Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım . banucum önerdi. Çok yogun çalısıyorumda bazen aksam yemegi fln yiyemiyorum. bzen yogun yıyorum zor oluyodu benim için. Bulantıya mı iyi geliyor yoksa sana özel senin bulantıları mı kestı. Çok severım ben böyle seyleri.

Canım grip olmuştu hep böyle oluyor gribin sonu öksüreğe bağlıyor. Gözleri sürüldü kızardı ; (
Oyy kıyamam ben ona inşallah iyileşir bir an önce.. ben de öyleyim şu an öksürük aşamasındayım en zoru da bu sanki.. Çok geçmiş olsun dayanamıyor insan minikler hasta olunca

Oyy iyileşir kuzun merak etme canım keşke hiç hasta olmasalar.. Ben ağlayan minik görünce oturup ben de ağlamaya başlıyorum napıcam anne olunca hiç bilmiyorum günlerim ağlamakla geçecek sanırım
gel bakım yamacıma... yılbasıda yaklasıyo yuzde ellı ındırımler kapıda antreman yapalım

Benimkine iyi gelmişti cnm,,,o dönem zaten deneme yanılma yöntemiyle buluyorsun millete iyi gelen sana iyi gelmiyo sana iyi gelende onlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…