- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben çokkkk korkuyom öcü geliyor bana tartı şuanGünaydın canım, bende korkuyorum
Canım hamsili pilavı pirinçle mi yaptın, geç saatte yemişsin ama geç yatmışsın da. Yaramasınayyyyy
ben dünki berbat ötesi menumu yazayım kaçamak olsun diye yemedim bunları tamamen absürüt hepsi bi araya geldi
açlıktan yendi
sabah kalkınca kefir çörekotu
10,30 da 1 küçük su böreği
15,00 da 4 dilim pizza
19,00 da 1 kase çekirdek+çiğ fındık
23,00 da 1 tabak hamsi pilavı
02,30 da yattım koli boşalttım spor yok
Geçmiş olsun canım, kız çocuklarında sık olan bir şey, bol su içirmeye çalış geçer inşallah.merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
aahaha neslı gel benı goturnurum wc ye çıkabildinmi. çıkamadınsa acil çıkarmamız lazım seni de bakimm
Al benden de o kadar. Geçen hafta sen atıydın bende sabittim. Bu hafta biraz tartıyı aşağıya doğru oynatabiliriz inşallah.ben çokkkk korkuyom öcü geliyor bana tartı şuan
aaa gecmmıs olsun cnm bol bol su ıcsın kucuk melekkkkmerhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
Gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar versinmerhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
yarı pirinç ve bulgur ekliyom atık canımCanım hamsili pilavı pirinçle mi yaptın, geç saatte yemişsin ama geç yatmışsın da. Yaramasın
Canım sağol benim de boğazla başladı.. İlaç da içmiyorum o yüzden uzun sürüyor sanırım. Boğazını adaçayıyla ıhlamurla falan yumuşat canım ses benim de erkek gibi çıkıyor berbatHeh buldum @ Charlesın kızı , geçmiş olsun canımcım, benim de boğazlarım beter. Ben öksüremiyorum da. Hani çok sigara içenler bilir, boğazda bir şey birikir, tıkanır gibi olur, boğaz kaşınır, yanar falan, öyleyim. Sesim de "miy miy" çıkıyor. Annem ben yamulmaya başlayınca "ne oldu gene sümüklü koyun gibi olmuşsun" derdi. Aynen öyle meelemeye çalışan ama meleyemeyen sümüklü koyun gibiyim. Allah şifa versin sana , bana ve şifa bekleyen tüm hastalara inşallah.
Ya kızlar ben bugün diğer yerde de yazdığım gibi reglim bitmişken tekrar regl oldum 2 gün arayla. O yüzden canım çok sıkıldı. Sanırım cuma günü şiş ve fazla kilolu çıkacağım. Şimdiden Nasreddin Hocalardan özür diliyorum.
Yediklerim belli, koşturmam belli ama reglim bitmişken tekrar olmam inanın tarihte hiç olmuş bir şey değildi. O yüzden şimdiden tekrar kusuruma bakmayın.
Canımmm çok özledim senimerhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
menune baktım aç kalacak bi menu değil şu "kk" kahvaltınıda aç bakalım biraz neler yedin.
benim oğlanda diyor çete mete 1. sınıfta başladık hayrolsun bakalım diyorki 2. sınıf olunca 1. sınıfları inip dövecem neden diyom onlar çömez olacak şimdi bizi dövüyolar. ay oğlum dedim küçükler sevilir korunur dövülmez bakıyor suratıma. eskiden çocuklar görevlerinin "küçükleri korumak" olduğunu duyarak büyürdü hale bak şimdi
ne güzel işe yaramasına sevindim ben o kitabı okumuştum yazıyı da denk geldi paylaştım. su kitabınıda oku istersen nelere kadirmiş
Canım yediklerine biraz dikkat edip, sporunu düzenli yaparsan zaten gitmeye başlar. Bıkkınlık bazen geliyor doğru, şu an ben öyleyim mesela. Burası olmasa çok dikkat etmeyeceğim gibi geliyor. Spor yapamadım son zamanlarda o yüzden de gitmiyor zaten. Yediklerim de kilomu korumamı sağlıyor. O yüzden spor şart. Aldığından fazlasını yakmalısın. Çok engelin yoksa benim gibi, her gün yapmaya çalış. Benim yapamamamın tek sebebi küçük oğlum. Evde olunca istiyorki hep benimle ilgilen. O da haklı tabi. Bir de gece 12'ye kadar oturuyor. Biraz erken yatsa ben de sporumu rahat yapardım.3 aydır uyku düzeni karışık. Erken saatlere çekmeye çalışıyorum ama diretiyor. Gündüz uykusunu kesmeyi düşündüm ama iki yaşını doldursun diye bekliyorum. Gündüz de zorla uyuyor çünkü. Böyle giderse benim bünyem iflas edecek. Onu uyutup yatana kadar saat gece bir oluyor. Sabah altıda kalkmam gerek kızım okula gidiyor. O yüzden kilo vermem durdu, yoksa şimdiye kadar çoktan mezun olmuştum.
gunaydın cnm nılyan sen hangı takımdandın
Bende gece 3:15 te Kalkıp deli gibi mutfağa koşup bi Küp seker büyüklüğünde ekmek parçasıyla salça yedim,ne alaka salça cnm çekti anlamadım ama elim Ayağım titredi hiç böle olmamıştım salça olduğu ıcınde o kücük Parça ekmegı aldım ağzıma atınca geçti :S
hıh bende oyle bılıyorumda emın olayım dedımBen 3. takımdayım canım. Kardeş takımınız :) haftaya kura ile rakip olcağınız takım :)
Ilk defa oldu hemde salça cnm çekti :) hamilelikten önce kardıyolog a gitmiştim glukoz yüklemesi yapıldı asla seker hastalığı belirtisi yok Demişti ama tabi hicbişi kesin değildir,normalde adetliyken asırı yerim ama bu adetimde yemiyorum öle fazla seyler hatta bence gecen haftakindende az yiyorum bilmiyorum artıkseker mi var ki acaba sendeel ayak titreme diyince aklıma hep bu geliyor. Benim annemde şekersi şeker hastalığı olunca hem onunda canı böyle seyler çekiyor eli ayağı titremeye başlıyor
evet cnm var "hasta değil susuzsunuz" kitabın adı prof. dr. batmangeyl ibi bi doktor yazarı dünki yazıda yazarın adı geçiyordu tam olarak mutlaka oku enteresan bilgiler varsu diye bir kitap mı varmış. Bakım okuyım. Çok vaktım olmuyor ama metrolarda bş yere giderken okyabiliyorum en azından.
eee şimdi bizim takımdasın ama dimi nilyanBen 3. takımdayım canım. Kardeş takımınız :) haftaya kura ile rakip olcağınız takım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?