- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Eglence var desene canim :))ben oynayacam merak etme provalara başladım bilem
Tesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
küçük paşamız güle güle giysin diyelim o zaman sen gardrobu komple yenileyeceksin anlaşılan kuzum
en güzeli benden sana bir tavsiye büyük gelen kıyafetlerini sakın evde saklama bedenin küçüldükçe evden yok et tatlım
allah bağışlasın kuzularını bitanem bziimle birlikteyken o azim sana da bulaşacak bundna şüphen olmasın bitanem
Sakın öyle es geçmeyi filan düşünme kuzum isteyerek kilo almadığına eminim kimimiz kullandığımzı ilaçlardan kimimiz doğumlardan aldık bu kiloları durduk eyer gelmediler ki
ben bekar olduğum halde 213 temmuzunda 93 kiloydum bunda utanılacak birşey yok yanlış yaptığım yoyo diyetleri kullandığım ilaçlar bbunun sebebi lütfen çekinme olurmu burda hepimiz büyük bir aileyiz
Geçmiş olsun barbim diş ağsırı kabir azabı gibidir kuzum ihmal etme ya antibiyotik al hemen ya da bir an önce dr a git kuzum
olmamiii gruplaya ayrildik takim icinde kaybeden grup oryantal videosu yayinlayacakEglence var desene canim :))
insallah burda azim bulursun canim benim. sen takil azim bulursan devam edersin birakaazsin zatenTesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
İşte bu süpersin mavi grubun fıstığı bende çok pis gaza geldim bugun nerdeyse (diş ağrım yüzünden ) hiç bişey yiyemedim inşallah etki eder tartıya :)Büyük beden olarak bi pantolonum var içine zar zor giriyorum,bunu arkadaşlarla görüşürken giyiyorum bide eşofmanım var 10 liraya alındı ama nasıl iyi çıktı :) eşimle bi yere giderkende onu giyiyorum,üste gelecek olursak acınacak haldeyim iki hafta önce onun için ağlamıştım sizde teselli etmiştiniz( arkadaşına gidecektik bişi olmamıştı Üstüme kilomu göstermiyorum ama hepsinde sanki sumo güreşçisi gibi olmuştum) yazın tatilde efil efil giydiğim askılıları giyip üzerinede numune bi hırkam var onu giyiyorum,her dışarı çıkacağımızda üzülüyorum hep aynı giyiyorum diye
esimde Israr ediyo gel bişiler alalım diye ama yok diyorum alırsam alısırım bu kiloyaüzülmek bile hırslandırıyo hele bu hafta..verecem ben oynayamammm kameraya hahahhhaaaa
Vayy gözlerimiz bayram edecek desene bekliyorum sizin gruptan cok güzel mesele grubu çıkar bizde çıksa çıksa sevinç şampiyonluk dansı çıkar hahahahaben oynayacam merak etme provalara başladım bilem
Canım sen artık buranın tozunu yuttun bi kereTesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
Madem bu kadar heveslisin kuzum, cuma günü senin grubu oynatırız siz merak etmeyinben oynayacam merak etme provalara başladım bilem
Eglence var desene canim :))
HosbuldukHoş geldin Ebwam. Yarın gece beynim kulaklarımdan akmamış olursa akşam 9dan sonra (ay Allahım randevu veriyorum sanki) tanışır, kaynaşırız. Çok yoğunum şimdillik, hoş geldin demek istedim.
