Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

15 zeytin nedir arkadasim

Ebwamcım kendinden bahsedermisin biraa kuzum ben sweet 40 yaşındayım İzmirdenim geçen sene kasım da 88 kilo ile başlayıp 7 ay sonunda mayıs sonu 65 e ulaştım 3, takımdan mezun olup 6, takımı açtım canım
Karatay Sağlıklı Beslenmesini uyguluyorum ömür boyu uygulayacağım yaşam biçimim haline geldi tavsiye ederim

karatay kizim bu on beste yerim otuz da doyana kadar

Aynen kuzum heleki yeşil zeytinler çerez gibi gidiyor smiley eklemek hakikaten sinir hale geldi pc den bile

Yok kaptanım ben kilo verene kadar bişi almıcam özel bi durum çıkmadığı sürece..
Bizim ufaklıga birazda eşime aldık bişiler,ben Hakkımı toplu olarak sonra kullanacam:)

Merhaba sweet bende 32 yasindayim musda yasiyorum ay kilom yazilamiycak kadar utanc verici oyuzden onu es geciyorum :) biri bes digeri bir yasinda iki evladim var buarada ayyuzlum0122 ninde hastasiyim azminin gayretinin vede hirsinin

Selamlar bugun kü diş ağrısından bişey yiyemediğim menüm:

Kahvaltı:
2 tatlı kaşığı meyveli yoğurt
1 bardak çay
Bi ısırık tahinli ekmek (gamzem eşim cok sevdi)
1 parca bile olmayan peynir
4 yeşil zeytin
(Nerdeyse hiç bişey yiyemedim yaaaa )

Akşam:
akraba ya giderken midem bulandı açlıktan yolda ceyrek elma
1 ısırık börek
3 lokma tavuk

Spor:
30 dk koşmalı hızlı tempoda yürüyüş

Şimdi 1 bardak ayran midem bulandı açlıktan

Merhaba sweet bende 32 yasindayim musda yasiyorum ay kilom yazilamiycak kadar utanc verici oyuzden onu es geciyorum :) biri bes digeri bir yasinda iki evladim var buarada ayyuzlum0122 ninde hastasiyim azminin gayretinin vede hirsinin
Ayyüzlüm Bitanem iz dir cnm
Eminim sende burada onun yaptığı azim ve hırs ı yapacaksın ve eski kilonu herkese gururla söyleceksin sakın utanma hepimiz geçtik bu dönemlerden biz yanındayız yeter ki sen bizimle gerçekten zayıflamaya kararlı ol biraz irade ve sporla çorap söküğü gibi gelecek gerisi eminim

Yazık bana yaaa doğru düzgün bişey yememişim inşallah vucut açlık moduna girmez

Yok kaptanım ben kilo verene kadar bişi almıcam özel bi durum çıkmadığı sürece..
Bizim ufaklıga birazda eşime aldık bişiler,ben Hakkımı toplu olarak sonra kullanacam:)

küçük paşamız güle güle giysin diyelim o zaman sen gardrobu komple yenileyeceksin anlaşılan kuzum
en güzeli benden sana bir tavsiye büyük gelen kıyafetlerini sakın evde saklama bedenin küçüldükçe evden yok et tatlım

allah bağışlasın kuzularını bitanem bziimle birlikteyken o azim sana da bulaşacak bundna şüphen olmasın bitanem

Sakın öyle es geçmeyi filan düşünme kuzum isteyerek kilo almadığına eminim kimimiz kullandığımzı ilaçlardan kimimiz doğumlardan aldık bu kiloları durduk eyer gelmediler ki

ben bekar olduğum halde 213 temmuzunda 93 kiloydum bunda utanılacak birşey yok yanlış yaptığım yoyo diyetleri kullandığım ilaçlar bbunun sebebi lütfen çekinme olurmu burda hepimiz büyük bir aileyiz

Selamlar bugun kü diş ağrısından bişey yiyemediğim menüm:

Yazık bana yaaa doğru düzgün bişey yememişim inşallah vucut açlık moduna girmez

Geçmiş olsun barbim diş ağsırı kabir azabı gibidir kuzum ihmal etme ya antibiyotik al hemen ya da bir an önce dr a git kuzum

Aç kalmama be diceksin kaptanım sabah olsun da yemek yiyeyim

Büyük beden olarak bi pantolonum var içine zar zor giriyorum,bunu arkadaşlarla görüşürken giyiyorum bide eşofmanım var 10 liraya alındı ama nasıl iyi çıktı :) eşimle bi yere giderkende onu giyiyorum,üste gelecek olursak acınacak haldeyim iki hafta önce onun için ağlamıştım sizde teselli etmiştiniz( arkadaşına gidecektik bişi olmamıştı Üstüme kilomu göstermiyorum ama hepsinde sanki sumo güreşçisi gibi olmuştum ) yazın tatilde efil efil giydiğim askılıları giyip üzerinede numune bi hırkam var onu giyiyorum,her dışarı çıkacağımızda üzülüyorum hep aynı giyiyorum diye
esimde Israr ediyo gel bişiler alalım diye ama yok diyorum alırsam alısırım bu kiloya üzülmek bile hırslandırıyo hele bu hafta..verecem ben oynayamammm kameraya hahahhhaaaa

ben oynayacam merak etme provalara başladım bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…