- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kaptanım canım benim bu hafta bedenim şokta belki işe yarar ne dersin :)bu haftayı en az hazarla atlatmaya çalış kuzumm taşınma telaşın bitsin bakalım tek cevaplayınca oluyor çoklu alıntıda neden olmadıki
devam edersen elbette yarar kuzumkaptanım canım benim bu hafta bedenim şokta belki işe yarar ne dersin :)
nasıl yani tıkınmaya devam edeyimmi ciddendevam edersen elbette yarar kuzum
performansını merak ediyorum neslim mezedekeyi göze alıyorsan devam et tabiiinasıl yani tıkınmaya devam edeyimmi cidden
ben geldimmmmmmm sifremi dogru girdim bu sefer alaha sukur :))) kaptaninmmm menu bildirimim nasl olcalkkk
zeynooo takımın yüz akı sen olacan menulerin güzeldi umarım. yakma bizi ben ettim sen etme kuzummben geldimmmmmmm sifremi dogru girdim bu sefer alaha sukur :))) kaptaninmmm menu bildirimim nasl olcalkkk
ahh cnm benım saol.. daha 30 kılo daha yolum var... ılk gun zor gecerSelam kızlar, ben geldim..
Nasılsınız görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah.
Geldiğimde masamın üzerini klavyeyi de kapatacak şekilde evrakla kaplamışlar. Nereden başlayacağımı bilemedim doğrusu. Neyse birazını yaptım, bu arada bir selam vereyim dedim özledim sizi canlarım benim
Hafta sonu diyetim güme gitti, iki gün kardeşim bendeydi. 4 benim 3 te onun çocuğu, evde çocuk peşinde koşmaktan ne düzenli yemek yiyebildim ne de kendime özel yemek yapabildim. Spor zaten 10 günde sadece iki gün yaptım. Bu akşam da sporumu yapamayacam, amcamın oğlunun nişanı var. Ama en azından yediklerime dikkat edebildim bugün.
Az geçmişe baktım ortalama iyiymiş bu hafta. Zeynocum coşmuş maşallah. Ben yne sarı kart almışım malesef. Asılayım küreklere bu hafta diyecem de hafta sonundan sonra 4 gün yetmeyecek bana, hayırlısı bakalım. Eylülüm rakibiz yine, geçen hafta aynıymışız bakalım bu hafta ne olur. Tartım güzel bir sürpriz yapsa bana ne güzel olurdu, hepimize de tabii..
Nurum sende süpersin maşallah, Sabırla bekleyince nasıl da gidiyor değilmi? Son zamanlar benim gibi biraz salınıyor ama olsun gitsin de az az olsun.
Neslim senin de korktuğun gibi olmadı bak. Yada Banumun dediği gibi korkunun gözünü seveyim. Sarı kart ta silinmiş maşallah.
Neyse ben biraz daha çalışayım uğrarım yine...
oyy nice sağlıklı güzel yaşlara canım , yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin inşalhhKızlar bugün doğum günüm pastam nerde ...
slm hoşgeldin aramıza Ebwam ,azmin daim olsun arkadaşımMerhaba sweet bende 32 yasindayim musda yasiyorum ay kilom yazilamiycak kadar utanc verici oyuzden onu es geciyorum :) biri bes digeri bir yasinda iki evladim var buarada ayyuzlum0122 ninde hastasiyim azminin gayretinin vede hirsinin
canim sevdiklerinle nice mutlu yillara.Kızlar bugün doğum günüm pastam nerde ...
Hosbulduk :) umuyorum azminiz banada bulasir sevgilerslm hoşgeldin aramıza Ebwam ,azmin daim olsun arkadaşım
Canim benimmm yazik sanabu gunku menum
meyve suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?