Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim

İşte bu süpersin mavi grubun fıstığı bende çok pis gaza geldim bugun nerdeyse (diş ağrım yüzünden ) hiç bişey yiyemedim inşallah etki eder tartıya :)
ben oynayacam merak etme provalara başladım bilem
Vayy gözlerimiz bayram edecek desene bekliyorum sizin gruptan cok güzel mesele grubu çıkar bizde çıksa çıksa sevinç şampiyonluk dansı çıkar hahahaha
Tesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
Canım sen artık buranın tozunu yuttun bi kere
İstesende gidemeyeceksin :)

Madem bu kadar heveslisin kuzum, cuma günü senin grubu oynatırız siz merak etmeyin
Ocakta yemeğim var derler ya bu saatte valla ocakta yemeğim var, eşime de bir gömlek ütüleyip, saçlarımı düzleştirip zıbaracağım. Bir bakayım dedim, senin üst üste "oynayacağım" mesajını görünce, tutmayın küçük enişteyi oynasın diyesim geldi

Korkumdan telefonu salona koydum kapısını da kapadım. Gözüm falan takılır da muhabbete takılırım diye ama özledim uleeenyn sohbeti...

Kendinize iyi bakın, çok kaynatmayın he.

Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..

oooo çok hevesli gördüm seni
Günaydınnn kızlaaar...hadi oylamayaaa...ben de yarışmacıyım ona göre
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-35

Başarılar dilerim damlacım

hayirli olsun gulum yeni esyalarin. ay hakikaten okula hazirlanan bebeler gibi oldu

nesli sagol kiz. hani soz verdiydin
ne dicem kaptanim dans alistirmalarina baslasam iyi olacak. guzel bir performans olsun bari
kız bu ne ki akşam dinlenirken 2dlm ekmek peynir zeytin götürdüm. spor sattinde evde oturmak tam bir işkence bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…