Canım üzülme tatilde olur o kadar. yeni gelen çabuk gider kısa zamanda halledersin inşallah.Kaptanım Çiğköfte tok tuttu beni dün o nedenle cok yiyemedim peyniri
Ayrıca takımdan özürdilerim püsküüt te demiş kilo aldıgımı birdaha olmayacak inşallah :)
evvveettt gelelım kaçak menulerıme
cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı
aksam
ıkı parca tavuk baget
1 kase yesıl mercımek corbası
salata
c.tesi gunkı menum
sabah kk kahvaltısı 1 adet muzlu olan kahvaltıdan
aksam
çıntar almıstm tepsıye dızdım uzerıne zeytınyagı gezdırdım fırına attım
annem gelmıstı karısık kızartma yapmıstı ben ıkı patates 1 bıber bır patlıcam yedım
koca kase yogurttt
pazar gunkı menum
sabah kk kahvaltısı fakat annem mıs gıbı kokan pişi yapmıstı ıkı lokmacık ondan yedım
oglen kayınvaıdemler geldı hemen acele kakolu kek bırde tavukgogsu yaptım ama ben yemedm
aksam cıntarlı bıberlı baharatlı bulgur pılavı yaptım yanınada ayran ıctım bırde lımonlu roka yedım
Ben geldimmm kk nın çıtır hatunlarıokulda başkanlık seçimleri vardı sonuçlar açıklanınca müdür son 2 dersi iptal etti bende eve geldim size bir bakayım dedim. Hafta sonu çoğu kişi kaçamak haldeymiş bakıyorumda tempo mu düşmüşş kışın herkes daha çok yağlanır daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kraliçelerim
Birde size şey soracaktım acaba ben tereyağını fazla mı yiyorum diye ama sağlıklı yaşıyoruzda birisi sormuş okan beylerde biz yılda sadece zeytinyağından 100 kilo tüketiyoruz deyince içim rahatladı
Oyy gülüm çok geçmiş olsun
Hoşgeldin canım bu arada geçmişte okumuştum ama cevap yazmaya fırsatım olmamıştı. Eğer benim kilom takılırsa cuma günü free takılıyorum bu şekilde en azından kilo oynamış oluyor. Bir de ödemler kolay gider 1 günde 1-2 kilo alamazsın yani rahat olabilirsin
Geçmiş olsun kaptanım teyzenin neyi var? Bir de ben sizin oraları merak ediyorum hiç gelmedim şimdi ablam izmirde gezip tozuyor vallahi kıskanıyorum
Evet kaptanım omega 3 harika bir şeyybugün annem yine alıcaktı ama ancak yarına yaparız
Yok kaptanım ben suyu sadece hastayken içemem ama o gün öğlen okulda kaldım ayrıca çıkışta dershanem vardı. Ben maşallah suyu içince direk tuvalete çıktığım için içmedim bile bile
8 .harikayı kıyıda olsa götürmüşsünnnPazar günkü menüm
Sabah:
Ispanaklı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Annemin ekmeğinin kıytısına tereyağı sürdüm yedim
Akşam:
Kıymalı pide(annem yemek yapmaya üşendi de)
Ayran
Salata
Spor:30 dakika tempolu yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat ve yoga
Su:3 litre
Selam kızlar, dünkü menümü yazamamıştım hemen paylaşıyorum.
