonra da yemek pişir evi topla derken zaman nasıl geçti anlamadım daha yeni oturdum totomun üzerine :)
kahveleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 1273731
bu daha hiç bişi keşke gerçekten yanyana olsaydıkta sizlere fıstık gibi sunum yapardım
oyyy oyyy cadımmm benim ellerine sağlık bitanemmmmsunum da çok hoşş
Hemen bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 yk yulaf ezmesi süt tarçın (sabah dersim vardı erken çıktım o saatte de kk yapamadım canım istemedi)
Ara biraz kısır
Akşam bir biftek, bol salata, 3 yk arpa şehriye pilavı ( arpa şehriye pilavı yeniyor muydu kaptanım yoksa yanlış mı yaptım kitapta henüz oraya gelemedim)
Spor tibet, dışarıda 30 dk yürüyüş
bu daha hiç bişi keşke gerçekten yanyana olsaydıkta sizlere fıstık gibi sunum yapardım
aaa kayınvalidem yeni yaptı ev eriştesi benim hamarat kayınvalidem :) tamam kaptanım bundan sonra yiyeceğim zaman erişte yaparım. Eşim çok sever de arpa şehriye pilavını ona yapmıştım dayanamadım ben de yedim
bitanem acil çıkman gereken durumlarda süt yerli muz ve ceviz yeterli olur kuzum
arpa şehriye pilavı ve çorbası cıslardan tatlım nedenine gelirsek şehriye işlenmiş olduğu için ama ev eriştesi bulabilirsen onu yiyebilirsin arada bitanemmm
ona adım gibi eminim hiç şüphem yok cadıcım kimbilir belki İzmire taşınırsın
aaa kayınvalidem yeni yaptı ev eriştesi benim hamarat kayınvalidem :) tamam kaptanım bundan sonra yiyeceğim zaman erişte yaparım. Eşim çok sever de arpa şehriye pilavını ona yapmıştım dayanamadım ben de yedim
Kahvaltı tavsiyeni de önümüzdeki ctesi dikkate alıcam kaptancım teşekkürler
kısmet kaptanımona adım gibi eminim hiç şüphem yok cadıcım kimbilir belki İzmire taşınırsın
kısmet kaptanım
Bugunkü menüm...
Kahvaltı:
Karatay kahvaltısı
Şekersiz çay
Akşam17:00:
Domatesli yumurta çok az yedim ama alişim acıkmış yemeğime saldırdı :) (Menemen sadece domates koydum acele yaptım)
1 tabak kuzu Kulağı ile tere
8 badem
Spor:
40 dk bisiklet
2 dk jumping jack
65 squat
45 saniye wall sit bugun kronometre ile yaptım
2 dk ip atlama
hayat sürprizlerle dolu cadıcım hayırlısı
elbette öyle kaptanım ve gerçekten çok isterim oralara gelmeyi
bu arada ben acıktım ya hemde çok8 de yedim oysaki
suyum hep limonlu ama
metabolizman hızlı yakıyor sanırım cadıcımm limonlu su sindirimi geciktiriyor geç acıkıyorsun bu yüzden önermiştim acıktıysan tek seçenek var kuzum ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?