Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen kaptanım yedim cezamı çektim
sabah heryerim ağrıyordu vallahi

Herkese iyi geceler iki gecedir kitap okumaktan bu saate kalıyorum. Dün başlamıştım şimdi bitti kitabım. "Böğürtlen Kışı" şiddetle tavsiye ederim

mericim menuler süper afiyetle leptin olsun işallah

Gunaydin bu sabah acilis benden yürüyüşten geldim kahvaltimi yaptim işlere girişmeden size bakiyim dedim
oh yuruyus yapılmış ben dün akşamki spordan sonra pestil gibi kalktım bakim öğle yurum diyom akşamda gene spora gidim diyom ya bakalım

Aaaa ayyuzlum listeye donmus super[/QUOTE]
hakkaten gülayım tebrik ederim. gel kuzum gel gitmek sanada nura yada yramadı

Aaaa ayyuzlum listeye donmus super[/QUOTE]
70 in altındaki kızları saymazsak ( NEDE OLSA ZAYIF KATAGORİSİNDELER)70 in üstünde hedefe koşanlar şöyel oluyor

35nur35----99,9-------------------------->99,4
Sindi564----83,8------------------->82,8

Yenibirben-----80,4-------------------------->79,4
Gamze----80-------------------------->79
Ayyüzlüm----79,8--------------->78,8
merinetya---76,6-------------------------->76,1

neslihank4 ---76,4 ------------------------->75,9
BU DURUMDA BAŞI BEN ÇEKİYORUM HAYDE BANA YETİŞECEK BABAYİĞİT YOKMU
MERİM SENİDEMİ GEÇTİM NE AY BU HAFTA GRAM BİLE ÖNEMLİ BENİM İÇİN

KOŞUN KIZLAR KOŞUN HEDEFE KOŞUN

anaaaaa beni de mi hedef listesine yazdın ay çok mutlu oldum şimdi. bu durumda yüküm ağır. koş gülay koş

İnşallah cnm bnm valla uğraşıyorum gitsin diye:) maşallah seninde hedef ekim sonunda 60 inşallah olacak
Canım benim, ekim sonu hedefi şaştım, 65 de razıydım ama belki diye umut ediyorum. Bu gidişle yılbaşını bulur hedefim gibi geliyor. Artık son 13 yılın kalıcı kilolarına geldi sıra. Sanırım o yüzden vücut direnmeye başladı ama kırılacak inşallah. Gitsin de azar azar gitsin ne yapalım sabretmeye alıştık değil mi. Nasılsa dikkat ettiğimizi biliyoruz, sporumuzu da yapıyoruz elbet bir yerde direnç kırılacak. Sende çok güzel dönüş yaptın, sporun harika, tartılma sakın cuma güzel bir sürpriz olsun

Geçmiş olsun canım, köpüşe üzüldün sende mi hasta oldun.

daha iyi gibiyim. bu günlerde sularımıza mikrop karıştı ailecel muzdarip olduk. çocuklardan geçti de eşimle ben idare ediyoz durumuna geldik.
Bir ay önce burası da öyleydi ama erken farkettik dışardan su aldık. En çok hastalık sudan oluyor zaten. Geçmiş olsun canım.

Herkese iyi geceler iki gecedir kitap okumaktan bu saate kalıyorum. Dün başlamıştım şimdi bitti kitabım. "Böğürtlen Kışı" şiddetle tavsiye ederim
Okudum canım aylardır çok satanlarda ilk onda yer alıyor. Çok beğenerek okudum. Yazarın diğer kitaplarını okumadıysan onları da mutlaka oku derim. Özellikle Mart menekşelerini.

Dünkü menüm

Sabah kalkınca 2 bardak su
(7:45)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Öğle (11:45)
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Ara (17:15)
Yarıp paket tuzlu çubuk (dolmuşa binerken çok kötü midem bulanıyordu o yüzden yedim)

Akşam (6:30)
4 köfte
Salata

Ara (15:45)
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil + 20 dak.plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…