canım ben bizim için demiyorum seni düşünmüştüm ....... sen işine bak oyalanma hadi delikafadulden eger sende yapamayacaksan 1 gün önceden bildir ben sizin listeyide yaparım canım ya ....Şenizbak 5. takında yapacak kimse yok bana emenet yapıyorum o sorundagil bak işin oldugu halda sen zorda kalmışın . ben ondan üzüldüm ..:1hug:
cnm bnm
yardımcıma bu hafta öğretcektiim
memlekete gtti
haftasonu ama öğreteceem
eğer illaki bnm kontrol etmm gerekse
öğlen net cafeen felan olmazsda kardeşimn iş yerinden gireyiim
asüüü canım kaç kilosun zaten battı balık yan gider dede bu hafta hepsi toptan halllolsun .....
:roflol::roflol::roflol:Yaaaa beni öpünde tepenize koyun ... hay allah .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:evet kızlar yaa izin alıcanıza gerçek kilonuzu yazın bihafta - verirsiniz ama sonraki hafta +ya döner o böle kiloya ulaşcam diye haftalarca izinli olmaya değermi izin aldıkça motivasyonda düşer hem
ah ben kaptanken yapıcaktınız kiiii pehh:roflol:
tamma asüm senide yazıyoruz 58.5 ..a.s nazlım ekle
he bu hafta sonunculugu garantiledik .. haftaya kilo vermeyen takıma ugramasın ha ..:roflol::roflol:klava:..
tamma asüm senide yazıyoruz 58.5 ..a.s nazlım ekle
he bu hafta sonunculugu garantiledik .. haftaya kilo vermeyen takıma ugramasın ha ..:roflol::roflol:klava:..
ben ne zaman gidersem bilinki topunuzuda götürecegim ....:roflol::roflol::roflol:Şenizcanım benim anlayışınız için teşekkür ederim.
korkuyla bekliyorum bakalım beni ne zaman şutlayacaksınız delikafadulden
ben ne zaman gidersem bilinki topunuzuda götürecegim ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz
ayrıca kıslar . kilo alan biri daha vardi . ceylinim ...:jeyyar::roflol: onuda ekleyip rekor kırmaya ne dersiniz ..:roflol::roflol:senağlamasenağlama
kızlar ne dicem ben dün akşam rüyamda hamile kadın gördüm kocişin kuzeninin eşi hamileymiş acil doğuma gidiyorlar bu ayın başında gerçekten doğum yaptı hamile kadın görmek ne demek bilen varmı ben perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüğüm rüyalara çok önem veririm de o yüzden :utangaç:
kızlar ne dicem ben dün akşam rüyamda hamile kadın gördüm kocişin kuzeninin eşi hamileymiş acil doğuma gidiyorlar bu ayın başında gerçekten doğum yaptı hamile kadın görmek ne demek bilen varmı ben perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüğüm rüyalara çok önem veririm de o yüzden :utangaç:
fıstıgım hamile görmek dünyaca zenginlige işaret yazıyor tabir kitabında ...kızlar ne dicem ben dün akşam rüyamda hamile kadın gördüm kocişin kuzeninin eşi hamileymiş acil doğuma gidiyorlar bu ayın başında gerçekten doğum yaptı hamile kadın görmek ne demek bilen varmı ben perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüğüm rüyalara çok önem veririm de o yüzden :utangaç:
Kadınlar için kendi veya başkasını hamile görmek günah ve suç işleyeceğine; kızlar için kendi hakkında yapılacak dedikodulara işarettir.
Rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine, kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.CADIARZU
böyle yazıyo canım kızımla ders çalışıyoruz uğrayamıyorum kızlar kusura bakmayın son durum nedir yine sonuncumu olduk-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?