Ayy eşlerimiz aynı kafa desene canım.. Benim ki de tam bir etobur..Cnm ben yumurta beyazını hiç sevmem hatta salak gıbı beyazı atıp sarısını yerdimbugun iki Yumurtayla Omlet yaparken beyazını atmayınca eşimde şaşırdı sen iki beyazı birden yiyebilecekmisin yani diye,bende evt dedim
Ama bi catallık yeri sen ye dedim :) böle böle alışıyorum....eşime söylemedim dikkat ettiğimi( diyete başladığımı kendi çapımda) bugun anladı sende bisiler var aksam yemeklerinden bu kahvaltıdan ekmek az yemenden diye...
Ha eşimde tam bi Konyalı....sbh buzluktan hazırlanmış kavurmayı çıkarttı onu yedi...bi sebze yemeği Yaparım icinde sebze kadar et olur burun kıvırmadan yesin diye tam bi etçillldir kendisi
Cnm ben yumurta beyazını hiç sevmem hatta salak gıbı beyazı atıp sarısını yerdimbugun iki Yumurtayla Omlet yaparken beyazını atmayınca eşimde şaşırdı sen iki beyazı birden yiyebilecekmisin yani diye,bende evt dedim
Ama bi catallık yeri sen ye dedim :) böle böle alışıyorum....eşime söylemedim dikkat ettiğimi( diyete başladığımı kendi çapımda) bugun anladı sende bisiler var aksam yemeklerinden bu kahvaltıdan ekmek az yemenden diye...
Ha eşimde tam bi Konyalı....sbh buzluktan hazırlanmış kavurmayı çıkarttı onu yedi...bi sebze yemeği Yaparım icinde sebze kadar et olur burun kıvırmadan yesin diye tam bi etçillldir kendisi
Ayy eşlerimiz aynı kafa desene canım.. Benim ki de tam bir etobur..sebze yemeği pişince evde kıyamet kopuyor nerede benim etim diye ver önüne eti, sucuğu, sosisi ne kadar işlenmiş gıda hepsine bayılır ama bir kereviz pişirmeye göreyim hemen ifadesi değişir böyle bakmaya başlar.
Ay canım senin eşin tam benim kafada ben yeşillik sebze de severim ama etin yeri ayrıdır benim için sabah akşam yesem bıkmam tam bi etoburum hahaaCnm ben yumurta beyazını hiç sevmem hatta salak gıbı beyazı atıp sarısını yerdimbugun iki Yumurtayla Omlet yaparken beyazını atmayınca eşimde şaşırdı sen iki beyazı birden yiyebilecekmisin yani diye,bende evt dedim
Ohh için açılmıştır deniz kenarındaki yürüyüşte Sedan olsun neslimKizlar naptiniz bakim pazar gunu
ben gene sabah attim kendimi nediz kenarina 1 saat yurudum. Menumu yazimde bakim bise konustunuzmu
Maşallah maşallah bu hafta iddialısın fıstığım bakalım 75 i kesin görcen :)Bugunki menum
sabah kalkinca 2br su 8 .00de 1 br sut 1/2 muz 30dk sonra yurumeye
10.00 da kahvaltida 1/2krep balli avakado yesillik oeynir zeytin
(Yumurta 1 tane kalınca esim çoğaltmak için krep yapmis napsin adam bende yedim mecbur)
17.30 da hamsipilav bol salata
spor
sabah 1 saat yurume ve aletler
öğle parkta gezinti 1.5 saat
Afiyet olsun canım ama o 2 dilim CIS ne bakalım pasta mı börek mi bilelim ona göre nacizane spor cezası vercem de :)Iyi Akşamlar kızlar
Sbh acı biberli Omlet peynir zeytin iki dilim cısss yesil cay
Öğlen bi orta kase yoğurt ( zencefil zerdeçal tarcınllı). 2. Ceviz
Aksam balık salata iki Çatal lahana turşusu
Gun icinde 1 Türk kahvesi 2 soda 2 tane 7 Otlu cay
150 mekik,Leslie
Tam buğday ekmegi cnm :)Afiyet olsun canım ama o 2 dilim CIS ne bakalım pasta mı börek mi bilelim ona göre nacizane spor cezası vercem de :)
Dunki menum
sabah haslanmis yumurta zeytin peynir turp havucc
Ara mandalina findik
Öğlen tarhana
Aksam bakliyatli salata ayran
1 bardak meyankoku
1 bardak Yeşilçay
2 bardak biberiye
Spor 60 dk yürüyüş
Tiffany mekik karin videosu
Bugünkü menüm
Çeyrek simit azcik cokokrem zeytin peynir maydanoz roka
Ara findik 1 muz
Aksam 2 tabak yeşil mercimek ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak meyankoku
Mekik tiffany karin videosuu
Sağol cAnim hedefe az kaldi ama iki çocuğunda etkisiyle göbeğin masallahi var bende spora asildim göbeği eritcem:)
ne güzel hedefine yakınsın canım ,benim daha çooook yolum varama inanıyorum ki birgün bende sağlıklı fit bir hatun olucam , bu kiloma rağmen fena sayılmam orantılı alıp veriyorum kilomu ve sorun gövde kısmımda kilom can simidi mübarek
Dinime laf eden olayı olmuş
Sabah çeyrek simit, öğlen yok, akşama 2 tabak mercimek yemeği ve sen bununla iki çocuğun peşinde koşuyorsan, ben yediklerimle dişime tır takıp onu çeksem az
Az yiyorum da bu ara evdeyim, geç kalkıyorum kahvaltımdaki yumurta, peynir, süt falan full protein bu sebeple beni çok tok tutuyor. Akşama da gene tavuk-yoğurt, köfte-yoğurt, kerevizli yoğurt falan gibi gene protein ağırlıklı yiyorum gene doyuyorum.
