- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hoşbuldummm canım kaptanımmmben de iyiyim kaptanım sağol ben de şaşırdım doğrusu iki yıl önce katılmıştık bir daha istemez diye düşünmüştüm ama benim ne kadar istediğimi anlamış 6. takımı temsilen maratona katılıyorummm kaptanım
Olur kaptanım erken yatayım en iyisi doğru söylüyorsun
Bugün erken yat uykunu güzel al o zaman Gamzemmm sana güveniyoruzzzdamat da katılıyor dimi
Olur kaptanım erken yatayım en iyisi doğru söylüyorsunTabbii ki de katılıyor kaptanım başka bir seçeneği var mı ki
Eveeet
Erken kalkacaksın kuzum o yüzden söyledimm ailece maraton keyfi yaşayacaksınız
Bu arada bugünkü menüm
sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeğisalata
Su 2.5 lt spor yok bugün malesef
Aaa iyi hatırlattın kaptanım yatmadan yapayım.. Bu arada 15 fazla geldi bana 10 yapıyorum..
Afiyetolsun cnmm yarın bugünkü sporunu da fazlasıyla yapmış olacaksın cnm tibetlerini unutma yeterki
Aaa iyi hatırlattın kaptanım yatmadan yapayım.. Bu arada 15 fazla geldi bana 10 yapıyorum..
Zor geldi kaptanım yorucu olmaya başladı herhalde hazır değilim fazlasına zorlamak da istemedim
niyeki Gamzem ben 21 e ulaşmaya can atıyorum ama öyle de yapılabiliyor hiç yapmamaktan iyidir kedicik te 10 tekrarla devam ediyor hadi yap kolay geldin cnm
Zor geldi kaptanım yorucu olmaya başladı herhalde hazır değilim fazlasına zorlamak da istemedim
Pd90 yapmadinmi kaptan.bende yesilmercimek kurufasulye beyazlahana kirmizii pancar sogan maydanoz rokayla yapiyorum nareksiisi ve zeytinyagli super oluyoomEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+ 1 hurma
KAHVALTI
salata(2 yem kaş nohut maydanoz dereotu roka çiğ fıstık tatlı lor 1 havuç narekşisi ve z.yağı)
1 fincan adaçayı
yarım nar
ÖĞLE:
yok
AKŞAM:
paça çorbası
2 lahana sarması
yoğurtlu brokoli salatası
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
Sabahki salatayı tavsiye ederim kızlar süper tok tutuyor
İste bu helal olsun iradeneLahan suyunu senin tavsiyenle 3 gün içecektim ( yoksa baya içmeyi düşünüyorum) sbh hazırladım içtim aksam icemedim malum hafta sonu dışarı çık eve gir unuttum içmeyi:) ayrıca Öğlen esime rağmen dışarıda yemedim o Karşımda yedi hamburgerini,hatta yalvarmasına rağmen cipsinden bi tane bile almadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?