Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

QUOTE="Sweetdimple, post: 37806688, member: 513088"]İyi akşamlar meleklerimmmmm dün kankim geldiği için girme şansım olmadı bu hafta dörüdncü olduk hepinize tekrar tşk ederimmm harika bir hafta geçirdiniz darısı haftaya inşallahhh tabii gönül ilk 3 te olmayı istiyor ki notamızı sildirelim

gayet güzel bir rakam bulutummm

afiyetolsun neslimmm kasları dinlendirmek te lazım tabikiii

oyyy prensesimmm 1 hafta bitmemiştir eminimmm ama sne seviyorsun şikayet etmezsinn afiyetolson kuzum

Slm selincimmm hoşgeldin evimizebitanemm hay aksi evde yoktum ki bi yeşilçay ikram edeyim iyi şükür tatlım bir yaramazlık yok bu hafta az vermişsin kuzum listede baktım hadi bu hafta inşşş

Afiyetolsun bulutcum lahana suyu müthiş ödem attırıyor sürekli mi içiyorsun yoksa aradamı cnm
kahvaltında cevizi 6-7 tane yiyebilirsin zeytini de korkmadan ye çünkü g.i.si 0 olan tek meyve
yalnız artık domates salatalık mevsimi geçti onların yerine turp havuç yiyebilirsin cnm yeşillik yemene bayıldım

bulgur pilavı varsa ekmek yememeliydin kuzum zamanla neslimin dediği gibi yavaş yavaş bırakırsın umarım

spor fırsatın olursa mutlaka yağ yakımına yönelik sporlar yap kuzum ip atlama olabilir tempolu yürüyüş olabilir ilaveten her gün mekik eklersin cnm

akşamları bol bol ayran içebilirsin bitanem ekmek aklına geldikçe iç

Geçmiş olsun bitanemmm oyyy kıyamam büyükler bile çok zor dayanıyor kuzum nasıl dayandıki sıcak tutsun bitanemm inş sonuç iyi çıkar sen gönlünü ferah tut

dyaptığın lahana boşa gitti desene sağlık olsun cnmm ptsi misafirin varsa başlama misafirin varmış illaki tadfına bakarsın en azından lahana kürü boşa gitmesin kuzum

Bizim yaşa göre onlar kerata sayılır

oyyy canımsınnnnn hayır dediğin için tşk ederim nurummm

Slm Aslıcımmm iyiyiz tatlım şükür sen de iyisin umarım ohhh sefan olsun tüm kurtlarını dökmüşsün

ooooo gayet güzelll yalnız hedefini tutturamayanlara cezalarımız mevcut Aslıcımm

Afiyetolsun bitanemm menün süper hamsiyi tavada yapınca tüm faydası gidiyor kuzum fırında yapsan daha sağlıklı olmazmı ayrıca balık yedikten sonra 1 minşk parça helva yiyebilirsin spor süper

slm tatlım kankim geldimi yasaklıyor pc yi biliyosun

öğlen meyveleri boş tüketmişsin kuzum afiyetolsun cnm

annelerle diyet yapmak zor Gamzem ellerine sağlık anneciğinin akşam dengelemişsin cnmm benim yerime de gezseydin kitap fuarını

Kıyamam sana iki taneyle çıkabildiysen iyi en güzeli evde bulundurmamak kilo verme sürecinde bitanem
evde olsa bile en azından göze görünür yere koyma tatlım

Sanırım ikinci bir nesli vakası

Tşkler gökkuşağımmm sana da bitanemmm kaçamaksız diye bizi mi uyardınnn

Tşkler bitanemmm evet cuma stresini atıyor herkes haftasonlarında

elbette başaracak neslimmmm sen başardıktan sonra dimiii

Yinemi değişti site

slm Aslıcım haklıısn kuzum dışardaydık kankimle evde olduktan sonra tabiki uğrarız cnmm nasılsın
[/QUOTE]
Sutu zaten sevmemde neyveyi yogurtla yemeyi aliskanlik etmem lazim haklisin

