Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun cadıcımmm dikkat et ne olur

Afiyetolsun kuzumm yeşil mercimeği çok yaptın sanırım bitirmeye çalışmışsınAdaçayının fazlası zararlı ama kuzum dikkat et
saol kaptanım, dikkat etsemde yenik düşüyorum sanırım..
valla evet yeşil mercimeğide bereketli kullanıorum
çorbasıydı , yemeğiydi zor valla bitirmek

çok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok

Muz un alakasi soyle kaptan :))))) cok gec olmustu aciktim cocuklara aldigim muzdan yedim gelesiye 1 tane tikasin yemege saldirmayim dedim

hala minik çanta kullanıyorsun dimi neslimm çantamnda cevizin olmadığına göre

Her lafa cevabim var cok sukur

seviyorum senin bu haliniiii

saol kaptanım, dikkat etsemde yenik düşüyorum sanırım..
valla evet yeşil mercimeğide bereketli kullanıorum
çorbasıydı , yemeğiydi zor valla bitirmek

sıkılmadığın sürece sorun yok cadıcım en sağlıklı bitkisel protein mercimekk

vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok

hadi inşallah bitanemm ama bugünmü menü neydi öyle öğleden sonra gözün dönmüş resmen cezanı kestim kolay gelsinnnnn valla enişte seve seve alır inan bana hadi toparlan kuzummm

Ben de bugünkü menümü gururla paylaşıyorum kaptanım hiç kaçamağım yok çok şaşkınım :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, 10 badem, domates, salatalık, maydanoz
Ara 1 bardak kefir badem
Akşam 1 kase tarhana çorbası, kıymalı semizotu yemeği, yoğurt

Spor DS start it up.
Su 2.5 lt bir bardak bitki çayı

Spor DS start it up.
Su 2.5 lt bir bardak bitki çayı

hakikaten ben de gururla okudum Gamzem şaşılacak birşey yok gülüm yemek için yaşamak değil de yaşamak için sağlıklı beslenmeye geçtin harikasın bitanemmm

aslında arabamda vardı ama aklıma gelmemiş muza dalmış bulundum.koca çantalardan hoşlanmıyom artıkın kaptan
ama minik bi poşete yer var koydum artık

oy oy menu süper maşallah
gunaydın kızceler
günaydın nur um

çok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
Aynen canım. Bende büyüklerin çoğunu evden çıkardım, bazılarını anneme verdim bazılarını da köye götürdüm. İhtiyacı olanlara veririm diye. Benim de 38 den 52 bedene kadar vardı canım. O yüzden kilo verdikçe alternatifim var. iyiki de onları saklamışım. Geçen sene hep aynı kıyafeti giydim desem yalan olmaz. Hatta iş yerindekiler hep siyah mı giyeceksin diye takılıyorlardı bende daha zayıf gösteriyor diye gülüp geçiyordum. Düğün elbisesini almaya giderken sakın siyah alma dediler :) Siyah istiyorum bana daha çok yakışıypr dedim bende, ama petrol mavisi aldım düğünde sürpriz olacak

Bende senin gibiyim canim bedenlerimiz ayni gibi sen birazdaha uzunsun senden 3 kilo eksigim boyle fark kapaniyo dwmekki.40 beden tam oturuyo 42 bol geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…