hayırlı olsun güle güle eskit.ara beden çok zor bende ara bedendeyim almıyom bişi 40 ka kadar alsamda dar alıyom nasılsa ericem diyeSonunda kıyafetimi aldım, resmini de çekmiştim akşam kızıma gösterdim, o da telefonu açık bırakmış, küçük oğlum gidip bir güzel silmiş. Sizinle paylaşacaktım, düğüne kaldı artık. Öyle bir şey oldu ki gülme krizine girdik artık kardeşlerimle ama biraz da sinirden. Birkaç mağazaya girdik beğendiğimiz modellerin 42 bedeni yok 44-46 var. Kardeşim diyor ki abla kilo vereyim her yerde bulurum dedin 42 beden bulamıyoruz. Bir de ara bedende kaldım abiye kıyafette. 40 dar oldu, 42 büyük gibi göründü neyse hallettik sonunda ama elbise giy çıkar başım döndü. Dolmuşa binerken eve gidemeyecem gibi geldi. Bir de üstüne mide bulantısı eklenince kötü oldum ama neyseki bu sabah iyiydim.
Canım bende kilo vermem bitene kadar bir şey almıyorum aslında, eskiler var şu an yeter, bir de kış nasılsa gerek yok. Aldığım abiye olduğu için üzerine güzel oturması gerek. 1 kasımda kardeşimin düğünü var onun için aldım. Sonra bir daha giyebilecekmiyim bilmiyorum ama 7 kilo daha verirsem o da büyük gelir herhaldehayırlı olsun güle güle eskit.ara beden çok zor bende ara bedendeyim almıyom bişi 40 ka kadar alsamda dar alıyom nasılsa ericem diye
Sagol kaptanim annemlere ablamlarada anlatiyorumnazilcalionlarda uyguluyor.abim gobeklendi yine karatayi anlatiyorum uzun uzun.aksam geldi 7 de yemek yedim simdi benim leptin nasil caliscak dedi koptum gulmekten anlattim.sonra arkadasi aradi bahceye indi donuste zilimi caldi.arkadasin elinde findik vardi verdi unutup attim agzima cignedim spnra tukurdum gittimi leptin dedi.cok guldurdu beni.tukurmus yerw leptin icin.cignemek bozuyo demistim ondan gelmis aklina.yavas yavas karatayci yapcam hepsini
Kaptandan kacti bende kaciyorum leptinime yazik:)
Herkese iyi geceler iki gecedir kitap okumaktan bu saate kalıyorum. Dün başlamıştım şimdi bitti kitabım. "Böğürtlen Kışı" şiddetle tavsiye ederim
Pazartesi menü
Kahvaltı
2 yumurta tereyağıda
11 zeytin
1 avuç lor
1 mercimek köftesi
Bir avuç fıstık
Öğlen
1 kase sulu köfte
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase sulu köfte
Bol salata
1 mercimek köftesi
Su 3 lt spor 45 dk bisiklet 200 ip atlama
sağlık olsun merim dün nöbetçiydin çok yoruldun kuzum menü harikaSalı menü
2 yumurta omlet
10 zeytin
1 tatlı kaşığı labne
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
Çok az sulu köfte
1 kepçe yoğurt
Bir avuç fıstık
Leptini 3 saat çalıştırdım
Akşam
1 Nescafe
3 parça tavuk
3 yk bulgur pilavı
Bol salata
Su 2 lt spor yok
Gunaydin bu sabah acilis benden yürüyüşten geldim kahvaltimi yaptim işlere girişmeden size bakiyim dedim
aynen kaptanım yedim cezamı çektim
sabah heryerim ağrıyordu vallahi
70 in altındaki kızları saymazsak ( NEDE OLSA ZAYIF KATAGORİSİNDELER)70 in üstünde hedefe koşanlar şöyel oluyor
35nur35----99,9-------------------------->99,4
Sindi564----83,8------------------->82,8
Yenibirben-----80,4-------------------------->79,4
Gamze----80-------------------------->79
Ayyüzlüm----79,8--------------->78,8
merinetya---76,6-------------------------->76,1
neslihank4 ---76,4 ------------------------->75,9
BU DURUMDA BAŞI BEN ÇEKİYORUM HAYDE BANA YETİŞECEK BABAYİĞİT YOKMU
MERİM SENİDEMİ GEÇTİM NE AY BU HAFTA GRAM BİLE ÖNEMLİ BENİM İÇİN
KOŞUN KIZLAR KOŞUN HEDEFE KOŞUN
anaaaaa beni de mi hedef listesine yazdın ay çok mutlu oldum şimdi. bu durumda yüküm ağır. koş gülay koş
Canım benim, ekim sonu hedefi şaştım, 65 de razıydım ama belki diye umut ediyorum. Bu gidişle yılbaşını bulur hedefim gibi geliyor. Artık son 13 yılın kalıcı kilolarına geldi sıra. Sanırım o yüzden vücut direnmeye başladı ama kırılacak inşallah. Gitsin de azar azar gitsin ne yapalım sabretmeye alıştık değil mi. Nasılsa dikkat ettiğimizi biliyoruz, sporumuzu da yapıyoruz elbet bir yerde direnç kırılacak. Sende çok güzel dönüş yaptın, sporun harika, tartılma sakın cuma güzel bir sürpriz olsun
offf gülayımmm geçmiş olsun cnmmm su da çok önemli hangi birini sirkeye batıracağızkidaha iyi gibiyim. bu günlerde sularımıza mikrop karıştı ailecel muzdarip olduk. çocuklardan geçti de eşimle ben idare ediyoz durumuna geldik.
Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
(7:45)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Öğle (11:45)
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
Ara (17:15)
Yarıp paket tuzlu çubuk (dolmuşa binerken çok kötü midem bulanıyordu o yüzden yedim)
Akşam (6:30)
4 köfte
Salata
Ara (15:45)
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil + 20 dak.plates
Sonunda kıyafetimi aldım, resmini de çekmiştim akşam kızıma gösterdim, o da telefonu açık bırakmış, küçük oğlum gidip bir güzel silmiş. Sizinle paylaşacaktım, düğüne kaldı artık. Öyle bir şey oldu ki gülme krizine girdik artık kardeşlerimle ama biraz da sinirden. Birkaç mağazaya girdik beğendiğimiz modellerin 42 bedeni yok 44-46 var. Kardeşim diyor ki abla kilo vereyim her yerde bulurum dedin 42 beden bulamıyoruz. Bir de ara bedende kaldım abiye kıyafette. 40 dar oldu, 42 büyük gibi göründü neyse hallettik sonunda ama elbise giy çıkar başım döndü. Dolmuşa binerken eve gidemeyecem gibi geldi. Bir de üstüne mide bulantısı eklenince kötü oldum ama neyseki bu sabah iyiydim.
Canım bende kilo vermem bitene kadar bir şey almıyorum aslında, eskiler var şu an yeter, bir de kış nasılsa gerek yok. Aldığım abiye olduğu için üzerine güzel oturması gerek. 1 kasımda kardeşimin düğünü var onun için aldım. Sonra bir daha giyebilecekmiyim bilmiyorum ama 7 kilo daha verirsem o da büyük gelir herhalde
çok mantıklı canım zaten okuduğum bir kitapta kilo verince tüm eski büyük kıyafetlerinizden kurtulun diyordu yazar. Beynimiz eskiye dönsek de bişey olmaz nasıl olsa giyeriz diye rehavete kapılmasın :) bir de ideal kiloya ulaştığımızda giymeyi çok istediğimiz bir kıyafeti satın alıp odamızın bir köşesine koymamızı tavsiye ediyordu motivasyon içinhayırlı olsun güle güle eskit.ara beden çok zor bende ara bedendeyim almıyom bişi 40 ka kadar alsamda dar alıyom nasılsa ericem diye
süpersin kaptan inşallah ben de bir kaç aya evdeki tüm kıyafetlerden kurtulup kendime yeni bir gardrop yapacağım :) eşime söyleyeyim de ek iş yapsın bari hihihiçok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
ben eski kıyamadığım kıyafetlerimden 40 ve 42 bedneleri çıkardım 42 leri bir iki giymeye başaladım artık.40 lara bi girsem 44 ler dolaptan yok edilecek.çok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
ben şimdilik sakladıklarımla idare ediyom birde eski 44 bedenleri küçülttürdüm yeni pek bişi almıyom alsamda dar alıyom nasılsa girecem içine okadar eminim.ama varya içime oturmuştu maviden kot aldımdı yıllar evvel 40 beden etiketi sökmeden dar gelmişti öylece hurçlara koyup kaldırmıştım geçen gün çıkarıp gardolabın başköşesine yerleştirdim onu giyip foto çekecem sizede yollarımsüpersin kaptan inşallah ben de bir kaç aya evdeki tüm kıyafetlerden kurtulup kendime yeni bir gardrop yapacağım :) eşime söyleyeyim de ek iş yapsın bari hihihi
Suppersin canim tebrikler
Bu gunki menum gelsin kizlar cezamida cektim
Sabah y. mercimek corba 1 hıyar zeytin 2 lokma yumurta
Ogle yogurt 2 kivi badem
Aksam 5 gibi 1 bitter cikolata paketin tumu
6 da az bulgur firinda patates kabakli köfte
1 avuc findik
Spor aksam 1saat 10dk karma spor hersey var cezalı
Dunki menüm
Sabah soganli yumurta yumurtasiz:)peynir zeytin domates salatalik roka findik nar
Aksam kapuska çorba salata
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
Boksu ama hesaplamadim
1 saat yürüyüş
300 ip atlama.
