Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi Akşamlar kızlar misafirim vardı biraz önce gittiler
Bugünkü menüm
Sbh 10 tane yaprak sarması yesil cay zeytin
Öğlen bi kaç kasık yoğurt
Aksam misafir gidincede yarım tatlı tabağı kısır yoğurt domates Salatalık yedim
Sbh Leslie yapmıştım 60 Squat sımdı yapacam
1 Türk kahvesi içtim yatana kadar iki kupa bitki cayı icerim

sabah yaprak sarması ilginç bir seçim olmuş bulutum :KK53:
Sen karatay mı yapıyordun bilemiyorum, yorum yapamıyorum.
Sporun benim için göz yaşartıcı :KK52:

@Sindi564 , Ben bugün doğumgünü çocuğuyum ya, bu gecelik plates yapmasam ne kadan tatlı olur değil mi? :KK53:

Kızlar gene ben geldim :KK45:
Takımın delisi gibi oldum he, destursuz gelip gelip yazıp kaçıyorum :KK45:
Belgelerim tamam.
Aile hekimliğinde hamile kaydım olduğundan hem kayıt sildirdim hem raporlarımı aldım hem de bu vitamin değerlerini söyledim. Birde bende bebek tahliyesinden sonra troid çıkmıştı, bu değer çıkmış mı inmiş mi hatırlamıyorum ama troidi var dedi bir doktor bir doktora ben narkozdan ayılırken. (Bir berber bir berbere gibi oldu) Ama nedense beni insan yerine konup kimse bir şey demedi :KK53: Bizim doktora anlatınca gebelik hormonu vücuttan gidiyor, giderken de tüm sistemi bozuyor, tüm değerlerin nanay olmuştur, troid bile çok normal olarak bozulmuştur haklısın dedi. 25e yakın tahlil yapıyorlarmış, b vitamininden, kalsiyuma, ordan hepatite kadar. Bir tek çinkoya bakamıyorlarmış, Dedim siz 25 değere bakın çinkosu eksik kalsın. Şimdi 25 test için Allah vere kaç teneke kan vereceğim :KK53: dedim bir de size vereyim, bir de size göstereyim. Gezmediğim hastane, deldirmediğim damar kalmamışken. :KK54:

Valla Allah hastalara şifa versin. Ben üç ayda hastane kapısı görüp, kan vermekten yıldım, dertli hastalığı olanlara, sürekli gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun, onları şifalandırsın inşallah.

Neyse yarın 8 buçukta kan vermeye gideceğim. Ak toto, kara toto belli olacak.

Başka şeyler de diyecektim de haa hatırladım ben 3 ay öncesine kadar 1 hafta kendimi proteine vurduğumda 2-3 kilo arası rahat veriyordum. Kafayı troide takma sebebim 10 gündür nerdeyse gene aynı şeyleri yiyorum ama kilom içler acısı.
Vücut tutuyor, kıtlık modu falan demeyin ben 3 senedir hep böyle besleniyorum, istediğim zaman kilo verip, istediğimde sabitleyebiliyorum /dum ama şimdi cidden bir sıkıntım var ya şu an hormonlarımı düzenleyen bir hormon hapı kullanıyorum o etkiliyor ya troid ya da cidden vitamin değerlerimin noksanlığı :KK62: Ben bu hafta hedefimi tam tutturamazsam beni atar mısınız gruptan? Ya da bende cidden troid çıkarda kilo vermesi zor ilaca bağlı bir troid hastası olursam gruptan kovalar mısınız? :KK43::KK43:
En kötü misafir üye olur, size yazarım, bu sorun olmaz heralde.

