Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

peki anlaşıldı cıs yazdığın an ekmek yediğini anlayacağım o zaman:) hem kıymalı hem akşam menüsü olunca sindirimi zor olmuş bitanemm dikkat edersin bundan sonraakşamları mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalış kuzum sabahları özellikle kahvaltını güçlü yaparsan öğle ve akşam rahat edersin bulutcumm

Ayrıca geç oldu ama iyi haftasonları kızlar :)

tşkler cnmmm ama olmuyor böyle iki mesaj yazıp kaçmak yokk

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Kahvaltı Omlet peynir zeytin yeşillik iki nohut büyüklüğünde tulum peyniri iki dilim cısss yeşil Çay
Öğlen bir muz
Türk kahvesi
Aksam balık bol salata bi dilim cısss
Türk kahvesi
Biraz önceden 100 mekik

Çocuktan vakit buldukça giriyorum kaptan
Ben geldigimde kimsede yoktu

haklısın bitanem ne kadar sık gelirsen o kadar çabuk kaynaşır birbirimizi tanırız kuzum o açıdan söylemiştim bebişini öp yerime

3 dilim cıs ve muz 100 mekik le kurtulamazsın tatlımmm 200 yapalımmmı

Çekerim tabi zaten dogum Yaptım diye taktım mekiğe hiç atlamadan yaptıgım tek şey kilo verirken karnım sarkmasın diye
Muzunda Öğlen bişi yemedim diye yemiştim yine yanlış Yaptım desenenize
Hamilelikten önce Leslie walk at home videolarını yapmıştım yine baslıcam

Muzun yanında yogurt veya süt içseydin kalorisini düşürebilirdin bulutcum yoğurdun g.i si sıfır çünkü

leslie abla candır evde çok iyi olur snein için bitanem vucudun iyice ısındıktan sonra mekik yaparsan güzel sonuç alırsın mekikten canım

D VİTAMİNİNİN öNEMİ

Jeff T Bowles in Yüksek Dozda D3 Vitamini alarak kendi üzerinde yaptigi deneyi anlattigi kitaptan notlar.

1) Jeff özellikle degisik kemik hastaliklarinin iyilesme sürecini anlatirken D vitamini etkisini hep Insanin medeniyet öncesi zorluklardan gelen genlerle eslestiriyor
2) D3 bir Vitamin degil bir Hormon ve bir Haberci
3) D3 eksikligi insan vücuduna 'Kötü Günler Yakinda hazirlan' mesaji verirken yüksek D3 seviyesi 'Her sey yolunda normal islerine dön' mesaji veriyor
4) 'Kötü günler yakinda' mesaji ile vücut soguk kis günlerine yada buzul cagdaki gereksinimlere göre vücudu hazirliyor. Örnek olarak
a) Ufak tefek hastaliklari iyilestirme isini birak hayatta kalmaya hazirlan. Böylece ölümcül olmayan iyilestirme isi askiya aliniyor
b) Yemek bulamayacaksin yag depo et. Iste kilo almanin sebebi
c) Donma tehlikesi var, donmanin etkisini azaltmak icin seker depo et. Buda seker hastaliginin ana sebebi. Arabalardaki antifreez de bol seker vardir.
d) Zor günlere hazirlanmak icin vücut hareket etmemeye alistirilir. Buda depresyonun sebebi görülüyor.
5) Yüksek D3 Vitamini seviyesi ile vücut olaganüstü halden günlük rutin islerine dönüyor. Buda bizim cagdaki insanlar icin, vücuttaki seker oraninin azalmasi, kilo verilmesi, depresyondan cikilmasi ve olaganüstü halde 'Kücük Isler' olarak görülen kanser dahil hastaliklarin iyilestirilmesi olarak dönüyor.
6) Jeff in yüksek D3 aldigi dönemde bütün kemik hastaliklari iyilesirken bu hastalik yada sakatliklarin oldugu yerde siddetli agrilar oluyor. Bu vücudun kendini yeniden modellemesi olarak aciklaniyor.
7) Herkesin kendine uygun bir D3 seviyesi var bu ancak deneyerek ve kan testi ile bulunur. Özellikle kilo ile orantili degisiyor bu seviye. Yüksek kilolular daha cok D3 Vitaminine ihtiyac duyar.
8) Jeff Günde 25.000 IU dan baslayip önce 50.000 e ve sonrada bir süre 100.000 IU ya cikmis. Her bir 10.000 IU luk D3 e karsilik icinde 1000mcg lik K1, 1000 mcg lik MK-4 K2 ve 200mcg lik MK-7 K2 olan "Super K2 aliyor. Su anda günlük 25.000 IU ile hayatina devam ediyor.
9) Vitamin D3 seviyesi yükseltilerek hastaliklarin cogu iyilestirilebilir.

