Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geç kalktık, kahvaltı, halıda sporsal debelenme, bizim köpük hanım için küçük tuvalete parke ile kapatıp oda yapmıştık, ona yeni havalandırma sistemi yaptık malum kış geldi cam kapı kapalı olacak, o da biz gibi 5 kiloluk cüssesiyle bir tuvalet yapıyor ayıptır mide bulandırması, umumi hela gibi kokuyor odası Şimdi ona sensörlü bir sistem yaptık, o tuvalete girdiğinde sensör onu adamdan sayacak ve havalandırma çalışacak böylece tuvaletini yapacak, tuvaletini yapacak poposu hep kuru kalacak
Sonra alışverişe gittik. Bir market diş ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası yapmış. Önümüzdeki 30 yıl için diş suyu ve diş macunu stokladık. Yangın, deprem, sel, volkanik patlama olur da Allah korusun diş macunu bulamazsanız haber edin yeter bana
Ben bol bol ders çalıştım arada gene halıda debelendim, eşim kahve makinamızı bozdu sonra tamir etti. Çaydanlıkların kirecini çözecek diye mutfağı berbat etti ben topladım.

Hem dinlendik hem eğlendik hem bana eziyet ilginç bir pazar geçti valla başkanım

oooo pisican ne şanslı böyle adı köpük demek teşkilatı süper düşünmüşsünüz köpük için

küçüğü büyüğü olmaz tabiki kokar kuzum

tamam aklımızda olsun senin stoktan geçiniriz gerçi neslim diş macunlarındaki florüre çok karşı o istemez kesin

çaydanlık kireci için limon tuzu birebir tatlım enişte neyle temizlediki batırmış her yeri

Tam buğday ekmegi cnm :)
Squat bakıyodumda 6,35 dk lık bu kadar kısamı?
Aa bende pasta börek sandım cnm sen yeni başladın karatay mı yapıyosun yoksa başka bişey mi birde senin sorunlu bölgen nedir göbek mi basen mi cnm
ayrıca Squat 30 günlük bi program ve 3 günde 1 dinlenme günün oluyo ilk gün 50 tane yapıyosun ve her gün 5 tane üstüne ekliyosun birazdan whatsap tan video eklim bak ordan istersen cnm
Bence menün gayet iyi cnm şu Yoğurtlu kereviz salatasını bende yapayım bi ara kedinin fotosunu paylaşır mısın sonra cok merak ettim :)
Valla kendisini bulur muyum bilmem kaptanım hiç araştırmadım da acıkcası bide başka şekilde içemiyorum
Ayrıca evet bende sirkete bayılırım elma ya özellikle :)

Menün gayet güzel cnm

Ben Karatay yolunda ilerlemeye çalışıyorum,eskiye göre dikkat ediyorum..sorunum öncelikli göbek,basenlerimde kiloma göre abes durmuyor ama onada bişi tavsiye edersen sevinirim cnm

Florür olmadan karbonatla falan mı en doğalından fırçalanıyor ki?
Ya da şimdi diyemedim böyle çubuk vardı onunla eski dönemde yapılırmış misli bi şeydi ay üşendim araştırmaya onu mu kullanıyor acep?
Neyse geldiğinde görür zaten

Kireç için paket paket tozlar almış başkanım. Benim eşim çok meraklıdır. Haftada 5 kez lavabo deliği açar ama tıkanmamış delikleri açar. Öyle sever kimyasal tozlarla uğraşsın, köpürtsün falan. Ama al şu bardağı şuraya götür desen götürmez böyle antin kuntin işleri seviyor işte.

Bence menün gayet iyi cnm şu Yoğurtlu kereviz salatasını bende yapayım bi ara kedinin fotosunu paylaşır mısın sonra cok merak ettim :)
:)

günaydın kızlar ne habersiniz
avakado tarifi istenmiş hemen yazayım geçmiş yapayım

NESLİ NİN KENDİNE ÖZEL YENİLESİ AVAKADO TARİFİ
ÖNCE TİYOLAR VEREYİM: AVAKADO YUMUŞAK OLGUN OLMALI. OLGUN DEĞİLSE POŞETTE OLDURANA KADAR BEKLETİLMELİ. AVAKADOYU TÜM KULLANMAYACAKSANIZ ORTASINDAN KESİN YARISINI KULLANIN, DİĞER YARISINI ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARMADAN BİR TABAĞA TERS KAPAYIP DOLABA KOYUN YARIN KULLANIRSINIZ. YARIM AVAKADONUZDAN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARMAMANIN PÜF NOKTASI KARARMAMASI İÇİN OKEY SAKLARKEN MUTLAKA ÇEKİRDEKLE SAKLAYIN.

