Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın meleklerimmmmmgüzel bir hafta olsun hepimiz içinnn

Günaydın bitanem hoşgeldinnniyiyiz talım şükür senne yaptın işleri kolaylayabildinmi

heyyttt be hedefımı seveyım beeee

sev tabiiiii

günaydın nurummm

günaydın kızlar

deryanın videoları da ne kızlar gene ne keşfettiniz bakimm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ardio-calismalari.766092/page-6#post-37707932

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/barre-workout.766087/page-5#post-37707413

derya arkadaşımızın bizzat denediği memnun kaldığı videolar meleklerim bir göz atın isterseniz

ben persembe menumu yazdım dıye hatırlıyorum ama nese dun cok dusundum ne yedım dıye buldum

persembe gunu menu
sabah kk kahvaltı + yarım eksı nar
aksam
bol soganlı bıberlı salcalı tavuk fırına attım ondan yedım
bulgur pılavı 3 kasıkcık
barbunya

cuma menum
sabah kk kahvaltı
yıne kahvaltı gıbı yaptık esımle
azıcıkta barbunya kalmıstı ondan yedım
roka maydonoz tere

sabahları 40 ar dk yuruyus aksamları sporumu yapmadım

Yine maşallahın var cnmm iyi hatırladın menüler süperr

deryanın videoları da ne kızlar gene ne keşfettiniz bakimm
Kaptanım linkleri vermiş neslim, ben Leslie ve Callanetics ile derya sayesinde tanıştım dünyadan haberim yokmuş Derya arkadaşımız sporla 42 bedenden 36-38 bedene düşen bir anne

Tebrikler kızlar, sarı kart silindi mi şimdi.

Alinin doğum günü kutlu olsun canım, nice yaşlara hep birlikte ulaşırsınız inşallah.

Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|> 62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----81,8------------------->

Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->70

Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak

Aslında yılbaşına kadar bitirmek istiyordum ama bu ara biraz midem kötü, sürekli atıştırmaya başladım sebebini bilmiyorum ama sürekli aç hissediyorum kendimi. Stres mi yaptım bilmiyorum o yüzden midir ama bu hafta artıda çıkmazsam iyi. Buralara kadar geldim şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım şeflik sınavını çok kafama takıyorum. Ders de çalışamıyorum bu da beni strese sokuyor. Başka bir sebep bulamadım ama tekrar diyetisyene başlamaya karar verdim. 18 Kasıma randevu aldım, eski diyetisyenim gitti yeni gelmiş bakalım ne durumda. Önce kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum eğerki menüleri hoşuma gitmezse devam etmeyeceğim. Sanırım ben karatayı çok iyi yapamıyorum. Kendimi çok mu kasıyorum onu da bilmiyorum ama gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Etap Haftalık
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 62,1-------------------->
makres76----65,5-----------------|>65,1
merinetya---75-------------------------->
35nur35----98-------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----82------------------->

Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----

güzel bi hedef 4 kilo ne olacak elinin kiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…