Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy eşlerimiz aynı kafa desene canım.. Benim ki de tam bir etobur.. sebze yemeği pişince evde kıyamet kopuyor nerede benim etim diye ver önüne eti, sucuğu, sosisi ne kadar işlenmiş gıda hepsine bayılır ama bir kereviz pişirmeye göreyim hemen ifadesi değişir böyle bakmaya başlar.

galiba bütün erkekler ayni benim esimde oyle et hergun olsun yer ama sebze yemeklerinide sever
balik icin ölür ben cok sevmesemde et urunlerini saglikli beslenmek icin yiyorum

bazen diyorum yalniz yaşasaydim boyle kilolu olurmuydum acaba zorlaniyorum cocuklar bir alem 1 I yese digeri yemiyor hepsine ayri yemek yapmaya calisiyorum esim dersen balikta balik en guzeli salata koy yesilligi limonu zeytin yagi ohhh miss
kizlar tabletteyim hata varsa affola

Ay canım senin eşin tam benim kafada ben yeşillik sebze de severim ama etin yeri ayrıdır benim için sabah akşam yesem bıkmam tam bi etoburum hahaa

Bugunki menum
sabah kalkinca 2br su 8 .00de 1 br sut 1/2 muz 30dk sonra yurumeye
10.00 da kahvaltida 1/2krep balli avakado yesillik oeynir zeytin
(Yumurta 1 tane kalınca esim çoğaltmak için krep yapmis napsin adam bende yedim mecbur)
17.30 da hamsipilav bol salata
spor
sabah 1 saat yurume ve aletler
öğle parkta gezinti 1.5 saat

Kizlar naptiniz bakim pazar gunu
ben gene sabah attim kendimi nediz kenarina 1 saat yurudum. Menumu yazimde bakim bise konustunuzmu
Ohh için açılmıştır deniz kenarındaki yürüyüşte Sedan olsun neslim
Maşallah maşallah bu hafta iddialısın fıstığım bakalım 75 i kesin görcen :)
Kaçamak ta pek yok gibi bence

Bu da benim bugunkü menüm canlar... :)
Kahvaltı:
4 kaşık Menemen (tabağıma doldururken saydım da :) )
1 bardak çay
Peynir çeşitleri
1 ince dilim salam
8 badem
sirkeli Kekikli kırmızı biberli zeytin bu zeytin sirke de bunlarla bekledikçe daha güzel oluyo eşimle bitirdik hepsini yeni zeytin almam gerek :) bı arada ben sirke çok severim de hersey ee ekleyesim gelir bazen eskiden patates salatasına yoğurt sirke de eklerdim hep :)
1 kare bitter

Öğle
1 sade Türk kahvesi

Akşam:
3 yada 4 yemek kaşığı et suyunda haşlanmış kimyonlu karabiberli az tuzlu bulgur yağsız
2 kaşık et sote (kemikli eti vardı.önce haşladım. Sonra etleri kestim ve soğan sarımsak ile çok az yağda soteledim.üstüne bi kepçe et suyu ilave edip karamelize olmasını bekledim.tuz karabiber birazda kırmızı biber ekledim malum 3 yaşında aliş çok acılı yapmıyorum yemekleri. Etler suyunu çekince tabağa doldurduğum Bulgurun üstüne ekledim. Bugun canım böyle yapmak istedi yaptım yani bi yerden alınan bi tarif değil :) )
1 kase yoğurt
1 tabak salata bol sirkeli ve biraz zeytinyağlı tuzlu

Gün boyu bol su
Spor:
55 squat
100 ip atlama
8 dk karın egzersizi
10 dk Tiffany
Birde ya Leslie yada koşu bandında yürüyüş yapcam bakalım hangisi ni yaparsam yazarım sonra

Iyi Akşamlar kızlar
Sbh acı biberli Omlet peynir zeytin iki dilim cısss yesil cay
Öğlen bi orta kase yoğurt ( zencefil zerdeçal tarcınllı). 2. Ceviz
Aksam balık salata iki Çatal lahana turşusu
Gun icinde 1 Türk kahvesi 2 soda 2 tane 7 Otlu cay
150 mekik,Leslie

Afiyet olsun canım ama o 2 dilim CIS ne bakalım pasta mı börek mi bilelim ona göre nacizane spor cezası vercem de :)

Slm keyifli aksamlar herkese

Menum

11:00 : peynir ,zeytin , 1 dilim tereyagli ekmek , bol yesillik ve lahana salatasi
ara : 1 kase yulafli tarcinli yogurt ,1 yesil cay, 1 mandalina ,
akşam: 1 kase corba , 1 tabak mercimek yemegi , bitti sonunda bol salata
1 fincan Türk kahvesi
Bol su , 30 dak yürüyüş ve spor hareketleri bugun yagisliydi az oldu sporum

İyi akşamlar incelen, zayıflayan güzel hatunlar

Öncelikle gerek telefondan, gerek buradan okuduğum "ölesiye spor" paylaşımlarınızı geliniyle ilk tanışmaya giden kaynana gibi yüzümü ekşiterek okudum. Hem spor hemi de pazar pazar spor ayy kesseler yapasım gelmez
Bütün gün ders çalıştım. Karbonhidratları sevmezdim ama monosakkarit, disakkarit ve polisakkarit diye ıncığını cıncığını çalıştıkça iyice tiksindim. Ama şişman olmanın en faydalı tarafı şu olmuş ki ben en son lise 1de biyoloji görmüştüm ve hiç sevmemiş, dersi hiç dinlememiştim. Şimdi onca sene sonunda yok glizkozdu, froktozdu, galaktozdu okudukça "ee ben bunları zaten yok Canan Karatay'dan biliyorum, yok bilmemnkinden duymuştum, yok okumuştum" falan diye sırıta sırıta okudum. Bize hep "yağlı insan üşümez" derlerdi, biyolojide de yağlı hayvan üşümez kış uykusunu yağları sayesinde atlatır falan diyor, hayvanı da insanı da bir işte konu yağ ve şişmanlıksa.

