- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
saol kaptanım, dikkat etsemde yenik düşüyorum sanırım..Geçmiş olsun cadıcımmm dikkat et ne olur
Afiyetolsun kuzumm yeşil mercimeği çok yaptın sanırım bitirmeye çalışmışsınAdaçayının fazlası zararlı ama kuzum dikkat et
inşalla tek temennim gücüm bitmeden bitse zor günler hiç fena olmazAh be kizim cok gecmis olsun atlatacaksin zor gunleri isallah tez vakit
vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yokçok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
Muz un alakasi soyle kaptan :))))) cok gec olmustu aciktim cocuklara aldigim muzdan yedim gelesiye 1 tane tikasin yemege saldirmayim dedim
Her lafa cevabim var cok sukur
saol kaptanım, dikkat etsemde yenik düşüyorum sanırım..
valla evet yeşil mercimeğide bereketli kullanıorum
çorbasıydı , yemeğiydi zor valla bitirmek
vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok
ilahi nesliHer lafa cevabim var cok sukur
Ben de bugünkü menümü gururla paylaşıyorum kaptanım hiç kaçamağım yok çok şaşkınım :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, 10 badem, domates, salatalık, maydanoz
Ara 1 bardak kefir badem
Akşam 1 kase tarhana çorbası, kıymalı semizotu yemeği, yoğurt
Spor DS start it up.
Su 2.5 lt bir bardak bitki çayı
:) sağol kaptanım inşallah gerisi gelirhakikaten ben de gururla okudum Gamzemşaşılacak birşey yok gülüm yemek için yaşamak değil de yaşamak için sağlıklı beslenmeye geçtin harikasın bitanemmm
:) sağol kaptanım inşallah gerisi gelir
ayy canım kaptanım sağolElbette gelecek kuzum gelmemesi için bir neden varmı
aslında arabamda vardı ama aklıma gelmemiş muza dalmış bulundum.koca çantalardan hoşlanmıyom artıkın kaptanhala minik çanta kullanıyorsun dimi neslimm çantamnda cevizin olmadığına göre
seviyorum senin bu haliniiii
sıkılmadığın sürece sorun yok cadıcım en sağlıklı bitkisel protein mercimekk
hadi inşallah bitanemm ama bugünmü menü neydi öyle öğleden sonra gözün dönmüş resmen cezanı kestim kolay gelsinnnnn valla enişte seve seve alır inan bana hadi toparlan kuzummm
ilahi nesli
oy oy menu süper maşallahBen de bugünkü menümü gururla paylaşıyorum kaptanım hiç kaçamağım yok çok şaşkınım :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, 10 badem, domates, salatalık, maydanoz
Ara 1 bardak kefir badem
Akşam 1 kase tarhana çorbası, kıymalı semizotu yemeği, yoğurt
Spor DS start it up.
Su 2.5 lt bir bardak bitki çayı
günaydın nur umgunaydın kızceler
gunaydın fıstıgımmmmaslında arabamda vardı ama aklıma gelmemiş muza dalmış bulundum.koca çantalardan hoşlanmıyom artıkın kaptan
ama minik bi poşete yer var koydum artık
oy oy menu süper maşallah
günaydın nur um
Aynen canım. Bende büyüklerin çoğunu evden çıkardım, bazılarını anneme verdim bazılarını da köye götürdüm. İhtiyacı olanlara veririm diye. Benim de 38 den 52 bedene kadar vardı canım. O yüzden kilo verdikçe alternatifim var. iyiki de onları saklamışım. Geçen sene hep aynı kıyafeti giydim desem yalan olmaz. Hatta iş yerindekiler hep siyah mı giyeceksin diye takılıyorlardı bende daha zayıf gösteriyor diye gülüp geçiyordum. Düğün elbisesini almaya giderken sakın siyah alma dediler :) Siyah istiyorum bana daha çok yakışıypr dedim bende, ama petrol mavisi aldım düğünde sürpriz olacakçok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
Aynen canım. Bende büyüklerin çoğunu evden çıkardım, bazılarını anneme verdim bazılarını da köye götürdüm. İhtiyacı olanlara veririm diye. Benim de 38 den 52 bedene kadar vardı canım. O yüzden kilo verdikçe alternatifim var. iyiki de onları saklamışım. Geçen sene hep aynı kıyafeti giydim desem yalan olmaz. Hatta iş yerindekiler hep siyah mı giyeceksin diye takılıyorlardı bende daha zayıf gösteriyor diye gülüp geçiyordum. Düğün elbisesini almaya giderken sakın siyah alma dediler :) Siyah istiyorum bana daha çok yakışıypr dedim bende, ama petrol mavisi aldım düğünde sürpriz olacak[/
QUOTE]
Eminim cok yakisir canim bizde gorseydik keske kac beden aldin
Ne
Bende senin gibiyim canim bedenlerimiz ayni gibi sen birazdaha uzunsun senden 3 kilo eksigim boyle fark kapaniyo dwmekki.40 beden tam oturuyo 42 bol geliyoSonunda kıyafetimi aldım, resmini de çekmiştim akşam kızıma gösterdim, o da telefonu açık bırakmış, küçük oğlum gidip bir güzel silmiş. Sizinle paylaşacaktım, düğüne kaldı artık. Öyle bir şey oldu ki gülme krizine girdik artık kardeşlerimle ama biraz da sinirden. Birkaç mağazaya girdik beğendiğimiz modellerin 42 bedeni yok 44-46 var. Kardeşim diyor ki abla kilo vereyim her yerde bulurum dedin 42 beden bulamıyoruz. Bir de ara bedende kaldım abiye kıyafette. 40 dar oldu, 42 büyük gibi göründü neyse hallettik sonunda ama elbise giy çıkar başım döndü. Dolmuşa binerken eve gidemeyecem gibi geldi. Bir de üstüne mide bulantısı eklenince kötü oldum ama neyseki bu sabah iyiydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?