Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün sirkeli suyumu içmedim
kahvaltı; domates salatalık biber dünden kalan az börek k.k peynir şekersiz çay
ara; türk kahvesi
akşama da ekmeksiz 1 tabak türlü yicem

selam kızlar ben geldimmm..delikafaduldenharika bir hafta sonundan sonra nihayet tatil bitti bugün biz pikniğe gittik hava muhteşemdi izmir yanıyor-tatlicadiarzu-papatya topladım taç yaptım kızıma güzel eğlenceli bir gündü ama hem hafta sonu olması itibariyle hemde piknik dolayısıyleeediyet gene gümledikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile valla piknikte yarım ekmek ödemiş köfte yedim bi bardak kola içtim:lepi:hepsini ben ettim cezama razıyımama piknik havası acıktırıyor insanı yaw valla ben suçlu diilim:mymeka: neyse yarın yine tam gaz devam süprizzzzz

aeben geçmiş olsun canım havalardandır tam ne sıcak ne soğuk normal canım en kısa zamanda düzelirsin inşallah..a.s.

maytapcım seninde oğluşuna geçmiş olsun bi kurtulamadı yavrum şu hastalıklardan nazar değiyor bu yağuşuhlu oğlnakaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr

nasılsınız çokk ösledim sizi pc hala olamadı benım

bugun benımkı geldi bitti çok şükür

siz olmayınca diyet falan kalmadı hızla şişiyorum :)))

en kısa zamanda aranıza saglam bi - ile dönmek üzere görüşürükkk kendinize eyi bakın öpüldünüsss

hay o güzel dualar eden ağzını öpem emiiiiŞeniz aminnn aminnnnnnn
hayırlı evlatlar derken evdekileri dedin demi sonradan gelsinler diye dua etmedin ona göre aminimi güncelleştircemde:roflol::roflol:
selam kızlar mehmet akif gene kulak iltihabı oldu çok moralsizim dünde bidaha uğrayamadım bugünde nasıl geçti dün kaçıncı olduk geçmişi okuyamadım

canım çok geçmiş olsun. senin bıcırda hiç hasstalığı gitmez oldu beee.
nazrmı değdi ne yaptı
allah beterinden korusun.:1hug:

günaydın kızlar.
kütocuğum gözün aydın canım. rabbim inşallah bidaha ayırmaz sizi.
artık önünde mazeretinde kalmadı.
hadi ver şu kilocuklarıda iş başına geç artık:CüvCüv::ecrin_bebek:sırnaşık şey

aebenciğim söğüş ne oluyor tatlım. et haşlaması desem sabah sabah ne bilem yenirmi:jeyyar:
birde enteğre ekmek bulamadım ben buralarda yaaa.kötükedihüso adama enteğre ekmek diyorum o neki diyorrkötükedihüso
bende artık çavdar aldım:1rolleyes:
çok fazla kepek ekmek güyaa kemik erimesi yapyormuş. artık neye inanacağımızı şaştım yavvvfisfisfis

ha kızlar 3 gündürsabah akşam yürüyüşe başladım. ama eve ölüm geliyor. yürüyüş dışında orda aletlerle hareketlerde yapıyoruzkaydirigubbakcemile2
sabah 6 da düşüyoruz asfalt yollara:1closedeyes: vucut ham olunca beni bayağ yoruyor ama yarına alışırım artıkdelikafadulden

dün tam diyet yapmamadım ama eskiden hafta sonları kola içen ben artık onun yerine ayran içiyorum:içelim:
sabah kalsik kahvaltımın yanında domatest salatalık yedim.

ara öğünde ya ayran yada süt içeceğim.
öğleye taze fasülye 1 dilim ekmek yoğurt ve salata yerim.
bundan böyle menülerimede dikkat edeyimki şu çektiğim eziyete değsin diyorum-tatlicadiarzu-

yürüyüş yaparken arkadaşlarım bana kızıyorlar senin ne fazlan varki yürüyon diye.
bende oomazmı 3. 4 kilo fazlam var diyorumdelikafaduldenkötükedihüso
ama ya gidecek ya bitecek bu olaya bir son nokta koyam gerekkötükedihüso

gözünaydın kütocuğum ALLAH sizi birdaha hiç ayırmasın canım.

aebenciğim benim ankara işi iptal oldu haziran gibi gelicem inşallah.

günaydınlar kızlar nasılsınız. maytapçığım oğluna çok geçmiş olsun.

gözünaydın şeker...
ama şişme yaa ne güzel olmuştun..