Sabah 2 dlm çavdar ekmeği bir dlm peynir domates salatalık
Ara sade türk kahvesi, bir dilim börek
Akşam etli yaprak sarması salata kuru fasılye
Bugünkü menüm:
Sabah kavurma, peynir, 9 zeytin, domates, salatalık, ceviz, badem
Ara şekersiz çay, bir dilim meyveli kek
Akşam kıymalı yeşil mercimek yemeği salata
bugün ki menüm
20 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu su
2 yumurtadan çörekotlu ketentohumlu omlet
peynir
zeytin
domates
salatalık
turp
yeşilçay
ÖĞLE
tarçınlı yoğurt
AKŞAM
patlıcan salata
salata
nuggut
SU: 1,5 LT
Kizlar selam menu yazim gecmis dalimmm
Sabah yumurta avakado yesillik zeytin peynir ceviz findik
Aksam
Banum ben bu gun 3 servisle bogustum en son 4 de dayanamadim aciktim 1 ezo corba az pilav ustu kuru yarim kase manti yedim disarda baska yicek bisi yoktu
Spor 40dk yurume
Sabah lesli ve plates 30dk kadar
kuzum iki topicte yazdığın için trafik karışıyor olabilir profilinden bakabilirsin cnm benimbanum ertesi gun de olsa yazdim hep hic atlamadimki yazmasam vicdan yaparim cunki allahallah
Benim kayip menuleri kim çaldi bakimmmmnere kayboldular acep yazdim saniyorum ama oksun banum eksik oksun napalim bidaha tescilleteyim bari
Selam kızlar menüm...
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parca otlu peynir
1 tabak kuzu Kulağı
Yarım kase yoğurt
7 Badem
3 dilim ayva
Öğle:
1 bucuk bardak ayran
3 saat leptin çalıştı bugun bence iyi dimi kızlar
Akşam:
2 kase kuru fasulye
1 parca pide
Bol tere nane kuru soğan
2 kaşık Pirinc pilavı
Saat 21:00 de şekersiz Türk kahvesi
Spor:
40 dk bisiklet
75 Squat
Bugun spor yapasım yok aslında ama yine de bunları yaptım
Kaptanım Çiğköfte tok tuttu beni dün o nedenle cok yiyemedim peyniri
Ayrıca takımdan özürdilerim püsküüt te demiş kilo aldıgımı birdaha olmayacak inşallah :)
günaydın fıstıklar unutmadan dünki menümü paylaşayım
sabah:kk kahvaltı
ara:2 büyük bardak ayran
akşam:misafir vardı ama bu sefer yedim:)1 tabak mantarlı tavuklu sote,salata,yoğurt
sporyapamadım
su:3 lt
Gunaydin kozlar dun netim yoktu göremedimggeçmiş yapmadan selam vereyim dedim
Günaydın canlar
Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara yarım susamsız simit
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
salata
İkindide 3 köfte
Akşam (6:30)
iki çatal kabak tatlısı
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil + 20 dak.plates
Dışardaydım suyu az içtim. Köfteler de hesapta yoktu akşam sebze yemeği yemem lazımdı. elbise bakmaya gitmiştim öğleden sonra, küçük kızım yanımdaydı acıktı köfte istedi, hepsini yiyemeyince bende akşam yemeğini erken yemiş oldum. Elbise de bulamadım, istediğim gibi bir şey yok. Birde çok kararsız kaldım. Bugün kardeşlerim gelecek benimle onların da fikrini alayım ona göre karar vereceğim. Henüz heryeri de gezmedim gerçi, bugün bitirmem lazım, izin alamadım iş yerinden biraz yoğun bu hafta.
Aklıma da gelmedi resimlerini çekip sizinle paylaşayım fikrinizi alırdım. Neyse bugün bakalım halledebilecekmiyim.
Canım bende böyle giderse karatayı deneyecek gibiyim, diyetisyen kontrolüm kaldı. Dün aradılar doktorun hastası varmış, 15 gün daha yokmuş. Açlık krizlerim geçti şükür, devam etseydi arayacaktım. Ama kilo veremezsem karatayı bir deneyeyim diyorum. Yaklaşık 1,5 ay kadar oruç tutmam lazım. Düğünden sonra başlamayı düşünüyorum. Son iki hamilelikten kalma borçlarım var, oruçları karatay menüsüyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için bana bir link gönderebilirmisin canım.