TARİF: YARIM AVAKADO, BOL LİMON SIKIN, 2 TATLI KAŞIĞI ÇİĞ SUSAM EKLEYİN(ÇİĞ KABAK YADA AYÇEKİRDEĞİ DE EKLİYORUM BEN. BAZEN ÇİĞ KURUYEMİŞTE DÖVER EKLERİM) BİBER SALÇASI, KARABİBER,ZENCEFİL,ZERDEÇAL,PUL BİBER. İSTEDİĞİNİZ BİŞİYLE ÇEŞİTLENDİREBİLİRSİNİZ HERŞEY YAKIŞIYOR HATTA BEN HAFTA SONU SARIMSAKTA EZER EKLERİM. GÖRDÜĞÜNÜZ BU KARIŞIMI EN SON EZEREK AZ BİŞİ SIZMA ZEYTİNYAGIDA EKLEYİP BİR TABAKTA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
BU TARİF BENİM DAMAK TADIMA UYDUĞU İÇİN KENDİM DENE YANILA UYDURDUM. HATTA BAHSETTİĞİM BAHARATLARI EŞİT ORANDA KARIŞTIRDIM Bİ KAPTA HAIR DİREK EKLİYORUM RAHAT OLUYOR.

battaniye1

evet mandra flozofu vari ben florüre karşıyım
misvaktan bahsetmişsin gizem evet arada onuda kullanıyorum ama diş fırçası genel tercihim. ben kimyasal içermeyen sarakan yada başka marka diş macunu kullanıyorum.markette bulamazsınız ama organik satış yapan sitelerde var.
kızlar bilir kendi deterjanımıda kendim üretirim. kimyasala karşıyım. ekoloji dostuyum.
pazar pazar 10lt hazırladım detarjanımı uzun süre uğraşmam artık.
AMA GEL GELELİM ŞU ZIKIM SİGARADAN NASIL VAZGEÇEMİYORUM ANLAMIŞ DEĞİLİM

EVDE HAYVAN BESLEYEBİLİYORMUSUN HAKKATEN.İÇİMDE Bİ GIDIM EVDE HAYVAN BESLEYECEK HAYVAN SEVGİSİ YOK.ASLA YAPAMAM. ÜNV. DE EV ARKADAŞIMIN KEDSİ VARDI 1 SENE NASIL TAHAMMÜL ETTİM ANLAMIYORUM KOKUSU HALA BURNUMDA O KOKUYLA YAŞAYAMAM BEN

MENU BAŞARILI AFİYET OLSUN TABİ CISS DIŞINDA

SENİN MENUNUDE BEĞENDİM
Tam buğday ekmegi cnm :)
Squat bakıyodumda 6,35 dk lık bu kadar kısamı?
OKADAR YETERYA FAZLASINDA DÜZ YOLDA YÜRÜYEMEZSİN :)

BENİM KIZDA BEYAZI YEMEZ HAŞLAYAMAM ONA HİÇ, O NEDENLE YUMURTALARI BAŞLARI DÖNENE KADAR ÇIRPARIM.HATTA YAĞI ERİYİNCE AZ TOZ KIRMIZIBİBER KARABİBER EKLERİM HARİKA OLUR DENEYEBİLİRSİN

Saol cnm öğlene deneyim bakalım,eşimin aldıkları sert onların olgunlaşmasını bekleyim ama aksam ki kestiğimi Öğlen deneyim senin tarifinle,tekrar tşk ederim cnm

buluttt 200 mekık masallah ya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs

yapar cnm yapmazmı bende oyle olmustum esım artık eve getırmıyor kendısı yerse dısarda yıyor

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı paralarım nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii atılmak yok!

Yok canim hepsi ayni değil benimki eti pek sevmez tavuğu yemez baligida ben yemwdigim için yalniz yenmiyo diye senede 2 3 defa anca yer.isin kötüsüsebze oözürlü sebzedeyemez.bbirkaç sebze birkaç bakliyat ve patates sinir ediyor beni hep ayri pişer yemeklerimiz alistim.eti sadece mangalda yer buarada her zamanda mangal yapamadigimiz için sikinyi

Ya benim acil portakallı zencefilli Yeşilçay bulmam lazım sade yada limonlu yeşilçayı içemiyorum midem almıyor resmen markete baktım yoktu inşallah en yakın zamanda gelir başka türlü denedim içemiyorum
Yeşilçay sevilmezmiş ben bayilirim kendim demliyorum bide bol limon sikiyorum vallahi canim cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…