- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bu arada merhabalar cümleten,
Çok şükür resmi olmayan ama it gibi çalıştığım bir günü kapattım yeni yerde.
Diğer uygulamada da yazdığım gibi ay ne suratsız, hödük tiplerdi kızlar görseniz.
Aynı ofiste (toto kadar ama benimki kadar değil Gülsüm'ün küçük totosu kadar yerde) 12 kişi falanız, ya bir "merhaba" de, "hayırlı olsun" de. Zaten fıkra gibiyiz. yanımda Rus, çaprazımda İranlı bir hoca, onun yanında zenci bir saat satıcısı gibi abla, yanında Türk ...vs. 3 kişi bir şekilde ismini söyleyip, hayırlı olsun dedi öbürleri davar gibi baktı.
Hayır yeni gitmişim tamam gelin halaya girelim demiyorum ama iki hoş söz de çok zor olmasa gerek.
Sonra eğitim başladı. Hoca da inadına 2 laf anlatıp habire "herkes yanındaki ile grup çalışması yapsın" dedikçe fesupanallah dedim. Bu sefer yanıma başka ofisin başka yabancı hocası düşmüş. Tabii kaçırır mıyım hemen başladım, kimsin, nerelisin, necisin diyeBaktım kimse lütfedip adını sormuyor, ben zorla sorar oldum Eğitim çıkışı yolu bilmiyorum diye bir grubun totosuna takıldım, meğer o kızlar tuvalete gidiyorlarmış ya ! Geri koşup başka grubun peşine takıldım (okul büyük ve labirent gibi ve çok katlı) onlarda bir koridorun sonunda yol sağa sola ayrılıyor bir kısmı sola bir kısmı sağa gidince, dua edip bir grubu seçtim ve onları izledim. Neyse ofisi bulabildim şükür
Yoldu trafikti derken anca geldim.
Ayağımdaki topuklularla hiç oturmadım, dönüşte de 3-4 km arası yürüdüm. Çok merdiven çıktım , köprü geçtim falan. Yani bu gece spor diyeni av tüfeği ile kovalarım
Eşime de sonuçlarımı telle öğren demiştim unutmuş. Pazartesi gidip sabahtan alacak. Keşke şimdiye alsaydı da vitamin, mineral takviyesine hafta sonu başlasaydım. Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu demişler, olaydı ,edeydi nafile yani
Patroncuğum,
Listem;
sabah; 2 yumurta, peynir,elma, yeşil çay
akşam; köfte, salata, 2 kaşık yoğurt
su; 1.5 litre-(yatana kadar 2 yaparım )
spor; topuklularla çok ama çok yürüyüş
patron kim ya, başkan diyecektim
Şimdi bakayım bugün Gülsüm ve kankaları ne tür yaramazlıklar yapıp, neler paylaşmışlar
Canım merinetya yazarken tlf metin yazmış :)@Sindi564
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - METİN
Yarım gün ayrıldım, adam mı soktunuz gruba? :') (gülücüklerim çıkmıyooor, onları da mı değiştirdiniz :))
390.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60,6-------------------->60.0
makres---64,7-------------------------->
BayılanBayılana----94,2-------------------------->
rengarenknesli ---75,9 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----80,7------------------->80
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77,8
Aslı----91,3-----------------> 90,8
Yenibirben----79,3------------------------->
Bulutummm30----- 82,1 ------------------------->81
winstonlight--------- 76,8 ------------------------>76.4
Hedefim 76 bu hafta cumaya yani 800 gram. Bugünkü tempoya bakarsam daha da çok gider de geçen de attım tuttum sonra oturup ağladım. Gerçi hormon haplarım bu gece bitti, 2-3 güne regl olabilirmişim, olmayabilirmişim de. O yüzden değiştiriyorum ben hedefi 400 yapıyorum. (sanırım minimum hedef bu ? )
Ay çok özledik seni bugun sen bu tempo yla hepimizi sollayacağa benziyosun canım bakalım haftaya kilon kaç olacakBu arada merhabalar cümleten,
Diğer uygulamada da yazdığım gibi ay ne suratsız, hödük tiplerdi kızlar görseniz.