Neyse az dinleneyim.
Öptüm hepiniziiii :KK25:
Yok csnim korkma atmayizda kovmayizda kovsakta noel baba gibi bacayi kullanirsin.tiroid kilo vermeyi etkiliyomus ondan olabilir tahlil sonuclarin cikinca daha iyi fikir yuruturuz.ben senin gibi beslensem haftada 3 kg kesin verirdim.kaçamakyok ppasta yemek yok meyve yok neyse inşallah geçici bi sikinti vardir hallolurr

sabah yaprak sarması ilginç bir seçim olmuş bulutum :KK53:
Sen karatay mı yapıyordun bilemiyorum, yorum yapamıyorum.
Sporun benim için göz yaşartıcı :KK52:

@Sindi564 , Ben bugün doğumgünü çocuğuyum ya, bu gecelik plates yapmasam ne kadan tatlı olur değil mi? :KK53:

Sindi yok bacim ben cevap vereyim bencede dinlen bugün hem doğ günün hem de her aksam kas gevseticiyle masaj yapilmaz dimi ama:):KK53:

Memum
Sabah soganli yumurta zeytin peynir
1dilimekmek 2 mandalina
Öğlen 2 klasik pirincpilavi tavukdoner ayran
Aksam mercimek salatasi yoğurt
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 bardak adacayi

60 dk yuruyus

:KK54:slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bakim ,beni sorarsanız yorgun bitkinn :KK14:
bugün dışardaydım deli gibi yürüdüm az gezmedim ,birde kartta limit bırakmadım :KK8::KK11:
bi geçmiş yapip geliyorum , bir yeşil çay olsada içsek :KK50::KK39:

Slm fıstıklarım :KK25: hastahane işi tamam :)pazar işi tamam:) yerleştirme tamam :) az mola verdim birazdan iç işlerini hallederim :KK28: bir bakayım dedim meleklerim ne yapıyor:KK36:

Afiyetolsun Aslıcım menü de spor da süper cumayı iple çekiyorum:KK28::KK28:
Evet bende kaptanım merakla bekliyorum cumayı , inşalhh gitmiştir kilocuklar , tartım yağı suyu kası ölçüyor bakalım nerden ne gitmş anlarız :):KK8:
Kızlar kızlar gelem mi? :KK53:
Kızlarrrr beni seçmişleeer pikaçu gibi beni seçmişlerrrr üniversiteye:KK76::KK76::KK76:

Ayy doğumgünümde çok güzel bir hediye oldu valla. Burada kısa sürede tanışıp kaynaştık ama o kadar içten ve sıcaksınız ki mesajlarınızla, güzel dilek ve dualarınızla sizi çoook sevdim.

Bugün çok güzel bu haberi aldım ve yüzüm güldü ya, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün, darda bırakmasın, yuvanıza huzur, para, sevgi ağız tadı versin inşallah.

Ay ben çok mutluyum ki..

Ne ay'ladım he.. neyse ne diyecektim ki?

Hah başkanım, aliexpressi sormuşsun . Ben oradan 50 sipariş falan verdim. Evin renkli musluk kafaları, bardak altlıkları, ayak derisi soyan çoraplı ayak bakım maskeleri, küpe asma aparatı, duvar stickerı, bb krem, küperler, yüzükler, cüzdan, renkli renkli kulaklıklar vs vs...
Çok satış yapmış ve çok olumlu oy almış satıcılardan siparişi veriyorum. Gelişi 15-20 günü buluyor. Zaten eline geçmezse paran hemen iade yani güvenilir. Benim bir tek bb kremim geldi ama kozmetik yasak olduğunda gümrükte kaldı. Krem 10 dolardı, gümrük atıyorum cezasıyla birlikte 100 dolar ödersen alabilirsin dedi, ben de gidip 70 liraya Türkiye'de satılan aynı markayı almıştım :KK53:
Anlatırım sonra.
Bir düzine evrak toplamam lazım. Aile hekimine gidiyorum şimdi. Sağlık raporu ve kan grubu raporunu ondan almayı deneyeceğim, araya şu b,c,d,k, b12 ve bilimum diğer vitamin değerleri şeysini de kakalamaya çalışayım bakalım.

