Kızlar gene ben geldim

Takımın delisi gibi oldum he, destursuz gelip gelip yazıp kaçıyorum

Belgelerim tamam.
Aile hekimliğinde hamile kaydım olduğundan hem kayıt sildirdim hem raporlarımı aldım hem de bu vitamin değerlerini söyledim. Birde bende bebek tahliyesinden sonra troid çıkmıştı, bu değer çıkmış mı inmiş mi hatırlamıyorum ama troidi var dedi bir doktor bir doktora ben narkozdan ayılırken. (Bir berber bir berbere gibi oldu) Ama nedense beni insan yerine konup kimse bir şey demedi

Bizim doktora anlatınca gebelik hormonu vücuttan gidiyor, giderken de tüm sistemi bozuyor, tüm değerlerin nanay olmuştur, troid bile çok normal olarak bozulmuştur haklısın dedi. 25e yakın tahlil yapıyorlarmış, b vitamininden, kalsiyuma, ordan hepatite kadar. Bir tek çinkoya bakamıyorlarmış, Dedim siz 25 değere bakın çinkosu eksik kalsın. Şimdi 25 test için Allah vere kaç teneke kan vereceğim

dedim bir de size vereyim, bir de size göstereyim. Gezmediğim hastane, deldirmediğim damar kalmamışken.
Valla Allah hastalara şifa versin. Ben üç ayda hastane kapısı görüp, kan vermekten yıldım, dertli hastalığı olanlara, sürekli gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun, onları şifalandırsın inşallah.
Neyse yarın 8 buçukta kan vermeye gideceğim. Ak toto, kara toto belli olacak.
Başka şeyler de diyecektim de haa hatırladım ben 3 ay öncesine kadar 1 hafta kendimi proteine vurduğumda 2-3 kilo arası rahat veriyordum. Kafayı troide takma sebebim 10 gündür nerdeyse gene aynı şeyleri yiyorum ama kilom içler acısı.
Vücut tutuyor, kıtlık modu falan demeyin ben 3 senedir hep böyle besleniyorum, istediğim zaman kilo verip, istediğimde sabitleyebiliyorum /dum ama şimdi cidden bir sıkıntım var ya şu an hormonlarımı düzenleyen bir hormon hapı kullanıyorum o etkiliyor ya troid ya da cidden vitamin değerlerimin noksanlığı

Ben bu hafta hedefimi tam tutturamazsam beni atar mısınız gruptan? Ya da bende cidden troid çıkarda kilo vermesi zor ilaca bağlı bir troid hastası olursam gruptan kovalar mısınız?

En kötü misafir üye olur, size yazarım, bu sorun olmaz heralde.
Neyse az dinleneyim.
Öptüm hepiniziiii