Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili yardımcım.. harikasın sen ya..

kacak menuler gelsın artıkkk demiii

cuma gunu
sabah herzamankı rutınım kk
aksam
pıtırcıgım geldı bıze gelmedende benı tembıhledı taze fasulye ısterım dıye
taze fasulye
bulgur pılavı
yogurt

sabah 1 saat yuruyus aksam yarım saat spor aktıvıtelerı

c.tesı
sabah kuzucugumun opucuklerı tatlı nıyetıne
kaymaklı sucuklu yumurtalı guzel bır kahvaltı
aksam
abımlerı davet ettım degısıklık olsun onlara dıye sonradan kayınvalıdemde geldı
dunden kalan taze fasulye
mercımeklı bulgur pılavı
cıntar fırın
yogurt
birsey daha vardı ama ne
sekersız cay
sekersız turkkahvesı

pazar
menemen sucuklu yumurta kaymak cevız domates salatalık peynır zeytın kısacası karataya uygun ne varsa kahvaltımda mevcuttu
aksam
yuvalama corbası yaptım pasamın ıstegı
abımlere sozum vardı mantı actım ama ben uc kasık yedım
yıne cıntar

turk kahvesı

Kuzum menülerin gayet güzel bir tek cıss mantı olmuş o da kadı kızında da olur

valla yemıcektım gecen seferde yapıp yemedım hadı dedım bukez yıyım.. ama mıdem tas gıbı oldu tamda tahmın ettıgım gıbı
Evet canım yaa ben de eskiden nasıl yiyormuşum o makarnaları pirinç pilavlarını şaşırıyorum insan yememeye başladıktan sonra anlıyor farkı eziyet etmişiz kendimize..

İyi akşamlar cümleten,

Z raporum;
sabah; kahve
öğlen; 3 ponçik
akşam; köfte çorbası, kerevizli yoğurt, bir avuç fıstık.

Boğazlarım bir haftadır bağırmaktan ya da üşütmekten ya da hepsinden dolayı çok acıyor. Şimdi tylohot (böyle mi yazılıyordu bu nane yahu :)) içip zıbarıp, sabah 4te kalkıp güne hazırlanacağım.

Öpüyorum hepinizi.

İyi akşamlar meleklerimmm

İyi gezmeler kaptancığım anneciğine de iyi gelir akşama görüşürüüüz öpüyoruumm

Gezdik geldik kuzum evet iyi oldu kankisini özlemişti

vawww benmde boyle bir tickerim olacak mı ? ne kadar zamanda verdın canım o k adar kiloyu ?

Elbette olacak Ayçacımm noldu unuttunmu olumlama cümlelerimizi böyle cümle kuruyomuyduk biz aşk olsun
Çok saol canım öksürüyor kuzum kıyamıyorum gece uyuyamadı hiç soldu iyice

Canım grip olmuştu hep böyle oluyor gribin sonu öksüreğe bağlıyor. Gözleri sürüldü kızardı ; (

Oyy kıyamam İremime kuzum benim çok geçmiş olsun merim

iyi gezmeler kaptanım

tşkler gezdim geldim merim

ohhhooo makresım yazmıs ben daha yenı goruyorum ıyıyımm canımın ıcı sen nasılsın.. hava ızmırde kapalı bunalıyorum

Bugğn hakikaten bereket yağdı nurum şirinyerden geçmem 30 dk sürdü beş dk lık yol

ahaha bende manıkur yapayım dedım can sıkıntısı ıste

ohhhh ne güzel işyeri böyel kraliçemmm

Benimkine iyi gelmişti cnm,,,o dönem zaten deneme yanılma yöntemiyle buluyorsun millete iyi gelen sana iyi gelmiyo sana iyi gelende onlara:)

rossman gratıs watsons

Yetkilirine haber mi versem ne yapsammmm

Sevgili yardımcım.. harikasın sen ya..

Teşekkür ederim BaharcımSenin yaptıkların yanında bu nedir ki kuzum asıl harikaları sen yaratıyorsun

ooo yakışıklım sebze seviyor demek hem de fasulye Senanın kulakları çınlasın afiyetolsun kuzuma ellerine sağlık tatlım

O kadar zahmetini çekip yememek olmaz tabiii afiyetolsun kararında yemişsin kuzum

Evet canım yaa ben de eskiden nasıl yiyormuşum o makarnaları pirinç pilavlarını şaşırıyorum insan yememeye başladıktan sonra anlıyor farkı eziyet etmişiz kendimize..

Hakikaten bu sistem sindirimimi çok rahatlattı fazla mesai yaptırıyormuşuz eskiden

makarna out ev eriştesi ın kuzum

Bugünkü menü
Kahvaltı (07.30)
Bir avuç çiğ badem
1 avuç lor
1 yumurta tereyağda
1 koca kupa Yeşilçay

Arada 1kupa Yeşilçay

Öğlen (12.30)
1 tabak etli kurufasülye
3yk mercimekli bulgur pilavı
1 lokma haşhaşlı (babam dün akşam almış yemedim tadını merak etmiştim.çok kötüymüş)
1kupa kuru üzümlü badem karışımı

Akşam (17.00)
1 kase kocaman yeşil mercimekli salata
1 bardak büyük boy ayran

suyu 3lt
1maden suyu
30dk eliptik

Iyi aksamlar çıtır hanımlar
İrem daha iyi çok şükür beraber keçe ile oyuncak ayıcık ve parmak kuklası yaptık :) çok eğlendik siz neler yapıyorsunuz bakalım :-*

İyi akşamlar merim çok şükür İremcik bira ziyileşti demek ki

İyi akşamlar haklısın isyan çıkarmakta

Aç karnına yine mi kahve lütfen sabah çıkmadan en azından 1 bardak süt ve 1 muz tüketiver kuzum 5 dk sürmez öğlen ponçiklerine karışmıyorum

Geçmiş olsun tatlım sıcacık bir ıhlamur iç yat en güzeli

Afiyetolsun Merim akşamları hafif geçirmeye kararlısın anlaşılan öğlen kuru üzüme gerek varmıydı kuzumöğle menün gayet güzelmiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…