Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin Gizemcim zorla işe başlattılar desene hayırlı uğrulu olsun kuzum ilk günün zamanla alışlırsın hem bak gayet şenlikli olacak gibi duruyor her milletten var sana çok malzeme çıkar bu ofisten şimdi hepsi sen yenisin diye kasılmıştır birkaç güne hepsi sökülür merak etme ilahi ya sen çok yaşa emii grubun istikameti wc imiş demekkigülsüm de nasibini almış bu arada

netten sonuçlara bakamıyormusun kuzum

tamam topuklu ayakkabıyla sarfettiğin efor bugünlük yeter kaslarını dinlendirelimm biraz o zaman

Patroncuğum,
Listem;
sabah; 2 yumurta, peynir,elma, yeşil çay
akşam; köfte, salata, 2 kaşık yoğurt
su; 1.5 litre-(yatana kadar 2 yaparım )
spor; topuklularla çok ama çok yürüyüş

akşam menüne salata eklemen harika olmuş cnmm afiyetolsunn işyerinde korkudan su içemedin sanırım
patron kim ya, başkan diyecektim
Şimdi bakayım bugün Gülsüm ve kankaları ne tür yaramazlıklar yapıp, neler paylaşmışlar

ben de tam havaya girmiştimmmm

Canım merinetya yazarken tlf metin yazmış :)
Ay çok özledik seni bugun sen bu tempo yla hepimizi sollayacağa benziyosun canım bakalım haftaya kilon kaç olacak

Bugunkü menüm:
Kahvaltı:
2 sahan da yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil zeytin
Çetin domates
Badem
Çeyrek lahmacun
O geçen gösterdiğim cevizli browni
2 kayısı ve suyu

Akşam:
17 kase mercimek çorbası
3 küçük chicken Nuggets fırında pişmiş
1 koca alabaş

E-devletten falan mı bakacağım acaba? Bu aile hekimliği başkan hani özelde falan olmadı bilmem bunların öyle sistemi olurmu ki?
Menüme salata eklemedim başkan ya, eşim yapmış. Salatada ve belki çiğköfte hariç hiç sevmediğim şeydir limon, gitmiş limon sıkmış 3 çatal yedim yemedim zaten yorgundum
Ben salatayı tavuklu falan severim, mısırlı falan. Mısırı da sağlıksız diye 2-3 sene oldu bırakalı, gözümde tütüyor eski sevgili gibi valla. Öyle sezar sosları falan da çok kalorili dediler ya, öyle yal gibi salata yiyeceğime hiç yemem diye salatayı da çok rahat hayatımdan çıkarmıştım zamanında.

Pazartesi koca çantayla gideceğim başkanım. Kahve termosuma kahve koyacağım kocaman, bir diğer termosa yeşil çay koyacağım, dukan ponçikleri gibi atıştırmalık bir şeyler yani beslenme gibi götüreceğim, su götüreceğim. Ben bavulla falan gitsem yeriymiş Okulun içinde çok meşhur bir kahvecinin şubesi bar başkan, ama hocalar dahil artık ne kadar kazığa satılıyorsa evden termos getirmiş, herkes koca koca şeyleri ağzına döküp duruyordu dedim benim neyim eksik ki!

ANLATIMINA BA YIL DIM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞİMDİDEN. YA YAZMIŞSINDIR DA BEN KAÇIRDIM MUHTEMELEN SENİN İŞ NECİ. OKUL FALAN. AYYY DARISI BAŞIMA DİYEYİM. BU GÜN NE ÇOK İSTEDİM ÇALIŞABİLMEYİ. EŞİM İLERİ GERİ SÖYLENİNCE BENDE KENDİME ÇEMKİRDİM. ADAM OLUP ÇALIŞMAZSAN BÖYLE HİZMETÇİ MUAMELESİ GÖRÜRSÜN İŞTE DİYE. PARAM OLAYDI ADAMA SORMADAN TUTARDIM BİR KADIN HAFTADA GEL TEMİZLE ŞU AHIRI DERDİM LAF SÖZ DUYMAZDIM

benim işim çooook zor. baksana nesli şimdiden gözleme hayalleri kuruyor

Aile hekimiyse tabiki bakamazsın kuzum aklımdan tamamen çıkmış

Sezar salatasını ne severdim bir zamanlar mısır hem gdo lu hem hakikaten diyet için tehlikeli

en güzelini yaparsın kuzum artık herkes evden götürüyor yemeğini çünkü dışarda ne yağı kullanıyorlar nasıl pişiriyorlar bilemiyoruzki mis gibi evden götürürsün gönül rahatlığıyla yersin
salatayı sen yine de ekle akşam menülerine tatlım

İnş sen de okulunu bitirp diplomanı alırsın kuzum o zamana dek meleklerin de büyür çalışabilirsin
ama sana birşey hatırlatayım kendi paranı klendin kazansan bile eve yardımcı almazsın sen

ben size anlatmayı unuttuuuuuuum. benim bir kot pantolonum vardı. üni zamanında almıştım ama çok seviyordum. bacağımın teki dahi girmeyi beceremiyordu. bir yıl olmadı bir arkadaşa verdim bana olacak zamana kadar sende kalsın o zaman acımam alırım demiştim. bu gün o arkadaşın evindeydim. şu pantolonu bi versene bakim dedim. anaaaam bacaklarım girdi yetmedi totomda büyük ölçüde sığdı pantolona. nasıl mutlu oldum anlatamam. ha gayret gülay az kaldı dedim. 75 ken içine girebiliyordum ben onun. neden yeniden olmasın ki. çok uğraşacam ve başaracam. bu kez kararlıyım

niye ki. çok mu pinti görünüyom

Heh şöyle en doğru cümleleri kurdunn demek ki incelme var tatlım

niye ki. ço k mu pinti görünüyom

Yok tatlım estagfurullah pintilikten demedim ama sen yardımcının peşinden tekrar yaparsın tanıyorum seni

6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ

MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI

YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM

MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA

KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES

MERİNETYA yı düzelttim

Sevgili rakibim 17 kase cok değil mi

Çok merak ettim.
Insallah bedava plates videosu falan değildir.

Teşekkür ederim.
Özel bir üniversitede okutmanlığa başladım.

Ben üniversiteden beridir çok yoğun çalışıyordum, evlenince evliliğe alışayım diye bir de yüksek lisansım vardı iş hayatını bıraktım. Sonra proje bazlı şirket eğitimlerine gittim ama çok söylendim bugün belki ama gün nasıl geçip gitmiş farkına varamamayı özlemişim. 4 yılın sonunda tekrar o tempoya döndüm ve çok şükür inşallah çok çalışıp çok yorulup bir şeyler verebilirim çocuklara.

Senin de gönlünden geçen iş hayırlısıyla en kısa zamanda senin olsun inşallah.

Merinetya kim?

allah hayırlı uğurlu etsin gülüm. ben içimde nasıl bişe istiyom henüz bilmiyom. sosyoloji okuyom ama bitince ne yapacam bilmiyom

EĞER ÖYLE BİR DURUMUM OLSUN DÖNÜP TEKRAR ELİNİ İŞE VURAN NAMERTTİR

Diyorsun peki dostluğumuz ebedi nasılsa hatırlatırım bu sözlerini şekercim

Sürprizin tadı kaçar tatlım

Merinetya sınıf öğretmeni bir arkadaşımız eşi askerde bir prensesi var fazla giremiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…