Tekrar teşekkürler kızlar, iyi ki varsınız.
Kaçtım ben.
oyyy hayırlı uğurlu olsun canım ,ettiğin bütün dualara kocaman Aminn... ayrıca doğum günün kutlu olsun mutluluk yakanı hiç bırakmasın :KK19::KK37:bizde seni çok sevdik çok şekersin :KK36:

Yok csnim korkma atmayizda kovmayizda kovsakta noel baba gibi bacayi kullanirsin.tiroid kilo vermeyi etkiliyomus ondan olabilir tahlil sonuclarin cikinca daha iyi fikir yuruturuz.ben senin gibi beslensem haftada 3 kg kesin verirdim.kaçamakyok ppasta yemek yok meyve yok neyse inşallah geçici bi sikinti vardir hallolurr

evet canım troid kilo vermeyi çok etkiliyor benim kızıma hamileyken 8 yıl önce olmuştum yada olmuşum , kilo veremeyince anladım ve dr. gittim dedim kilolar gitmiyor 8 kilo veriyorum 10 kilo alıyorum testlerim yapıldı ve hipotroid yani yavaş çalışan ve kilo aldıran . baktım olmuyor endokrin dr. gittim baktı dedi kilo vermeniz çok zor bu ilacı (levetron ) ömür boyu kullanın ve kilo vermeyi değil kilo almamaya bakın çok üzülmüştüm o gün büyük bir şoktu benim için ve o zaman ben 85 kiloydum . sonra kendi çabalarımla yürüyüş ve dikkatli beslenerek 73 kiloya kadar indim , ama bağışıklığım zayıflamış farkında değilim hastalandım ve romatolojiye gittim dr. iğleşmem için mecburen kortizon kullanmamı istedi kabul ettim yogurt ve mor üzüm ağırlıklı beslendim şeker ve tuz yasaktı çok dikkat etmeme rağmen 7 ayda 18 kilo aldım kortizon tedavim bitti 22 şubatta senesi geldi nerdeyse ben halaa kilo vermek için çabalıyorum :KK16: ama inanıyorum ki ben bir gün 65 kiloyu görücem , tabiki en önemlisi sağlık o olmadan hiç bir şeyin kıymeti olmuyor bunu 1 hafta yürüyemediğimde çok iyi anladım :KK16:neyse çok yazmışım kusura bakmayın çenem düşmüş kızlar kötü günler geride kaldı inşalhh geleceğe umutla bakıyorum :KK68:

xqm80n.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-sokak-modasi.772653/

iyi akşamlar bacılar menümü yazıyorum
7,30 kahvaltı
2yumurta tereyağda
10 zeytin
1avuç içi kadar peynir
koca bir kupa yeşilçay
1küçücük çekme helva ve 1burçaklı bisküvi

okulda 2 kupa yeşil çay

öğlen yemeğe gitmedim kahvaltıdaki tatlılardanmıdır nedir hiç acıkmadım

eve geldiğimde saat 15,30 da 1 tabak kuru fasulye 1 kepekli galeta

30dk eliptik yaptım 25mekik duş aldım

akşam saat 17,00 bir kase salata koca bardak ayran

1 kupa adaçayı

şimdi bir avuç üzüm yedim 1 çay bardağı süt

suyu 3lt yapmışımdır tuvaletten çıkamadım :KK70:
1maden suyu içtim

@Aslı, (Nickin zor geldi aklımda tutamadım kusura bakma)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Troidi bana var dediler. Ama ben ne bileyim üzerinde durmadım, hani geçer diye düşündüm. Baş ağrısı bile geçmezken , troid nasıl geçsin değil mi? Neyse 10 gündür tamam acıkmıyorum ama günlük nerdeyse 500 kaloriyle geziyorum, egzersiz yapıyorum, dışarda yürüyorum, yeşil çay içiyorum. Ama şaka gibi 2 gün önce kilo almış çıktım. 3 ay önce bir haftada aynı menü ile 2-3 kilo veren ben, şimdi aynı menü ile utanmasam kilo aldım diyeceğim. Aklıma bir tek troid geldi, sonra kendime "salak sen hastanede yatarken, odana gelen doktor troidi var" demişti ya dedim. Jeton köşeli misali yeni düştü :KK45:

Şimdi yarın teste gideceğim inşallah anlattıklarının aynısını yaşamam, çok korktum ve çok üzüldüm.