Aynı ofiste (toto kadar ama benimki kadar değil Gülsüm'ün küçük totosu kadar yerde) 12 kişi falanız, ya bir "merhaba" de, "hayırlı olsun" de. Zaten fıkra gibiyiz. yanımda Rus, çaprazımda İranlı bir hoca, onun yanında zenci bir saat satıcısı gibi abla, yanında Türk ...vs. 3 kişi bir şekilde ismini söyleyip, hayırlı olsun dedi öbürleri davar gibi baktı.
Hayır yeni gitmişim tamam gelin halaya girelim demiyorum ama iki hoş söz de çok zor olmasa gerek.
Sonra eğitim başladı. Hoca da inadına 2 laf anlatıp habire "herkes yanındaki ile grup çalışması yapsın" dedikçe fesupanallah dedim. Bu sefer yanıma başka ofisin başka yabancı hocası düşmüş. Tabii kaçırır mıyım hemen başladım, kimsin, nerelisin, necisin diyeBaktım kimse lütfedip adını sormuyor, ben zorla sorar oldum Eğitim çıkışı yolu bilmiyorum diye bir grubun totosuna takıldım, meğer o kızlar tuvalete gidiyorlarmış ya ! Geri koşup başka grubun peşine takıldım (okul büyük ve labirent gibi ve çok katlı) onlarda bir koridorun sonunda yol sağa sola ayrılıyor bir kısmı sola bir kısmı sağa gidince, dua edip bir grubu seçtim ve onları izledim. Neyse ofisi bulabildim şükür
Ayağımdaki topuklularla hiç oturmadım, dönüşte de 3-4 km arası yürüdüm. Çok merdiven çıktım , köprü geçtim falan. Yani bu gece spor diyeni av tüfeği ile kovalarım
Eşime de sonuçlarımı telle öğren demiştim unutmuş. Pazartesi gidip sabahtan alacak. Keşke şimdiye alsaydı da vitamin, mineral takviyesine hafta sonu başlasaydım. Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu demişler, olaydı ,edeydi nafile yani
Hoşgeldin Gizemcim zorla işe başlattılar desene hayırlı uğrulu olsun kuzum ilk günün zamanla alışlırsın hem bak gayet şenlikli olacak gibi duruyor her milletten var sana çok malzeme çıkar bu ofistenşimdi hepsi sen yenisin diye kasılmıştır birkaç güne hepsi sökülür merak etme ilahi ya sen çok yaşa emii grubun istikameti wc imiş demekki gülsüm de nasibini almış bu arada
netten sonuçlara bakamıyormusun kuzum
tamam topuklu ayakkabıyla sarfettiğin efor bugünlük yeter kaslarını dinlendirelimm biraz o zaman
akşam menüne salata eklemen harika olmuş cnmm afiyetolsunn işyerinde korkudan su içemedin sanırım
ben de tam havaya girmiştimmmm
ANLATIMINA BA YIL DIM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞİMDİDEN. YA YAZMIŞSINDIR DA BEN KAÇIRDIM MUHTEMELEN SENİN İŞ NECİ. OKUL FALAN. AYYY DARISI BAŞIMA DİYEYİM. BU GÜN NE ÇOK İSTEDİM ÇALIŞABİLMEYİ. EŞİM İLERİ GERİ SÖYLENİNCE BENDE KENDİME ÇEMKİRDİM. ADAM OLUP ÇALIŞMAZSAN BÖYLE HİZMETÇİ MUAMELESİ GÖRÜRSÜN İŞTE DİYE. PARAM OLAYDI ADAMA SORMADAN TUTARDIM BİR KADIN HAFTADA GEL TEMİZLE ŞU AHIRI DERDİM LAF SÖZ DUYMAZDIMBu arada merhabalar cümleten,
benim işim çooook zor. baksana nesli şimdiden gözleme hayalleri kuruyor
Cuma günü birinci gelecek grup üyelerine harika bir sürprizim var kızlar
ona göre birbirinizi denetleyin cumaya dek menülerinize yorum yapmayacağım herkes birbirinden sorumlu olacak ve birbirinin menüsünü denetleyecek eğlenceli bir kapışma olacağına eminim hepinize başarılar
E-devletten falan mı bakacağım acaba? Bu aile hekimliği başkan hani özelde falan olmadı bilmem bunların öyle sistemi olurmu ki?
