- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Hadi kactim kizlar opuldunuz ugrarim gene
Cnm walla cok iyisin...ben dans edip videoya cekemem utanırım hahahaaaaaaslm kızlar nerdesiniz spordamı yoksa gezmedemi ??
menüm :
sabah : peynir, zeytin , 1 dilm ekmek , bol yeşillik
öğlen :1 büyük ayran
akşam : 1 tabak ıspanak yemeği , 2 dal taze soğan , 1 parça tavuk
1 avuç fındık ve fıstık
1 bitki çayı , 100 mekik20 .dak dans
88. ciyim :) ama eksiler Gözüme gözüme girdi iyiki geldigimiz ilk hafta gecersizCuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-38056350
Bu linke bakmanızda fayda var meleklerim
Slm kızlar bugünkü menum
sbh 1 rafadan yumurta peynir zeytin Salatalık
Öglen 1 yeşil elma
aksam balık salata
1 Türk kahvesi 2 bitki cayı
3 saat Çarşıda dolandım herhalde yürüyüş sayılır 65 Squat Leslie
Cnm walla cok iyisin...ben dans edip videoya cekemem utanırım hahahaaaaaa
ha gayret Nur,Nura,Aslı....
Menu
Kahvaltı(09.00)
Tavada 2 yumurta
11 zeytin
1 avuç çiğ badem
1 avuç peynir
Domates salatalık
1koca kupaa yeşil çay
Ara 15.00
1 cennet hurması
1 kupa süt
Akşam(17.00)
1 kase mercimek çorbası
1 Tabak ıspanak yemeği
Bol salata
1 lokma ekmek
Suyu3lt yaptım
1 maden suyu
40 dk eliptik bisiklet
Slm tatlım hayırdır spor mu yaptın yoksa yineSlm kizlat yorucu bi pazar gunuydu bide soguk hic hslim yok gecmis yapip gelwyim
88. ciyim :) ama eksiler Gözüme gözüme girdi iyiki geldigimiz ilk hafta gecersiz
ifadeler nolmuş öle ya
Gecmis bitti ama alinti yapasim gelmedi uzgunum menumu yazip kacayimm
Slm kizlar
hayirli olsun gulum yeni esyalarin. ay hakikaten okula hazirlanan bebeler gibi olduİyi akşamlar kızlar,
Bugün eşimi kırklı bebek gibi doyur, et yok kahvesi yok meyve keyfi derken öğlen zor evden çıkabildim. Kilo aldığımdan ve bir süredir çalışmadığımdan hiç kıyafetim yoktu. Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Epey bir süre alışveriş yaptım. Dönem o kadar kötü ki, tam kış sezonu. Ağzı burnu kaymış nenem kazağı orlon kazakları bile 50 liradan başlıyor. İki giymede amele sümüğü gibi sarkacaklar bir de. Ona çemkirdim, buna hıh dedim gene totoma baka baka eve geldim.
Bir tane parlak, metalli sitah botlardan istiyordum onu aldım, bir tane Barış Manço pantolonunun siyahını aldım. Bir mug, bir termos , bir tane ince siyah kazak , biraz da kalem, defter tarzı kırtasiye malzemesi aldım. Ama bunlar için 4 saat dolaştım resmen.
Yeni eve geldim , yemek anca bitti. Şimdi çay keyfi yapıp, ütünün başına oturacağım. Sonra eşime ve kendime beslenme hazırlayıp pişireceğim. Sonra çantamı hazırlayacağım (ayy okula giden öğrenci gibi oldum he) Daha sonra yıkanacağım, tırnaklarımı yapacağım, öğrenciler için oyunlar, notlar hazırlayacağım , yani ferferek yılanı kulağıma girmiş gibi koşturacağım.
Günlük raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, armut
akşam; köfte, kerevizli salata (malesef bitti kerevizlerim), armut
su; 1.5 litre
spor; 4 saat yürüyüş
Başka sanki bir şeyler daha diyecektim ama kafa gitti gene. Öptüm hepinizi kocamaaan.
nesli sagol kiz. hani soz verdiydinMenumude yazayim kizlar
sabah kalkinca kefir
8.30 da yumurta az patates kizarmasi zeytin peynir avakado balli kaymakli 2 dl ekmek
15.30 da 1 avuc findik
17.30 da 1 koca tabak keşkek
spor sabah tan aksama tasima isleri
Vay be dakikliğe hayran kaldım iyi eğitmişsin seninkini GizemcimBu hafta gelmesin malum idda büyük gerçi siz leydilerin dansını da izlemek güzel olurdu kibar kibar
Neslimm Gülay görünce ne diyecek bilemedim
hayirli olsun gulum yeni esyalarin. ay hakikaten okula hazirlanan bebeler gibi oldu
nesli sagol kiz. hani soz verdiydin
ne dicem kaptanim dans alistirmalarina baslasam iyi olacak. guzel bir performans olsun bari
Ya ben yaziyom ama yazdiklarim geliyomu emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?