Günaydın canımgunaydın kızceler
Abiye olduğu için 42 aldım tam oturdu üzerime, dar kalıptı. Günlük hayatta 40 giyiyorum üst bedende ama alt beden hala 40 dar geliyor 42 giyiyorum. Karnım kolay gitmeyecek ki tamamen de gideceğini sanmıyorum 4 doğumun izi kalacaktır mutlaka ama çok önemli de değil açıkçası, o kadar kusur kadı kızında da olur dimiBende senin gibiyim canim bedenlerimiz ayni gibi sen birazdaha uzunsun senden 3 kilo eksigim boyle fark kapaniyo dwmekki.40 beden tam oturuyo 42 bol geliyo
Benim basen sorunum yok cok sukur ama gobdk masallah sinir oluyorum bende 2 sezeryan oldum gobek hep olcak galibaAbiye olduğu için 42 aldım tam oturdu üzerime, dar kalıptı. Günlük hayatta 40 giyiyorum üst bedende ama alt beden hala 40 dar geliyor 42 giyiyorum. Karnım kolay gitmeyecek ki tamamen de gideceğini sanmıyorum 4 doğumun izi kalacaktır mutlaka ama çok önemli de değil açıkçası, o kadar kusur kadı kızında da olur dimiResim de düğüne kaldı ama öncesinde de giyerim belki, çünkü boyu ayarlanacaktı henüz eve getirmedim. Yarın almaya giderim belki. Yada salı gününe kalacak izin alamıyorum her zaman iş yerinden.
Bende de basen yok göbek var sadece,benim de ikisi normal ikisi sezeryan olduBenim basen sorunum yok cok sukur ama gobdk masallah sinir oluyorum bende 2 sezeryan oldum gobek hep olcak galiba
sıkılmadığın sürece sorun yok cadıcım en sağlıklı bitkisel protein mercimekk
gunaydın makresım pek sık karsılasamıyoruz ozlemısım yahooGünaydın canım
geçmiş yapıp öyle selam vereyim dedim herkese günaydın
gunaydın kızceler
aslında arabamda vardı ama aklıma gelmemiş muza dalmış bulundum.koca çantalardan hoşlanmıyom artıkın kaptan
ama minik bi poşete yer var koydum artık
oy oy menu süper maşallah
günaydın nur um
kızlar bu gün hava yağmurlu çok sıkıldım ofise tıkıldım kaldım
Aynen canım. Bende büyüklerin çoğunu evden çıkardım, bazılarını anneme verdim bazılarını da köye götürdüm. İhtiyacı olanlara veririm diye. Benim de 38 den 52 bedene kadar vardı canım. O yüzden kilo verdikçe alternatifim var. iyiki de onları saklamışım. Geçen sene hep aynı kıyafeti giydim desem yalan olmaz. Hatta iş yerindekiler hep siyah mı giyeceksin diye takılıyorlardı bende daha zayıf gösteriyor diye gülüp geçiyordum. Düğün elbisesini almaya giderken sakın siyah alma dediler Siyah istiyorum bana daha çok yakışıypr dedim bende, ama petrol mavisi aldım düğünde sürpriz olacak
Gunaydin kiLar once selam verip sonra gecmise gideyim.hatta 50 55 kilo oldugum gecmise gitsem super olur.neyse hayal kurmaya gerek yok gecmisi bitirip geleyim.aksam basim tutmustu erken yattim
Günaydın canım
geçmiş yapıp öyle selam vereyim dedim herkese günaydın
Abiye olduğu için 42 aldım tam oturdu üzerime, dar kalıptı. Günlük hayatta 40 giyiyorum üst bedende ama alt beden hala 40 dar geliyor 42 giyiyorum. Karnım kolay gitmeyecek ki tamamen de gideceğini sanmıyorum 4 doğumun izi kalacaktır mutlaka ama çok önemli de değil açıkçası, o kadar kusur kadı kızında da olur dimi Resim de düğüne kaldı ama öncesinde de giyerim belki, çünkü boyu ayarlanacaktı henüz eve getirmedim. Yarın almaya giderim belki. Yada salı gününe kalacak izin alamıyorum her zaman iş yerinden.
Neslihanda gelmis gunaydinnn.gecmisi bitirdim simdi kacayim ya islwre girisirim yada diger topige faceyemi girsem yoksa
Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 yumurta
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara 1 elma
Öğle
Avuç içi kadar tavuk sote
salata
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 2,5 litre
spor regl yüzünden yapamadım çok sancım vardı ki hala öyleyim. Geç oldum yarına da etki edecektir mutlaka.
yettim neslim bende çok heyecanlıyım vallaTAKIM NERDESİN TOPLANIN Bİ HEYECANLI BENMİYİM YARIN İÇİN
SABAH OLSUN Bİ AN ÖNCE GEL CUMA GEL 75 İMMMM
TAKIM NERDESİN TOPLANIN Bİ HEYECANLI BENMİYİM YARIN İÇİN
SABAH OLSUN Bİ AN ÖNCE GEL CUMA GEL 75 İMMMM
yettim neslim bende çok heyecanlıyım valla
apartman görevlisine pili alması için talimat verdim
48 oldum mu ki acaba
hiç kaçamağım olmadıinş olmuşsundur cadıcımmmmm
yettim neslim bende çok heyecanlıyım valla
apartman görevlisine pili alması için talimat verdim
48 oldum mu ki acaba
CUMA YÜZÜNDEN BÖREKTE YİYEMEDİK BARİ DEĞSİN DİMİSeviyorum snein bu heyecanını neslimmm hadi inşşş
hiç kaçamağım olmadı
yemek yemediğim bile oldu vermişimdir bence
ACELE ETME KIZ HEMEN KAÇARSIN HEDEFİ BOYLAYIP SONRAhiç kaçamağım olmadı
yemek yemediğim bile oldu vermişimdir bence
HATIRLAYALIM KAPTAN DURUM NEYMİŞBizim hedeflerimiz nerede bir bulup geleyimmmm hatırlamakta fayda var
CUMA YÜZÜNDEN BÖREKTE YİYEMEDİK BARİ DEĞSİN DİMİ ESRA CIM
40 BEDEN KOT VAR SIRADA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?