napıosunuz kızlarrrr
Hmm onunki daha iyiymiş kaptanım:) doğru ya kk da okumuştum rafinera yı biri bahsetmişti belkide Nilay dır.buğday normalde sacda Yapılıyor hamıleyken bulantılardan dolayı iyice alısmıstım bidahakine bende Fırında yapıyım
vawww benmde boyle bir tickerim olacak mı ? ne kadar zamanda verdın canım o k adar kiloyu ?Günaydın fıstıklar
Geçmiş olsun canım. Önemli bir şey yoktur inşallah.
Günaydın canım hayırdır ne oldu nesi var küçüğümün ??
Oyy kıyamam ben ona inşallah iyileşir bir an önce.. ben de öyleyim şu an öksürük aşamasındayım en zoru da bu sanki.. Çok geçmiş olsun dayanamıyor insan minikler hasta oluncaCanım grip olmuştu hep böyle oluyor gribin sonu öksüreğe bağlıyor. Gözleri sürüldü kızardı ; (
Ben şimdi kaçıyorum biraz turlayacağız annemleakşama görüşürüz çıtırlarım Eksik menülerimizi tamamlayalım meleklerimm
Evet canım o öksürünce yüreğim parçalanıyorOyy kıyamam ben ona inşallah iyileşir bir an önce.. ben de öyleyim şu an öksürük aşamasındayım en zoru da bu sanki.. Çok geçmiş olsun dayanamıyor insan minikler hasta olunca
ıyıyım bende ısyerındeyım yıl sonu dıye pek hareket yok pıneklıyoruz anlıcagınçocukları yemekhaneye getirdim yemeklerini yemeklerini bekliyorum canım sen napıosun
ohhhooo makresım yazmıs ben daha yenı goruyorum ıyıyımm canımın ıcı sen nasılsın.. hava ızmırde kapalı bunalıyorumNurum işim vardı yazamadım nasılsın canım.
Anladım canım pineklemek de çok zevkliıyıyım bende ısyerındeyım yıl sonu dıye pek hareket yok pıneklıyoruz anlıcagın
ahaha bende manıkur yapayım dedım can sıkıntısı ısteAnladım canım pineklemek de çok zevklibenim de bir pinekleyesim var anlatamam
Oyy iyileşir kuzun merak etme canım keşke hiç hasta olmasalar.. Ben ağlayan minik görünce oturup ben de ağlamaya başlıyorum napıcam anne olunca hiç bilmiyorum günlerim ağlamakla geçecek sanırımEvet canım o öksürünce yüreğim parçalanıyor
Ooo nur ne güzel işyerin var senin böyle maşallah :) ben de istiyorum seninki gibi istanbulda bir taneahaha bende manıkur yapayım dedım can sıkıntısı ıste
gel bakım yamacıma... yılbasıda yaklasıyo yuzde ellı ındırımler kapıdaOyy iyileşir kuzun merak etme canım keşke hiç hasta olmasalar.. Ben ağlayan minik görünce oturup ben de ağlamaya başlıyorum napıcam anne olunca hiç bilmiyorum günlerim ağlamakla geçecek sanırım
gel gel napcan ıstanbuluOoo nur ne güzel işyerin var senin böyle maşallah :) ben de istiyorum seninki gibi istanbulda bir tane
Hehehehe yapalım canım ben varımgel bakım yamacıma... yılbasıda yaklasıyo yuzde ellı ındırımler kapıdaantreman yapalım
Aman napcam mecbur kalıyoz işte..gel gel napcan ıstanbulu
Benimkine iyi gelmişti cnm,,,o dönem zaten deneme yanılma yöntemiyle buluyorsun millete iyi gelen sana iyi gelmiyo sana iyi gelende onlara:)Evet canım . banucum önerdi. Çok yogun çalısıyorumda bazen aksam yemegi fln yiyemiyorum. bzen yogun yıyorum zor oluyodu benim için. Bulantıya mı iyi geliyor yoksa sana özel senin bulantıları mı kestı. Çok severım ben böyle seyleri.
rossman gratıs watsonsHehehehe yapalım canım ben varımhangi mağazayı talan etmekle işe başlıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?