kızlar merhaba
inşallah hepimiz için çok çok güzel bir hafta olur
nedenini bilemesemde inanılmaz şişim stresliyim dombiliyimbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

dün bizim geleneksel karadeniz şenliklerimizden biri vardı.
2 tane mangalda çupra 2 tane köfte bir küçük parça da tavuk yedim yanında bol salata ... akşam birşey yemedim

çok eğlendik her zamanki gibi

Resimleri yükledim bakabilirsiniz efendim:asigim::asigim:

günaydın kızlar birden bire 1.5 kilo fazla çıkmaya başladım
adet haftama girdim herhalde o yaptı
puff cumaya kadar insem bari
hafta sonu fazla kaçamaklı geçmedi
cts bebek kuranı vardı çocukları babalrına bırakıp oraya gittim mecburdum gitmeye kuzen çünkü orda 1 tabak t.pilav yedim 2 de baklava
pazarda kahvaltıda 1 minik sosis bikaç parça patates akşam yemeğinde de 1 uskumru mangal
salata ve közde soğan
amamahfoldum 9 kişi vardı kaynanamda misafir geldi aşağı inçık sofra hazırla kaldır bulaşık çay servisi kahve servisi meyve servisi derken gittiklerinde iptal olmuştum

Günaydın kızlar, NAzlıcım birtek seni görüyorum aşağıda. Maytapcım Mehmete çok geçmiş olsun benim oğluşta oldu malesef bu kış 3 kez tekrar etti çok b...tan bişe şu kulak iltahabı çok dikkat et yıkarken su kaçmasın kulağına, birde biberonu çok yatıkken verme veya memeyi mehmet biraz dik dursun emerken yüksek yastık flan koy. Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam bizimkide nezle gibi. Allah yardımcımız olsun...

Canlar ben bir türlü tam modda diyet yapamyıyorum ne yapsam ki canım hep doritos, çitossss bilmem ne dondurma oda cornet flan istiyor akşamları yemeği az yiyip hep bunları yiyorum günlerdir neyapcam yaa durduramıyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın dombilim benim ....kaydirigubbakcemile3 yok canım yediklerın pek şişlik yapmaz ızgara ..... eglenmenede sevindim ...Şeniz resinlere bakıyım ...
1 tabak pilav baklava ve sosis patates . dogru maytabim hiç kaçamaklı geçmemiş ..:mymeka::mymeka: bide 1.5 kilo fazla geliyrum diyo ..laelaelaelaelaehadi bırazı şişlik olsun :sm_confused::dilcikar:

refim kendine bir sor o cips ve korneti yemeyimi yoksa zayıf olmayımı tercih ediyor ...:1no2:

GÜnaydın gÜnaydın .gÜnaydın ......

Herkese gÜzel ve kılo vermeyle geÇecek bır hafta dılıyorum ..

1 saat yÜrÜdÜm geldım .... Oh dıpcık gıbıyım ....

aebenim süpersin günaydın sanada canım

sarımsak çayı diye birşey duydum ben sizde duydunuzmu angelina jolie 1 ayda 11 kilo vermiş ender saraçın tarifi bir araştırma istedği duymadım desem yalan olur:) bu arada soğan suyuna devam:)

SAGGOL CANIM .....yok kıs piknikte yenilen dokunmuyor insana açık havada eritiliyor galiba ..... ah ah dün bende çok istedim piknige gitmeyi ama eşim gitti gene . kızmda sıkı dersleri var ertık 1 ay sonraya erteliyoruz herşeyi ...

bedişim aman dikkat et canım sana her zaman diyorum çok az yemeyle kalicı kilo olmuyorrrrr....laelaelaelaelae
doram şögüş bilidigin domates, slatalık ,biber dilimleri .tek tek yazana kadar topluca adı bazab 1 .2 çatal alıyorum hepsinden ayrı ayrı yamaya gerek olmuyor...kaydirigubbakcemile5

entegre ekemte tam bugday ekmagi canım .... çavdar ekmegide güzel onuda yiyyebilirsin ... biraz gl. degeri yüksek ama nasıldsa monti yapmıyorsun .... sizin oralarda dogal ekmek yapıp satan fırınlardan yokmu çogaldı hertaARAF TA ARTIK .... unonunda var ama çok pahalı ..tam bugday ekmegi
aebenciğim benim ankara işi iptal oldu haziran gibi gelicem inşallah.
tahmin etmiştim saglık olsun nazlım ...Şeniz

hadi bakalım dün pazarda az af edelim ama cumaya en az 1 kilo nurhayat klava:

sanada elifimmmŞeniz

Son düzenleme:
a<ebencim bu kaöçamaklar benim haftasonu kaçamaklarımın yanında solda sıfır kalıyo be canım acımasız olmalülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…