- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hürrem renginden de yeni döndüm koyulttum saçları mahidevran rengi oldum. ay ben çok özledim bu diziyi yaneslı kız sanada her sıfat uyuyo haaa
Tanıdık bir temizlik şirketi var onlara sorarım o zaman.canım adını bilmiyom temizlik şirketinde tanıdığımdan aldım marketlerde yok onların temin ettiği bi ilaç derzleri açmıyor ama inşaat pisliğini süper temizliyo
ahahaha dogru valla bende ozledım yahürrem renginden de yeni döndüm koyulttum saçları mahidevran rengi oldum. ay ben çok özledim bu diziyi ya
Makrescim doktorla konuş dvitamini iğnesiol mutlaka cçok fayda görürsün b12 nde dusukse yükselti emin ol kilo cermen hizlanacakk canimTanıdık bir temizlik şirketi var onlara sorarım o zaman.
Gunaydin canimgünaydın 6. takımın güzel hatunları nasıl keyifler sindi ve gizemin yazdıklarına göz gezdirdim
vaktim yok kızama yemek götürüp geliyorum ayrıntılar az sonraaaa....
hadi bakalım gelllgünaydın 6. takımın güzel hatunları nasıl keyifler sindi ve gizemin yazdıklarına göz gezdirdim
İyi geceler canlar bu haftanın eşleşmelerini yaptım listeyi paylaşcam kuraları bizzat kociş e çektirdim gecenin bu saatinde işe gider ayak :)
Bu haftanın çekiliş konsepti grup konseptinde BAŞABAŞ oldu yani yine grup var ama herkesin karşılıklı bir rakibesine olacak ve kilo vermedeki maharetini karşısındaki rakibesine karşı gösterecek çaktınız köfteyi
Şimdi iki grubumuz var malum aralık ayında olamamız sayesinde yılbaşı günlerine yaklaştığımız bu günlerde şu isimler geldi aklıma
Başlığımız şu:
NASREDDİN HOCA , NOEL BABAYA KARŞI
NASREDDİN HOCA----NOEL BABA
Merinetya ♤ ♡ ♤ Misswong
Ayyüzlüm ♤ ♡ ♤ Yenibirben
Ebwam ♤ ♡ ♤ BayılanBayılana
Makres ♤ ♡ ♤ Senasevval
Winstonlight ♤ ♡ ♤ Aslı
Bulutum ♤ ♡ ♤ Ahbirkingcharlesimolsa
Sindi ♤ ♡ ♤ RengarenkNesli
♧♧JOKER ♧♧ ~~EYLÜLSILA ~~
Evet Eylülsıla geçen hafta alnının teri ile mezun oldu dilek ola 34 kilo verdi bu nedenle kendisini Joker ilan ettim
Eylülsıla bu hafta en cok spor yapan gruba artı 3 kilo kazandıracak ne dersiniz sizce de spor yapmanın vakti gelmedi mi??
Cuma günü herkes listeden ayrı bi mesajla bireysel olarak geçen haftanın kilosunu şimdi kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini
ve cuma gününden beri toplam kaç saat yada dk spor yaptığını yazacak yani mekik çekseniz bile saate bakıp kaç dk cektiğinizi yazacaksınız kızlar hepimize bol sporlar bol eğlenceler yarış başlasınnnn ve iyi olan kazansın ....
♡SİNDİ♡
Bilmiyordum adaşlarmış demekEvet canım ateşi hemen düşürmemek gerek. Ben de genelde 38 aşmadıkça ilaç vermiyorum. Önce eklemlerine ıslak bez koyuyorum bir de banyo, yine artmaya devam ederse ilaç veriyorum.
İremin iyi olmasına sevindim inşallah tamamen atlatır. Benim büyük kızımın adı da İrem.