Menüme salata eklemedim başkan ya, eşim yapmış. Salatada ve belki çiğköfte hariç hiç sevmediğim şeydir limon, gitmiş limon sıkmış 3 çatal yedim yemedim zaten yorgundum
Ben salatayı tavuklu falan severim, mısırlı falan. Mısırı da sağlıksız diye 2-3 sene oldu bırakalı, gözümde tütüyor eski sevgili gibi valla.Öyle sezar sosları falan da çok kalorili dediler ya, öyle yal gibi salata yiyeceğime hiç yemem diye salatayı da çok rahat hayatımdan çıkarmıştım zamanında.
Pazartesi koca çantayla gideceğim başkanım. Kahve termosuma kahve koyacağım kocaman, bir diğer termosa yeşil çay koyacağım, dukan ponçikleri gibi atıştırmalık bir şeyler yani beslenme gibi götüreceğim, su götüreceğim. Ben bavulla falan gitsem yeriymişOkulun içinde çok meşhur bir kahvecinin şubesi bar başkan, ama hocalar dahil artık ne kadar kazığa satılıyorsa evden termos getirmiş, herkes koca koca şeyleri ağzına döküp duruyordu dedim benim neyim eksik ki!
ANLATIMINA BA YIL DIM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞİMDİDEN. YA YAZMIŞSINDIR DA BEN KAÇIRDIM MUHTEMELEN SENİN İŞ NECİ. OKUL FALAN. AYYY DARISI BAŞIMA DİYEYİM. BU GÜN NE ÇOK İSTEDİM ÇALIŞABİLMEYİ. EŞİM İLERİ GERİ SÖYLENİNCE BENDE KENDİME ÇEMKİRDİM. ADAM OLUP ÇALIŞMAZSAN BÖYLE HİZMETÇİ MUAMELESİ GÖRÜRSÜN İŞTE DİYE. PARAM OLAYDI ADAMA SORMADAN TUTARDIM BİR KADIN HAFTADA GEL TEMİZLE ŞU AHIRI DERDİM LAF SÖZ DUYMAZDIM
niye ki. çok mu pinti görünüyom
Aile hekimiyse tabiki bakamazsın kuzum aklımdan tamamen çıkmış
Sezar salatasını ne severdim bir zamanlarmısır hem gdo lu hem hakikaten diyet için tehlikeli
en güzelini yaparsın kuzum artık herkes evden götürüyor yemeğini çünkü dışarda ne yağı kullanıyorlar nasıl pişiriyorlar bilemiyoruzki mis gibi evden götürürsün gönül rahatlığıyla yersin
salatayı sen yine de ekle akşam menülerine tatlım
İnş sen de okulunu bitirp diplomanı alırsın kuzum o zamana dek meleklerin de büyür çalışabilirsin
ama sana birşey hatırlatayım kendi paranı klendin kazansan bile eve yardımcı almazsın sen
banu ben hedef belirleyeyimmi. hatta soruma cvp beklemeden 78.5 diyeyim de fazlası giderse sevineyim
benim işim çooook zor. baksana nesli şimdiden gözleme hayalleri kuruyor
ben size anlatmayı unuttuuuuuuum. benim bir kot pantolonum vardı. üni zamanında almıştım ama çok seviyordum. bacağımın teki dahi girmeyi beceremiyordu. bir yıl olmadı bir arkadaşa verdim bana olacak zamana kadar sende kalsın o zaman acımam alırım demiştim. bu gün o arkadaşın evindeydim. şu pantolonu bi versene bakim dedim. anaaaam bacaklarım girdi yetmedi totomda büyük ölçüde sığdı pantolona. nasıl mutlu oldum anlatamam . ha gayret gülay az kaldı dedim. 75 ken içine girebiliyordum ben onun. neden yeniden olmasın ki. çok uğraşacam ve başaracam. bu kez kararlıyım
niye ki. ço k mu pinti görünüyom
Bugunkü menüm:
Kahvaltı:
2 sahan da yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil zeytin
