Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunkü menüm:
Kahvaltı:
1 lahmacun
1 bardak ayran
2 kayısı
Badem
Domates
Yeşilce

Akşam:
1 tabak haşlanmış karnabahar
Üstüne pul biberli sarımsaklı yoğurt
1 Mücver avuc içinden küçük tü
yeşilçay
bol su
Spor karışık egzersiz hareketleri
Yarım çay bardağı süt zeytinyağı :) sebebi malum

iyi geceler kızlar güzel bir cuma olsun yüzümüz gülsün inşalhh

İyi geceler Aslıcım inş tatlım

Afiyetolsun barbim inş süt ve yağ iyi gelir kuzum

Kızlar çok canım sıkıldı ya.
Evden çıktım alışverişe gittim. Saat beşti tam avmye girdiğimde eşimi arayıp geldiğimi söyledim. Sonra başladım gezinmeye. Tamam kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar mı insan çirkin olur, bu kadar mı bir giydiği yakışmaz..Ay görseniz gülerdiniz. Göbek deliğinden basen altına kadar ramazan pidesi sarmışlar gibi. Benim memintolar 75-80dir, 90 kiloya çıkınca onlar 95e kadar çıkmışlardı, sonra geri düştüler, hamilelikle ve benim ayı gibi yememle geri çıktılar yani belki vücudumun en küçük parçaları olan memintolarımdan gömlekler sıktı, bluzlara giremedim. Kotondan alırdım hep gömleklerimi 38 bile bol gelirdi, 40 gömleklerini giydim güreşe çıkacak pehlivan gibi oldum.
Tabii pantolonda zayıflayınca 38 giyer olmuştum. Hiç bir 40 dahil totoma sığmadı. en son 90 kiloken alışveriş yaptığım, kazık ve sevimsiz ürün saten lcw gittim, tanesi 50 liradan 42 beden pantul aldım 2 tane. Bari İspanyol paça alayım bacak boyum iyice uzasın, altına da 10cm topuklu giysem ordan da boy uzar, kilolarım göze batmaz diye kendimi kandırıp durdum. Ben 46 bedenden 38e düşmüş insanken, şimdi 42 oldum ve tekrar 46ya koşuyorum.
O kadar üzüldüm ve panikle bir ton kıyafet denedim ki bir ara telefonu çıkarıp saate baktım; saat 8 olmuş ! Tam 3 saat şuursuzca bir umut gezmişim mağazaları defalarca ve eşim önce avmye gelmiş beni aramış tabii ben duymamışım ordan eve gitmiş ben evde de yokum tabii, annemi aramış, annem beni aramış falan filan derken polisi arayacaklarmış neredeyse.

Neyse eşim avmye tekrar geldi, ben bugün belki de kan vermekten çok halsiz ve anguttum. Direkt yemek yedik.
(Bu arada raporu da yazayım hiç mecalim ve morali yok başka mesaj yazmaya...
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
akşam; 5 köfte, yarım domates
spor; tam 5 saat yürüyüş
su;1.5 litre

Tabii ben 3 saatte anca pantolon alabilmişim , üste kıyafetim yok. Bir de eşim kıskanç ya yok öyle olmasın yk böyle olmasın.Yahu ayı kadar olmuşum zaten seçeneğim az, bir de senin kriterlerine göre mi bulacağım diye ona da patladım.
Neyse koton da bir kedili gömlek buldum 40 beden, artık denemedim onu çünkü bayılacaktım. aldım çıktım. İnşallah olur üstüme.
Yarını bir atlatsam haftasonu çıkar daha rahat bakarım tabii..Hoş bu yağlı vücuda nerden ne bulacaksam.

Bu arada amcamın oğlu olmuş, tam da yeni çalışacağım okulun orada. Yarın önce ona uğrayacağım, oradan okula. O kadar canım burnumda ki dünyayı görmüyor yüzüm. Bir de yeni bebek kaybetmişken bebek göresim Allah biliyor ya hiç yok ama gene de ayıp olur gitmem lazım tabii.

