Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam 6.takımın güzelleri
Hemen kaçak menüleri yazayım dün unuttum yazmayı

Perşembe
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik

Öğle
Bir avuç kadar et
Salata

Ara
3 gün kurusu
2 ceviz

Akşam
1 kase çorba
Zeytinyağlı pırasa
yoğurt
su 2,5 litre
------------------------
Cuma
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik

Öğle
Kuru fasulye
Salata

Akşam
1 kase çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt

Ara 2 grisini
su 2,5 litre
-------------------------------------
Cumartesi
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik

Öğle
Tavuk sote
salata

Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz
Birkaç tane finger bisküvi (çocuklar yerken canım çekti bir anda yedim)

Akşam
Kara lahana yemeği
yoğurt

Ara yarım paket çubuk kraker
su 2,5 litre
spor leslie il 3 mil
------------------------
Oazar
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik

Öğle
Hamsi buğulama
salata

Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz

Akşam
1 kase çorba
kara lahana yemeği
yoğurt

Ara 2 grisini
su 2,5 litre
spor leslie ile 3 mil

vawww benmde boyle bir tickerim olacak mı ? ne kadar zamanda verdın canım o k adar kiloyu ?
Canım ilk 6 ayda 23 kilo verdim ama sonraki 3 ayda bir durgunluk ve bıkkınlık oldu, diyet listeme uymadım eksik yaptım bazı şeyleri, sporu da aksattım 5 kilo ancak gitti. Son 5 kilomu da verebilseydim iyiydi de eskisi gibi azimli değilim sanırım.

Çok saol canım öksürüyor kuzum kıyamıyorum gece uyuyamadı hiç soldu iyice
Öksürük kötü ediyor çocukları, nasıl oldu kızın canım. Benim kızım da hasta, iş yerine getirdim bugün yanımda uyuyor şimdi. Bu saatte asla uyumaz ama hali yok gözlerim kendi kendine kapanıyor dedi uykuya daldı. Hem öksürük hem grip var. Hamdolsun ki ateşi yok en çok ateş korkutuyor beni.

Canım geçmiş olsun kuzuna. Evet öksürük mahvediyor çocukarı ;( ateşinin olmaması da güzel. Eğer ateş olursa kontrol altına alın düşürmeye uğraşmayın diyorlar. Vücudun savaşıtığını gösteriyormuş. İrem bu geceyi güzel geçirdi çok şükür

CANIM BENDE TAKILDIM 13 KİLOYU VERDİM 76 DA TAKILDIM AZMİM VAR ALLAHAŞÜKÜR AMA GİTMİYOR BİŞİLER DENK GELİYOR GERİ ALIYORUM AL VER AL VER 76 69 Bİ GÖRSEM DAHA ZORLAMICAM GİDEN GİTSİN YAVAŞ YAVAŞ KALAN 6-7 KİLO YAĞIŞTI
ÇOK GEÇMİŞ LSUN TAM ÖKSÜRÜK AKSIRIK MEVSİMİ BENDE HALA ATLATAMADIM İZLERİ MEVCUT GRİBİN TAŞINMA TELAŞIYLA SALDIM BAKAMADIM KENDİME BU HAFTA DAN SONRA TAM GAZ NESLİ YE START VERECEĞİM

Tebrik ederim canım ellerine sağlık. Çok güzel bir yarış olacak belli.

Nasıl bir anlatım bu böyle Sen çok yaşa emi

Hemen öyle biter mi ev toplamak. Benim de önümde var bu kargaşa. gereksiz şeyleri biraz toparladım önceden götürürüm diye o bile sıkıntı verdi. Birde koca evi taşımak. Taşımaktan çok yerleştirmeyi düşünüyorum aslında. Bir de evi temizlemem gerek. İnşaat olduğu için temizletmeyi düşündüm arkadaş 300 TL ye temizliyoruz yeni evi dedi. O da tam incesi değil kaba olarak. iki günde biter deyince 600 TL çok fazla. Zaten hemen taşınmıyorum. Arada gider oda oda temizlerim, annemle kardeşim de yardım edecekler, acele etmiyorum.

Evet canım ateşi hemen düşürmemek gerek. Ben de genelde 38 aşmadıkça ilaç vermiyorum. Önce eklemlerine ıslak bez koyuyorum bir de banyo, yine artmaya devam ederse ilaç veriyorum.
İremin iyi olmasına sevindim inşallah tamamen atlatır. Benim büyük kızımın adı da İrem.

Sağol canım, evet tam mevsimi herkes hasta burda. En çok çocuklara üzülüyorum biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın.
Bende zorlamıyorum zaten, herkes moralimi bozdu yüzden çok zayıfladın yeter daha verme diye. Alışmışlardı kocaman surata, şimdi normal haline döndü ya çok zayıf gibi göründüm. Sporla zayıflarsam daha iyi olacak da bir hastalandım geri kaldım. Neyseki 3 gündür başladım ama sadece leslie yapıyorum. Platesi özledim en kısa zamanda ona da başlayacağım.
Boğazıma ultrasyon çektirdim, tiroidlerde bozukluk çıktı. KBB ye gitmiştim, bugün dahiliyeye göstereceğim. TSH tahlilim de 4,36- T4 0,9 çıkmıştı. d vitaminim de 10.1. T4 düşüm tsh yükselince kilo vermek yavaşlıyormuş zaten belkide o yüzden kilo veremiyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Tükürük bezlerinde de büyüme var, bademciklerim şişince enfeksiyon onlara da bulaşmış. Bir kutu daha antibiyotik içmem gerekiyor ama henüz başlamadım dahiliyeye de gideyim öyle başlarım dedim.

amanın sendemi taşınıyon allah yardım etsin
bak ne dicem inşaat temizliğinde bi ialç var temizlik şirketleri kullanıyo ben tanıdıktan temin ettim hiç güç harcamıyorsun derzleride aşındırmıyor kolay temizliyor bi yerden temin et çok kolaylık olur sana gülüm. allahtan benim evin inşaat temizliğini inşaat şirketi yaptırmıştı sadece bi kadın tuttum 100tl ye incesini yaptırdım oldu bitti

kıskandın mı kıskanma sen benım hasekımsın
haseki hürrem nesli hahahahahah
işallah bişi çıkmaz öle deme yakıştırma hemen aman haaa

İyi sen yine kurtarmışsın. Bizimkiler hiçbirşey yapmamış ve çok pis çalışmışlar. Her yer boya, tuvalet banyo çok kötü. Laminatlara bile akıtmışlar. Neymiş o ilaç adını ne bakayım hemen.

canım adını bilmiyom temizlik şirketinde tanıdığımdan aldım marketlerde yok onların temin ettiği bi ilaç derzleri açmıyor ama inşaat pisliğini süper temizliyo

haseki hürrem nesli hahahahahah

işallah bişi çıkmaz öle deme yakıştırma hemen aman haaa
Yok öyle kötü düşünmedim hemen. Doktorla konuşayım tam teşhisini bir öğreneyim, D vitaminim çok düşük hemen iğney başlamam lazım, sonucu alalı 10 gün oldu hala doktora göstermedim. Bugün hallederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…