Gece de çaya veriyorum kendimi ya da bazen eşime süt köpürttürüyorum, şekersiz sakız çiğniyorum çok midem kazınırsa. Bitiyor gün geçiyor.
Meyveyi bile arada vitamin olsun, dişim kuşum neyin dökülmesin diye zorla yiyorum, yoksa meyve de sevmem.
Ay yazdıkça kendimden soğudum, ne cins bir şeyim.
Hem onu yemem bunu yemem de hem toton kocaman olsun, hayret bir şey bana!
İyi pazarlar olsun hepimize şimdiden
Iyi geceler kızlar
Menüm
Sbh peynir acı biberli omlet zeytin yeşillik yeşil cay bir dilim cısss
Ara bi cay bar Fındık yesil cay bir hurma
Aksam haşlanmış tavuk yoğurt
50 dk yürüyüş,Leslie, mekik
Evet neslımm sen olmazsan tadı olmaz topıgın
Slmkeyifli pazarlar kizlar
Nasılsınız bakalım kızlar bugün? Bize eşimin birkaç akrabası geldi kahvaltıya donattım masayı, malum karatayda ne hamur işi ne reçel vs var.. Tüketmediğimden buzdolabının kıyısında köşesinde kalmışlar zavallıcıklar boyunlarını bükmüşler, ne varsa çıkardım başka türlü tükeneceği yokyengesi de canım sen baya kilo vermişsin nasıl verdin dedi. Masayı gösterdim bunların hiçbirini yemiyorum öyle oldu dedim yalnız bir kez daha gördüm ki karatayı insanlar çok yanlış anlamış.. günde 5 yumurtadan vs bahsediyorlar sanki zorunluymuş gibi. Ben 1 yumurta yiyorum bana yetiyor herkesin farklı bünyesi günde yarım düzine yemek zorunda değiliz ya.. Kulaktan dolma bilgiyle olmuyor işte bu işler okumak lazım..
Selam kızlar:) Ya bende diyete başlamayı düşünüyorum işte yardımcı olsun diye bu gruplara baktımda hergün bilgisayara girmek falan zor olmuyomu bide gruplar hakkında biri bana bilgi verebilirmi?Onun yerine whatsapp grubu açsak diyet yapanlarla daha iyi olmaz mı?
Cnm ben yumurta beyazını hiç sevmem hatta salak gıbı beyazı atıp sarısını yerdimbugun iki Yumurtayla Omlet yaparken beyazını atmayınca eşimde şaşırdı sen iki beyazı birden yiyebilecekmisin yani diye,bende evt dedim
Benim abim de nedense et hastası aynı evde büyüdük ama zevkler değişebiliyor işteAyy eşlerimiz aynı kafa desene canım.. Benim ki de tam bir etobur..sebze yemeği pişince evde kıyamet kopuyor nerede benim etim diye ver önüne eti, sucuğu, sosisi ne kadar işlenmiş gıda hepsine bayılır ama bir kereviz pişirmeye göreyim hemen ifadesi değişir böyle bakmaya başlar.