90 kiloyken şuursuz mutlu bir dobiştim ama onca emekten sonra onca yıl koruduktan sonra offf tekrar başa dönüyor olmak o kadar üzdü ki beni, o aynalarda kendimi öyle şişman ve çirkin görmek..sanki tekrar yapamayacağım, hep böyle kalacağım gibi geliyor. Çok sinirlerim bozuldu.

Kusura bakmayın çok depresif oldu.

Gizemcim bu yaşadığın sorunları hepimiz yaşadık canını sıkma ne olur bu dönem geçecek hep birlikte atlatacağız o soyunma kabinlerinde neler çektim ben bilirim

Netten alışveriş yaparmısın bilmiyorum ama bomprix te çok şık kıyafetler var istersen bir bakabilirsin

Keşke haber verseydin anneciğinde eşinde meraklanmışlar

Kiyamam sana canim ya yok öyle depresif olmak sen neşeli civil civil bi kizsin yine basaracaksin üzülme.hem yeniden hamile kalican senin gibi bicir bicir bi kizin olacak(allah soyletti bak kiz olacak)umutsuzluk yok bu gece dinlenme yarin herşey daha güzel olcak

İyi geceler Aslıcım inş tatlım

Afiyetolsun barbim inş süt ve yağ iyi gelir kuzum
İnşallah kaptanım
Bitanem hepimiz bu şeyleri yaşadık hatta kimimiz daha ağırını yaşadık en sevdiklerimiz tarafından espri konusu alay konusu bile olduk. Bizi buraya getiren kilolar, burda bulunma amacımız da onları vermek elbet dönem dönem bıkkınlık gelebiliyor insana yada umutsuzluğa düşebiliyo ama inan burada birbirimize destek olarak seninle bu dönemi atlatacağımıza inanıyorum gönülden.. Ayrıca sana bu haller umutsuzluk hiç yakışmıyor sen bu takımın neşe kaynağısın şimdi güzel bir uyku çek ve yarın Bugunun inadına daha dinç ve inançlı kalk. Kalk ki, Bugunun tarihinden cok değil 1-2 ay sonra yaşayacağın müthiş değişimde bu günü gülümseyerek hatırlayacaksın sindi demişti dersin.. Hem unutma sözün var bize zayıflayıp beraber bebiş yapcaz daha o ne öyle yok kilo veremem falan ok öpüyorum seni cok ve sımsıkı kucaklıyorum yanında bulunamasamda seninle olduğumuzu hatırla beni ve kızları...

Son düzenleyen: Moderatör:
O Kabin içindeki aynalarda kendimi berbat görüp kapıda bekleyen kocama çıkamadıgım anlar geldi aklıma..uzak değil en son gecen cuma,nasıl ağlamıştım kızlar teselli etmişti....ne kadar kötü bi durum üzerine bişi almak zorunda olup 50 tane şey deneyip bi tane bile alamamak,her defasında göz yaşarmasıyla çıkıp gözümü kaçırmak kocamdan....bak sen bendende şanslısın cnm iki pantolon bir üst almısın,Sıkma canını desemde boş tecrübeyle sabit:) ama pes etmek yok beni kamçıladı sendede bu iyice Hırs olsun gecmıste yaptığına göre elbet yine yaparsın,hafta sonu al eşini yanına rahat rahat bak gez içine sineni alırsın,almak isteyipte alamadıklarınıda kilo verdikçe alırsın cnm benim mesela ben artık siyah mavi kot giymek istemiyorum renkli dar paça giyip ortalıkta fink atmak istiyorum :)( nasıl içimde kaldıysa )
Kız depresiflik sana yakışmıyor bee bana yakışıyor amma sulugözüm yine dökülüyor
Ne zor seymiş meğer....ama birbirimize destekle azmimizle inş üstesinden gelecez cnm benim