Bugünkümmenüm
Kahvaltidan oönce 1 cokonat
Sabah ispanakli yumurta yumurta siz:) peynir zeytin roka findik
Aksam 2 bardak ayran 1 kepçe nohut salata kurufasulye yesilmercimek kirmizi pancar roka sogandan salata yaptim eksili zeytinyagli guzel doyurucu oldu birazda findik yedim yaninda
Slm fıstıklarımmmm
Tüm güzel sözleri hakediyosun nurcummm
tartılma barbimmm cumaya sürpriz olsun
hoşgeldin prensesimm iyiyiz şükür misafir sonrası sendromu işte ev yine ıpıssızsen her gün yiyemiyorsun ya yumurtayı ondan ben bazen sıkılıyorum açıkçası
maşallah prensesime
inşallah düzelecek cadıcımmmm sen gönlünü ferah tut
akşamı yiyememişsin gerçiii
afiyetolsun barbim 1,5 lahmacun gayet iyi
çikomu da yerim cezamıda çekerim diyrosun neslimm
ayyüzlümü motivasyonu artsın diye aldım hedef listesine gülüm
kuzum bence biraz yemeye çalış çorba filan aç aç olmazkiiyi geceler cadıcım
bence de lazım konuş abinlerle geç superonline a gülüm
Herkese iyi geceler iki gecedir kitap okumaktan bu saate kalıyorum. Dün başlamıştım şimdi bitti kitabım. "Böğürtlen Kışı" şiddetle tavsiye ederim
Okudum canım aylardır çok satanlarda ilk onda yer alıyor. Çok beğenerek okudum. Yazarın diğer kitaplarını okumadıysan onları da mutlaka oku derim. Özellikle Mart menekşelerini.
Sonunda kıyafetimi aldım, resmini de çekmiştim akşam kızıma gösterdim, o da telefonu açık bırakmış, küçük oğlum gidip bir güzel silmiş. Sizinle paylaşacaktım, düğüne kaldı artık. Öyle bir şey oldu ki gülme krizine girdik artık kardeşlerimle ama biraz da sinirden. Birkaç mağazaya girdik beğendiğimiz modellerin 42 bedeni yok 44-46 var. Kardeşim diyor ki abla kilo vereyim her yerde bulurum dedin 42 beden bulamıyoruz. Bir de ara bedende kaldım abiye kıyafette. 40 dar oldu, 42 büyük gibi göründü neyse hallettik sonunda ama elbise giy çıkar başım döndü. Dolmuşa binerken eve gidemeyecem gibi geldi. Bir de üstüne mide bulantısı eklenince kötü oldum ama neyseki bu sabah iyiydim.
çok haklısın gamzecim benim 38 bedenden 48 bedene kadar her beden kıyafetim mevcuttu hep saklardım ama karatay sonrası büyük gelen hiçbirşeyi bırakmadım evdeki rehavete kapılmayayım
biraz çöküntü yaşadım doğruGeçmiş olsun canım, köpüşe üzüldün sende mi hasta oldun.