bitanem ben pc de türkçeyi katlediyorum sen benden iyisingaliba bütün erkekler ayni benim esimde oyle et hergun olsun yer ama sebze yemeklerinide sever
balik icin ölürben cok sevmesemde et urunlerini saglikli beslenmek icin yiyorum
bazen diyorum yalniz yaşasaydim boyle kilolu olurmuydum acaba zorlaniyorum cocuklar bir alem 1 I yese digeri yemiyor hepsine ayri yemek yapmaya calisiyorum esim dersen balikta baliken guzeli salata koy yesilligi limonu zeytin yagi ohhh miss
kizlar tabletteyim hata varsa affola
iki güne alışırsın barbimmAy ne zman dır Squat yapmamıştım yaklaşık 3 hafta kadar galiba hamlamışım dün yaptım ya bugun bacaklarım zangır zangır titriyor :) ama 3 güne gecer biliyorum tabi Ohh spora Squat ip atlama da ekledim süper
Kaptancım da dönmedi hala kahvaltıdan galiba kahvaltı diye cıktı akşamı da geçirdi ama olsun haftada 1 kere gezsin sefası olsun Ohh
Bu arada niye benim smiley lerim istediğim yerde olmuyo hep başta oldu ki Allah allah
Kizlar naptiniz bakim pazar gunu
ben gene sabah attim kendimi nediz kenarina 1 saat yurudum. Menumu yazimde bakim bise konustunuzmu
Bugunki menum
sabah kalkinca 2br su 8 .00de 1 br sut 1/2 muz 30dk sonra yurumeye
10.00 da kahvaltida 1/2krep balli avakado yesillik oeynir zeytin
(Yumurta 1 tane kalınca esim çoğaltmak için krep yapmis napsin adam bende yedim mecbur)
17.30 da hamsipilav bol salata
spor
sabah 1 saat yurume ve aletler
öğle parkta gezinti 1.5 saat
Bu da benim bugunkü menüm canlar... :)
Kahvaltı:
4 kaşık Menemen (tabağıma doldururken saydım da :) )
1 bardak çay
Peynir çeşitleri
1 ince dilim salam
8 badem
sirkeli Kekikli kırmızı biberli zeytin bu zeytin sirke de bunlarla bekledikçe daha güzel oluyo eşimle bitirdik hepsini yeni zeytin almam gerek :) bı arada ben sirke çok severim de hersey ee ekleyesim gelir bazen eskiden patates salatasına yoğurt sirke de eklerdim hep :)
1 kare bitter
Öğle
1 sade Türk kahvesi
Akşam:
3 yada 4 yemek kaşığı et suyunda haşlanmış kimyonlu karabiberli az tuzlu bulgur yağsız
2 kaşık et sote (kemikli eti vardı.önce haşladım. Sonra etleri kestim ve soğan sarımsak ile çok az yağda soteledim.üstüne bi kepçe et suyu ilave edip karamelize olmasını bekledim.tuz karabiber birazda kırmızı biber ekledim malum 3 yaşında aliş çok acılı yapmıyorum yemekleri. Etler suyunu çekince tabağa doldurduğum Bulgurun üstüne ekledim. Bugun canım böyle yapmak istedi yaptım yani bi yerden alınan bi tarif değil :) )
1 kase yoğurt
1 tabak salata bol sirkeli ve biraz zeytinyağlı tuzlu
Gün boyu bol su
Spor:
55 squat
100 ip atlama
8 dk karın egzersizi
10 dk Tiffany
Birde ya Leslie yada koşu bandında yürüyüş yapcam bakalım hangisi ni yaparsam yazarım sonra
Ya benim acil portakallı zencefilli Yeşilçay bulmam lazım sade yada limonlu yeşilçayı içemiyorum midem almıyor resmen markete baktım yoktu inşallah en yakın zamanda gelir başka türlü denedim içemiyorum
Afiyetolsun kuzum cısss artsa da menün ve sporun süper cnmmIyi Akşamlar kızlar
Sbh acı biberli Omlet peynir zeytin iki dilim cısss yesil cay
Öğlen bi orta kase yoğurt ( zencefil zerdeçal tarcınllı). 2. Ceviz
Aksam balık salata iki Çatal lahana turşusu
Gun icinde 1 Türk kahvesi 2 soda 2 tane 7 Otlu cay
150 mekik,Leslie
Slm keyifli aksamlar herkese
Menum
11:00 : peynir ,zeytin , 1 dilim tereyagli ekmek , bol yesillik ve lahana salatasi
ara : 1 kase yulafli tarcinli yogurt ,1 yesil cay, 1 mandalina ,
akşam: 1 kase corba , 1 tabak mercimek yemegi , bitti sonundabol salata
1 fincan Türk kahvesi
Bol su , 30 dak yürüyüş ve spor hareketleribugun yagisliydi az oldu sporum
İyi akşamlar incelen, zayıflayan güzel hatunlar
Öncelikle gerek telefondan, gerek buradan okuduğum "ölesiye spor" paylaşımlarınızı geliniyle ilk tanışmaya giden kaynana gibi yüzümü ekşiterek okudum. Hem spor hemi de pazar pazar spor ayy kesseler yapasım gelmez
Bütün gün ders çalıştım. Karbonhidratları sevmezdim ama monosakkarit, disakkarit ve polisakkarit diye ıncığını cıncığını çalıştıkça iyice tiksindim. Ama şişman olmanın en faydalı tarafı şu olmuş ki ben en son lise 1de biyoloji görmüştüm ve hiç sevmemiş, dersi hiç dinlememiştim. Şimdi onca sene sonunda yok glizkozdu, froktozdu, galaktozdu okudukça "ee ben bunları zaten yok Canan Karatay'dan biliyorum, yok bilmemnkinden duymuştum, yok okumuştum" falan diye sırıta sırıta okudum. Bize hep "yağlı insan üşümez" derlerdi, biyolojide de yağlı hayvan üşümez kış uykusunu yağları sayesinde atlatır falan diyor, hayvanı da insanı da bir işte konu yağ ve şişmanlıksa.
Neyse gün sonu günah çıkarma raporum;
zabah; 2 yumurtalı dukan omleti, peynir, elma
öğlen; cevizli sucuk, 1 içli köfte. (Aziz Dukan affetsinKaynana yollamış, bilir oğlu sevmez cevizli sucuğu,kesin okunmuş falandı yuttum gitti )
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma.
su:3 litre
spor; halıda debelenmece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?