- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Walla kaptanım yediklerimi aynen yazıyorum nasıl oldu bende anlamıyorum,regl iken bu kadar sisecegimi bilsem izin alırdım takım için
Evet buna dikkat edeceğim artık kaptanım. Kan değerleri normal seviyede oldumu doktorlar gerisine bakmıyor ama vitaminlerin ne kadar önemli olduğunu ille hatırlatacaksın ki tahlil yapsınlar
napıyosunuz kızlarrr
mads mıkkelsen oyyyyy bıtıyorum ona
ilahi nur bu kim dedim bir an görünce bu kim
Aynen öyle canım
Tatlım olur mu hiç öyle şey biz bir takımız duymamış olayım kuzumregle artı çıkman gayet normal dur bakalım yarın veya perşembe tartı değişir yürüyüş yapma şansın yoksa ip atlayabilirsin bitanem yürüyşyten sonraki tüm aksları çalıştıran en güzel kardiyo sporu ağrın geçince aklında olsun
Bitanem hatırlatsan bile fırça yiyorsunki d vitamini tahlili için pembe yalanlar şart
madds mıkkelsen oyyyyy bıtıyorum ona
ahahahah kaptanım zaten sevme o benımm
hmmm yok ben beğenmedimo da sana bayılıyodu zaten desene
Ben doktora gideyim artık, bakalım ne diyecek. Herkese hayırlı akşamlar...
ahahahah kaptanım zaten sevme o benımm
eksi kulaklar kuzu kulagı mı ımmm nede çok severim. Yuyuse mı gıdıyosun ormanahemde nasıllllll.... ormanda dolasıcam beee ohhh be ohhhh cesıt cesıt cıcekler eksı kulaklar
bunu yazmasan iyiydi delil bıraktın
Neden rüya olsun tatlım ben Eylül bir zamanlar bizim için de rüyaydı sabredince neden olmasın kuzumolumsuz düşünmek yok
Bizdede kuzu kulağıdır küçükken ne değişik gelirdi onun adı ve yenmesi :)eksi kulaklar kuzu kulagı mı ımmm nede çok severim. Yuyuse mı gıdıyosun ormana
Evet cnm ton balık cok pratik valla okumadım o konuyu@Sindi564 salatalarda cok seviyorum sanki doyurucu oluyo,böle keyıfsız olup yemek hazırlamayınca kolaylık oluyobaya stok Yaptım dolaba:)
Ben regl olma zamanı gelince böle olurum herkes anlar :) bi saattir derdim var daki kücük kıza ağlıyorum ölmüş,ablası konu açmış kardeş acısı diye
Yok yok hemen kötü düşünme cnmDEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME.
DEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜMEEEEEE
BEN BİR SELVİ BOYLU DİPLOMADAN AYRILDIM AYRILDIM AYRILDIM OYYYYYYY
Geçmiş olsun cnm bnm iremciğeHerkese iyi haftasonlarısabah regl oldum dün tartıldığımda acaba şişkinliğim varmıydı diye düşündüm
herhalde haftaya daha güzel veririm yani umarım
kuzum sabaha kadar öksürdü ben de bir ara gece uyandım burnum foşur foşur hemen bir alerji hapı aldım o da uyku yapıyor 10 da uyandım bir miskinlik var üzerimde hava da kapalı belki irem uyuyunca spor yaparım
Aynen canım kıvırmaya devam :)slmm iyi haftasonları herkese , ben bugün uyudum ve dinledim çok şükür , nasılsınız kızlar 4. olmuşuz
tşkür sindim inşalh canım
evet canım en azından uğraştım çabaladım sonuç bu , benim gibi zor kilo veren için harika bir sonuç
tskrler kaptancım siz bizleri güzel motive edip yönlendiriyorsunuz , iyiki 6. takımda sizlerleyim
gel bebeğim gelberaber yürüyelim fit hatun olma yolunda
tebrikler kızlar harikasınız
ben yorgundum canım dün akşam nete hiç girmedim
sağol sindim hep beraber güzel kilo verdik , kıvırmaya devam gülüm
Arada çorba ve haşlanmış et Te ye cmmbu hafta yoğurt ayran ve salata ağırlıklı beslenmeye karar verdim , cumaya belli olur
Çiğ köfteeeee benim yerime de ye afiyet olsun cnmİyi akşamlar kızlar,
Öğlen düştük yola, anca geldik. Tabii ben ne kadar hastane terminolojisinden bir habersem eşim de öyle olduğundan öğleden sonra Kızılay'a gittik ki kapı duvarCumartesi yarım günmüş. Anaa dedik özel hastanelere gidelim bari dedik, onlar da yarım gün doktor bulunduruyorlarmış. Acile gidin dediler ama acilde de cildiye doktoru her zaman bulunmazmış. Çok şükür acillik bir durum değildi ama bu işler biraz zor ve karışıkmış, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin, hastalığı olanlara da tez zamanda şifasını versin inşallah.
