- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kaptancım yüzünüzü kara çıkarmam işallah. oh hafta başı reglmde oldum cumaya biter umarım şişimde iner dikkat edeceğim yüzüm gülsün
neslim ne olur bu hafta çok ihtiyacımız var kaçamak yapmamana lüfennnnnnnn
hoşgeldin takımımızın rengi
geranmali taze soğanlı omlet kuzum rulo şekline geliyor kore yemeğiymiş bildiğin soğanlı omlet
buğday kavurması sağlıklı evet ama fırında kurutulursamenün güzel tatlım 17 kalemi bitirebildinmi merak ettim sanırım son sırada ders çalışma vardı kolay gelsin tatlım
Amin tatlım hepimiz için güzel bir gün olur yarın inşş
water your body su içme programını indirmişmiydin tatlım sen
topuğun kötü olmuş geçmiş olsun kuzumYarın zorlamaz inş seni
cecom hoşgeldin benimde bi ifşa yapmam lazım sanırımMerhaba kızlar
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum
Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum
Canım Günaydınİyi akşamlar canımm nasılsın merim?
cecoooo geçmiş olsun bu hafta takıldın mı. üzülme atlatırsın yeniden başlarsın kilo vermeyeMerhaba kızlar
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum
aytenim selam şükür kavuşturana geçmiş olsun tatlımCanım Günaydınmsjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (
gülayım sendemi regl olacan yoksa ben oldum davul gibiyim sende olsan da cumaya temizlensek beraber eksilsek ne güzel olacakgünaydın kızlar. halılarımı topluyodum. yıkamaya gönderecem. o sırada diloş u uyuturken size bakim dedim. inşallah işim çabuk biter. vücudum bomba gibi. davul oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
arkadaşlarla sohbet ediyoz ofiste özlemişim çalışmayı ama gözlerim kapanıyo ağrım var ayakta zor duruyomnapıosunuz kızlarrrr
detttt benlen de sohbet edıcen en cok ben ozledım bikeremmm kızlara sor bakarkadaşlarla sohbet ediyoz ofiste özlemişim çalışmayı ama gözlerim kapanıyo ağrım var ayakta zor duruyom
Günaydın canım hayırdır ne oldu nesi var küçüğümün ??Canım Günaydınmsjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (
Oyy kıyamam sen ilaca karşısın ama bir ağrı kesici falan alsan masum olsun diyorsan aspirin falan?arkadaşlarla sohbet ediyoz ofiste özlemişim çalışmayı ama gözlerim kapanıyo ağrım var ayakta zor duruyom
Kızz neslimi elleme canı çıkmış zavallımın gel beni sıkıştır kendimi feda ediyorum ahahahadetttt benlen de sohbet edıcen en cok ben ozledım bikeremmm kızlara sor bak
senıde sıkıstırırımKızz neslimi elleme canı çıkmış zavallımın gel beni sıkıştır kendimi feda ediyorum ahahaha
slm menumu yazip kacayim gec oldu
dunku menum
sabah: 1 fincan kahve
oglen: barbunya
aksam: tavuk doner durum ayran
sonrasinda bir dilimcik pasta
bugunku menu
sabah: 1 yumurta bir parca burgu peynir
oglen: 2 kase sehriyeli domates corbasi, salata
aksam: bir servis kasigi hunkar begendinin patlicanli kismi, 2servis kasigi kisir 2bardak ayran
sonra cips kola gofret
ha sinavlari da atlattim. iki dersim guzel gecmedi onun haricinde iyiydi sanki ama bundan da korkuyom ya bana oyle gwliyosa
Merhaba kızlar
Günaydınnnnnngüzel bir hafta olsun , güzel bir cuma olsun inşalhh hepimize
Günaydın fıstıklar
Sınavın şu an daha önemli tatlım zaten buraya severek yazdığını biliyorumTamam canım, daha rahat olurum o zaman, burada yazmayınca içim rahat etmiyordu
kaptancım yüzünüzü kara çıkarmam işallah. oh hafta başı reglmde oldum cumaya biter umarım şişimde iner dikkat edeceğim yüzüm gülsün
Canım Günaydınmsjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (
İyi gezmeler kaptancığım anneciğine de iyi gelirBen şimdi kaçıyorum biraz turlayacağız annemleakşama görüşürüz çıtırlarım Eksik menülerimizi tamamlayalım meleklerimm
hoş geldin neslim, taşınma işi bitti mi. Yerleşebildin mi?kaptancım yüzünüzü kara çıkarmam işallah. oh hafta başı reglmde oldum cumaya biter umarım şişimde iner dikkat edeceğim yüzüm gülsün
Geçmiş olsun canım. Önemli bir şey yoktur inşallah.Canım Günaydınmsjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (
Nurum işim vardı yazamadım nasılsın canım.napıosunuz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?