- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Kaynanana karsi bi sevgi saygi minnet duygusu basladiysa kesin okunmuştur yuttun gitti:)İyi akşamlar incelen, zayıflayan güzel hatunlar
Öncelikle gerek telefondan, gerek buradan okuduğum "ölesiye spor" paylaşımlarınızı geliniyle ilk tanışmaya giden kaynana gibi yüzümü ekşiterek okudum. Hem spor hemi de pazar pazar spor ayy kesseler yapasım gelmez
Bütün gün ders çalıştım. Karbonhidratları sevmezdim ama monosakkarit, disakkarit ve polisakkarit diye ıncığını cıncığını çalıştıkça iyice tiksindim. Ama şişman olmanın en faydalı tarafı şu olmuş ki ben en son lise 1de biyoloji görmüştüm ve hiç sevmemiş, dersi hiç dinlememiştim. Şimdi onca sene sonunda yok glizkozdu, froktozdu, galaktozdu okudukça "ee ben bunları zaten yok Canan Karatay'dan biliyorum, yok bilmemnkinden duymuştum, yok okumuştum" falan diye sırıta sırıta okudum. Bize hep "yağlı insan üşümez" derlerdi, biyolojide de yağlı hayvan üşümez kış uykusunu yağları sayesinde atlatır falan diyor, hayvanı da insanı da bir işte konu yağ ve şişmanlıksa.
Neyse gün sonu günah çıkarma raporum;
zabah; 2 yumurtalı dukan omleti, peynir, elma
öğlen; cevizli sucuk, 1 içli köfte. (Aziz Dukan affetsinKaynana yollamış, bilir oğlu sevmez cevizli sucuğu,kesin okunmuş falandı yuttum gitti )
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma.
su:3 litre
spor; halıda debelenmece
Canımcım benim kilom az ama bende mekiği zor çekiyorum 30 da bırakıyorum. Hemen boynum ağrıyor, sıkma canını yapamadıktan sonra zorlamanın anlamı yok, arada başka hareketler yapıp tekrar mekiğe dönersen o zaman biraz daha fazla yapmış olabilirsin ben öyle yapıyorum, 45 dak, spor yapıyorsam 15 dak aralarla mekik yapıyorum o zaman zor olmuyor böylece 90 tane yapmış oluyorum.buluttt 200 mekık masallahya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs
Hadi bakalım sonuçları şimdiden merakla bekliyorum.Eşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
Aynen katılıyorum rakibem, seni biraz zor geçerim ama benim spor 4 gündür yok, hastaydım yapamadım bu akşam deneyeceğim bakalım, sporsuz olmuyor yaaBizim makresle cook ortak noktamiz var bu haftada rakibeemn olsunn
Kim gelmiş ....Hoş geldin zeynom, Özletin kendiniBen geldimmmmmmmmmm
Kac hafta forumdan ayrı kaldım vallaaaaaa
Gec olmadan menümü paylaşayımmmm
Sabah:kk kahvaltı
Ara:3 bardak ayran
Akşam:1 tabak et sote,3-4 tane yeşil biber,1 dölümü dolu kase yoğurtttt
Spor:çamaşırdan ev temizliğinden yapamadımmm
Su:2 lt dahada içiyorummm
ıkına ıkına yapıyorum mekıgı esım cok guluyorCanımcım benim kilom az ama bende mekiği zor çekiyorum 30 da bırakıyorum. Hemen boynum ağrıyor, sıkma canını yapamadıktan sonra zorlamanın anlamı yok, arada başka hareketler yapıp tekrar mekiğe dönersen o zaman biraz daha fazla yapmış olabilirsin ben öyle yapıyorum, 45 dak, spor yapıyorsam 15 dak aralarla mekik yapıyorum o zaman zor olmuyor böylece 90 tane yapmış oluyorum.
Geçmiş olsun canim.gerçekten bizim bunyeler sporsuz veremiyor neyse az kaldi hedeflerimize çabucak ulasiriz insallahAynen katılıyorum rakibem, seni biraz zor geçerim ama benim spor 4 gündür yok, hastaydım yapamadım bu akşam deneyeceğim bakalım, sporsuz olmuyor yaa
İnsan merak ediyor geçmişi bende oyleyim illaki bitircem:)oyyyyy ıkı saattır gecmıs okuyorum malum ıkı gundur yoktum
aha eşgalimiz belırlendınur ve makres ışıklarınız yanıyoo sobeee
hemide nasıl merakkkİnsan merak ediyor geçmişi bende oyleyim illaki bitircem:)
Aşarsın inanıyorum sana, ya ödemdir yada kas yapmışsındır, ayran detoksunu deneseydin bir gün, en azından ödemin varsa giderdi. Bende işe yaramıştı.günaydın kızlar
ben bu cuma %2 barajını aşamazsam 2. sarı kartı alıp diskalifye olma riski ile karşı karşıyayım. bu sebepten ötürü bu hafta 75 görmek farz oldu ve yine bu sebepten haftalık hedefimi 75,6 olarak düzenletmem gerekiyorki aranızda devam edeyim. kısacası koshneslikosh bu sefer finale koşuyor ya kalacam ya devam edecem desteklerinizi bekliyorum öpüldünüz((
aslında göbek möbek kalmadı fışkıran emme anlamadım tartı da görünmeyooo çeken kumaşlar varya herhalda su çektim bu ay ben :)))))))))))))))))))Aşarsın inanıyorum sana, ya ödemdir yada kas yapmışsındır, ayran detoksunu deneseydin bir gün, en azından ödemin varsa giderdi. Bende işe yaramıştı.