Slm sweetin melekleri

iki dilim cıs börek filan değildir dimi tatlım kalpten götürme beni

akşam makarna fazla olmuş bulutum hem de kıymalı yoğurtlu kııymalı ve peynirli yerine domatesli tercih edersen zararı daha az olur cnmm

işte budur tbrk ederimmmm biz kararlı olunca karşımızda duramaz hiçbir güç

Pd90 yapmadinmi kaptan.bende yesilmercimek kurufasulye beyazlahana kirmizii pancar sogan maydanoz rokayla yapiyorum nareksiisi ve zeytinyagli super oluyoo

az önce yaptım gülüm bugün de rest veya dynamix günü yani istersem dinlenebilirim ama ben yine de yapacağım az sonra

ohh afiyetolsun cnm seninki ki de süperrr

Bende tibetciyim artik.yuppi tibet topiginde 90.sayfada bi arkadaş link vermiş tek tek yapiliyo hareketler oradan yaptim.zorlandim yalanyok.3 tekrar da boyleysem artinca naparim bilmem bwlkide alisirim.nefesleri doğru yapmak önemli galiba varmi bi puf noktası kaptanimm

aramıza hoşgeldin gülüm zamanla alışacaksın bitanemm evet cnm nefesler önemli hareketin ilk aşamasında nefes alıp ikinci aşamada nefes vereceksin mesela beşinci hareketten örnek vereyim aşağı doğru dilzeirne başın yaklaşırken nefesini alacaksın yere inip başını yukarı kaldırırken nefes vereceksin cnmm

maşallah tam pazar keyfi yapıyo enişte o zaman

Bide videodan yaptigim için hareketlerin arasında video acaba kadar boşluk iluyo acaba sorun olurmu.ard ardami yapmak lazim

önemli olan hareketleri yapabildiğin kadar doğru yapman gülüm zamana takılma acelemiz de yok hatta hareketlerin arasında ben 3 er kez derin nefes alıp veriyorum

dünki menüm :

10.00 kahvaltı :4 adet köfte ,biraz peynir, zeytin ,yeşillik şekersiz çay ...
günümüz vardı dün : 1 lahmacun , 1 bardak ayran , bol salata , küçük dilim ıslak kek

akşam : 5 adet mercimek köftesi ,2 fincan yeşil çay

2 lt. su , ev işlerinide spor diyelim 2 saat

dünki menüm :

10.00 kahvaltı :4 adet köfte ,biraz peynir, zeytin ,yeşillik şekersiz çay ...
günümüz vardı dün : 1 lahmacun , 1 bardak ayran , bol salata , küçük dilim ıslak kek

akşam : 5 adet mercimek köftesi ,2 fincan yeşil çay

2 lt. su , ev işlerinide spor diyelim 2 saat

Afiyetolsun kuzumm o kek de olmasaydı başarıyla atlatmışsın gününüzü diyecektim akşam dengelemeye çalışmışsın cnm afiyetolsun

ev işlerini malesef spordan yapamıyoruz çünkü belli bir tempoda spor yapmamız lazım kuzumm

a.slm tatlım hoşbuldum nasılsın , tibet nedir kaptanım biraz anlatırmısın yada link varsa rica etsem merak ettim doğrusu

iyiyim bitanem şükür elbette atarım kuzumm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/

bu link kadınlar klübündeki topiğimiz

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html

bu sitedeki bilgilerede bakabilrisin cnmm

toplamda 5 hareket var ve her hareketi 3 er kez yaparak başlıyorsun her hafta 2 şer artırıyorsun 21 tekrara gelince 21 tekrarla devam ediliyor bitanem

çok tşkr ettim kaptanım bende yapmaya çalışırım denerim en azından

Benim için cısss=ekmek:)
Haklısın 10 kasık kıymalı makarna fazla ama ekmek yemeyim diye okadar yemiştim,bide makarnayı oldum olası isteyerek yemem
Pişman oldum bidaha yemem : D eşim makarnayı cok severde ona yapıp kendimede üşenip yemek yapmamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…