Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım hamsili pilavı pirinçle mi yaptın, geç saatte yemişsin ama geç yatmışsın da. Yaramasın

merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
Geçmiş olsun canım, kız çocuklarında sık olan bir şey, bol su içirmeye çalış geçer inşallah.

Bende gece 3:15 te Kalkıp deli gibi mutfağa koşup bi Küp seker büyüklüğünde ekmek parçasıyla salça yedim,ne alaka salça cnm çekti anlamadım ama elim Ayağım titredi hiç böle olmamıştım salça olduğu ıcınde o kücük Parça ekmegı aldım ağzıma atınca geçti :S

Canım sağol benim de boğazla başladı.. İlaç da içmiyorum o yüzden uzun sürüyor sanırım. Boğazını adaçayıyla ıhlamurla falan yumuşat canım ses benim de erkek gibi çıkıyor berbat

merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
Canımmm çok özledim seni diğer uygulamadan çıktığını sonradan gördüm mesaj da atmak istemedim bir sorun olmasın diye geçmiş olsun zeynoma nazar mı değdi kuzucuğuma ya inşallah iyileşir canım bir an önce çok geçmiş olsun öpüver benim yerime meleğini

Dünkü menümü yazmamışım,
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam 4 yk pirinç pilavı ne zamandır yemiyordum canım çekti ve resmen kendimi durduramadım, en iyisi yine uzun bir süre pişirmiyim.. 1 kase yoğurt, haşlanmış tavuk
4 fincan falan ıhlamur içtim galiba.. Su 3 lt ye yaklaşmıştır. Spor da 30 dk yürüyüş

su diye bir kitap mı varmış. Bakım okuyım. Çok vaktım olmuyor ama metrolarda bş yere giderken okyabiliyorum en azından.

işte bu yüzden hem çalışan hemde çocuk buyutup yınede kılo veren annelere gore benım hıc bahnem olmaz dıyorum ben. Ben bekarım ama çok yogun calısıyorum. Sabahlamalarım oluyor. Ama karar aldım ne olursa olsun gegrekırse 24 saatın sadce 6 saatını uysam 2 saat mutlaka spor yapıcam. 2 saat duş yemek olsa 14 saat çalışırım ama mutlaka sporumu yaparım dedim. 6 gündür sürekli sporumu yapıyorm ama bir gün kendime of vermem lazım diye düşüyorum. sen bu şartlarda bile ne güzel vermişsin benim hiç bahanem olamaz ya olmamalı

seker mi var ki acaba sende el ayak titreme diyince aklıma hep bu geliyor. Benim annemde şekersi şeker hastalığı olunca hem onunda canı böyle seyler çekiyor eli ayağı titremeye başlıyor

seker mi var ki acaba sende el ayak titreme diyince aklıma hep bu geliyor. Benim annemde şekersi şeker hastalığı olunca hem onunda canı böyle seyler çekiyor eli ayağı titremeye başlıyor
Ilk defa oldu hemde salça cnm çekti :) hamilelikten önce kardıyolog a gitmiştim glukoz yüklemesi yapıldı asla seker hastalığı belirtisi yok Demişti ama tabi hicbişi kesin değildir,normalde adetliyken asırı yerim ama bu adetimde yemiyorum öle fazla seyler hatta bence gecen haftakindende az yiyorum bilmiyorum artık
Üfff siskinliğimde inseydi keske

su diye bir kitap mı varmış. Bakım okuyım. Çok vaktım olmuyor ama metrolarda bş yere giderken okyabiliyorum en azından.
evet cnm var "hasta değil susuzsunuz" kitabın adı prof. dr. batmangeyl ibi bi doktor yazarı dünki yazıda yazarın adı geçiyordu tam olarak mutlaka oku enteresan bilgiler var

Ben 3. takımdayım canım. Kardeş takımınız :) haftaya kura ile rakip olcağınız takım :)
eee şimdi bizim takımdasın ama dimi nilyan

kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak toladım 3 müşteri gezdirdim. sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…