Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptancım yüzünüzü kara çıkarmam işallah. oh hafta başı reglmde oldum cumaya biter umarım şişimde iner dikkat edeceğim yüzüm gülsün

cecom hoşgeldin benimde bi ifşa yapmam lazım sanırım

cecoooo geçmiş olsun bu hafta takıldın mı. üzülme atlatırsın yeniden başlarsın kilo vermeye

Canım Günaydın msjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (
aytenim selam şükür kavuşturana geçmiş olsun tatlım
günaydın kızlar. halılarımı topluyodum. yıkamaya gönderecem. o sırada diloş u uyuturken size bakim dedim. inşallah işim çabuk biter. vücudum bomba gibi. davul oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
gülayım sendemi regl olacan yoksa ben oldum davul gibiyim sende olsan da cumaya temizlensek beraber eksilsek ne güzel olacak

Günaydın meleklerimmmmmmHepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

pasta cips kola hayırdır gülayımm cadalozun menüsünümü yazın buraya yoksabu detoks seni mahvetti kuzum aman bir daha yapma sakın

ha sinavlari da atlattim. iki dersim guzel gecmedi onun haricinde iyiydi sanki ama bundan da korkuyom ya bana oyle gwliyosa

dur bakalım bir sonuçlar gelsin hemen karamsar olma kuzum

Canım cecom moral bozmak yok bu hafta çok yoğundun bu hafta tekrar vereceğine inanıyorum bitanem

Günaydınnnnnn güzel bir hafta olsun , güzel bir cuma olsun inşalhh hepimize

Günaydın tatlım Amin inş kuzum

Günaydın fıstıklar

Günaydın makresim
Tamam canım, daha rahat olurum o zaman, burada yazmayınca içim rahat etmiyordu
Sınavın şu an daha önemli tatlım zaten buraya severek yazdığını biliyorum

kaptancım yüzünüzü kara çıkarmam işallah. oh hafta başı reglmde oldum cumaya biter umarım şişimde iner dikkat edeceğim yüzüm gülsün

Hadi inşallah neslim bu hafta çok da yoruldun Hepimizin yüzü gülsün inşallah

Canım Günaydın msjını yeni gördüm akşam kızım hastalandı onunla uğraştım ; (

Günaydın tatlımGeçmiş olsun İremimize

Günaydın kraliçemmmmkardeşlerini sıkıştırıyormusun bakim sen

Günaydın gamzem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…