Neyse gün sonu günah çıkarma raporum;

zabah; 2 yumurtalı dukan omleti, peynir, elma
öğlen; cevizli sucuk, 1 içli köfte. (Aziz Dukan affetsin Kaynana yollamış, bilir oğlu sevmez cevizli sucuğu,kesin okunmuş falandı yuttum gitti )
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma.
su:3 litre
spor; halıda debelenmece

İyi akşamlar meleklerimmmm gezenti kaptan geldi

bitki çaylarına yüklenmişsin yine gülüm aman dikkat et bitanemm aşırısı zararlı menü d espor da harika

Bugünkü menüm

Çeyrek simit azcik cokokrem zeytin peynir maydanoz roka
Ara findik 1 muz
Aksam 2 tabak yeşil mercimek ayran

2 bardak Yeşilçay
1 bardak meyankoku

Mekik tiffany karin videosuu

canınmı çekti çikoyuuuu

Sağol cAnim hedefe az kaldi ama iki çocuğunda etkisiyle göbeğin masallahi var bende spora asildim göbeği eritcem:)

mercimek kadar kalmıştır gülüm bu kadar spora

Elbette olacaksın Aslıcım asla olumsuz düşünmek yok telli duvaklı mezun edicem hepinizi

İyi pazarlar kuzummm benimki güzeldi şahsen kuzenleri mıncıkladım geldim
protein hakikaten tok tutuyor cnm öyle deme tatlım az yiyerek metabolizmamızı da yavaşlatıyoruz yakıt gelmiyor diye enerji harcamıyor bünyemiz

Iyi geceler kızlar
Menüm
Sbh peynir acı biberli omlet zeytin yeşillik yeşil cay bir dilim cısss
Ara bi cay bar Fındık yesil cay bir hurma
Aksam haşlanmış tavuk yoğurt
50 dk yürüyüş,Leslie, mekik

cıssss neyseki 1 dilim afiyetolsun cnm yürüyüş artmış

Evet neslımm sen olmazsan tadı olmaz topıgın

Düşünmesi bile kötü

Slm keyifli pazarlar kizlar

Malesef Gamzem keşke herşey alıp okusa bilinçlense elimden geldiğince anlatıyorum ama dediğin gibi önyargı var bir de karatay çok pahalı diye düşünüyorlar halbuki aksine karatay öncesi öyle çok aburcubura para veriyormuşumki ekstrelerimdeki market yüzdesinden anladım bence herkesin kendi mutfağına bütçesine göre uygulayabileceği seçenekler mevcut sadece takviyeler biraz tuzlu ama hasta olup ilaç parası vermektense takviyelere harcamak daha mantıklı

Slm tatlım hoşgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-661#post-37915015
üstetki linki okuyup katılmak istersen alttaki linke yazabilirsin cnm uygun takımlar davet edecektir

yavaş yavaş alışırsın cnm omlet te baharatları ve yeşillikleri kullanırsan zorlanmazsın

enişte bilmesin boşver sabote eder diyetini öğrenirse sürpriz olsun

Benim abim de nedense et hastası aynı evde büyüdük ama zevkler değişebiliyor işte

bitanem ben pc de türkçeyi katlediyorum sen benden iyisin

iki güne alışırsın barbimm

minikler bırakmadı ki barbim özlemişiz biz de hasret giderdikk

Kizlar naptiniz bakim pazar gunu
ben gene sabah attim kendimi nediz kenarina 1 saat yurudum. Menumu yazimde bakim bise konustunuzmu

Ben gezdim neslimmm

afiyetolsun neslimmmm gelsin 75

tariflerin de menülerin de süper cnmmm afiyetolsun ben de salatalarda elma sirkesini çok severim

Ya benim acil portakallı zencefilli Yeşilçay bulmam lazım sade yada limonlu yeşilçayı içemiyorum midem almıyor resmen markete baktım yoktu inşallah en yakın zamanda gelir başka türlü denedim içemiyorum

barbim sanırım poşet çay alacaksın ama ne olur orada bulabilirsen kendisini al tatlım

Afiyetolsun kuzum cısss artsa da menün ve sporun süper cnmm

Slm keyifli aksamlar herkese

Afiyetolsun Aslıcımmm fazla yapma bitanem yemekleri insan bıkıyor sabah lahana salatası yemişsin bravooo ben sanırım tercih etmezdim

İyi akşamlar şekercim hoşgeldinnn spora alışınca bırakamıyorsun kuzum hakikaten mutluluk kaynağı benim için yapamadığım gün huzursuz oluyorum artık

Boşver Dukan amcayı Canan Teyzem de içli köfte serbest gel sen bizim tarafa

öyle şeylerden korkuyorsan aklımda deyip yersen bir şey olmazmış Bu tür şeyleri yaptıranlara cennet yüzü yok nasıl cesaret edebilirler bilmem ama zannetmiyorum kuzum kayınvaliden yaptırmamıştır

ilahi güldürdün yine akşam akşamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…