Florür olmadan karbonatla falan mı en doğalından fırçalanıyor ki?
Ya da şimdi diyemedim böyle çubuk vardı onunla eski dönemde yapılırmış misli bi şeydi ay üşendim araştırmaya onu mu kullanıyor acep?
Neyse geldiğinde görür zaten
Kireç için paket paket tozlar almış başkanım. Benim eşim çok meraklıdır. Haftada 5 kez lavabo deliği açar ama tıkanmamış delikleri açar. Öyle sever kimyasal tozlarla uğraşsın, köpürtsün falan. Ama al şu bardağı şuraya götür desen götürmez böyle antin kuntin işleri seviyor işte.
Eki Görüntüle 1312306
günaydın kızlar ne habersiniz
avakado tarifi istenmiş hemen yazayım geçmiş yapayım
NESLİ NİN KENDİNE ÖZEL YENİLESİ AVAKADO TARİFİ
ÖNCE TİYOLAR VEREYİM: AVAKADO YUMUŞAK OLGUN OLMALI. OLGUN DEĞİLSE POŞETTE OLDURANA KADAR BEKLETİLMELİ. AVAKADOYU TÜM KULLANMAYACAKSANIZ ORTASINDAN KESİN YARISINI KULLANIN, DİĞER YARISINI ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARMADAN BİR TABAĞA TERS KAPAYIP DOLABA KOYUN YARIN KULLANIRSINIZ. YARIM AVAKADONUZDAN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARMAMANIN PÜF NOKTASI KARARMAMASI İÇİN OKEY SAKLARKEN MUTLAKA ÇEKİRDEKLE SAKLAYIN.
TARİF: YARIM AVAKADO, BOL LİMON SIKIN, 2 TATLI KAŞIĞI ÇİĞ SUSAM EKLEYİN(ÇİĞ KABAK YADA AYÇEKİRDEĞİ DE EKLİYORUM BEN. BAZEN ÇİĞ KURUYEMİŞTE DÖVER EKLERİM) BİBER SALÇASI, KARABİBER,ZENCEFİL,ZERDEÇAL,PUL BİBER. İSTEDİĞİNİZ BİŞİYLE ÇEŞİTLENDİREBİLİRSİNİZ HERŞEY YAKIŞIYOR HATTA BEN HAFTA SONU SARIMSAKTA EZER EKLERİM. GÖRDÜĞÜNÜZ BU KARIŞIMI EN SON EZEREK AZ BİŞİ SIZMA ZEYTİNYAGIDA EKLEYİP BİR TABAKTA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
BU TARİF BENİM DAMAK TADIMA UYDUĞU İÇİN KENDİM DENE YANILA UYDURDUM. HATTA BAHSETTİĞİM BAHARATLARI EŞİT ORANDA KARIŞTIRDIM Bİ KAPTA HAIR DİREK EKLİYORUM RAHAT OLUYOR.
@bulutummm30
evet mandra flozofu vari ben florüre karşıyım
misvaktan bahsetmişsin gizem evet arada onuda kullanıyorum ama diş fırçası genel tercihim. ben kimyasal içermeyen sarakan yada başka marka diş macunu kullanıyorum.markette bulamazsınız ama organik satış yapan sitelerde var.
kızlar bilir kendi deterjanımıda kendim üretirim. kimyasala karşıyım. ekoloji dostuyum.
pazar pazar 10lt hazırladım detarjanımı uzun süre uğraşmam artık.
AMA GEL GELELİM ŞU ZIKIM SİGARADAN NASIL VAZGEÇEMİYORUM ANLAMIŞ DEĞİLİM
EVDE HAYVAN BESLEYEBİLİYORMU yılSUN HAKKATEN.İÇİMDE Bİ GIDIM EVDE HAYVAN BESLEYECEK HAYVAN SEVGİSİ YOK.ASLA YAPAMAM. ÜNV. DE EV ARKADAŞIMIN KEDSİ VARDI 1 SENE NASIL TAHAMMÜL ETTİM ANLAMIYORUM KOKUSU HALA BURNUMDA O KOKUYLA YAŞAYAMAM BEN
buluttt 200 mekık masallahya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs
Selam fistiklar geçmişi bitirdim selam verdim aksam görüşmek üzere kaciyorum spor yapucam
Günaydın kızlar
sabah erken girdim kk ya ama ancak bakabiliyorum, gelen giden karıştı yine ortalık. Neyse şimdi biraz sakinledi de bir selam verip geçmişe bakayım dedim ama 22 sayfa bakalım ne kadarını okuyabileceğim.
Hadi bakalım sonuçları şimdiden merakla bekliyorum.
evveettt kaçak menulere gelelım
cuma
sabah kk 1 eksı nar
aksam
canımıniçi bana yemek yapmıs salcalı baharatlı makarna
mercımek corba
yogurt
bırde benımkı nutella kavanozuna acı bıber tursus yapmıs bana hedıye
makarna yememem gerekırdı ama aclıktan gozum donmustu
c.tesı
sabah guzel bır kk kahvaltı
oglen dunden kalan mercımek corba
brokolı salatası
aksam
kofte
salata
salgam suyu
yarım saat tempolu kosu yarım saatte yıne tempolu yuruyus
tum gun guneslendım balık tuttummm
pazar
kk kahvaltı salcalı baharatlı omlet
oglen
et ıskender ayran
aksam gec yedık maalesef eve ancak donduk
esımle hemen gırıstık yemege
ben domates corbası yaptım
oda elektırıklı mangalda kebap yaptı
yanınada sogan salata
buarada kaptanım oyumu degıstırebılırmıyım hayır olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?