Tahlili yaptırırken doktor büyük ihtimal düşüktür iğne veririm demişti. B12 zaten düşük hap kullanıyorum.Makrescim doktorla konuş dvitamini iğnesiol mutlaka cçok fayda görürsün b12 nde dusukse yükselti emin ol kilo cermen hizlanacakk canim
Kızım 7 aylıktı karnımda eşim dedi İrem olsun mu bende çok güzel olsun dedim öyle kaldı. Küçük kızımın adını da hep aklımda olan Zeynep koydum. Zehrayı da çok düşünmüştüm ama Zeynep daha ağır bastı öyle de kaldı.Bilmiyordum adaşlarmış demekben kızımın ismini rüyamda gördüm tam adı İrem Nur
Slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli benim haftasonu azcik yogun gecti anca simdi girebildim foruma hemen menulerimi yazip kaynolucam
Dunku menum
Sabah tam anlamiyla sahane bi karatay kahvaltisi
Ara dort sekersiz cay uc minik kare bitter cikolata
Aksam kiymali yesil fasulye salata yogurt
Ara bir elma
Bugunku menum
Sabah karatay kahvaltisi uc sekersiz cay iki hurma
Oglen bi kase cacik
Ara bes sekersiz cay uc kare bitter cikolata
Aksam bir tabak mercimekli bulgur pilavi salata
Su az ictim iki lt anca cayi cok icince
Spor dun yok bugun 45 dk yuruyus
Regl oldugum icin iki gundur cikolata yiyom ama bittdr o pk anindan ve iki hc minik kare :)
Bu arada sbh ac karnına tartılıyım dedim bakalım regl nasıl etkiliyor diye +2,800 çıktım ınanamadım,halbuki gun icinde falan sıskınlıgımde olmuyo aksıne regl donemi olmasına rağmen kendimi incelmiş hissediyordum ne kadar iyimsersem
menüm
sabah: 1 bardak havuç suyu
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 sevis kaşığı kısır
ara: 1 yağlı gevrek, 1 bardak kefir
akşam: mercimek köftesi bol salata, 1 sigara böreği
3 lt su içtim çaylar hariç
spor yok ama biri beni platese itse ne güzel olar
bir ben mi regli değilim
ben akşam tok karnına 79.6 çıktım. umarım aç karnına daha iyi bişeler görürüm oralim bozuluyo. ya o değilde yaptığım turşuyu bile yiyemiyom ödem olacam diye
Adet bitsınde bende iki gun ödem atma uygulayım diyorum gerçi lahana işe yaramamıştı 600 gr almıştımbu sefer ayran- Çorba olabilir
iyi geceler kızlar maşalh ne çok kaynatmışsınız menümü yazıp bende uykuya
menüm :
sabah: 07. 30 2 bardak su ,
peynir, zeytin ,yeşillik ,1 dilim ekmek , az kaymak,
öğlen : 1 büyük kase yoğurt , çörekotu ,tarçın ve yulaflı ,
akşam :1 kase çorba , salata ,1 parça haşlanmış et ,1 ayran
3.lt su, 1 bitki çayı , 20 + 20 zumba
Slm kızlar menüme geçmeden önce eşleşmeleri henüz yapamadım akşam yemeğinden sonra yapcaktım misafir geldi komşum ama bu gece yatmadan kesin yapcam söz
Kahvaltı:
7 çatal falan Kimyonlu,limonlu zeytinyağlı iç bakla (yeterince tok tutuo o nedenle yumurta yemedim bide yumurta bitti :) )
2-3 lokma bizim köy peyniri beyaz soğanlı süperdi
badem
1 kayısı
Akşam:
Bulgurlu bol ekşili baharatlı karışık dolma (evde ne varsa ondan yaptım sadece soğan doldurdum soğanı dolmasını bilmeyenler varmış kızlar tavsiye ederim nasıl yapıldığını bilmek isteyenlere itina ile tarif verilir :) , biber doldurdum ve yaprak sardım )
Domates , kuru soğan