Oradan sahilde epey bir yürüdük, avm gezdik, alışveriş yaptık. Eşimin avmde bana "bu gece günaha bulanalım mı? " demesine muzip muzip güldüm. (Bu "yiyecek olarak kaçamak yapalım mı?" anlamına geliyor, hemen gözleriniz ışıldamasın ayıp ayıp şeyler düşünerek) Bir çok şeye hayır dedim ama en son bir şeyde yelkenleri suya indirdim. Şimdi onun siparişini verdik, gelmesini bekliyorum. Bu gece azıcık çapkınlık yapacağım yani Hafta içi it gibi koşturup, dukan ponçiği yiyerek telafi edeceğimi düşünüyorum. (Ay 50 kez "şey şey" yazmışım, çok gizemli olmuş Çok uzun zamandır bulgur yemedim, bu meşhur "şey" de bulgurlu bir şey işte )
Herkese çok eğlenceli, huzurlu, mutlu bir cumartesi gecesi diliyorum.
Not: İnşallah mezdekeli siparişim hazırdır
Geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar ben de bugün hasta oldum bademciklerim şişti hiiç halim yok her yerim ağrıyor.. Menümü yazayım
Sabah menemen ile kk kahvaltısı, yarım avuç çekirdekli kuru üzüm
Akşam 1 kase tavuk suyuna çorba, 1 tabak ıspanak yemeği, yoğurt
2 bardak adaçayı
Su 2.5 lt
oyy ben cok duyulandım yaaa cok tebrik ederim seni @eylülsila mmVeeee kuzumun karnesiiiiiiitbrkler bitanemm yazını okudum çok tşk ederim tatlım bu başarı senin orada 8 kilo görünse de idolsün 34 kilo dile kolay
80 squat süprr cnmSlm kızlar bugünkü menüm
Sbh 10 gibi buğday kavurması yedim ( kavurga diyorlar) tuzsuz kuruyemiş gibi
Aksam 18:30 gibi bi tabak et Haşlama 2 bardak ayran yeşillik
2Türk kahvesi 2 bitki cayı
80 Squat Leslie
Onun gibi bişey cnm:)@Sindi564 ,
Bu haftanın grup çekilişleri bitti mi?
Eskiden noter şeysi Nihat Beyan mı vardı ne, onu mu bekliyorsun başkan yardımcım yoksa?
Bilelim kimle kapışıyoruz, kiminle boğazları tutup motivasyon grubu kuruyoruz.
Canım geçen hafta kilosu yakınları yaptık ama ben değişik konseptler peşindeyim yeni fikirler böylece dah eğlenceli olur tavsiye ederimçekiliş mi yapıyosunuzzzne güzell bende diyim kaptanımaa bizde çekiliş yapalım. Biz kiloları yakınları birbiriyle eşliyoduk
Anamm gelecekte nişan mı var ben mi kaçırdım @nilyanniyi akşamlar meleklerimmmm
gzüel bir pazar geçirmişsinizdir umarımtamam pazar tatili de bitti toparlanıyoruzzz
haklısın kuzum şu an zaman senin için çok değerli
1 aydan sonra devam edecekmisin tatlım en azından nişana kadar devam etsen harika olur
buğdayı pişirmek zaman aldığı için bulgur yerine kullanmak açısından önceden hazır olması lazım ya da düdüklü de olabilir ama ben düdüklü kullanmaktan çok tırsıyorum
iyi akşamlar tatlımmm
harika bir menü kuzum tbrkler
söylenecek kelime yok hakikaten süpersin merimmm
400 gr olsun ama fazlası olursa bu hafta çok sevinirim merimm
slm tatlım kolay gelsin canım yoğun bir hafta daha seni bekliyor
meşhur geranmali dönmüş yinemenü süper cnm tahin helvası yerine de hurma koyman harika
grşrz bızdıkım iyi akşamlar
Barbim cumartesi menün en az 2 gününe mal olacakspora asılman lazım tatlım bu hafta cezalarını hangi gruba çıkarsan o gruptakilere bırakıyorum
Ay sorma sapıttım iyice :)Ben de bayılıyorum saray helvalarına pişmaniyelereeebabaannemler izmitte oturuyor giderken hep yolda alırız ne zamandır yemiyorum ama burnumda tüttü vallahi
Ben bi gelip bi kayboluyorumKizlar sahi ben geldim kimler var bakim
Vay vay senin Havanı yesin ama hakkındır vallaSelam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
Aynen bize lafı sokuyor EylülsılaHavasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Yok cnm herkes cuma günü geçen cumadan yada pazartesiden olan sporunun dk yada saat hesabını tutup yazacak ben bi örnekle göstercem zaten@Sindiciğim,
Benim özel spor yapmaya vaktim ve enerjim kalmıyor kediciğim. Ama her gün otobüs ve diğer ulaşımlar için kafadan 2-3km civarı yürüyorum. Onları hafta bitimine eklesem sorun olmaz inşallah.
