Merhaba kızlar, ay yenge olmak ne zormuşyeni geldim eve akşam yatmadan yatmaya geliyoruz artık Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt
Sağol kaptanım gerçekten de dünyanın en güzel şeyi..
Hoşgeldin Gamzecimm tabii ki öyledir dünyanın en tatlı varlıkları
afiyetolsun cnmmmspor yapmaz olduns naki gamzem
Sağol kaptanım gerçekten de dünyanın en güzel şeyi..
Evde değildim ya kaptanım haftasonu ondan, yarın kaldığım yerden devam edeceğim
Yarın şöyle güzel bir Leslie ile 5 miles fat burn düşünüyorum bakalım.. Sonra da sevgili deryanın eklediği güzel videolar var onları çok merak ediyorum, yarın denerim.. Senin p90*3 nasıl gidiyor kaptanım
Peki tatlım aman sporu ihmal etmeyelim artık üst sıralara çıkalım
süper olur bitanemmm deryanın videoları aklımda benim de ilk ayı bitirdim kuzum yarın 5, haftaya başlıyorumYarın şöyle güzel bir Leslie ile 5 miles fat burn düşünüyorum bakalım.. Sonra da sevgili deryanın eklediği güzel videolar var onları çok merak ediyorum, yarın denerim.. Senin p90*3 nasıl gidiyor kaptanım
ooo süpersin kaptanım başlamak bitirmenin yarısıdır diye boşa söylemiyorlar.. tamam kaptanım denedikçe paylaşırımsüper olur bitanemmm deryanın videoları aklımda benim de ilk ayı bitirdim kuzum yarın 5, haftaya başlıyorum2 ay da bitince her gün bir tane deryanın videolardan deneyeceğim bende gerçekten hepsi süper sen önce denersen tavsiyelerini alırız cnm
anlaştık tatlımmmooo süpersin kaptanım başlamak bitirmenin yarısıdır diye boşa söylemiyorlar.. tamam kaptanım denedikçe paylaşırım
ben kaçıyorum kaptanım yorulmuşum uykum geldi. iyi geceleeer
slm davetiniz için tşrler Sweetdimple ben Aslı
heyyttt be hedefımı seveyım beeee387.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 62,1-------------------->61,6
makres---65,5-------------------------->65,4
35nur35----98-------------------------->97
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->50,9
Sindi564----82------------------->81,4
Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----80----------------->79,6
YENİ HEDEFLER GELSİN MELEKLERİMMMMM :) BANUNUN YERİNE HEEEEEE
İLK HEDEF BENDEN OLSUN
gunaydın cnmGünaydın 6.takım
Nalısınız fıstıklar görüşmeyeli, keyifler yerindedir inşallah. İşler birikmiş önce biraz toparlayayım sonra dönerim, 55 sayfa da geçmiş var maşallah, bakalım bitirebilecekmiyim.
nesı zormusss kızzzz oyyy o melek sımdı cennet kokuyodurr cennetMerhaba kızlar, ay yenge olmak ne zormuşyeni geldim eve akşam yatmadan yatmaya geliyoruz artık Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt
deryanın videoları da ne kızlar gene ne keşfettiniz bakimmooo süpersin kaptanım başlamak bitirmenin yarısıdır diye boşa söylemiyorlar.. tamam kaptanım denedikçe paylaşırım
slm davetiniz için tşrler Sweetdimple ben Aslı
hoşgeldin canımGünaydın 6.takım
Nalısınız fıstıklar görüşmeyeli, keyifler yerindedir inşallah. İşler birikmiş önce biraz toparlayayım sonra dönerim, 55 sayfa da geçmiş var maşallah, bakalım bitirebilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?