Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaynanana karsi bi sevgi saygi minnet duygusu basladiysa kesin okunmuştur yuttun gitti:)

Günaydın kızlar
sabah erken girdim kk ya ama ancak bakabiliyorum, gelen giden karıştı yine ortalık. Neyse şimdi biraz sakinledi de bir selam verip geçmişe bakayım dedim ama 22 sayfa bakalım ne kadarını okuyabileceğim.

buluttt 200 mekık masallah ya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs
Canımcım benim kilom az ama bende mekiği zor çekiyorum 30 da bırakıyorum. Hemen boynum ağrıyor, sıkma canını yapamadıktan sonra zorlamanın anlamı yok, arada başka hareketler yapıp tekrar mekiğe dönersen o zaman biraz daha fazla yapmış olabilirsin ben öyle yapıyorum, 45 dak, spor yapıyorsam 15 dak aralarla mekik yapıyorum o zaman zor olmuyor böylece 90 tane yapmış oluyorum.

Kim gelmiş ....Hoş geldin zeynom, Özletin kendini

ıkına ıkına yapıyorum mekıgı esım cok guluyor bende dıger sporlara agırlık verıyorum tabıı

[QUObelinden dlanBayilana, post: 37947185, member: 346203"]ıkına ıkına yapıyorum mekıgı esım cok guluyor bende dıger sporlara agırlık verıyorum tabıı[/QUOTE]
Ben belimden dolayı yarim mekik cekiyorum oda çok ise yariyo.bide öyle dene istersen.50 şerli setlerle günde 300 tane bile yapabiliyorumm

evveettt kaçak menulere gelelım

cuma
sabah kk 1 eksı nar
aksam
canımıniçi bana yemek yapmıs salcalı baharatlı makarna
mercımek corba
yogurt
bırde benımkı nutella kavanozuna acı bıber tursus yapmıs bana hedıye
makarna yememem gerekırdı ama aclıktan gozum donmustu
c.tesı
sabah guzel bır kk kahvaltı
oglen dunden kalan mercımek corba
brokolı salatası
aksam
kofte
salata
salgam suyu
yarım saat tempolu kosu yarım saatte yıne tempolu yuruyus
tum gun guneslendım balık tuttummm

pazar

kk kahvaltı salcalı baharatlı omlet
oglen
et ıskender ayran
aksam gec yedık maalesef eve ancak donduk
esımle hemen gırıstık yemege
ben domates corbası yaptım
oda elektırıklı mangalda kebap yaptı
yanınada sogan salata

Aşarsın inanıyorum sana, ya ödemdir yada kas yapmışsındır, ayran detoksunu deneseydin bir gün, en azından ödemin varsa giderdi. Bende işe yaramıştı.

Aşarsın inanıyorum sana, ya ödemdir yada kas yapmışsındır, ayran detoksunu deneseydin bir gün, en azından ödemin varsa giderdi. Bende işe yaramıştı.
aslında göbek möbek kalmadı fışkıran emme anlamadım tartı da görünmeyooo çeken kumaşlar varya herhalda su çektim bu ay ben :)))))))))))))))))))

Slm fıstıklarımmmm

tıkanmamış delikleri açmak da ayrı bir yetenek olsa gerek kuzum

misvak kastettiğin sanırım florürün zararşlarını ben d eokudum ama vazgeçemiyoruz nedens ekuzum

köpük ilgi istiyor anlşılan laptopu etkiszi hale getirmişş

günaydın kızlar ne habersiniz
avakado tarifi istenmiş hemen yazayım geçmiş yapayım

tarif için tşkler neslim ama olgun olmayan avokado poşette değil de gazeteye sarılmalı diye biliyorum

ayrıca susam eklemesen kalorisini birza düşürmüş olursun kuzum ben sadece limon ve z.yağlı severim

hayranım sana neslim

ama hani bırakacaktın yapma neslim sen iradeli birisin sigaraya mı yenileceksin ben 25 yıl içtikten sonra bıraktım sen hayli hayli başarırsınnn

Bakımı düzgün olduktan sonra kokmaz neslim annem izin verse hemen alırım

buluttt 200 mekık masallah ya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs

yarım mekik çekebilirisn nurummm

Selam fistiklar geçmişi bitirdim selam verdim aksam görüşmek üzere kaciyorum spor yapucam

kolay gelsin kuzummm

slm tatlım kolay gelsin pzt si yoğunluğu bakabildiğin kadar artık canımcım

Hadi bakalım sonuçları şimdiden merakla bekliyorum.

ikiniz de hedeflerinizin sonlarındasınız ve deneyimlisiniz sonucu merak ediyorum

afiyetolsun nurum 3 aydır makarna yememiştin olur o kadar damat nutella niyetine turşu yapmış sana nutelladan daha çok seviyosun nasılsa

buarada kaptanım oyumu degıstırebılırmıyım hayır olarak

Elbette değiştirebilrisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…