Aynen cnm cok katılıyorum ben ki eskiden düşük bel dar paca giyerdim şimdi cok özeniyorum renkli dar paca lara içim gidiyo ama giycem ce fotosunu bile yollicam :)
Birde what ap a bak orda benim olayım yazıyo :)

İyi geceler kızlar,

Sayenizde ilk kez şişman olduğumun farkına aniden varıp bu dramı sizlerin çabasıyla atlattım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Vücudum sanırım eski düzenini toplamaya çalışıyor, regl zamanı falan da yaklaştıysa birden elim ayağım titredi. Neyse geçti gitti çok şükür.

Zayıflama grubuna katılmak istediğimde bu sefer yani ikinci kez, tek dileğim inşallah çok sohbetli, çok aktif bir grup olmasıydı. Çünkü her grubun her üyesi mutlaka ki çok kıymetli ve özeldir ama hani bazı gruplarda vardır ya gelir ne yemiş içmiş yazar gider, sonra cuma da kilosunu yazar gene gider. Yahu elektriğine, internetine, gözüne yazık. Al bir not defteri her gün yatmadan ona yaz, kilonu da bir çizelge yap ona yaz. Beni motive etmiyorsun, menülerimi yorumlamıyorsun, arkadaşlık kurup buradaki paylaşımlara katılmıyorsun. Varsa yoksa kendi yediği bir de cuma kilosu. Hep bundan korkuyordum, Allaha çok şükür üyeleri çok sıcak, çok içten, çok komik, çok yardımsever ve 7/24 aktif bir grup buldum ki anlatsalar yok artık derdim. Beni aranıza "deli bu yahu" demeden aldığınız için, hiç kendimi yeni ve yalnız hissettirmediğiniz için, her lafa beni de soktuğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Yarın kilom gene artmış çıkar da siz de beni gruptan atarsınız diye bu duygusal konuşmayı yaptıktan sonra... şaka şaka valla ben sizi çok sevdim. Öyle paylaşayım dedim.

Yarın inşallah çok mutlu, huzurlu, güzel bir gün geçiririz hepimiz.

İyi geceler, şimdiden sabah okuyacaklara gü-nay-dınnnlar olsun, işleri güçleri rast gitsin inşallah.

Gunaydin kuzum

**6.Takım 389. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,7 / / /%)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
BayilanBayilana (95,4/ / /% )
bulutummm30(82,5/ / /% )Yeni üye katılım tarihi 13.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
eylul sıla (60,9/ 60.6/ 0.3/0.49% )
makres76 (65/ / /% )
merinetya(75 / / /% )386. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi üçe bölündü
rengarenknesli ( 76,4/ / /% )
senasevval (50,5/ / /%)
sindi564 ( 81,2 / / /% )
winstonlight(77,8/ /%)Yeni üye katılım tarihi 19.11.2014 Hedef Kilo 68 Yüzdesi ikiye bölündü
yenibirben(82,8// /% )

6.Takım Ortalaması: %

günaydın bende free takım için berbat bir bildirim yapayım. buraya geldiğimdeki kilomu unuttum
Ayyuzlum0211/93.5/79/73.3/+0.3/-0.38
sweet böylemiydi kızsweet ben kaç ay önce firarettiydim burdan. cezam kaç ay kaldı kız

Gü-nay-dın-laaaaar
Allahını seven üzerime az matematik atsın
Benim zamanımda bunları hep başkan yapardı İlk kez ben hesapladım, bir kontrol ederseniz çok sevinirim.

İlk kilo 77.8
Şimdi 76.8
Fark 1 kilo*100=100
100/77.8=1.285 yuvarladım %1.29
Geleli bir haftayı geçti diye 2ye böldüm
%1.29 /2= %0.64

Bu şekilde listeye atıyorum kendimi sorun inşallah doğrudur.
Öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…