Canım bu kilo konusu beni gerdi, tartıya haftada bir çıkmak en iyisi. Genelde öyle yapıyorum da detokstan sebep tartıldım. Enteresan bir durum, cuma sabah 66,6 idim. Cumartesi sabah 67,6 olmuşum, detokstan sonra pazar sabahı 66 idim. Bu sabah tartıldım yine 66,6 olmuşum. Bu nedir şimdi anlamadım. Bugün regl olmam lazım buna rağmen kilom aynıysa detoks işe yaramış demektir. Bugün regl aksamazsa cumaya normale dönmeye başlarım artık tartı ne olur o zaman belli olur. Bende merakla bekliyorum. Detoks zamanlaması kötü oldu.
slm kızlar coookkk uykum var halaaaa dunkı menum
sabah kk kahvaltı
aksam mısafırler vardı mangal yaptık
2 tane cop sıs duve etınden
3 kofte
sumaklı sogan salata
1 koca bardak acılı salgam
tsk ederım kaptanım senden boylesıne guzel sozler duymak benım ıcın cok guzel ınan kıSlm fıstıklarımmmm misafirlerimi sabah bindirip geldim işler tamam birazdan vergi dairesine gideceğim gitmeden bir bakayım dedim
kaçak menülerimiz gelmişşş nurcum afiyetolsunn çıntarı iki gğndür doya doya yedim kaçamakların erken satte ve tadımlık kuzumm sneinle gurur duyuyorum
haklısın prensesimmm dikkat etmek lazım yaza telaş yapmamak için
teyzemin değil de kuzenimin kontrolü vardı prensesim ayda bir kontrole geliyor gelsene tatlım birkaç gün kalırsın
8 .harikayı kıyıda olsa götürmüşsünnnıspanaklı yumurta müthiş afiyetolsun prensesim
Gamzecim menülerine nazar değdirdim sanırımmmm 2 dilim ekmekk ve börek ilk menüye gelmiş
meyveli kek 2, menüde
afiyetolsun cadıcımmm bitanem nuggut lar kızartma olduğu için sağlıklı değil bitanemmm
aleximiz nasıl oldu
afiyetolsun neslim erken yemişsin ve akşam yememişsin sorun yok tatlım başka alternatifin yokmuş
kuzum iki topicte yazdığın için trafik karışıyor olabilir profilinden bakabilirsin cnm benim
elbette iyi çalışmış barbim 40 dk bisiklet azmı cnm benim gayet iyi
özürdilenecek birşey yok barbimm hem evinin düzeninde değildin hem de bir rahatsızlık geçirdin kuzum biz bir takımız unutma
afiyetolsun cnmmm spor da zaman bulunca yapıyorsun zaten
sen süperonline a geç bitanemmmm
menün çok güzel cnm ayrıca köfte de gayet iyi seçim inş beğeneceğin bir elbise bulabilirsin evet iyi olurdu aslında yardımcı olabilirdik
buna çok sevinirim işte bitanemmmkilo vermeden ziyade sağklıklı bir yaşam için ayrıca karatay menüleriyle oruç tutarsan inan hiç acıkmazsın elbette hemen vereyim linkini
http://www.canankarataydiyeti.com/k...an-saglikli-ve-rahat-oruc-tutmanin-sirri.html
bende yaklaşık 500 gr vermiştim bitanem bozma moralini regl ile denk gelmesi kötü tesadüf olmuş
afiyetolsun nurummmmmm
Sağol kaptancım ben hala tartılmadım içimdeki ses hadi tartıl diyo karşı gelmeye çalışıyorumSlm fıstıklarımmmm misafirlerimi sabah bindirip geldim işler tamam birazdan vergi dairesine gideceğim gitmeden bir bakayım dedim
kaçak menülerimiz gelmişşş nurcum afiyetolsunn çıntarı iki gğndür doya doya yedim kaçamakların erken satte ve tadımlık kuzumm sneinle gurur duyuyorum
teyzemin değil de kuzenimin kontrolü vardı prensesim ayda bir kontrole geliyor gelsene tatlım birkaç gün kalırsın
8 .harikayı kıyıda olsa götürmüşsünnnıspanaklı yumurta müthiş afiyetolsun prensesim
Gamzecim menülerine nazar değdirdim sanırımmmm 2 dilim ekmekk ve börek ilk menüye gelmiş
