- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Bugün ben de maydanoz kaynatıp içtim canım, regl oldum ödem atayım diye inşallah işe yarar :)bende menümü yazayım
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta
( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimiama dedim aslı yarın cuma sakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez )
akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüşfırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım
ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani
evvweeettttahahaha yakalandımmm süprüz yapacaktım halbukii
Naptın şekerim bittti mi kıvırtman??
evvweeetttt
Ben hepinizdne güzel sonuçlar geleceğine eminim bu haftavalla bende bekliyorum kendımden bakalım
Evt kaptan ekmek yemedim bugun,yarın ıcınde aldırmadım eve,ama suan kafamda bi ağırlık anlık basım dönüyor anlamadım 8 den beridir,
Haşlanmış yumurtayı bolca baharatladım( gercı Çocuktan bugun kahvaltı baya Öğlen yemegı oldu ama) beyazını böle yedim acıyı cok severimde,öğlen aksam da doydum sımdılık acıkmadım walla:)
Maydonoz suyu bende kaynatıp ıcıyım herkes ödem atıyo benim neyim eksik:)
Maydonozu kaynatma suresı varmı ki Hanı lahanada varya
Bugün ben de maydanoz kaynatıp içtim canım, regl oldum ödem atayım diye inşallah işe yarar :)
Menümü yazayım kızlar nazarlık vallahi keşke her gün böyle yapabilsem :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Maydanoz kaynatıp içtim arada.
Akşam zeytinyağlı limonlu salata
Su 2.5 lt
Sporumu da yapacağım şimdi squat ve mekik
oo menün gayet güzel görünüyor bulutum afiyet olsunEvt kaptan ekmek yemedim bugun,yarın ıcınde aldırmadım eve,ama suan kafamda bi ağırlık anlık basım dönüyor anlamadım 8 den beridir,
Haşlanmış yumurtayı bolca baharatladım( gercı Çocuktan bugun kahvaltı baya Öğlen yemegı oldu ama) beyazını böle yedim acıyı cok severimde,öğlen aksam da doydum sımdılık acıkmadım walla:)
Bugün ben de maydanoz kaynatıp içtim canım, regl oldum ödem atayım diye inşallah işe yarar :)
Tamam kaptanım süpersin, yüzdeleri bölünecek olanların bölünmüş yüzdesini yazacağım değil mi öyle hatırlıyorum?Listemiz hazır gamzecim kızlar alıntı yaparak eklersiniz yüzdenizi Gamzeye kolaylık olsun
Gizem ve Fatoş Takım Lİstesine hoşgeldiniz meleklerimmm
Ay okudum konumu canım cok haklısın yaa allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama albümün görünmüyo resimler açılmıyor@Sindi564 , başka siteden foto yükleyip oradan link almak falan fazla yorucu kuzum, ben pcde zor uğraştım. Sen sırf telefonda yapacaksan iyice ızdırap olabilir. Burada albüm oluşturuyormuşsun, kendi albümünden direkt fotoları alıp kullanabiliyormuşsun. Onu deneyebilirsin.
Kaynanamı karbonatla anmışsınKendisi 7 harflidir, ismini söylemem ki gelmesin Takılıyorum, kendisini en son nikahımda "gittiii, gül gibi oğlum gittiiii" diyen gözlerle ağlarken gördüm. Sonra zat-ı muhterem bizi tebrik etmeden evde kalmış cadı kızını da alıp çekip gitmişti. Yolda görsem tanımam valla hatta o kadar bahsi bile geçmiyor ki eşime geçen "Ya senin annenin adı Nermin miydi, Neriman mıydı ? " dedim
Ben kaçar.