süpersin kaptan inşallah ben de bir kaç aya evdeki tüm kıyafetlerden kurtulup kendime yeni bir gardrop yapacağım :) eşime söyleyeyim de ek iş yapsın bari hihihi
slm bebeklerrr
dunkı menum
sabah kk kahvaltısı demeyı cok ısterdım ammavelakin ıslerım pek yogundu gumrukte tum gun neredeyse evraklarla ugrastım ordan oraya derken ne leptın kaldı ne kahvaltı gırdım saat 11 cıvarı tam bıraz ara var dedım bı yere lahmacun soyledım ıkı catal aldım zaaarrtttt telefon haydıııı koş nurrr nese ıslerı hallettım dedım yemek yıyım ev yemeklerı yapan lokantaya gıttım saat 1 gıbı ıkı uc kasık taze fasulye aldım bukez ısyerıne cagırdılar aradan bır saat gectı yeter dedım hazırladım bı kk kahvaltı yaptım
nese efenım çetrefilli gunden sonra aksam menum
kıymalı domateslı sote gıbı bırsey yaptım ondan yedım
yanınada yesıllık salatalık bır bardak da salgam
esıme etlı kuru fasulye yapmıstım lakın ıcım et almadıgı ıcın yemedım (kırmız etı ya kıyma olarak yada mangalda yıyebılıyorum)
işteee böyleeee
3 saatten fazla yuruyus bunun 1 saatı tempolu gerı kalan hıc oturmamak suretıyle tempolu sayılır
ben eski kıyamadığım kıyafetlerimden 40 ve 42 bedneleri çıkardım 42 leri bir iki giymeye başaladım artık.40 lara bi girsem 44 ler dolaptan yok edilecek.
ben şimdilik sakladıklarımla idare ediyom birde eski 44 bedenleri küçülttürdüm yeni pek bişi almıyom alsamda dar alıyom nasılsa girecem içine okadar eminim.ama varya içime oturmuştu maviden kot aldımdı yıllar evvel 40 beden etiketi sökmeden dar gelmişti öylece hurçlara koyup kaldırmıştım geçen gün çıkarıp gardolabın başköşesine yerleştirdim onu giyip foto çekecem sizede yollarım
Teşekkür ederim neslimsende süpersin şu aralar maşallah nazar değmesin
Ohh hepimiz için mi yedin bitteri gülümNeyse sporlarla yakmışsındır sen onu
Ohh en sevdiklerim vallahi ıspanaklı yumurta, soğanlı yumurta, yumurta altı hepsi de çok doyurucusen safra kesesi ameliyatı mı olmuştun canım?
Hep öyle oluyor kaptanım bizde de ablam gidince boşluğa düşüyoruzEvet bazen yiyemiyorum ama o zamanda çok canım istiyor
Evet canım çok güzel kitaptır yazarın diğer kitaplarını da tavsiye ederim favorim mart menekşeleri
Bende çok severim mart menekşelerini
Ohh her zaman olumlu bakmak lazım canım ara bedensen ne olacaj,k çıtırsın işte
Sorma kaptanım benimde gömlekler bol geliyor bu kadar çirkin duracağını tahmin etmezdimpantalonları falan hep daralttırdım
Salı günkü menüm
Sabah:
1 seben elması domates peynir zeytin fındık ceviz
Öğlen:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Hamsi buğulama
Salata
Spor:600 ip atlama 100 mekik 30 squat yoga 30 dk yürüyüş
Su:3 litre
biraz çöküntü yaşadım doğru
faranjitim azdı kudurdu
bugün ki menüm
22 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu su
1 kase yeşil mercimek çorbası
ÖĞLE
yeşil mercimekli salata
AKŞAM
nohutlu yeşil mercimek yemeği
salata
SU: 1,8 LT
bol adaçayı içtim faranjitim kudurduğundan
Iyi akşamlar
Ah be kizim cok gecmis olsun atlatacaksin zor gunleri isallah tez vakitbugün ki menüm
22 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu su
ÖĞLE
yeşil mercimekli salata
AKŞAM
nohutlu yeşil mercimek yemeği
salata
SU: 1,8 LT
bol adaçayı içtim faranjitim kudurduğundan
Selamlarrr yoldaşlar
Bu gunki menum gelsin
Sabah kk kahvaltisi
Ogle patlicanli etli güveç salata
Aksam 1 muz y.mercimek yemegi ve 3 köfte
Spor yok az yurudum bi otaraf bi butaraf okkaa
Muz un alakasi soyle kaptan :))))) cok gec olmustu aciktim cocuklara aldigim muzdan yedim gelesiye 1 tane tikasin yemege saldirmayim dedimAkşamları muz yiyormuyuz neslimmmakşam salata veya yoğurt ekle kuzum muz ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?