Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar hepinizden özür diliyorum takımdan çıkmak istiyorum dedim ya aklım başıma geldi şimdi istediğim kiloya ulaşıp burdan mezun olucam afilli karnemide alıcam. güç bende aetık tutmayın beni bu gazla ben 2 aya kalmaz mezun olurum burdan.

KIzlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. Hedayelerinizi az önce dağıttım sırnaşık şey

maytap kıs eski başkanım . yuvarlamada .şimdi bizim 0. 383% çıkıyoya bu nda yuvarlama varmı 8 de de bakem .

helal be nazlım :hooray: :hooray:
sen başarırsın bu işi :sm_cool:

helal be nazlım :hooray: :hooray:
sen başarırsın bu işi :sm_cool:

evet elifçiğim bu sefer başarıcam . ben ne istediysem başardım . inatçı anamı bile yumuşattım bunumu başaramıycam tutmayın beni heyttttt:lepi:

ha şöyle hadi bakaıyım .

kızlar bu hafta herkes kendine koç seçiyor . tamAmmı olanlar olanlarla devam ediyor .... ve günlük menülerü ve eleştirileri mutlaka istiyorum ve hepinizin kararlılık göstermesini istiyorum ... evet bu benim sizi zorlamamla olmaz bunu biliyorum ve elimden geleni yapıyorum ...eger takımdaysanız ve kilo verkek istiyorsanız buna göre davranın LÜTFEN ..

NAZLIM SEN KOÇ EŞLEŞMASı LıSTESıNı YAP CANIM KıM KıMı ıSTıYORSA ...
VE BU HAFTA MUTLAKA UYGULUYCAZ ..... HERKES KENDıNE GÖRE BıR YOK ÇıZSSıN VE BAŞLASIN .

DAHADA ELıMDEN BıŞı GELMıYOR ORAYA GELıP SıZı GIRTLAKLAMAKTAN BAŞKA .klava:

takımımıza hoşgeldin nurhayatçığım bizde ilk haftanda sonuncu olarak sana çok güzel bir hediye verdik.:1hug:

:roflol: :1ninca: Olsun zamanında çok kilo vermişsiniz şuan kilonuz durma dönemine girmiş.Metabolizmanız az yemeye ayak uydurmuş ve kilo kaybı için direniyo..Bu çok çok normal.. Böyle olunca diyeti daha sıkı tutuyosunuz ve yazdıklarınızı yediklerinizi tek tek okuyarak bende size ayak uydurmaya çalışıyorum..Buda benim için bir artı. Burada olduğum için kendimi şanslı görüyorum

asibulut
dora
aeben
kütahya
cceylin
referans
nazlıgüleç
mmmf27
yumukum
ozgekrd
nurhayatk

evet kızlar herkes seçsin koçunu maytapçığım bende montiye başlıycam sende yapıyorsun ya istersen birbirimizi denetlemek açısından birbirimize koçluk yapalım.

asiciğim ben ilk kullandığımda soğan suyunu baktım içtikçe adet olmuyom bıraktım 3-5 gün gecikmişti bırakınca oldum ama ne olmak
bu ayda adet haftama girince bıraktım gününde oldum canım
bana sormamışın ama cevaplim dedim:))

beni unutmuşuın galbaa nurhayatcım neyse ben zaten unutlulmaya alışıkım ühüüüüüüüüüü

Canımcım çok çok pardon yaaa..Herkezi gezdim sen arada kaçmışsın.Şimdi vereyim dedim biraz istirahat edin diyo ama söz senin hedayeni de yarın vericem Şeniz affedildimmi?

canım ben regl döneminden önce başladım başladıktan 4-5 gün sonra oldum ama çok uzun sürdü normalde bu kür 15 günlük ben olur olmaz bıraktım yaklaşık 1.5 ay regl oldum bence devam et çünkü regl dönemi ne kadar gecikirse bizim için okadar kötü ki kilo alma nedenlerinin içinde buda var canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…