Aynen öyle merimHerkese bol şans misswong hazırmısın kapışmayaa
EYLÜLSILA en çok spor yapana gelecek ya spor dklarımızı da mı toplayacağız
Tünaydın fıstıklarımmmm
haftasonu yoğun olduğu belliydi kuzum .Bitterleri erken yemişsin kayısı yerine de hurma koymuşsun sanırım
afiyetolsun cnmm akşam yemeğinden sonra herşey yasakşekersiz içecekler dışında kuzum elma masum gibi görünse de sabahları yemeye çalış bitanem
etme eyleme fatoşum ne yap et kurtul bu fazlalıktan tatlım
havucun kendi varken neden havuçsuyu bitanem yapma ne olur kıtır kıtır ye daha sağlıklı
oh yağlı gevrek sigara böreğibugün başlayabilsen ne güzel olur yarım saat de olsa razıyım geçtim pilatesi
sıranı bekle bebişimbir de regl olsan neler yersin tahmin edemiyorum
ay bugün kalpten götüreceksiniz beni sanırım 1,100 gr nerden geldi böyle
bişeyler yap kuzum lütfen yanarız yoksa bu hafta
Maşallah kaçamaksız menülerin süper Aslıcım
beyaz soğanlı peynirmitadı nasılki hiç duymamıştım barbim elleirne sağlık cnm afiyetolsun
Evet barbim inan pirinçliden daha lezzetli oluyor bundan sonra hep bulgurlu yaparsın
sağlık olsun tatlım enişte onay verdiğine göre bundan sonra yaşasın bulgur
Ellerine sağlık barbim görev aşkın süper neredeyse sabaha karşı yapmışsın eşleştirmeleri
grup isimlerine bayıldımmmEylülü joker olarak düşünmen süper olmuşş cnm hadi bakalım iyi olan kazansın
Aamn da aman kıskanırmıymışşştam sabah şekerisin Gizemcim güne insanın gülerek başlamasını sağlıyorsun
Aminnn tatlımmm hepimiz için güzel bir gün olsun inş gerçi günün yarısı bitti bile
Hoşgeldin kuzum ama ce deyip kaçıyosun
oooo uyardım da neslimmm nur aldatmaya başladı seni
ooo menümüz güzelama kahvaltıyı geçiştirmişsin
Menülerden izinliydin kuzum ama yine de yazmışsın tşk ederim yine kaçamaksız
Uzun süredir diyettesin makresim yoruldun kolay değil.Spora başlarsan eminim gidecektir ama şu sınav dönemini atlatırsan zaman bulabilirsin sanırım
Aamnın bütün minkler hasta geçmiş olsun prensesimize kuzum
Tünaydın merimmm
Aman neslim bu haftadan start vermeye başla sen
Geçmiş olsun cnmm tiroidlerin için dereotu birebir bol bol tüket cnmmbu antibiyotikler aslında çok zararlı ama mecvbur kalınca içiyoruz mecbur Boşver herkesi kuzum sne kendini en mutlu hangi kiloda hissediyorsun o önemli
Bitek benmi izlemedimbo diziyi ya hic bilmiyorum
Bulutum evde Hopla Zıpla dk tut o bile spor ok evin içinde 10 dk da olsa dolan ben dün evde öyle yaptın cnmKaptanım burası sbh beridir yağıyor,yağmasa bile cok soğuk,çocuğuda bırakabileceğini yer yok o Yüzden yürüyüş yapamıyorum
evet kuzu kulagıeksi kulaklar kuzu kulagı mı ımmm nede çok severim. Yuyuse mı gıdıyosun ormana
Gene başkandan torpilli Nesliş ve onun kalpli böcüklü ikonları
Gel de kıskanma
Nasreddin hocalar her şekilde noel emmiyi döver kiNoel emmi geyik tepesinde uçarkene, Nasreddin Hoca eşek tepesinde ona laf anlat, buna laf anlat daha fazla kalori yakıp, Anadolu yemekleri ile Karatay'a uygun beslenir ve cuma günü Noel baba ve geyiklerine nanik yapar (Nasreddin Hocalar şişşşt, onca atıp tuttum cuma günü Noel emmiler bizi geçip geyikleriyle tepelemesinler hee )
Yani bu hafta iki grup var; eşek tepesindekiler; ben, bulutum, sindi,ebwam, meri, ayyüzlü, makres ile geyik tepesindekiler; misswong, yenibirben, charlesınkızı,sena, aslı, bayılan hatun,nesli.
Bireysel olarak da Aslı ile kapışıp onu yeneceğim.
Tamam yapılacaklar listeme yazdım
Hepimize kolay gelsin.
Canım ilk 6 ayda 23 kilo verdim ama sonraki 3 ayda bir durgunluk ve bıkkınlık oldu, diyet listeme uymadım eksik yaptım bazı şeyleri, sporu da aksattım 5 kilo ancak gitti. Son 5 kilomu da verebilseydim iyiydi de eskisi gibi azimli değilim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?