BEN buralardayımda özgem kimse yok ...:1ninca:kızlar nerelerdesiniz siz yaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3Şenizvalla canım ya bu sefer ben varım kimse yok ehe
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3Şenizvalla bende geldim ama bu sefer sen de yoksun hihihhihi..
delikafadulden kıs nazılsın niye yazmadın kayınvaliden nasıl şutarafagittimerhabalar takımıma.s.a.s.a.s.....inşallah hepiniz iyisinizdir herkezi öpüyorum sevgiler......:1hug::1hug::1hug:
:1shok: genemiii -tatlicadiarzu-selam kızlar mehmet akif gene kulak iltihabı oldu çok moralsizim dünde bidaha uğrayamadım bugünde nasıl geçti dün kaçıncı olduk geçmişi okuyamadım
ay bi iyileşemedi şu keltoş ...kaydirigubbakcemile3 kıyamam ya biz zor kaldırıyoruz o ne yapıyor ...:ecrin_bebek::teselli:evet cnm gece 2 de acile götürdük kulak iltihabı tekrarlıyomuş antibiyotik verdi sabah kendi drmize sorduk kullanmaya başladık
saol cnmm
kolay gelsin elifim ..... saggol ... hım temizlik bende eşime halı yıkama makinası getittirdim kurumların birinden ... koltukları ve halıları yıkıycam ama bugün hiç o havada degilim ..-tatlicadiarzu-geçmiş olsun aebencim
bende kendini dışarı atamayanardanım malesef
zaten çok sıcak hiç dışarı çıkçak hava yok
temzilik yapıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?