Yok ben o ara hep jilet kullanıyodum o yüzden en son canıma tak etti bebiş doğduğundan beri jilete talimdimSakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni
Kaptancım Buharlı dediğin şey ne Merak ettim deGüzel kalori yaktım şu buharlıyı çıkarandan allah razı olsun yoksa kollarım kopmuştuzaten şu an biri arızalı
Benim lacivert minik beyaz çiçekli vardı neslim bayılırdımm sen rengini seçememişsin
amannn sorma ne modalara uydukbir resmim var uzun kırmızı etek üzeirne siyah blazer ceket saçlar permalı bonuz kafa miskli bir de uzun düşün tam yakılacak resimler Sana yakışıyor kuzum kokoşluk demeyelim bakımlı diyelim çok hoş giyiniyorsun bence
diren neslimbugünü de atlattınmı karada ölüm yok
Nur Sen zyeno ve gamzeyi aynı kozmetikçide düşünemiyorum
Ne hakkıymış kuzum seve seve
ohoooo benim yaptığım hataların yanında
Hadi inş tatlım biz de katıldık nurla çıkarsa en çok kilo verene hediye edicez dimi nur
Barbim sen cepten giriyorsun zorlanırsın gönüllü çıkmazsa ben yaparım tatlım herkeisn öğrenmesi açısından demiştim
Yapanlar çok memnun tarihlerin uygun olduğu zamanda da hep bende bir aksilik çıkıyor
Gelemedi kuzum
Senin gibi şeker bir gelin nasıl sevilmez bilemedim
Fatoşum suya limon ekleyerek zaten alkali hale getiriyoruz karbonata gerek yok ama dene kuzum
ilk sayfadaki kurallarımızda haftalık 35 mesaj şartı var tatlım
Slm cnm hayatımız koşturmaca
Ben de dinliyorum ama hep bir aksilik çıkıyor gülüm
Evet olabilir ben Nette ki foto dan bunu cok begemmiştim şimdi dudağında görünce kesin alırım cok hoş duruyo :)@Sindi564 demekkı kurumus.. normalde kuru gıbı ama surunce yumusacık dudaktanda cıkmıyo ben bırdaha baska ruj almam
Sarı kart korkusu diyelim canım :) ama özlemişim topiğin bu halini sen nasılsın iyi misinslmm güzel akşalar kızlar nasılsınız ? maşalh ben yokken tam 14 sayfa yazmışsınız bana garezinizmi varben müsait oldugumda kimsecikler olmuyor ,kursa gidiyorum maşalhh çeneniz düşüyor cuma heycanından olsa gerek
Bence gayet iyi tutmuşsun kendini canımbende menümü yazayım
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta
( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimiama dedim aslı yarın cuma sakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez )
akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüşfırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım
ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani
Ol ol ol bence de artık gelsin 8 li rakamlar :)neyse ya yatmadan da mekık cekerım eee kızlar yarın ben 94 olmak ıstıyorummmmm yeahh!
Bende olur muyum acep gerçi allah için bu hafta cok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bakalım allah kerim
Olmaman için tek bir neden söyle bu hafta menülerin de sporun da süperdi kuzum
Hay Allah razı olsun sayende kim online kim offline öğreniyoruz :)oooo kımlerı goruyorumPapillon_
Ay bende bunu yapamıyorum yaaa şınav öğrenmek istiyorum
Belki bugun bebiş seni fazla uğraştığı yoruldub kendine zaman ayıramıyorsun canım o nedenle dirEvt kaptan ekmek yemedim bugun,yarın ıcınde aldırmadım eve,ama suan kafamda bi ağırlık anlık basım dönüyor anlamadım 8 den beridir,
Ay okudum konumu canım cok haklısın yaa allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama albümün görünmüyo resimler açılmıyor
Yok ben o ara hep jilet kullanıyodum o yüzden en son canıma tak etti bebiş doğduğundan beri jilete talimdim
Kaptancım Buharlı dediğin şey ne Merak ettim de
valla bende merak ediyorum nasıl olurdu hep beraber kozmetikçide :)
Evet olabilir ben Nette ki foto dan bunu cok begemmiştim şimdi dudağında görünce kesin alırım cok hoş duruyo :)
Sarı kart korkusu diyelim canım :) ama özlemişim topiğin bu halini sen nasılsın iyi misin
Bence gayet iyi tutmuşsun kendini canım
Ol ol ol bence de artık gelsin 8 li rakamlar :)
Bende olur muyum acep gerçi allah için bu hafta cok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bakalım allah kerim
Hay Allah razı olsun sayende kim online kim offline öğreniyoruz :)
Ay bende bunu yapamıyorum yaaa şınav öğrenmek istiyorum
Belki bugun bebiş seni fazla uğraştığı yoruldub kendine zaman ayıramıyorsun canım o nedenle dir
Mesajlarım +35 kaptanım öpücük malum gülümseme olmuyo yazarak yapayım dediö :)
Benim sırf bugun 35 i geçti tlf dan anca bu kadar konuşabildim :)Benim de dün ve bugün bile geçmiş 35 mesajı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?