aLINTIDIR

mEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+2 kuru erik
KAHVALTI
2 yumurtalı yeşillikli peynirli omlet
2 havuç
1 çay bardağı fıstık ve ceviz
1 fincan biberiye
ÖĞLE:
yarım elmalı tarçınlı kefir
AKŞAM:
layla çorbası
kereviz
3 ızgara köfte
salata
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
2 x30 dk p90x3 videosu
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
takviye olarak omega 3
dvit iğnemi ve b 12 iğnemi de yaptırdım

Nar Çiçeği Çayı

Tatlı krizlerinden kabızlığa, sık acıkmaktan mide şişkinliğine kadar birçok soruna çare olan nar çiçeği çayı mutlaka tüketmeniz gereken bitkilerin başında geliyor!

Yağları yakıyor

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini bulunduran nar çiçeği, vücudun güçlenmesini ve yağ hücrelerinin yakılarak yok edilmesini sağlıyor. Özellikle basen, göbek, bel çevresinde birikmiş yağlar için nar çiçeği çayı faydalı etki gösteriyor.

Kan şekerini düzenliyor

Bilimsel araştırma sonuçlarına göre nar çiçeği çayı, kan şekerini düzenliyor. Bu sayede sık sık acıkma, geç doyma sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Kan şekeri düzenli olduğunda açlığa bağlı halsizlik, sinir, mide bulantısı gibi olumsuz etkiler de ortadna kalkıyor.

Mide şişkinliğini alıyor

Nar çiçeği çayı faydalarından biri de sindirim sistemini güçlendirmesi ve hazmetme sorunu yaşayan kişilerde tedaviye yardımcı olmasıdır. Bağırsaklardaki kurt ve parazitleri temizleyen bitki, aynı zamanda kabızlık problemi için de harika bir çözüm sunuyor!

Tatlı krizlerini kesiyor

Tatlı krizlerini kesmek istiyorsanız, nar çiçeceği çayı size bu konuda destek sağlıyor. Günde bir iki fincan içilen çay sayesinde kan şekeri ve tokluk hissi düzenleniyor; tatlı yeme isteği yok oluyor. Bu sayede kilo veriyor ve fazla yağlardan kurtuluyorsunuz.

Nar çiçeği çayı nasıl hazırlanır?

Aktardan alabileceğiniz bir tutam kuru nar çiçeğini 1-2 fincan kaynamış suya atarak 4-5 dakika demleyebilir ve içerisine tarçın, limon, karanfil ekleyerek tüketebilirsiniz. Sıcak çay tüketmekten hoşlanmayanlar, nar çiçeği çayıdemlendikten sonra oda sıcaklığında soğutup buz ekleyip içebilirler.

Ne yapsak denesek mi melekleirmm

Dunki menüm
Sabah peynirli omlet zeytin havuç turp findik ayva
Aksam kirmizi biber közlenmiş yoğurtlu tarhana salata
2 bardakyesilcay
2 bardak biberiye
250 yarim mekik
Karinvideosu
15 dk pilatess

Bugünkümmenüm
Peynir zeytin 1 tatlikasigi ayva reçeli 1 dilim ekmek havuç ffindik 1 nar

Aksam sarma salata ayran sarma miktarini yazmiyorum ama saat 5 te yemistim
2 bardak biberiye
1 bardak adacayi
1 bardak ekinezya

24 dk tiffany
200 yarim mekik
200 trambolin ziplama

Ayyyy heyecan basti bu cuma 75 gorecem valla billa gorecem gaza geldim bu hafta ilk 3 teyim hayde bakalim yoldaslarim.kacamak yok yaparsam elime vurun

Kizlar nasilsiniz haftasonu ugrayamadim
menu yazayim bi bakayim ne kaynattiniz
sabah 1 yumurta az avakado yesillik ve 1 tabak asure yedim erken erken komsumda
2 de karalahana kavurmasi ve yogurt
7 de karnabahar yesillik, 1 avuc ici findik ve 3 kasik bugday pilavi
spor
sabah 1.10dk deniz kenarinda pazar yuruyusu biraz da aletler
aksam 20dk yurume 15dk plates ve mekik
bu gun sitenin hamam ve sauna gunuydu 2 saatte orda vakit gecirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…