meyveli kek 2, menüde
afiyetolsun cadıcımmm bitanem nuggut lar kızartma olduğu için sağlıklı değil bitanemmm
aleximiz nasıl oldu
afiyetolsun neslim erken yemişsin ve akşam yememişsin sorun yok tatlım başka alternatifin yokmuş
kuzum iki topicte yazdığın için trafik karışıyor olabilir profilinden bakabilirsin cnm benim
özürdilenecek birşey yok barbimm hem evinin düzeninde değildin hem de bir rahatsızlık geçirdin kuzum biz bir takımız unutma
menün çok güzel cnm ayrıca köfte de gayet iyi seçim inş beğeneceğin bir elbise bulabilirsin evet iyi olurdu aslında yardımcı olabilirdik
buna çok sevinirim işte bitanemmmkilo vermeden ziyade sağklıklı bir yaşam için ayrıca karatay menüleriyle oruç tutarsan inan hiç acıkmazsın elbette hemen vereyim linkini
http://www.canankarataydiyeti.com/k...an-saglikli-ve-rahat-oruc-tutmanin-sirri.html
bende yaklaşık 500 gr vermiştim bitanem bozma moralini regl ile denk gelmesi kötü tesadüf olmuş
afiyetolsun nurummmmmm
İnşallah cnm bnm valla uğraşıyorum gitsin diye:) maşallah seninde hedef ekim sonunda 60 inşallah olacakCanım üzülme tatilde olur o kadar. yeni gelen çabuk gider kısa zamanda halledersin inşallah.
Canım bende böyle giderse karatayı deneyecek gibiyim, diyetisyen kontrolüm kaldı. Dün aradılar doktorun hastası varmış, 15 gün daha yokmuş. Açlık krizlerim geçti şükür, devam etseydi arayacaktım. Ama kilo veremezsem karatayı bir deneyeyim diyorum. Yaklaşık 1,5 ay kadar oruç tutmam lazım. Düğünden sonra başlamayı düşünüyorum. Son iki hamilelikten kalma borçlarım var, oruçları karatay menüsüyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için bana bir link gönderebilirmisin canım.
Slm fıstıklarımmmm misafirlerimi sabah bindirip geldim işler tamam birazdan vergi dairesine gideceğim gitmeden bir bakayım dedim
meyveli kek 2, menüde
aleximiz nasıl oldu
afiyetolsun nurummmmmm
aleximiz nasıl oldu
Suppersin canim tebriklerPazartesi günkü menüm
Sabah:
1 muz domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Öğlen:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Bulgur pilavı
Yeşil fasulye yemeği
Ayran salata turşu
Spor:30 dk yürüyüş 400 ip atlama 100 mekik 30 squat
Su:3 litre
Aaaa ayyuzlum listeye donmus super[/QUOTE]OTE="Sweetdimple, postdonmus566, member: 513088"]
384.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 63,4-------------------->63
lisbeth93---64,6------------------>64,1
makres76----66,6-----------------|>66,1
merinetya---76,6-------------------------->76,1
morcadıyesilyarasa---48,6------------->48
35nur35----99,9-------------------------->99,4
neslihank4 ---76,4 ------------------------->75,9
senasevval----51,5----------------------------->51,2
Sindi564----83,8------------------->82,8
Yenibirben-----80,4-------------------------->79,4
Gamze----80-------------------------->79
Ayyüzlüm----79,8--------------->78,8
Ayyüzlüm cezalara sen de dahilsin ona görehedeflerini yazmayanlara ben belirledim kolay gelsin meleklerim
Ayy cnm bnm Kıyamam sana ama gercekten insan yalnızken pek iştahı olmuyo birde senin Alex'in hasta o yüzdendir inşallah en yakın zamanda iyileşir de sende rahat edersincanım inşalla
aklım onda ve özlüyorum onu da eşimide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?