İşte bu süpersin mavi grubun fıstığı bende çok pis gaza geldim bugun nerdeyse (diş ağrım yüzünden ) hiç bişey yiyemedim inşallah etki eder tartıya :)
Vayy gözlerimiz bayram edecek desene bekliyorum sizin gruptan cok güzel mesele grubu çıkar bizde çıksa çıksa sevinç şampiyonluk dansı çıkar hahahaha
Canım sen artık buranın tozunu yuttun bi kere
İstesende gidemeyeceksin :)varya sirf bu soz yuzunden kazanirim yine kazanirim pis gaza getirdin dur sen
gunaydın şekerparemgunaydin kizlar mutlu bir gun diliyorum
Günaydın melekleirmmmm allahım mesaj editörü yine değişmiş
Büyük beden olarak bi pantolonum var içine zar zor giriyorum,bunu arkadaşlarla görüşürken giyiyorum bide eşofmanım var 10 liraya alındı ama nasıl iyi çıktı :) eşimle bi yere giderkende onu giyiyorum,üste gelecek olursak acınacak haldeyim iki hafta önce onun için ağlamıştım sizde teselli etmiştiniz( arkadaşına gidecektik bişi olmamıştı Üstüme kilomu göstermiyorum ama hepsinde sanki sumo güreşçisi gibi olmuştum) yazın tatilde efil efil giydiğim askılıları giyip üzerinede numune bi hırkam var onu giyiyorum,her dışarı çıkacağımızda üzülüyorum hep aynı giyiyorum diye
esimde Israr ediyo gel bişiler alalım diye ama yok diyorum alırsam alısırım bu kiloyaüzülmek bile hırslandırıyo hele bu hafta..verecem ben oynayamammm kameraya hahahhhaaaa
hiç üzülme kuzum şimdilik idare et baharda tiril tiril giyineceksin mızıkçılık yok :)
ben oynayacam merak etme provalara başladım bilem
oooo çok hevesli gördüm seni
Tesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
Elbette ineceksin tatlım sadece bizlerden ayrılma ne olur istersen yarışmacı olarakta katılabilirsin ne dersin ilk sayfadaki kurallara uyabilirsen teşvik olur senin için
Madem bu kadar heveslisin kuzum, cuma günü senin grubu oynatırız siz merak etmeyin
Ocakta yemeğim var derler ya bu saatte valla ocakta yemeğim var, eşime de bir gömlek ütüleyip, saçlarımı düzleştirip zıbaracağım. Bir bakayım dedim, senin üst üste "oynayacağım" mesajını görünce, tutmayın küçük enişteyi oynasın diyesim geldi
Korkumdan telefonu salona koydum kapısını da kapadım. Gözüm falan takılır da muhabbete takılırım diye ama özledim uleeenyn sohbeti...
Kendinize iyi bakın, çok kaynatmayın he.
Gizemim çok geç yatmışsın kuzummm bugün uyuklamazsan iyi
Günaydınnn kızlaaar...hadi oylamayaaa...ben de yarışmacıyım ona göre
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-35
Başarılar dilerim damlacım
Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
benbencim 3, takımda yarışırken benim de 100 gr ile hedefimi tutturamadığım zamanlar olmuştu sakın moralini bozma vücudun ödem yaptı demekki ya da aşırı spor yapınca da tartı fazla gösteriyor bitanem bağırsak problemi de olabilir
moral bozmak yok aynen devam et o kiloların direnci kalmıyor kuzu kuzu eriyorlar başarılar tatlım
kız bu ne ki akşam dinlenirken 2dlm ekmek peynir zeytin götürdüm. spor sattinde evde oturmak tam bir işkence banahayirli olsun gulum yeni esyalarin. ay hakikaten okula hazirlanan bebeler gibi oldu
nesli sagol kiz. hani soz verdiydin
ne dicem kaptanim dans alistirmalarina baslasam iyi olacak. guzel bir performans olsun bari
bu haftayı en az hazarla atlatmaya çalış kuzumm taşınma telaşın bitsin bakalım tek cevaplayınca oluyor çoklu alıntıda neden olmadıkikız bu ne ki akşam dinlenirken 2dlm ekmek peynir zeytin götürdüm. spor sattinde evde oturmak tam bir işkence bana
selam bende neslihan. hoşgeldiniz birlikte kilo vereceğiz hiç merak etme senTesekkur ederim sicakliginiz icin umarim azminiz hirsiniz banada bulasirda normal bir kiloya inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?