Çetin domates
Badem
Çeyrek lahmacun
O geçen gösterdiğim cevizli browni
2 kayısı ve suyu
Akşam:
17 kase mercimek çorbası
3 küçük chicken Nuggets fırında pişmiş
1 koca alabaş
EĞER ÖYLE BİR DURUMUM OLSUN DÖNÜP TEKRAR ELİNİ İŞE VURAN NAMERTTİR
Heh şöyle en doğru cümleleri kurdunndemek ki incelme var tatlım
Yok tatlım estagfurullah pintilikten demedimama sen yardımcının peşinden tekrar yaparsın tanıyorum seni
Cuma günü birinci gelecek grup üyelerine harika bir sürprizim var kızlar
ona göre birbirinizi denetleyin cumaya dek menülerinize yorum yapmayacağım herkes birbirinden sorumlu olacak ve birbirinin menüsünü denetleyecek eğlenceli bir kapışma olacağına eminim hepinize başarılar
ANLATIMINA BA YIL DIM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞİMDİDEN. YA YAZMIŞSINDIR DA BEN KAÇIRDIM MUHTEMELEN SENİN İŞ NECİ. OKUL FALAN. AYYY DARISI BAŞIMA DİYEYİM. BU GÜN NE ÇOK İSTEDİM ÇALIŞABİLMEYİ. EŞİM İLERİ GERİ SÖYLENİNCE BENDE KENDİME ÇEMKİRDİM. ADAM OLUP ÇALIŞMAZSAN BÖYLE HİZMETÇİ MUAMELESİ GÖRÜRSÜN İŞTE DİYE. PARAM OLAYDI ADAMA SORMADAN TUTARDIM BİR KADIN HAFTADA GEL TEMİZLE ŞU AHIRI DERDİM LAF SÖZ DUYMAZDIM
6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ
MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI
YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA
KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES
MERİNETYA yı düzelttim
allah hayırlı uğurlu etsin gülüm. ben içimde nasıl bişe istiyom henüz bilmiyom. sosyoloji okuyom ama bitince ne yapacam bilmiyomÇok merak ettim.
Insallah bedava plates videosu falan değildir.
Teşekkür ederim.
Özel bir üniversitede okutmanlığa başladım.
Ben üniversiteden beridir çok yoğun çalışıyordum, evlenince evliliğe alışayım diye bir de yüksek lisansım vardı iş hayatını bıraktım. Sonra proje bazlı şirket eğitimlerine gittim ama çok söylendim bugün belki ama gün nasıl geçip gitmiş farkına varamamayı özlemişim. 4 yılın sonunda tekrar o tempoya döndüm ve çok şükür inşallah çok çalışıp çok yorulup bir şeyler verebilirim çocuklara.
Senin de gönlünden geçen iş hayırlısıyla en kısa zamanda senin olsun inşallah.
EĞER ÖYLE BİR DURUMUM OLSUN DÖNÜP TEKRAR ELİNİ İŞE VURAN NAMERTTİR
Çok merak ettim.
Insallah bedava plates videosu falan değildir.
Teşekkür ederim.
Özel bir üniversitede okutmanlığa başladım.
Ben üniversiteden beridir çok yoğun çalışıyordum, evlenince evliliğe alışayım diye bir de yüksek lisansım vardı iş hayatını bıraktım. Sonra proje bazlı şirket eğitimlerine gittim ama çok söylendim bugün belki ama gün nasıl geçip gitmiş farkına varamamayı özlemişim. 4 yılın sonunda tekrar o tempoya döndüm ve çok şükür inşallah çok çalışıp çok yorulup bir şeyler verebilirim çocuklara.
Senin de gönlünden geçen iş hayırlısıyla en kısa zamanda senin olsun inşallah.
Merinetya kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?