Tekrardan şişman olmak, ne yaparsam yapayım hastalığım var diye kilo verememek, üstüne daha da almak..off ...Çok üzüldüm yahu. Ama kendi çabalarınla kilo vermen umut oldu bana, demek imkansız değil ama çok zor dedim...Öff içim sıkıldı.

@Aslı, (Nickin zor geldi aklımda tutamadım kusura bakma)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Troidi bana var dediler. Ama ben ne bileyim üzerinde durmadım, hani geçer diye düşündüm. Baş ağrısı bile geçmezken , troid nasıl geçsin değil mi? Neyse 10 gündür tamam acıkmıyorum ama günlük nerdeyse 500 kaloriyle geziyorum, egzersiz yapıyorum, dışarda yürüyorum, yeşil çay içiyorum. Ama şaka gibi 2 gün önce kilo almış çıktım. 3 ay önce bir haftada aynı menü ile 2-3 kilo veren ben, şimdi aynı menü ile utanmasam kilo aldım diyeceğim. Aklıma bir tek troid geldi, sonra kendime "salak sen hastanede yatarken, odana gelen doktor troidi var" demişti ya dedim. Jeton köşeli misali yeni düştü :KK45:

Şimdi yarın teste gideceğim inşallah anlattıklarının aynısını yaşamam, çok korktum ve çok üzüldüm.

Tekrardan şişman olmak, ne yaparsam yapayım hastalığım var diye kilo verememek, üstüne daha da almak..off ...Çok üzüldüm yahu. Ama kendi çabalarınla kilo vermen umut oldu bana, demek imkansız değil ama çok zor dedim...Öff içim sıkıldı.

canım benim korkma bence ölümden başka herşeyin bir çaresi vardir , seni korkutmak için anlatmadım :)
daha başındasın belki ilaçlarla tedavi edilirsin benim geciktiki geç farkettim , troidi hızlı yada normal çalışanlara göre daha yavaş kilo veriyoruz ama veriyoruz üzülme tatlım :KK60: beni troid değil kortizon çok etkiledi çelik zırh gibi mübarek delemedm bir türlü :KK11::KK39:

iyi akşamlar bacılar menümü yazıyorum
7,30 kahvaltı
2yumurta tereyağda
10 zeytin
1avuç içi kadar peynir
koca bir kupa yeşilçay
1küçücük çekme helva ve 1burçaklı bisküvi

okulda 2 kupa yeşil çay

öğlen yemeğe gitmedim kahvaltıdaki tatlılardanmıdır nedir hiç acıkmadım

eve geldiğimde saat 15,30 da 1 tabak kuru fasulye 1 kepekli galeta

30dk eliptik yaptım 25mekik duş aldım

akşam saat 17,00 bir kase salata koca bardak ayran

1 kupa adaçayı

şimdi bir avuç üzüm yedim 1 çay bardağı süt

suyu 3lt yapmışımdır tuvaletten çıkamadım :KK70:
1maden suyu içtim
Hay masallah sana imreniyorum kaptan be sen idolumsunuz

Kaptancim bu tartinin bana garezi var cuma ya ne olacak heyecan basti sporda sadece 20dk yurudum okadar totomun ustune oturuyom tasimayi carsambaya aldik ev hoppacik gibi elim ise degmiyo spor cnm cekmiyo gulemmi aglammi siritiyom vallahi şuan

menüm ::kk77: bügün pek dengeli değildi dışarda yemedim ,aç gezdim :KK39:

sabah 8:00: peynir , zeytin, bol yeşillik ,1 dilim kızarmış kaymaklı ekmek
1 kase yogurt ,
akşam : 2 kaşık pırasa yemeği , 2 kaşık spagetti , 1 bardak ayran
1 avuçta fındık yicem inşlh
1 fincan yeşil çay ,

