388.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 61,8-------------------->
makres---65,5-------------------------->
35nur35----95,9-------------------------->95
neslihank4 ---76,5 ------------------------->75,7
senasevval----50,8----------------------------->
Sindi564----81,5------------------->
Gamze----78,6------------------------->
Ayyüzlüm---- 79,5 ----------------->
Aslı----92,9----------------->
Bulutum----82,5-------------------->81,7
EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA NIHAYET BITTI GELSIN YENI HEDEFLER
Yanlis alibtilama yapimisim cok pardon
iyi akşamlar tatlım neden saçma olsun bitanem zamanla alışacaksın listenin olduğu mesajın altındaki cevaplaya bas baştaki ve sondaki QUOTE leri sil kendi hedefini sırana yaz tatlım
ayrıca dünkünü de yazmadın menüleri bekliyorum
kerata mı hahahaahah
Bende severim keratayııı900 gr hedef süper nurummm yakışır
uzerıme alındım ama???? ıyıyım cnm hg sen napıyosun nasılsın[Canmm napiyorsun dedm bende geleyim hep sen geliyorsun iadei ziyaret yapiym dedm nasil gidiyor hersey yolundami :)
Gecms olsun insallh kültürde temiz cikar.yarin devam et paxartesiue erteleme lutfenslm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.
bu yüzdendir ki sabah tartılamadım ve hastaneye evi yakın bir arkadaşıma gittim. ve poğaçalar aşureler havada uçuştu. yedim diyet güme gitti. yarında kahvaltıya davetliyim. bu hafta bırakıp pazartesi yeniden başlayacam lahana diyetine. pazartesi de benim misafirim varmış. kendimden nefret ediyom yaaaa
a sende burdaydn dimi tatlim hosbuldumm :) iyymcanm napym kilo vermk icin debelenyorum sende durumlar nasil ,:)?uzerıme alındım ama???? ıyıyım cnm hg sen napıyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?