- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
İnsulin direncinden bencee canimmkızlar ya ben kendimi çok halsiz hissediyom. eşime göre aç geziyom ondan ama ben aç değilim. d vit aldığımız gün zımba gbiyiz diyosunuz o zımba bana sökmüyor ya. b12 mi de yaptırıyom. acaba kan değerlerinde mi yoksa tiroidimin yeniden değerleri mi oynadı bilemiyorum. offff. hastane de taşındı hayatta tek gidemem artık
Sağol canım, mesleğim memur çaykurda çalışıyorumGecmiş olsun makres çim,bu arada senin mesleğin ne ?
Günaydın canımgunaydınnn meleklerrr.
Günaydın nurumgunaydınlarrrrr
Canım bu çok önemli bir konu. Arkadaş ortamı çok önemli, önce arkadaş ortamını değiştirmesi gerek. Bu da seni zorlayacak. Arkadaşının annesiyle görüşmen gerek bence. Hep birlikte bir ortamda onlarla konuşmak gerek diye düşünüyorum. Ben çocuklarımın yakın arkadaşlarının anneleriyle sürekli irtibat halindeyim. Sık sık ta okula uğrayıp öğretmenleriyle görüşüyorum. çocuklar okulda sürekli ailelerini görünce bir çekingenlik başlıyor daha tutarlı davranıyorlar gibi geliyor bana. İnşallah çözebilirsin bu durumu. Olmadı bir uzmandan yardım da alabilirsin nasıl hareket etmen gerektiğine dair. Okuldaki rehber öğretmen bile olabilir mesela.bu gün biraz yorucu bir gündü ama bitti sanırsam çok şükür. ebwam a gittim bu gün. çok ihtiyacım varmış iyi oldu. anam benim oğlanın yeni bombasını duyun. çete kurmuşlar bir arkadaşıyla.duydum kan beynime sıçradı. benim oğlum nasıl yapar böyle bişe. ve direk ağzına .... tabi. onun da diğer arkadaşının da. anam ne yapacam bilmiyom. babasına söyledim. konuştu biraz oğlanla ama ne kadar faydalı olacak bilmiyorum en sonunda okuldan aldıttıracak kendini o olacak. sürekli yaramaz aklı hinliklere çalışan bir çocuk da değilki. bu gün ebwalarda çok güzel oynadılar mesela. ama diğer arkadaşıyla bir araya gelince cozutuyo. çocuğun annesine söylesem he benim çocuğum hep sorun diyecek küsecek. offf bilemedim ya
menune baktım aç kalacak bi menu değil şu "kk" kahvaltınıda aç bakalım biraz neler yedin.kızlar ya ben kendimi çok halsiz hissediyom. eşime göre aç geziyom ondan ama ben aç değilim. d vit aldığımız gün zımba gbiyiz diyosunuz o zımba bana sökmüyor ya. b12 mi de yaptırıyom. acaba kan değerlerinde mi yoksa tiroidimin yeniden değerleri mi oynadı bilemiyorum. offff. hastane de taşındı hayatta tek gidemem artık
Ben cizelge yapamıyorum. şifre gereklı bu data ıcın dıyor bana tıcker ama bende 94 ile basladım mayıs sonunda sımdı 82.6 oldum. tam 3 ay boyunca bı cok kez 81.5 a dustum sonra 85 e cıktım sonra tekrar dustum sonra tekrar cıktım. bı an bısey oluyodu ınancıı yıtırıyodum ve yemeye baslıyodum kızlar benı topluyodu gaz verıyolardı ben o gazla verıyodum sonra tekrar aynı senorya kendını tekrar edıp edip duruyodu. Sonra banum sagolsun rafınerayı soyledi. Suan daha azımliyim. Bide öğünlerim geliyor ya hesap yapmama ne yıcem dıye dusunmeme gerek kalmıyor. Bıde kendıme soz verdım ne olursa olsun sporumu yapıcam dıye Allah bızmasın 6 gundur her gun yapıyorum sporumu sadce 1 gun dınlenme verdım araya.