2.lt su . dışardaydım çok içemedim malum fış fışş :KK8::-)
spor : en az 80 dak yürüyüş:KK6: 4 saate gezinme :KK55:

Başkan listeyi yapmadan ben listemi yazayım.

sabah; 2 yumurta, peynir, elma
akşam; kereviz salatası, yeşil salata, 2 parça tavuk
su; 2.5 lt
spor; annemi metroya bıraktım (2km) aile hekimliğine gittim (750m) oradan e-devlet şifresi için PTT'ye gittim (750m) oradan muhtara gittim ikametgah için (bu yakındı), oradan eve geldim (750m). 4.5 km özetle soğukta yürüdüm.
Yarınki testler için erkenden aile hekimliğine gideceğim için erkenden zıbarayım diyorum ama aksine gözleri belertmiş oturuyorum.

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar canim gecmis olsun bende insulin direncimi yenecem diye ne cektim iyi bilirim acil sifalar canim
p.tesi isbasida yapiyorsun hersey yoluna girecek

Bir de insülin direnci he mi? Bunu hiç hesaba katmamıştım. acaba benim kilo veremeyişimde ayy bir de ister miyim bu rol alsın? O zaman iyice vah bana vahlar bana. Neyse en azından sen yenmişsin, bu bile umut verdi.

Bir de insülin direnci he mi? Bunu hiç hesaba katmamıştım. acaba benim kilo veremeyişimde ayy bir de ister miyim bu rol alsın? O zaman iyice vah bana vahlar bana. Neyse en azından sen yenmişsin, bu bile umut verdi.
Kaptanin basari hikayesini okusana direnc nasil yenilirmis

Kizlar bugunki menum
sabah kefir corekotu yutrum
8 de karatay kahvaltisi
11 de 1 br kefir
13 de az bulgur az taze fasulye 2 kofte salata
aksam bugday salatasi az barbunya yemegi yogurt
spor 20dk ikindin yurume

Kaptanin basari hikayesini okusana direnc nasil yenilirmis

Okudum gecen gün, her sorunun cozumu Karatay'a çıkıyor.
Onca rahatsızlık belirtisi falan varken maşallah hepsi sıfırlanmış.
Ben Karatay'a mık mık ederken zorla insülinim, troidim çıkacak ya da çıkmış bile ve ben koşa koşa bir umut Karatay'a geçeceğim sanki :KK45:

Of karatay ile uğraşmak fikri bile kasıyor, sizler çok beceriklisiniz. Yok evde peynirini yapan, kefirini mayalayan, yoğurdunu yapan... Bunları bir gözüm yese hemen başlayacağım da işte söylenip duruyorum.

Kizlar bugunki menum
sabah kefir corekotu yutrum
8 de karatay kahvaltisi
11 de 1 br kefir
13 de az bulgur az taze fasulye 2 kofte salata
aksam bugday salatasi az barbunya yemegi yogurt
spor 20dk ikindin yurume
Bunu tam bilmediğimden soruyorum. hani hoca ilk zamanlar günde iki kez yiyin arada leptin çalışsın diyordu ya (ya da ben sanki uyduruyorum) ara ara Karatay yapanlarda 3 öğün görüyorum ya da arada içilen kahveler, ayranlar vs vs..Bunları yapan ile sadece iki öğün yiyen arasında kilo verme hızı değişiyor mu? 2 öğün ya da 3 öğün tercihe mi bağlı yoksa acıkmaya mı bağlı yoksa mesela sen taşınma sürecindesin çok efor harcıyorsun diye mi bugün 3 öğün yaptın? Çok bi' kaynana gibi inşallah sormamışımdır.

Back
X