Malesef eşim yoğurdu getirene kadar ben yemeğimi yemiştim ve saat 7 yi geçmişti yoğurt yiyemedim
Bol su
Çay şekersiz
ve çeşitli egzersiz hareketleri karışık
Bu arada eşim bayıldı dolma ya biz tabi daha önce hiç Bulgurlu yememiştik ve inanın pirinçli sinden hiç bir farkı olmuyo yaa süperdi içine kıyma da kattım yani benim her zaman yaptığımın bulgur versiyonuydu bundan sonra misafirlere bile Bulgurlu yapcam komşum geldi kadın 43 yaşında ve daha önce hiç Bulgurlu yememiş Türk değil Iraklı ve ilk Bulgurlu duyduğunda şaşırdı ben tokum falan dedi sonra eşim sofradayken ya kalk bi tadına bak dedik geldi tattı inanamadı hiç bi fark yok dedi valla bende yapcam dedi biraz sonra tekrar geldi ve yedi hoşuna gitmiş bende ona bi tabak verdim eve götürdü :)
Kaptanım kaç kere söyledin yap diye ama eşim istemiyo du ta ki doğum gününde benim için özel olarak yapılana kadar eşim o zaman tattı bende bugun yaptım artık hep Bulgurlu yaparım :))
İyi geceler canlar bu haftanın eşleşmelerini yaptım listeyi paylaşcam kuraları bizzat kociş e çektirdim gecenin bu saatinde işe gider ayak :)
Bu haftanın çekiliş konsepti grup konseptinde BAŞABAŞ oldu yani yine grup var ama herkesin karşılıklı bir rakibesine olacak ve kilo vermedeki maharetini karşısındaki rakibesine karşı gösterecek çaktınız köfteyi
Şimdi iki grubumuz var malum aralık ayında olamamız sayesinde yılbaşı günlerine yaklaştığımız bu günlerde şu isimler geldi aklıma
Başlığımız şu:
NASREDDİN HOCA , NOEL BABAYA KARŞI
NASREDDİN HOCA----NOEL BABA
Merinetya ♤ ♡ ♤ Misswong
Ayyüzlüm ♤ ♡ ♤ Yenibirben
Ebwam ♤ ♡ ♤ BayılanBayılana
Makres ♤ ♡ ♤ Senasevval
Winstonlight ♤ ♡ ♤ Aslı
Bulutum ♤ ♡ ♤ Ahbirkingcharlesimolsa
Sindi ♤ ♡ ♤ RengarenkNesli
♧♧JOKER ♧♧ ~~EYLÜLSILA ~~
Evet Eylülsıla geçen hafta alnının teri ile mezun oldu dilek ola 34 kilo verdi bu nedenle kendisini Joker ilan ettim
Eylülsıla bu hafta en cok spor yapan gruba artı 3 kilo kazandıracak ne dersiniz sizce de spor yapmanın vakti gelmedi mi??
Cuma günü herkes listeden ayrı bi mesajla bireysel olarak geçen haftanın kilosunu şimdi kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini
ve cuma gününden beri toplam kaç saat yada dk spor yaptığını yazacak yani mekik çekseniz bile saate bakıp kaç dk cektiğinizi yazacaksınız kızlar hepimize bol sporlar bol eğlenceler yarış başlasınnnn ve iyi olan kazansın ....
♡SİNDİ♡
Gene başkandan torpilli Nesliş ve onun kalpli böcüklü ikonları
Gel de kıskanma
Nasreddin hocalar her şekilde noel emmiyi döver kiNoel emmi geyik tepesinde uçarkene, Nasreddin Hoca eşek tepesinde ona laf anlat, buna laf anlat daha fazla kalori yakıp, Anadolu yemekleri ile Karatay'a uygun beslenir ve cuma günü Noel baba ve geyiklerine nanik yapar (Nasreddin Hocalar şişşşt, onca atıp tuttum cuma günü Noel emmiler bizi geçip geyikleriyle tepelemesinler hee )
Yani bu hafta iki grup var; eşek tepesindekiler; ben, bulutum, sindi,ebwam, meri, ayyüzlü, makres ile geyik tepesindekiler; misswong, yenibirben, charlesınkızı,sena, aslı, bayılan hatun,nesli.
