- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Supersin bizude temsilen kos canimMerhabalar sevgili sestralarımmm nasılsınız? Ben yarın istanbul maratonuna katılacağım eşim sürpriz yapıp kayıt yaptırmışyarınki sporum belli oldu böylecee
Bugünkü menüm
Sbh ac karnına lahana suyu
Yarım saat sonra zeytin peynir haşlanmış yumurta bol yeşillik Salatalık iki dilim cıssss:)
Arada yoğurt ( zerdeçal zencefil tarçınlı)
Dünden kalan ıspanak bi tabak iki acı biber iki dilim cıssss
Ara yine yoğurt
Aksam 10 kasık kıymalı makarna
Yarım mandalina
Gün içinde 3 kupa yeşil cay 1 Türk kahvesi
Lahan suyunu senin tavsiyenle 3 gün içecektim ( yoksa baya içmeyi düşünüyorum) sbh hazırladım içtim aksam icemedim malum hafta sonu dışarı çık eve gir unuttum içmeyi:) ayrıca Öğlen esime rağmen dışarıda yemedim o Karşımda yedi hamburgerini,hatta yalvarmasına rağmen cipsinden bi tane bile almadım:)
Pd90 yapmadinmi kaptan.bende yesilmercimek kurufasulye beyazlahana kirmizii pancar sogan maydanoz rokayla yapiyorum nareksiisi ve zeytinyagli super oluyoo
Selam kiZlar Dunaksam girememiştim geçmişi bitirdim simdi kacAyim malum pazar kocalar evde aksam gelirim insallahh
Uyuyo
Görüşürüz tatlım kolay gelsin aman eniştemi kızdırmayalım
Bende tibetciyim artik.yuppi tibet topiginde 90.sayfada bi arkadaş link vermiş tek tek yapiliyo hareketler oradan yaptim.zorlandim yalanyok.3 tekrar da boyleysem artinca naparim bilmem bwlkide alisirim.nefesleri doğru yapmak önemli galiba varmi bi puf noktası kaptanimm
Bide videodan yaptigim için hareketlerin arasında video acaba kadar boşluk iluyo acaba sorun olurmu.ard ardami yapmak lazim
slm güzel pazarlargeleceğin sağlıklı ,fit hatunları
dünki menüm :
10.00 kahvaltı :4 adet köfte ,biraz peynir, zeytin ,yeşillik şekersiz çay ...
günümüz vardı dün : 1 lahmacun , 1 bardak ayran , bol salata , küçük dilim ıslak kek
akşam : 5 adet mercimek köftesi ,2 fincan yeşil çay
2 lt. su , ev işlerinide spor diyelim 2 saat
Slm Aslıcım iyi pazarlar meleğim hoşgeldinnn
a.slm tatlım hoşbuldum nasılsın , tibet nedir kaptanım biraz anlatırmısın yada link varsa rica etsem merak ettim doğrusu
iyiyim bitanem şükürelbette atarım kuzumm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/
bu link kadınlar klübündeki topiğimiz
http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
bu sitedeki bilgilerede bakabilrisin cnmm
toplamda 5 hareket var ve her hareketi 3 er kez yaparak başlıyorsun her hafta 2 şer artırıyorsun 21 tekrara gelince 21 tekrarla devam ediliyor bitanem
çok tşkr ettim kaptanımbende yapmaya çalışırım denerim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?