Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu daha önce de paylaşmıştım sanırım eft nin saniyeler içindeki etkisini görebilirsin cnm
kaptanim banum harika paylasim beni siksada bende bakayim. Bu beyin formatlama kişisel gelisim uygulama olaylari beni sarmiyo nedense gencligimde pek merakliydim aslinda simdi ııı... ama bi bakayim bisiler kalsin dimagimda dimi

Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben bugün takımı temsilen istanbul maratonuna katıldımm Bugünkü menüm ise şöyle
Sabah yürüyüşten sonra ortaköyde kk kahvaltısı (biraz öğlene doğru oldu aslında sabah demeyelim)
Ara bir fincan sahlep
Akşam ızgara levrek, salata, limon soslu brokoli
Bir fincan ıhlamur

deneyelim cayi kaptancim

Gamzem menu guzel harika sporda ote bişi olmus bravooo

kaptanım tavada cok severım ama transyag olmasın dıye tepsıye dızdım yagladım fırına attım... bundan sonra kucuk helva yerım valla hayır demem

waaaaaoouuwwwww cok gururlandım vallaa....

aaaa nar cıcegıne bak sen nelerde yaparmıs bıze hemen bugun aksam alıp denıyorum

gunaydın kızçeler pek bır yorgunum oyyyyy haftasonu 10 kısıydık yatılı mısafırlerım vardı c.tesı tum gun yemek temızlık +bırde ardaya baktım bılıyorsunuz bakımı zor bır cocuk aksam mısafırler yemege geldı kaldılar kahvaltıdan sonra gıdıceklerdı ama ogle yemegı ve aksam yemegınede kaldılar hatta yemekten sonra ıkramlar falan kısacası duman oldum.. regl bel agrısıda vardı uzerıne tuzu bıberı oldu oda... ammaaa cok eglencelı vakıt gecırdık.. calısmıyor olsam sorun degılde ıkı gun bana fazla geldı velhasıl..

kaçak meuler...
cuma gunu
sabah kk kahvaltı 1 yumurta 1 muz 1 kıvı yedım
aksam
hamsiiiiiii oyy tavada cok sevıyorum ama artık yasak oyuzden fırına verdım
yanındada booolll salata koca legen salatayı uc kısı yedık haaa bıde mınık fasulyemız arda vardı bal kopugum benım...

valla c.tesı pazar menulerım bellı degıl hele c.tesı leptın yoktu ama cıs da yoktu pazar yıne bıraz leptını calıstırdım

c.tesı
sabah kk kahvaltı 1 tesıl mandalın 1 kucuk havuc
arada bırseyler tıkıstırdım yemek yaparken cıg sebzeler ama nevrım donmustu ne yedım bılmıyorum
aksam
mısafırlere acık bufe sundum ben islim kebabı patlıcan ezme borulce salatası yedım sadece yemekten sonra turk kahvesı sekersız ... hıı ık bardakta çay

pazar
sabah kk kahvaltısı ama menemenlı
sabah kahvaltıdan sonra turk kahvesı
oglen
kısır ayran salatalık tursu bırazda bıber tursu ne zamandır yememıstım
aksam
fırında patateslı tavuklu bırseyler yaptım ıcınede elıme ne gelırse attım enson ustune yuvarlak yuvarlak soganları dogradım oyle bır yemek oldu yanınada ev erıstesı yaptım bırde cacık... maalesef patates yedım

ama encok ıcımde ne kaldı?????? yaptıgım makarna salatası namı dıger rus salatası bayılırım zira... ama yemedım çok koydu be

buhafta depar atıcam bende vuhuuuuu derkeeeennnn regl oldummm
banada geçen hafta olmuştu. sağlık olsun
hay maşallah
Günaydın kızlar
günaydın bulutummm

Neslin demişti yeni aklima geldi kimler çevrim içi gorunmuyo yine

evet gülüm pro üyeler görebiliyomuş şimdilik galiba cnm

Eşimde bunu göndermiş bana diğer odadan : P

hayırdır eniştem mesaj mı vermiş acaba

afiyetolsun bitanemmm reçeli görmedim pazar kahvaltısı olmuş sanırım
sarmaları erken yemişsin fazla yeme cesareti gösterdiğine innamıyorum o kadar çabadan sonra spor enfessss

Ayyyy heyecan basti bu cuma 75 gorecem valla billa gorecem gaza geldim bu hafta ilk 3 teyim hayde bakalim yoldaslarim.kacamak yok yaparsam elime vurun

hadi inşallah gökkuşağımmm ilk üçe gir de sildir sarı kartını kuzum heyecan iyidir

oh oh menü harika spor harika aşure de erken saatte yenmiş hamam sauna süpersin neslim

kaptanim banum harika paylasim beni siksada bende bakayim. Bu beyin formatlama kişisel gelisim uygulama olaylari beni sarmiyo nedense gencligimde pek merakliydim aslinda simdi ııı... ama bi bakayim bisiler kalsin dimagimda dimi

yıllar önce ben de çok yakmıştım kişisel gelişime neslim ama uygulamamıştım pek inanamamıştım sanırım
ama eft hakikaten çok yardımcı sigara bırakmamda da çok faydasını gördüm iki tıktık mucize gibi hakikaten

Seninle gurur duyuyoruz gamzemm salep i çok severim bende ama hiç içmiyorum artık hakettin tatlım afiyetolsun

kaptanım tavada cok severım ama transyag olmasın dıye tepsıye dızdım yagladım fırına attım... bundan sonra kucuk helva yerım valla hayır demem

tavada tüm faydası gidiyor bitanem en güzelini yapmışsın afiyetolsun ye tabi kuzum helva yiyebilmek için balık yiyoruz

aaaa nar cıcegıne bak sen nelerde yaparmıs bıze hemen bugun aksam alıp denıyorum

ben de ilk çıktığımda alacağım canım nar kabuğu çayının da çok faydası varmış ama denemedim deneyelim bakalım

Kolay değil kuzum haftasonu hiç dinlenemedin yatılı misafir olunca daha zor oluyor ama eğlence tüm yorgunluğuna değmiştir

Günaydın kızlar

Günaydın canımmm

afiyetolsun cnm elleirne sağlık turşuna kavuşmuşsun kuzum makarna salatası da neymiş bir kaşık yesen devamı gelirdi en iyisi hiç tatmamak

bendede günaydın ve iyi hafta başları. cumaya maraton başladı haftasonu kaçamak yapanların acil eylem planı yapması şart haydi kızlar

Günaydın neslim evet bu hafta sıkı çalışıyoruz kaçamaklar rafa kalktı ona göre bu hafta grelim artık ilk 3 e aslı ve bulut size çok iş düşüyor şekerler

kaptanı takip etmek şart çok güzel şeyler paylaşıyor dimi
tşkler neslim nette gezinirken birşey bulursam paylaşıyorum kuzum

Evt,kızlar bişi sorsam Leslie walk at home videosuna sizce ne zaman yapıyım gün içinde yemekten yada ne bilim kahvaltıdan önce - sonra ???

bitanem snein için en uygun zaman hangisiyse o zaman yapabilirsin kahvaltıdan önce olursa harika olur f yemeklerden 1,5-2 saat sonra da yapabilirsin

gunaydın başmelek evet bır kasık alsam hakım olamazdım kendıme degdı kaptanım valla yılbası eglencesı gıbı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…