Bireysel olarak da Aslı ile kapışıp onu yeneceğim.
Tamam yapılacaklar listeme yazdım
Hepimize kolay gelsin.
Günaydınlar cümleten bu arada,
Günümüz aydın, güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de keyifli geçer inşallah.
Ben eşeğime atlar, yola çıkarım
Kadıköylü Nasreddin Winston Hoca
merhaba kızlarrr ben geldimmm
noluyor burda bakimmmmmmmm kopartırım bi tarafınızı heeeee 1 hafta izinliydik diye hemen grup yapmışsınız
bende p.tesiden itibaren menu yazayım kızlar
sabah kefir ve çörekotu
8,30 da 1 dilim cevizli çörek zeytin peynir domates
12,30 da 1 kase yoğur+2 kaşık etli bulgur pilav+4 kaşık tarhana çorbası
18,00 da yoğurtlu kabak yemeği az salata+2 kaşık etli bulgur pilav
spor ev yerleştirmeye devam malesef
Selam 6.takımın güzelleri
Hemen kaçak menüleri yazayım dün unuttum yazmayı
Perşembe
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Bir avuç kadar et
Salata
Ara
3 gün kurusu
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba
Zeytinyağlı pırasa
yoğurt
su 2,5 litre
------------------------
Cuma
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Kuru fasulye
Salata
Akşam
1 kase çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt
Ara 2 grisini
su 2,5 litre
-------------------------------------
Cumartesi
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Tavuk sote
salata
Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz
Birkaç tane finger bisküvi (çocuklar yerken canım çekti bir anda yedim)
Akşam
Kara lahana yemeği
yoğurt
Ara yarım paket çubuk kraker
su 2,5 litre
spor leslie il 3 mil
------------------------
Oazar
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Hamsi buğulama
salata
Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba
kara lahana yemeği
yoğurt
Ara 2 grisini
su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil
Canım ilk 6 ayda 23 kilo verdim ama sonraki 3 ayda bir durgunluk ve bıkkınlık oldu, diyet listeme uymadım eksik yaptım bazı şeyleri, sporu da aksattım 5 kilo ancak gitti. Son 5 kilomu da verebilseydim iyiydi de eskisi gibi azimli değilim sanırım.
Öksürük kötü ediyor çocukları, nasıl oldu kızın canım. Benim kızım da hasta, iş yerine getirdim bugün yanımda uyuyor şimdi. Bu saatte asla uyumaz ama hali yok gözlerim kendi kendine kapanıyor dedi uykuya daldı. Hem öksürük hem grip var. Hamdolsun ki ateşi yok en çok ateş korkutuyor beni.
Günaydın herkeseee))
CANIM BENDE TAKILDIM 13 KİLOYU VERDİM 76 DA TAKILDIM AZMİM VAR ALLAHAŞÜKÜR AMA GİTMİYOR BİŞİLER DENK GELİYOR GERİ ALIYORUM AL VER AL VER 76 69 Bİ GÖRSEM DAHA ZORLAMICAM GİDEN GİTSİN YAVAŞ YAVAŞ KALAN 6-7 KİLO YAĞIŞTI
ÇOK GEÇMİŞ LSUN TAM ÖKSÜRÜK AKSIRIK MEVSİMİ BENDE HALA ATLATAMADIM İZLERİ MEVCUT GRİBİN TAŞINMA TELAŞIYLA SALDIM BAKAMADIM KENDİME BU HAFTA DAN SONRA TAM GAZ NESLİ YE START VERECEĞİM
Geçmiş olsun cnmm tiroidlerin için dereotu birebir bol bol tüket cnmmSağol canım, evet tam mevsimi herkes hasta burda. En çok çocuklara üzülüyorum biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın.
