Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm:
kahvaltı 7,30
2yumurta rafadan
1 avuç kadar haşhaşlı ekmek (annem akşam yaptı kendimi tuttum kahvaltıda yedim)
1avuç peynir
7zeytin
1koca kupa yeşilçay
1kivi 1 minik mandalina

arada 2kupa yeşilçay

öğlen 12,30
2kepçe mercimek çorbası

15,00 1 bardak süt

16,30akşam
1kepçe kuru fasülye
1yk pirinç pialvı
bol salata

su 3lt
30 dk eliptik
1maden suyu

İyi akşamlar meleklerimmmm
Iyi akşamlarrrr ))

Bulaşık yıkayıp spor yapmayı düşünüyorum

iyi akşamlar kuzum hepsi yapılmış sanırım

Slm tatlım iyiyiz şükür cnm sen nasılsın nasıl geçiyor kursun ne desen haklısın bu ara baya kaynadı burasıperşembe cuma heyecan zirvede oluyor genelde

a.slm canım iyyim çok şükür sen nasılsın evet bende merakla bekliyorum inşalhh gitmiştir yağlar biraz yavaş gidiyor ama gidecek başka yolu yok
Tbaiki cnm başka şansları yok İzmir marşıyla yollayacağız onları
mesajlarımı saydım 35 +

Teşekkürler bitanem saydığın için ve katılımın için

Bugünkü menüm
sbh ( geç Yaptım)
Iki yumurta peynir zeytin salatalık
Öğleden sonra ton Balıklı salata
Aksam
Köfte salata ayran
60 Squat,Leslie
2 bitki cayı

Bugünü kutlamalıyız kuzum cıssız bir menü tebrik ederimmm

nasıl acıkmadın umarım görüşlerini alalım

Hani direnmeye devam ediyodun neslimmm yine yenilmişsin
evde bişeyler mutlaka yapman lazım artık

selam bızdıklar spor yapıldı bulaşık yıkandı İrem uyutuldu şimdi arkedeşlerimin yanına incem yeşil çay partisi yapcaaazzz

Slm tatlım ellerine sağlık cnm İrem annenle kalacak sanırım iyi sohbetler cnmcım

bende menümü yazayım

Bu kutlama neden bugünü bulduki Aslıcımmm akşam dengelemeyi başarmışsın kuzum inş yarın fazla etkilemez maydanoz iyi seçim

Afiyetolsun cnmmm mandalin ve kivi sütsüz yetim kalmış anneciğinin ellerine sağlık eminim güzel yapmıştır ama sen diyetteyken yapmasın ne olur 100 mekik çekilir artık onun hatırına verdim gitti

Bu kutlama neden bugünü bulduki Aslıcımmm akşam dengelemeyi başarmışsın kuzum inş yarın fazla etkilemez maydanoz iyi seçim

bu kutlama öğretmenler gününe özel bir kutlamaydı canım, bizim kurs perşembe olduğu için bugün kutlayabildik , merak etme kaptancım ben çok dikkat ettim önce kendim sonra takımım için inşalh yarın yüzümüz güler hep beraber

Canımsın tşkle rAslıcım takım ruhu böyle birşey işte insan birşey yerken takımını düşünüp vazgeçiyor

Canımsın tşkle rAslıcım takım ruhu böyle birşey işte insan birşey yerken takımını düşünüp vazgeçiyor
evet çok haklısın canım yerken bile suçlu hissediyorsun kendini ve tadımlık yiyerek zayıflıyorsun inşalhhh, senin başarı hikayenide okudum çok güzel anlatmışsın etkiledi doğrusu , birgün gelecek bizlerde başarı hikayemizi yazıp mezun olucaz inşalhh

Gelirler birazdan Aslıcım enişteler evde olunca buraya kaçmak zor oluyor ben çay faslındayım tatlım
afiyet olsun canım , benim eşim yok çalışıyor o yüzden rahatım bu hafta daha rahat katılabiliyorum sizlere

Motivasyonuna faydası olduysa ne mutlu bana tatlım elbette olacaksınız bende zevkle okuyacağım başarı hikayenizi

az kaldı az daha kıvırıp gelıyorum

İlahi nurummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…