Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım adını bilmiyom temizlik şirketinde tanıdığımdan aldım marketlerde yok onların temin ettiği bi ilaç derzleri açmıyor ama inşaat pisliğini süper temizliyo
Tanıdık bir temizlik şirketi var onlara sorarım o zaman.

Herkese bol şans misswong hazırmısın kapışmayaa
EYLÜLSILA en çok spor yapana gelecek ya spor dklarımızı da mı toplayacağız

Bilmiyordum adaşlarmış demek ben kızımın ismini rüyamda gördüm tam adı İrem Nur

Bilmiyordum adaşlarmış demek ben kızımın ismini rüyamda gördüm tam adı İrem Nur
Kızım 7 aylıktı karnımda eşim dedi İrem olsun mu bende çok güzel olsun dedim öyle kaldı. Küçük kızımın adını da hep aklımda olan Zeynep koydum. Zehrayı da çok düşünmüştüm ama Zeynep daha ağır bastı öyle de kaldı.

Tünaydın fıstıklarımmmm

haftasonu yoğun olduğu belliydi kuzum .Bitterleri erken yemişsin kayısı yerine de hurma koymuşsun sanırım
afiyetolsun cnmm akşam yemeğinden sonra herşey yasakşekersiz içecekler dışında kuzum elma masum gibi görünse de sabahları yemeye çalış bitanem

etme eyleme fatoşum ne yap et kurtul bu fazlalıktan tatlım

havucun kendi varken neden havuçsuyu bitanem yapma ne olur kıtır kıtır ye daha sağlıklı
oh yağlı gevrek sigara böreği bugün başlayabilsen ne güzel olur yarım saat de olsa razıyım geçtim pilatesi

bir ben mi regli değilim

sıranı bekle bebişim bir de regl olsan neler yersin tahmin edemiyorum

ben akşam tok karnına 79.6 çıktım. umarım aç karnına daha iyi bişeler görürüm oralim bozuluyo. ya o değilde yaptığım turşuyu bile yiyemiyom ödem olacam diye

ay bugün kalpten götüreceksiniz beni sanırım 1,100 gr nerden geldi böyle

Adet bitsınde bende iki gun ödem atma uygulayım diyorum gerçi lahana işe yaramamıştı 600 gr almıştım bu sefer ayran- Çorba olabilir

bişeyler yap kuzum lütfen yanarız yoksa bu hafta

Maşallah kaçamaksız menülerin süper Aslıcım

beyaz soğanlı peynirmi tadı nasılki hiç duymamıştım barbim elleirne sağlık cnm afiyetolsun

Evet barbim inan pirinçliden daha lezzetli oluyor bundan sonra hep bulgurlu yaparsın
sağlık olsun tatlım enişte onay verdiğine göre bundan sonra yaşasın bulgur

Ellerine sağlık barbim görev aşkın süper neredeyse sabaha karşı yapmışsın eşleştirmeleri

grup isimlerine bayıldımmm Eylülü joker olarak düşünmen süper olmuşş cnm hadi bakalım iyi olan kazansın

Aamn da aman kıskanırmıymışşş tam sabah şekerisin Gizemcim güne insanın gülerek başlamasını sağlıyorsun

Günaydınlar cümleten bu arada,
Günümüz aydın, güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de keyifli geçer inşallah.

Ben eşeğime atlar, yola çıkarım
Kadıköylü Nasreddin Winston Hoca

Aminnn tatlımmm hepimiz için güzel bir gün olsun inş gerçi günün yarısı bitti bile
merhaba kızlarrr ben geldimmm

Hoşgeldin kuzum ama ce deyip kaçıyosun

noluyor burda bakimmmmmmmm kopartırım bi tarafınızı heeeee 1 hafta izinliydik diye hemen grup yapmışsınız

oooo uyardım da neslimmm nur aldatmaya başladı seni

ooo menümüz güzel ama kahvaltıyı geçiştirmişsin

Menülerden izinliydin kuzum ama yine de yazmışsın tşk ederim yine kaçamaksız

Uzun süredir diyettesin makresim yoruldun kolay değil.Spora başlarsan eminim gidecektir ama şu sınav dönemini atlatırsan zaman bulabilirsin sanırım

Aamnın bütün minkler hasta geçmiş olsun prensesimize kuzum

Günaydın herkeseee ))

Tünaydın merimmm

Aman neslim bu haftadan start vermeye başla sen

Geçmiş olsun cnmm tiroidlerin için dereotu birebir bol bol tüket cnmm bu antibiyotikler aslında çok zararlı ama mecvbur kalınca içiyoruz mecburBoşver herkesi kuzum sne kendini en mutlu hangi kiloda hissediyorsun o önemli

[QUOTEbenim ilanBayilana, post: 38212485, member: 346203"]ahahaha dogru valla bende ozledım ya
Bitek benmi izlemedimbo diziyi ya hic bilmiyorum[/QUOTE]

Cidden izlemedin mi gülüm bayılırdım pür dikkat mustafa öldükten sonra protesto ettim

günaydın 6. takımın güzel hatunları nasıl keyifler sindi ve gizemin yazdıklarına göz gezdirdim
vaktim yok kızama yemek götürüp geliyorum ayrıntılar az sonraaaa....

Tünaydın tatlımmm gerçi ben de alıntılara başlaayalı 1 saati geçti komşular gelince yarım kalmıştı

Herkese bol şans misswong hazırmısın kapışmayaa
EYLÜLSILA en çok spor yapana gelecek ya spor dklarımızı da mı toplayacağız

Bol şans her ikinize de merim

Evet tatlım cumadan itibaren kaç dk spor yaptığınızı yazacaksınız en çok spor yapan gruba Eylül dahil olacak

Tahlili yaptırırken doktor büyük ihtimal düşüktür iğne veririm demişti. B12 zaten düşük hap kullanıyorum.

d vitaminini yüükselttikten sonra o seviyede tutmak önemli tatlım bence her ay en azından 1 ampul sürekli yaptır ki koruma kalkanı olsun

3 KILO FAZLALIK MI

Evt yaa o kadar nerdeyse
RengarenkNesli cezayı kabul etmiyorum önce gecen haftaki ceza alanlar bi yapsın bakalım,iki gün bahane şimdide unuttuk sanıyorlar
ayrıca ben bu hafta iptalim bide doğumdan sonra regl cok uzun sürüyo en erken Cumartesi biterim,yediklerim tamamda agrıdan spor yapamıyorum

grup ceza işine ben karışmam yarın ağrın azalmazmı kuzum hafif yürüyüş yapabilsen

Evet buna dikkat edeceğim artık kaptanım. Kan değerleri normal seviyede oldumu doktorlar gerisine bakmıyor ama vitaminlerin ne kadar önemli olduğunu ille hatırlatacaksın ki tahlil yapsınlar

Walla kaptanım yediklerimi aynen yazıyorum nasıl oldu bende anlamıyorum,regl iken bu kadar sisecegimi bilsem izin alırdım takım için
Canım bu normal çünkü geçen regl dönemim diyetisyen kontrolüme rastladı. 600 gr vermişsin dedi. sonra 2,600 yağ vermisşsin dedi. Eee dedim hani 600 gr. 2 kilo ödem olmuş regl dönemin yakın mı dedi. Evet dedim ondandır dedi. Eve geldim regl oldum zaten. Ama 3 gün sonra normale dönmüştüm. O yüzden takma bunu. Cumaya eminim düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…