Bende zorlamıyorum zaten, herkes moralimi bozdu yüzden çok zayıfladın yeter daha verme diye. Alışmışlardı kocaman surata, şimdi normal haline döndü ya çok zayıf gibi göründüm. Sporla zayıflarsam daha iyi olacak da bir hastalandım geri kaldım. Neyseki 3 gündür başladım ama sadece leslie yapıyorum. Platesi özledim en kısa zamanda ona da başlayacağım.
Boğazıma ultrasyon çektirdim, tiroidlerde bozukluk çıktı. KBB ye gitmiştim, bugün dahiliyeye göstereceğim. TSH tahlilim de 4,36- T4 0,9 çıkmıştı. d vitaminim de 10.1. T4 düşüm tsh yükselince kilo vermek yavaşlıyormuş zaten belkide o yüzden kilo veremiyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Tükürük bezlerinde de büyüme var, bademciklerim şişince enfeksiyon onlara da bulaşmış. Bir kutu daha antibiyotik içmem gerekiyor ama henüz başlamadım dahiliyeye de gideyim öyle başlarım dedim.
Bitek benmi izlemedimbo diziyi ya hic bilmiyorum[/QUOTE][QUOTEbenim ilanBayilana, post: 38212485, member: 346203"]ahahaha dogru valla bende ozledım ya
günaydın 6. takımın güzel hatunları nasıl keyifler sindi ve gizemin yazdıklarına göz gezdirdim
Herkese bol şans misswong hazırmısın kapışmayaa
EYLÜLSILA en çok spor yapana gelecek ya spor dklarımızı da mı toplayacağız
Tahlili yaptırırken doktor büyük ihtimal düşüktür iğne veririm demişti. B12 zaten düşük hap kullanıyorum.
3 KILO FAZLALIK MI
Evt yaa o kadar nerdeyse
RengarenkNesli cezayı kabul etmiyorum önce gecen haftaki ceza alanlar bi yapsın bakalım,iki gün bahane şimdide unuttuk sanıyorlar
ayrıca ben bu hafta iptalim bide doğumdan sonra regl cok uzun sürüyo en erken Cumartesi biterim,yediklerim tamamda agrıdan spor yapamıyorum
Kaptanım burası sbh beridir yağıyor,yağmasa bile cok soğuk,çocuğuda bırakabileceğini yer yok o Yüzden yürüyüş yapamıyorum
grup ceza işine ben karışmamyarın ağrın azalmazmı kuzum hafif yürüyüş yapabilsen
Evet buna dikkat edeceğim artık kaptanım. Kan değerleri normal seviyede oldumu doktorlar gerisine bakmıyor ama vitaminlerin ne kadar önemli olduğunu ille hatırlatacaksın ki tahlil yapsınlar
Bol şans her ikinize de merim
Evet tatlım cumadan itibaren kaç dk spor yaptığınızı yazacaksınız en çok spor yapan gruba Eylül dahil olacak
d vitaminini yüükselttikten sonra o seviyede tutmak önemli tatlım bence her ay en azından 1 ampul sürekli yaptır ki koruma kalkanı olsun
Canım bu normal çünkü geçen regl dönemim diyetisyen kontrolüme rastladı. 600 gr vermişsin dedi. sonra 2,600 yağ vermisşsin dedi. Eee dedim hani 600 gr. 2 kilo ödem olmuş regl dönemin yakın mı dedi. Evet dedim ondandır dedi. Eve geldim regl oldum zaten. Ama 3 gün sonra normale dönmüştüm. O yüzden takma bunu. Cumaya eminim düzelecektir.Walla kaptanım yediklerimi aynen yazıyorum nasıl oldu bende anlamıyorum,regl iken bu kadar sisecegimi bilsem izin alırdım takım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?