kızlar hepinizden özür diliyorum takımdan çıkmak istiyorum dedim ya aklım başıma geldi şimdi istediğim kiloya ulaşıp burdan mezun olucam afilli karnemide alıcam. güç bende aetık tutmayın beni bu gazla ben 2 aya kalmaz mezun olurum burdan.
KIzlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. Hedayelerinizi az önce dağıttım sırnaşık şey
helal be nazlım :hooray: :hooray:
sen başarırsın bu işi :sm_cool:
KIzlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. Hedayelerinizi az önce dağıttım sırnaşık şey
ha şöyle hadi bakaıyım .kızlar hepinizden özür diliyorum takımdan çıkmak istiyorum dedim ya aklım başıma geldi şimdi istediğim kiloya ulaşıp burdan mezun olucam afilli karnemide alıcam. güç bende aetık tutmayın beni bu gazla ben 2 aya kalmaz mezun olurum burdan.
takımımıza hoşgeldin nurhayatçığım bizde ilk haftanda sonuncu olarak sana çok güzel bir hediye verdik.:1hug:
maytap kıs eski başkanım . yuvarlamada .şimdi bizim 0. 383% çıkıyoya bu nda yuvarlama varmı 8 de de bakem .
OKEY ANLAŞILMIŞTIR BUNDAN SONRA . 3. RAKAMI YUVARLIYORUZ TOP GİBİ ..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3yok caNIM tamam 0.83 yüzde noktadan sonra 2. değil 3. rakam 5in üzerindeyse yuvarlama oluyo canım
beni unutmuşuın galbaa nurhayatcım neyse ben zaten unutlulmaya alışıkım ühüüüüüüüüüü
yumukum kaçmadan sana bir şey sorayım
sen reglini soğan suyuyla düzene soktuğunu yazmıştın ya soğan suyuna devam ederken mi başlıyordu yoksa soğan suyunu bırakınca mı.
ben soğan suyu içiyorum şu an. regl olmam lazım ama belirti yok. sanım olurdu 1 hafta önceden yok bu sefer
ondan olabilir mi soğan suyunu kesmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?