Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Walla kaptanım yediklerimi aynen yazıyorum nasıl oldu bende anlamıyorum,regl iken bu kadar sisecegimi bilsem izin alırdım takım için

Tatlım olur mu hiç öyle şey biz bir takımız duymamış olayım kuzumregle artı çıkman gayet normal dur bakalım yarın veya perşembe tartı değişir yürüyüş yapma şansın yoksa ip atlayabilirsin bitanem yürüyşyten sonraki tüm aksları çalıştıran en güzel kardiyo sporu ağrın geçince aklında olsun

Evet buna dikkat edeceğim artık kaptanım. Kan değerleri normal seviyede oldumu doktorlar gerisine bakmıyor ama vitaminlerin ne kadar önemli olduğunu ille hatırlatacaksın ki tahlil yapsınlar

Bitanem hatırlatsan bile fırça yiyorsunki d vitamini tahlili için pembe yalanlar şart

Aynen öyle canım

bunu yazmasan iyiydi delil bıraktın

Neden rüya olsun tatlım ben Eylül bir zamanlar bizim için de rüyaydı sabredince neden olmasın kuzum olumsuz düşünmek yok

70 olurum ama hayatımda 65 i hatırlamıyorum .Aslında 65 olsam harika olur ama hedefimi bile 65 yapmaya korktum. O kadar zaman onceymıss

Evet cnm ton balık cok pratik valla okumadım o konuyu
DEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME.
DEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜMEEEEEE
BEN BİR SELVİ BOYLU DİPLOMADAN AYRILDIM AYRILDIM AYRILDIM OYYYYYYY
Yok yok hemen kötü düşünme cnm
Geçmiş olsun cnm bnm iremciğe
Aynen canım kıvırmaya devam :)
bu hafta yoğurt ayran ve salata ağırlıklı beslenmeye karar verdim , cumaya belli olur
Arada çorba ve haşlanmış et Te ye cmm
Çiğ köfteeeee benim yerime de ye afiyet olsun cnm
Geçmiş olsun cnm
Veeee kuzumun karnesiiiiiii tbrkler bitanemm yazını okudum çok tşk ederim tatlım bu başarı senin orada 8 kilo görünse de idolsün 34 kilo dile kolay
oyy ben cok duyulandım yaaa cok tebrik ederim seni @eylülsila mm
Ayy buğday kavurması benim kaynanam anlatmıştı eskiden yaparmış cok sevrmiş
Slm kızlar bugünkü menüm
Sbh 10 gibi buğday kavurması yedim ( kavurga diyorlar) tuzsuz kuruyemiş gibi
Aksam 18:30 gibi bi tabak et Haşlama 2 bardak ayran yeşillik
2Türk kahvesi 2 bitki cayı
80 Squat Leslie
80 squat süprr cnm
Onun gibi bişey cnm:)
Haftasonu yoğundum anca dün gece yapabildim sorry :)
çekiliş mi yapıyosunuzzz ne güzell bende diyim kaptanımaa bizde çekiliş yapalım. Biz kiloları yakınları birbiriyle eşliyoduk
Canım geçen hafta kilosu yakınları yaptık ama ben değişik konseptler peşindeyim yeni fikirler böylece dah eğlenceli olur tavsiye ederim
cuma günü sizin listeyi alıp bizim kızlarla sizin takımla eşleşme yapcaz ama yine kura ile şansa ne çıkarsa artık :)
Anamm gelecekte nişan mı var ben mi kaçırdım @nilyann
Ben de bayılıyorum saray helvalarına pişmaniyelereee babaannemler izmitte oturuyor giderken hep yolda alırız ne zamandır yemiyorum ama burnumda tüttü vallahi
Ay sorma sapıttım iyice :)
Kizlar sahi ben geldim kimler var bakim
Ben bi gelip bi kayboluyorum
Selam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
Vay vay senin Havanı yesin ama hakkındır valla
Havasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Aynen bize lafı sokuyor Eylülsıla
@Sindiciğim,

Benim özel spor yapmaya vaktim ve enerjim kalmıyor kediciğim. Ama her gün otobüs ve diğer ulaşımlar için kafadan 2-3km civarı yürüyorum. Onları hafta bitimine eklesem sorun olmaz inşallah.
Yok cnm herkes cuma günü geçen cumadan yada pazartesiden olan sporunun dk yada saat hesabını tutup yazacak ben bi örnekle göstercem zaten
Herkese bol şans misswong hazırmısın kapışmayaa
EYLÜLSILA en çok spor yapana gelecek ya spor dklarımızı da mı toplayacağız
Aynen öyle merim

Cidden izlemedin mi gülüm bayılırdım pür dikkat mustafa öldükten sonra protesto ettim

Tünaydın tatlımmm gerçi ben de alıntılara başlaayalı 1 saati geçti komşular gelince yarım kalmıştı
[/QUOTE]
Evet kaptanım bizim köyde cok yapılır süpr dir
vaşla kaptanım artık hep Bulgurlu yapcam
Kaptanım farklı konseptler yapıp sıkıcı olmasın dedim umarım kızlarda beğenirler

Kaptanım burası sbh beridir yağıyor,yağmasa bile cok soğuk,çocuğuda bırakabileceğini yer yok o Yüzden yürüyüş yapamıyorum
Bulutum evde Hopla Zıpla dk tut o bile spor ok evin içinde 10 dk da olsa dolan ben dün evde öyle yaptın cnm

2 kalem daha iş cıktı :)

ne kadar güzell canım yaa inşallah darısı başımaaa bende yapıcaammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…