Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar, ay yenge olmak ne zormuş yeni geldim eve akşam yatmadan yatmaya geliyoruz artık Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt

Hoşgeldin Gamzecimm tabii ki öyledir dünyanın en tatlı varlıkları

afiyetolsun cnmmm spor yapmaz olduns naki gamzem

Peki tatlım aman sporu ihmal etmeyelim artık üst sıralara çıkalım
Yarın şöyle güzel bir Leslie ile 5 miles fat burn düşünüyorum bakalım.. Sonra da sevgili deryanın eklediği güzel videolar var onları çok merak ediyorum, yarın denerim.. Senin p90*3 nasıl gidiyor kaptanım

süper olur bitanemmm deryanın videoları aklımda benim de ilk ayı bitirdim kuzum yarın 5, haftaya başlıyorum 2 ay da bitince her gün bir tane deryanın videolardan deneyeceğim bende gerçekten hepsi süper sen önce denersen tavsiyelerini alırız cnm

ooo süpersin kaptanım başlamak bitirmenin yarısıdır diye boşa söylemiyorlar.. tamam kaptanım denedikçe paylaşırım

slm davetiniz için tşrler Sweetdimple ben Aslı

Merhaba Aslıcım hoşgeldin cnmm ben de bir merhaba diyebilmek için seni bekliyordum
ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süren başlayacak 2 hafta deneme süremiz var bu sürede paylaşımın ve katılım yeterli olursa takım listesine gireceksin cnmm haftasonu olduğu için biraz durgun yarın daha çok konuşuruz bitanemm aramıza hoşgeldin

heyyttt be hedefımı seveyım beeee

nesı zormusss kızzzz oyyy o melek sımdı cennet kokuyodurr cennet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…