ne güzel işe yaramasına sevindim ben o kitabı okumuştum yazıyı da denk geldi paylaştım. su kitabınıda oku istersen nelere kadirmişOhh bunu okudul 700 ml su içtim .
zeynommerhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
Canım yediklerine biraz dikkat edip, sporunu düzenli yaparsan zaten gitmeye başlar. Bıkkınlık bazen geliyor doğru, şu an ben öyleyim mesela. Burası olmasa çok dikkat etmeyeceğim gibi geliyor. Spor yapamadım son zamanlarda o yüzden de gitmiyor zaten. Yediklerim de kilomu korumamı sağlıyor. O yüzden spor şart. Aldığından fazlasını yakmalısın. Çok engelin yoksa benim gibi, her gün yapmaya çalış. Benim yapamamamın tek sebebi küçük oğlum. Evde olunca istiyorki hep benimle ilgilen. O da haklı tabi. Bir de gece 12'ye kadar oturuyor. Biraz erken yatsa ben de sporumu rahat yapardım.3 aydır uyku düzeni karışık. Erken saatlere çekmeye çalışıyorum ama diretiyor. Gündüz uykusunu kesmeyi düşündüm ama iki yaşını doldursun diye bekliyorum. Gündüz de zorla uyuyor çünkü. Böyle giderse benim bünyem iflas edecek. Onu uyutup yatana kadar saat gece bir oluyor. Sabah altıda kalkmam gerek kızım okula gidiyor. O yüzden kilo vermem durdu, yoksa şimdiye kadar çoktan mezun olmuştum.Ben cizelge yapamıyorum. şifre gereklı bu data ıcın dıyor bana tıcker ama bende 94 ile basladım mayıs sonunda sımdı 82.6 oldum. tam 3 ay boyunca bı cok kez 81.5 a dustum sonra 85 e cıktım sonra tekrar dustum sonra tekrar cıktım. bı an bısey oluyodu ınancıı yıtırıyodum ve yemeye baslıyodum kızlar benı topluyodu gaz verıyolardı ben o gazla verıyodum sonra tekrar aynı senorya kendını tekrar edıp edip duruyodu. Sonra banum sagolsun rafınerayı soyledi. Suan daha azımliyim. Bide öğünlerim geliyor ya hesap yapmama ne yıcem dıye dusunmeme gerek kalmıyor. Bıde kendıme soz verdım ne olursa olsun sporumu yapıcam dıye Allah bızmasın 6 gundur her gun yapıyorum sporumu sadce 1 gun dınlenme verdım araya.
Öyle yapıyorum canım, tek avantajım midem alıştığı içinmidir nedir, akşam sekizden sonra açlık hissetmiyorum, yoksa ne olacaktı bilmem.cok cok gecmıs olsun canım. Olsun sende az az ye sık sık ye. karatay olmayıversın.
gunaydın cnm nılyan sen hangı takımdandıngunaydınnn meleklerrr.
Günaydın canım, bende korkuyorumGünaydınherkese musmutlu harika bir gün olsun
Yarın tartıbakalım ne yapcaz
nurum wc ye çıkabildinmi. çıkamadınsa acil çıkarmamız lazım seni de bakimmcarsamba gunkı menum
sıskınlıkten dolayı kahvaltı falan yapmadım agzıma bır lokma atsam acıllık olurum herhalde
leptıne falan bakamadım
1 ayran aradan zaman gecınce bıraz cevız falan yedım oyle gecıstırdım yıne mahvoldum
aksam
esım patates haslamıs sındırımı kolay olsun dıye bırde sebzelerı karıstırmıs bı corba yapmıs
tabıkıde yogurt yanına
yemekten sonra soda
sabah yuruyuse cıktım yuruyemedım asırı sıstım yarım saat zor yurudum
aksam spor yapamadım mıdem patlıcaktı cunkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?